canım ben 3kere tup bebek denedım. üçündede garantılı olsun dıye pıhtılasma ıcın iğne kullandım. kan iğnesi çok can yakıyor yahu. ama en ıyısı gobekten oluyorve vurduktan sonra iyice ovusturmak gerekıyor. sıcak bezle komplekste sıslıkler ıcın ıyı gelıyor. benım gobeğimde mosmor olmustu artık gozumden yas gelıyordu vururken ama ne yapalım. bebeklerımız ıcın ne gerekıyorsa yapıcaz.
allah sabrını ve mukafatını verıcek ınsallah.
cok saol jnm bnm. bu arada senin gobegin hic yokki yahu ne tosuncugu cik cik.
kizlar biz geldik doktordan. aman bidaha test yaptirmicam dedim biliyorsunuz ama neler neler cikti sasarsiniz:)) oncelikle bu sefer sanirim inanilmaz mutluyum doktordan:)) alexin annesi bizi kendi doktoruna goturdu. adam atinada doktorlar birligininde baskaniymis ve burda avrupanin en iyi hastanesi secilen bir hastanenin sahiplerinden biri ve dogumuda o hastanede yapacagiz. yasi olgun bir doktor genc degil yasi var. ama inanilmaz memnun kaldim. ayrintili ultrasonda canimi inanilmaz yakmasi disinda:))
oncelikle biliyorsunuz bagirsaklarla ilgili bisey gormustu doktor benim ayrintili ultrasonda onun icin ici rahat etmedi esimin annesinin bidaha ayrintili ultrason yapildi. bagirsaklarda bu hafta itibariyle hicbirsey yok hersey gayet saglikli dedi doktor. ama emin olmak icin tekrar 1 ay sora ayrintili ultrason yapilicak. onun disinda benim ilk kan testlerinde cok az bi anemi cikmis ama cok az. ona bakilacak ve onunla birlikte tum kan testlerim yinelenecek. birde cok ilginctir burda hamilelikte en korkulan ve en cok bakilan sey akdeniz anemisi imis. daha hamile kalmadan doktorlar eslerin ikisindede olup olmadigina bakiyorlarmis. tehlikeli imis. onun icin alexde kan verdi. birde yarin bana glikoz testi yapilacak. hicbisey yemeyecekmisim simdi taa yarin sabaha kadar( glikoz testi falan bidaha test yaptirmicam diyodum yarin gene bi dolu test yapicaklar. 839 gram olmus bebisim. yeni kan ilaci ve kalsiyum bisiler verdi doktor. bide o saate kadar 2 dilim ekmekle duruyordum ne yedigimi sorunca sok oldu. nasil bu saate kadar bisey yemezsin diye. ev telasi kosturmaktan valla unutur oldum. geldim hemen balik yapti esimin annesi 2 gundur balik yiyoruz
aa birde bebek asagida gibi geliyor bana demistim ya. doktor plasenta gayet guzel yukarida dedi. bebegin durusunu gosterdi kafasi asagida bende gecende konusmustukya ondan sordum kafasi asagida olmasi kotu degilmi diye. hayir bu haftalarda bebegin pozisyonu bizi ilgilendirmiyor takla atip surekli degistiriyorlar cunku plasenta yukarida gayet iyi dedi. yani bebegin kafasi asagida yukarida bu haftalar onemi yokmus onemli olan plasentanin yukarida olmasi imis. tansiyonuma bakti her zamanki gibi 9-5. simdilik bole hatirladiklarimD
umarim herkes iyidir bugun doktora gidicekler vardi nasil sonuclari???
kizlar biz geldik doktordan. Aman bidaha test yaptirmicam dedim biliyorsunuz ama neler neler cikti sasarsiniz:)) oncelikle bu sefer sanirim inanilmaz mutluyum doktordan:)) alexin annesi bizi kendi doktoruna goturdu. Adam atinada doktorlar birligininde baskaniymis ve burda avrupanin en iyi hastanesi secilen bir hastanenin sahiplerinden biri ve dogumuda o hastanede yapacagiz. Yasi olgun bir doktor genc degil yasi var. Ama inanilmaz memnun kaldim. Ayrintili ultrasonda canimi inanilmaz yakmasi disinda:))
oncelikle biliyorsunuz bagirsaklarla ilgili bisey gormustu doktor benim ayrintili ultrasonda onun icin ici rahat etmedi esimin annesinin bidaha ayrintili ultrason yapildi. Bagirsaklarda bu hafta itibariyle hicbirsey yok hersey gayet saglikli dedi doktor. Ama emin olmak icin tekrar 1 ay sora ayrintili ultrason yapilicak. Onun disinda benim ilk kan testlerinde cok az bi anemi cikmis ama cok az. Ona bakilacak ve onunla birlikte tum kan testlerim yinelenecek. Birde cok ilginctir burda hamilelikte en korkulan ve en cok bakilan sey akdeniz anemisi imis. Daha hamile kalmadan doktorlar eslerin ikisindede olup olmadigina bakiyorlarmis. Tehlikeli imis. Onun icin alexde kan verdi. Birde yarin bana glikoz testi yapilacak. Hicbisey yemeyecekmisim simdi taa yarin sabaha kadar( glikoz testi falan bidaha test yaptirmicam diyodum yarin gene bi dolu test yapicaklar. 839 gram olmus bebisim. Yeni kan ilaci ve kalsiyum bisiler verdi doktor. Bide o saate kadar 2 dilim ekmekle duruyordum ne yedigimi sorunca sok oldu. Nasil bu saate kadar bisey yemezsin diye. Ev telasi kosturmaktan valla unutur oldum. Geldim hemen balik yapti esimin annesi 2 gundur balik yiyoruz:d
aa birde bebek asagida gibi geliyor bana demistim ya. Doktor plasenta gayet guzel yukarida dedi. Bebegin durusunu gosterdi kafasi asagida bende gecende konusmustukya ondan sordum kafasi asagida olmasi kotu degilmi diye. Hayir bu haftalarda bebegin pozisyonu bizi ilgilendirmiyor takla atip surekli degistiriyorlar cunku plasenta yukarida gayet iyi dedi. Yani bebegin kafasi asagida yukarida bu haftalar onemi yokmus onemli olan plasentanin yukarida olmasi imis. Tansiyonuma bakti her zamanki gibi 9-5. Simdilik bole hatirladiklarim:dd
umarim herkes iyidir bugun doktora gidicekler vardi nasil sonuclari???
Kızlar benım yrn sabah 10da seker yuklemem var acaba kactan sonra daha yemek yememem lazım acıl bılgı verırımısınız ?????
12 den onra su bile içme dedim doktorum..kolay gelsin....
merhaba kızlar herzamanseninle canım sana bakmaya geldim ama gelmemişsin herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun inşallah.
kızlar hamileliğim boyunca akıntım hep vardı 2 defa tek kullanımlık en son da 6lık fitil verdi doktor ama geçmedi. ama beyaz krem arasıydı şimdi sarımsı ve çok fazla geliyor bu aralar çok yoğunum eve gelince o kadar akıntı görünce çok da endişe yaptım sizlerde nasıl hiç akıntınız yok mu lavaboya gidince peçeteye gelecek akıntınız yok mu?
benimkisi sarımsı şu anda ve yapışkan yoğun bir kıvamda umarım kötü bişey olmaz. zaten şu bir kaç gündür wc de çok gidiyorum hadi hayırlısı
Kızlar bu 25 tl aldıgım gecelık sabahlık tkmı ama pıjamayı ekleyemedım sınır oldumm
ayy beni anlattın canım yaa..bende de akıntı tipi ve süresi değişiyor....bikaç gündür benim akıntım da sarımsı...korkutuyor beni....her lavaboya gittiğimde ödüm patlıyor bişi göreceğim bişi olacak diyemerhaba kızlar herzamanseninle canım sana bakmaya geldim ama gelmemişsin herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun inşallah.
kızlar hamileliğim boyunca akıntım hep vardı 2 defa tek kullanımlık en son da 6lık fitil verdi doktor ama geçmedi. ama beyaz krem arasıydı şimdi sarımsı ve çok fazla geliyor bu aralar çok yoğunum eve gelince o kadar akıntı görünce çok da endişe yaptım sizlerde nasıl hiç akıntınız yok mu lavaboya gidince peçeteye gelecek akıntınız yok mu?
benimkisi sarımsı şu anda ve yapışkan yoğun bir kıvamda umarım kötü bişey olmaz. zaten şu bir kaç gündür wc de çok gidiyorum hadi hayırlısı
12 den onra su bile içme dedim doktorum..kolay gelsin....
ayy beni anlattın canım yaa..bende de akıntı tipi ve süresi değişiyor....bikaç gündür benim akıntım da sarımsı...korkutuyor beni....her lavaboya gittiğimde ödüm patlıyor bişi göreceğim bişi olacak diye
bana da gece 12den sonra ne sıvı ne katı hiçbişi almadan gel dedi...
susuzluk fena bişi...
cnmö masallah bebegıne bızde dun dr daydık masallah sorun yokmus
hereksın bebegı ıyı olur ons
merhaba kızlar herzamanseninle canım sana bakmaya geldim ama gelmemişsin herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun inşallah.
Kızlar benım yrn sabah 10da seker yuklemem var acaba kactan sonra daha yemek yememem lazım acıl bılgı verırımısınız ?????
canım benimde ilk 3 aydsa başladı akıntı..son zmaanlar arttı....normal diye biliyorum ama tabi dr.una danış..akıntı olabilirmiş...sonrada çoğalabilirmiş diye duydum..ben 1-2 aydır sürekli günlük ped kullanıyorum...
su mu allah allah ..su etkilemezki?
oh masallah sizede canim. amin isallah herkesin bebegi iyi olur artik testlerde falan sorun cikmaz.
benimde var akintim ama normal diye biliyorum. sanmiyorum kotu birsey oldugunu.
benimde sabah 7 de var seker yuklemem 12 saat once kesmen gerekiyor yemeyi. ben 7 den beri bisey yemiorum. ama su icebiliyorsun.
benimde artti son zamanlarda bende gunluk ped kullaniyorum.
ben bir forumda okumustum, gunluk ped kullanimini pek onermiyormus doktorlar ama ben hic sormadim doktoruma, onun yerine camasirimi sik sik degistirmeye calisiyorum. bir de vajinanin icini yiksmamalisiniz ve sabun kullanmamalisiniz sadece su...
bu arada guzel haberlerini okudum, cok sevindim, ne guzell her sey yoluna girmis:) bu arada glikoz testi herkese yapilan bir test olduguna gore sanirim cok gerekl.
doktorunuza sorun, akinti tehlikeli cunku ama bence sari ve agrisiz akinti nirmal,bende hep vardi bazen inanilmaz artiyir, bir kac kez idrar testi hep yaptirdim ve hep normal dediler... insallah hicbir sey yoktur...
doktorunuza sorun, akinti tehlikeli cunku ama bence sari ve agrisiz akinti nirmal,bende hep vardi bazen inanilmaz artiyir, bir kac kez idrar testi hep yaptirdim ve hep normal dediler... insallah hicbir sey yoktur...
canım benim dr.da günlük ped kullanma dedi..çamaşırını sık sık değiştir dedi...ama iş yerinde okdar sık değiştirememki...mecbur ped kullanıp onu sık sık değiştiriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?