2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hersey onlar ıcın hıcbırsey karsılıksız olmaz allahım ecrını verır ıns
yavrularımızı bıze bagıslar saglıkla AMİN

hadi bakalım...güzel gelişmelerden haberdar et bizi...öptük sevgiyle cici anneyi:)

cnmö masallah bebegıne bızde dun dr daydık masallah sorun yokmus
hereksın bebegı ıyı olur ons

merhaba kızlar herzamanseninle canım sana bakmaya geldim ama gelmemişsin herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun inşallah.

kızlar hamileliğim boyunca akıntım hep vardı 2 defa tek kullanımlık en son da 6lık fitil verdi doktor ama geçmedi. ama beyaz krem arasıydı şimdi sarımsı ve çok fazla geliyor bu aralar çok yoğunum eve gelince o kadar akıntı görünce çok da endişe yaptım sizlerde nasıl hiç akıntınız yok mu lavaboya gidince peçeteye gelecek akıntınız yok mu?
benimkisi sarımsı şu anda ve yapışkan yoğun bir kıvamda umarım kötü bişey olmaz. zaten şu bir kaç gündür wc de çok gidiyorum hadi hayırlısı

Kızlar benım yrn sabah 10da seker yuklemem var acaba kactan sonra daha yemek yememem lazım acıl bılgı verırımısınız ?????

Eklentiler

• $P1130670.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

canım benimde ilk 3 aydsa başladı akıntı..son zmaanlar arttı....normal diye biliyorum ama tabi dr.una danış..akıntı olabilirmiş...sonrada çoğalabilirmiş diye duydum..ben 1-2 aydır sürekli günlük ped kullanıyorum...

ayy beni anlattın canım yaa..bende de akıntı tipi ve süresi değişiyor....bikaç gündür benim akıntım da sarımsı...korkutuyor beni....her lavaboya gittiğimde ödüm patlıyor bişi göreceğim bişi olacak diye

12 den onra su bile içme dedim doktorum..kolay gelsin....

bana da gece 12den sonra ne sıvı ne katı hiçbişi almadan gel dedi...
susuzluk fena bişi...

doktorunuza sorun, akinti tehlikeli cunku ama bence sari ve agrisiz akinti nirmal,bende hep vardi bazen inanilmaz artiyir, bir kac kez idrar testi hep yaptirdim ve hep normal dediler... insallah hicbir sey yoktur...

cnmö masallah bebegıne bızde dun dr daydık masallah sorun yokmus
hereksın bebegı ıyı olur ons

oh masallah sizede canim. amin isallah herkesin bebegi iyi olur artik testlerde falan sorun cikmaz.

benimde var akintim ama normal diye biliyorum. sanmiyorum kotu birsey oldugunu.

Kızlar benım yrn sabah 10da seker yuklemem var acaba kactan sonra daha yemek yememem lazım acıl bılgı verırımısınız ?????

benimde sabah 7 de var seker yuklemem 12 saat once kesmen gerekiyor yemeyi. ben 7 den beri bisey yemiorum. ama su icebiliyorsun.

benimde artti son zamanlarda bende gunluk ped kullaniyorum.

ben bir forumda okumustum, gunluk ped kullanimini pek onermiyormus doktorlar ama ben hic sormadim doktoruma, onun yerine camasirimi sik sik degistirmeye calisiyorum. bir de vajinanin icini yiksmamalisiniz ve sabun kullanmamalisiniz sadece su...

bu arada guzel haberlerini okudum, cok sevindim, ne guzell her sey yoluna girmis:) bu arada glikoz testi herkese yapilan bir test olduguna gore sanirim cok gerekl.

canım benim dr.da günlük ped kullanma dedi..çamaşırını sık sık değiştir dedi...ama iş yerinde okdar sık değiştirememki...mecbur ped kullanıp onu sık sık değiştiriyorum....

doktorunuza sorun, akinti tehlikeli cunku ama bence sari ve agrisiz akinti nirmal,bende hep vardi bazen inanilmaz artiyir, bir kac kez idrar testi hep yaptirdim ve hep normal dediler... insallah hicbir sey yoktur...

geçen gittiğimde tam idrar tahlili yaptırdım...bişi çıkmadı çok şükür..ama vajinada bisürü sorun çıkabiliyor şu akıntıdan dolayı...hamilelik öncesi ve sonrası vajinit geçiren biri olarak ...umarım tekrar aynı şeyi yaşamam...

ben de yaptırdım benim idrar yollarında da bişi çıkmadı ama ben hamilelik öncesinde ve bu süreçte bir kez vajinit geçirdim...vajina temizliğine dikkat edin kızlar..sabun falan yok....doktorlar o bölge için sebamed veya numismed öneriyorlar bilginize...ben kullanıyorum:)

canım benim dr.da günlük ped kullanma dedi..çamaşırını sık sık değiştir dedi...ama iş yerinde okdar sık değiştirememki...mecbur ped kullanıp onu sık sık değiştiriyorum....

okudugum forumda kizlar pecete onermisti am cok sik degistirmek gerek,hem kimyasal yok mikrop uremiyor gibi seyler yazmislardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…