Merhaba Agustosun Guzel Anneleri ve Onlarin Guzel Yavrulari
Peppermint, bu haftalarda odem olabiliyormus, mumkun mertebe ayaklarin altina yastik koyup dinlenme oneriliyor, isterinde de ayaklarini biraz yuksekte tutma sansin var mi acaba, duzenli aralikladolas ve bol bol da su ic arkadasim.
Masallah bebisine. Umarim seker yuklemen normal cikar.
Masallah kizina... Seker yuklemen iyi cikar insallah benim de haftaya olacak.
Evet, bu pihtilasma gebelikte cok onemli... Ben hic koldan yapmadim ve yaptirmadim, biraz da oralari denesem iyi olacak. Ben gobekten yapiyorum, bezeler icin de Hiroudid krem kullaniyorum, arada duzeliyor sonra yeniden oluyor. Doktorun tekrar teste grek gormediyse noraml demekki ama istersen kilonun simdi arttigini ignenin dozajini da artirmanin gerekli olup olmadigini sorabilirsin.
Tesekkurler Azra Teyzesi.
Acaba ani olarak oturdugun yerden kalktiginda mi oluyor yoksa normal zamanda mi? Eger normal zamandaysa bir uzmana danismak ta fayda var canim.
Evet, 3.trimesterde de baska sorunlar olacakmis. Kramp oldugunda ben bacaklarimi germeye calisiyorum ve biraz yukari kaldiriyoru, tavsiye ederim. Bir de masaj iyi geliyor.
Mutlu yillar ve yaslar.
Aksamlari belki biraz gec yatmak faydali olabilir, ben de gece wcye kalkiyorum bazen uykuya geri donuyorum bazen donemiyorum. Yatagin basinda da su bulunduruyorum, benim de agzim kurumus ve susamis uyaniyorum. Burnun tikali olabilir mi? O yuzden agizdan nefes aldiginda agiz kurulugu yapiyor olabilir, benim sinizut problemin ve ayni zamanda sag burun deligimdeki kemikte egilme oldugundan o taraftan pek nefes alamiyorum, onun icin de geceleri agizdan nefes almiyor olmaliyim ki sabahlari agzim acaip kurumus oluyor.
Uyuyamadigin zaman bence kalk, birseyler oku, uykun geldigi zaman yataga git derim. Uykusuzluk cok zor ama yakinda geceleri bebislere hep uyanacagiz.
Cok sukur kalp atislarini duymusunuz, umarim bugun de daha gur attigini gorup gelirsin canim, haberleirni bekliyoruz.:13:
O zaman seker testini bir daha istemeyecek, guzel gelismeleri bekliyoruz.
Test sonuclari icin gozunuzaydin, darisi bana ve yaptiracak arkadaslara... Yeni cicileriniz hayirli olsun.
Icerken garip bir tat hissetmedigine gore bir sey olmaz, demekki kotu degildi, icini ferah tut.
My Little Sunshine, Masallah
kizlarr,
benim ayaklarim ve ayak bileklerim sismeye basladi 2-3 gndur,
ayakkabilar sikiyor, ayak tabanlarim agriyor, epey rahatsizlik vermeye basladi..
offff
evde olsam da azicik uzansam simdi ne guzel olurdu :97:
Peppermint, bu haftalarda odem olabiliyormus, mumkun mertebe ayaklarin altina yastik koyup dinlenme oneriliyor, isterinde de ayaklarini biraz yuksekte tutma sansin var mi acaba, duzenli aralikladolas ve bol bol da su ic arkadasim.
kızlar dün dr kontrolum vardı dr güzel gidiyor hersey normal dedı paşam 700 gr olmus
25 haftalık gayet ıyı dedı kılosuu ben bu ay 3 kılo almısım kızlarrrrr
ilk 5 ay 3 kılo almıstım kılo alımı ıyıydı ama 1 ayda 3 kılo fazla geldı 65 kılo oldum(((
bana dr gayet normal bundan sonra bole olucak dedı cocukta sende hızla kılo alacaksın dedı
paşam yine poposunun üstünde oturuyodu :))))
seker yuklemsı ıstedı 50 gr lık yarın yaptırıcam bakalım ısn bısey cıkmaz
redmask cm ıgnelere devam dedı galıba 0,4 le bıtırıcez dogumu dıyor dr.um artırmaya gerek kalmıcak galıba
Masallah bebisine.
kızlar şimdi geldik doktordan
kızımız gayet iyi maşallah..kımıl kımıl bazen durgun sırtını dönmüş kuzu..
bi çıksın her yerini pıncırcammmmm
şeker yüklemesi yapılacak önümüzdeki hafta..
anne şişman bebek normal çok şükür
Masallah kizina...
Umarim iyi sonuclarla gelirsin doktorundan, haberlerini bekliyoruz.kızlar daha öncede bahsetmiştim sizlere dr bebeğim için aşağıda demişti...
bu sabah kalktığımda aynada kendime şöyle bi baktımda göbeğim iyice aşağıda geldi bana
zaten yorgun uyandım bide bunu görünce morelim iyice bozuldu
bugün dr kontrolmüz var inş güne morel bozukluğuyla başladığım gibi devam etmez çok korkuyorum...
cnm sendede mı pıhtılasma var baya olduk agustos annelerınde pıhtıdaslar :)
kızlar benımde bacaklarda bozuk para buyuklugunde oluryor artık hemsıre bacaklar agırlıgı kaldıramıyor onun ıcın cok morarıyo dedı bende hafta ıcın genelde koldan yaptırıyorum bacaklardakı kolay kolay gecmıyor
bide su pıhtı testını benım dr ıstemıyor bende 1 - 2 ker yaptırayım mı dedım gerek yok dedı bende ısıne karısmıyorum guvenmek lazım deılmı ?
hersey normal gelısımı gayet ıyı gerek yok dıyor
Evet, bu pihtilasma gebelikte cok onemli... Ben hic koldan yapmadim ve yaptirmadim, biraz da oralari denesem iyi olacak. Ben gobekten yapiyorum, bezeler icin de Hiroudid krem kullaniyorum, arada duzeliyor sonra yeniden oluyor. Doktorun tekrar teste grek gormediyse noraml demekki ama istersen kilonun simdi arttigini ignenin dozajini da artirmanin gerekli olup olmadigini sorabilirsin.
masallah kızına ne tatlı olee yaaa ogluma alsam mı ???
Tesekkurler Azra Teyzesi.
kizlar benim bir sorum daha var size, gun icinde ara ara isik noktalari görüyorum. bu belirli bir sure surekli olursa migren ataginin yaklastigini haber veriyorum sanirim ama gun icinde bir kac kez sadece 1 sn boyunca göruyorum. bunun nedeni ne olabilir ?
Acaba ani olarak oturdugun yerden kalktiginda mi oluyor yoksa normal zamanda mi? Eger normal zamandaysa bir uzmana danismak ta fayda var canim.
Allah uzun ömür versin sev-rey.
kızlar ben acayip grip oldum doktor antibiyotik verdi istemeyerek de olsa kullanıyorum.iltihapta bebeğe zarar veriyomuş en iyisi kullanmak dedim.
birde bana geceleri kramp gelmeye başladı ilk bir dakika çok zor oluyo hiç geçmiycek sanıyorum.bunlara alışmak zorundamıyız. sanırım hamileliğin en zor dönemine giriyoruz.İnşallah sağlıklı şekilde bitiririz.
Evet, 3.trimesterde de baska sorunlar olacakmis. Kramp oldugunda ben bacaklarimi germeye calisiyorum ve biraz yukari kaldiriyoru, tavsiye ederim. Bir de masaj iyi geliyor.
Evet doğum günü resimlerim, allah sizlerede yaşatsın....Eki Görüntüle 188807 Eki Görüntüle 188806 Eki Görüntüle 188808 Eki Görüntüle 188809 Eki Görüntüle 188810 Eki Görüntüle 188811 Eki Görüntüle 188812
Mutlu yillar ve yaslar.
canım benim de akşam erkenden uykum geliyor ama sabah da çok erken uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir de gece wcye çok uyanıyorum. geceleri ağzım kurumuş uyanıyorum çok susamış oluyorum sizde de oluyor mu?
Aksamlari belki biraz gec yatmak faydali olabilir, ben de gece wcye kalkiyorum bazen uykuya geri donuyorum bazen donemiyorum. Yatagin basinda da su bulunduruyorum, benim de agzim kurumus ve susamis uyaniyorum. Burnun tikali olabilir mi? O yuzden agizdan nefes aldiginda agiz kurulugu yapiyor olabilir, benim sinizut problemin ve ayni zamanda sag burun deligimdeki kemikte egilme oldugundan o taraftan pek nefes alamiyorum, onun icin de geceleri agizdan nefes almiyor olmaliyim ki sabahlari agzim acaip kurumus oluyor.
günaydın annelerrr
ben bu uykusuz geçen geceleri ne yapıcam.bir türlü uyuyamıyorum.iki saat tavana bakıyorum.sağa dön sola dön yok yok yok.saat üç oluyo zerre kadar uykum olmuyo.sabahta 9 a gelmeden kendiliğimden uyanıyorum.gözlerim başım sürekli ağrıyo uykusuuzluktan.hamile olanlar çok uyur diye biliyodum bende tam tersi oluyo herhalde(
Uyuyamadigin zaman bence kalk, birseyler oku, uykun geldigi zaman yataga git derim. Uykusuzluk cok zor ama yakinda geceleri bebislere hep uyanacagiz.
günaydın kızlarr...
dün okula gittim.otobüsle gittim kalabalıktı ve kimse bana yer bvermedi.( çok yobazlaştığını düşündüm memleketimde bulunan insanların.sanırım nbirazda onu etkisiyle tüm gün ağrım oldu.ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim yine akşama kadar bekledim.eşim beni aldı eve geldik.yemek falan yedim 2 çikolata bol su içtim a ma yine tık yoktu.karnımda da sertleşme vardı.acile gittik dr öyle söylemişti.kalp atrışları dinlendi doğumhanede ve çok şüküğr buldular uzun arama sonucunda.ama kıprtılar çok ama çok zayıf.çok üzülüyorum bende.bugün 14:00 de dr gidicem tekarra bakalım ne olacak.karnında toplanmalar ve kasılmalar iyi değilmiş bunlara karşı uyanık olmak lazımmış..
Cok sukur kalp atislarini duymusunuz, umarim bugun de daha gur attigini gorup gelirsin canim, haberleirni bekliyoruz.:13:
Günaydınnn kızlar..
Dün doktorumla konuştum endişelenecek bişey yokmuş çok şükür yrn kontrolum var ayrıntılı konuşucaz. şekere bişey demedi belki tekrarlatır hayırlısı..
Buarada kızlar kan pıhtılaşması sizi endişelendirmesin. O başka bi konu.. Doktorlar zaten ayrıntılıda kan akışını görüyo.. Bi problem olsa yönlendirirler.
O zaman seker testini bir daha istemeyecek, guzel gelismeleri bekliyoruz.
Gunaydin annisleerrr ve minnoslaarr :)))
Aman kizlar dun resmen haftasonunun acisini cikarmissiniz... Dun aksam eve gelince okuyim ve ben de biseyler paylasiim dedim ama dunun yorgunluguyla resmen bilgisayar basinda uyuyakaldim... Esim de ezel izliodu dizisi bitince kaldirdi beni , ben hala ama ben okuyamadim daha fln diodum :)))
Oncelikle dun kontrolleri olan arkadaslarin hepsine massallah bebekler kilolanmiss ee artik buyuyolarr... Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah :))
Ben dun bayAa bi maratondaydim... Gecen hafta cuma 100 luk glikoz testini yaptirmistim dun dr kontrolumuz vardi, tum degerlerim dusuk cikti. Sinir degerlerden acaipp mutlu oldum ... Inanilmaz rahatladim anlatamam :)) darisi henuz glikoz testi yaptirmamis arkadasslarin basina :)
Ordan bakirkoye gectik, hani su daha gecen gunlerde bi link paylasimi olmustu lohusa shop die, neyse o magazaya gittik. Cok guzel modelleri var gercekten. Bende bi takimin hem pijamasini hem geceligini ham de sabahligini alip tam takim isi cozmus oldum :)) klasik bi model ve krem rengi aldim... Siteden resmini bulup eklerim daha sonra :)) simdi hala yatakta yatanzi moddayimda :))
Neyse ordan carousel mothercare e gecip 2 adet emzirme sutyeni aldim ama penye olanlardan deil kaliplilardan cunku penye olanlari pek begenmiorum ben evde de emzirme atleti kullanmayi dusunuorum jokerde gormustum trendymom di galiba ondan almayi dusunuorum$$$ sonra hastanede lazim olur die 5li kullan at kulotlardan aldim, lansinoh gogus pedi ve kremi aldim. Bi de ben daha onceden aventin gogus pompasi ve biberonlarindan aldigim icin yine aventin buzdolabi icin olan 4lu sut saklama kaplarindan aldim... Off yoruldum walla yazarken :)))
Test sonuclari icin gozunuzaydin, darisi bana ve yaptiracak arkadaslara... Yeni cicileriniz hayirli olsun.
poff kizlar yanlislikla tarihi gecmis sut ictim bisey olurmu sizce(
Icerken garip bir tat hissetmedigine gore bir sey olmaz, demekki kotu degildi, icini ferah tut.
Teyzeleriii ve arkideşleriii bu da bizim Demir' imiz ; taaa taaammmmm
Eki Görüntüle 188615
ence altta ki bebe confort daha güzel
Canım Allah nazardan saklasın çok tatlı :))
Hoşgeldin :))
Canım olur mu öyle şey ya unuturmuyuz hiç :)) demek cinsiyetiniz kesinleşti. Maşşallah kuzucuğuma kilosu yerindeymiş. İnşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah
My Little Sunshine, Masallah