kızlar ne dıcem sıze. bızım yığenın temmuz 2 de duğunu var.
ebru m. den bır elbıse beğendım ama sımdıden almaya korkuyorum acaba kılo alırsam goğus kısmı falan olmazmı dıye. ıkı ayda kaç kılo alabılırızkı yaw. hazır anneler gunu ındırımı varken alsammı acaba. ıkıtane alıcam cunkı bır sıyah bır kırmızı.
kizlar biz geldik doktordan. aman bidaha test yaptirmicam dedim biliyorsunuz ama neler neler cikti sasarsiniz:)) oncelikle bu sefer sanirim inanilmaz mutluyum doktordan:)) alexin annesi bizi kendi doktoruna goturdu. adam atinada doktorlar birligininde baskaniymis ve burda avrupanin en iyi hastanesi secilen bir hastanenin sahiplerinden biri ve dogumuda o hastanede yapacagiz. yasi olgun bir doktor genc degil yasi var. ama inanilmaz memnun kaldim. ayrintili ultrasonda canimi inanilmaz yakmasi disinda:))
oncelikle biliyorsunuz bagirsaklarla ilgili bisey gormustu doktor benim ayrintili ultrasonda onun icin ici rahat etmedi esimin annesinin bidaha ayrintili ultrason yapildi. bagirsaklarda bu hafta itibariyle hicbirsey yok hersey gayet saglikli dedi doktor. ama emin olmak icin tekrar 1 ay sora ayrintili ultrason yapilicak. onun disinda benim ilk kan testlerinde cok az bi anemi cikmis ama cok az. ona bakilacak ve onunla birlikte tum kan testlerim yinelenecek. birde cok ilginctir burda hamilelikte en korkulan ve en cok bakilan sey akdeniz anemisi imis. daha hamile kalmadan doktorlar eslerin ikisindede olup olmadigina bakiyorlarmis. tehlikeli imis. onun icin alexde kan verdi. birde yarin bana glikoz testi yapilacak. hicbisey yemeyecekmisim simdi taa yarin sabaha kadar( glikoz testi falan bidaha test yaptirmicam diyodum yarin gene bi dolu test yapicaklar. 839 gram olmus bebisim. yeni kan ilaci ve kalsiyum bisiler verdi doktor. bide o saate kadar 2 dilim ekmekle duruyordum ne yedigimi sorunca sok oldu. nasil bu saate kadar bisey yemezsin diye. ev telasi kosturmaktan valla unutur oldum. geldim hemen balik yapti esimin annesi 2 gundur balik yiyoruz
aa birde bebek asagida gibi geliyor bana demistim ya. doktor plasenta gayet guzel yukarida dedi. bebegin durusunu gosterdi kafasi asagida bende gecende konusmustukya ondan sordum kafasi asagida olmasi kotu degilmi diye. hayir bu haftalarda bebegin pozisyonu bizi ilgilendirmiyor takla atip surekli degistiriyorlar cunku plasenta yukarida gayet iyi dedi. yani bebegin kafasi asagida yukarida bu haftalar onemi yokmus onemli olan plasentanin yukarida olmasi imis. tansiyonuma bakti her zamanki gibi 9-5. simdilik bole hatirladiklarimD
umarim herkes iyidir bugun doktora gidicekler vardi nasil sonuclari???
canim benim valla bende ozledim. ev telaslarindan giremiorum. cok cok saol. koyucam simdi fotoda bu bilgisayar yunanca bide degisik biraz cozmeye calisiorum foto kucultmeyiD kucultunce eklicem hemen gobek showa. sen nasilsin bu arada anlat
koydum sonunda buda benim gobisim. cok kilo aldim ama ben kollarim bile aldi((
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-gobek-sov-baslasin-35.html#post19018895
my_little_sun_shine ben sana mesaj atmayi planlyordum, nette gorunce buradan sorayim dedim.
ben malesef 9 kilo almisim, bundan sonra daha az kilo almayi basarabilir miyim egzersizle falan yoksa buna hic niyetlenmeyeyim mi? bir de dogum icin egzersiz onerin var mi?:)
bebeginin resimlerini gormus ama yazamamistim, insallah her sey boyle yolunda devam eder... is sorunlari falan da umarim cozulmustur...
canım ben sadece gecelşiği görüyorum..güzelmiş.hepsimi 25tl....nerden aldın?
12 den onra su bile içme dedim doktorum..kolay gelsin....
Kızlarrrrr sonunda çekip koydum cicilerimizin resimlerini
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-44.html#post19021087
Canım bebişin barsaklarında sorun çıkmamasına çok sevindim ve yeni doktorunun seni rahatlatmasınada .. doktor çok önemli çünkü. Buarada Türkiyede evlenirken çiftlerfe mutlaka akdeniz anemisi testi yapılıyor. Yunanistan gibi bizdede önemli bir sorun aslında.
Bu arada prenses kocaman olmuş maşallah:)
Bizim durumlarda gayet iyi geçen haftasonu İstanbuldaydım detaylı ultrason için. Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı oğluşumdaDoktor amcası oğluşumun yüzünü bize göstermek için çok çaaladı göbüşüm çok acıdı, oğlum inat etti poz vermemek için. Ama doktor amcası 1 poz da olsa alabildi. Bu hafta da kendi doktorumuzla randevumuz var. Bizden de iyilik sağlık yani :)) Daha önce koymuştum rfesmini ama teyzesi de görsün :)))
Eki Görüntüle 189324
Canım çok tatlı olmuşsun. bayıldım ben sizeayrıca bu kilo almak değil bu hamişlik :))) sadece göbüşün var kollarda falan birşey yok inşallah da böyle devam eder canım.
Canım 9 kilo çok olmuş biraz ama bundan sonra biraz daha az alabilirsin sen bana aç karınla kilonu birde boyunu tam haftanı yazarsan birde çalışma koşıllarında ve evde besine ulaşımını biraz anlatırsan yardımcı olurum. Minimum kilo artışı ile tamamlarız hamileliği :))
canım benimde ilk 3 aydsa başladı akıntı..son zmaanlar arttı....normal diye biliyorum ama tabi dr.una danış..akıntı olabilirmiş...sonrada çoğalabilirmiş diye duydum..ben 1-2 aydır sürekli günlük ped kullanıyorum...
doktorunuza sorun, akinti tehlikeli cunku ama bence sari ve agrisiz akinti nirmal,bende hep vardi bazen inanilmaz artiyir, bir kac kez idrar testi hep yaptirdim ve hep normal dediler... insallah hicbir sey yoktur...
bana da oyle dediler, su bile icmek yok...
ben bir forumda okumustum, gunluk ped kullanimini pek onermiyormus doktorlar ama ben hic sormadim doktoruma, onun yerine camasirimi sik sik degistirmeye calisiyorum. bir de vajinanin icini yiksmamalisiniz ve sabun kullanmamalisiniz sadece su...
bu arada guzel haberlerini okudum, cok sevindim, ne guzell her sey yoluna girmis:) bu arada glikoz testi herkese yapilan bir test olduguna gore sanirim cok gerekl.
canım benim dr.da günlük ped kullanma dedi..çamaşırını sık sık değiştir dedi...ama iş yerinde okdar sık değiştirememki...mecbur ped kullanıp onu sık sık değiştiriyorum....
glikoz testi icin 12 den sonra su icme demisti doktor.sabahlıgın kusagı var kolları aynı gecelık gıbı bıde penyesı cok kalıteli delikli bole
nbb nın ürünü
pijamayı ekleyemedım sınır oldum yaaa
nasıl yanı su nıe etkılesın kı ben gece sabaha kadar nerdeyse 1 lt su ıcıyorum yanarım ben su ıcmessem ama ?
emınmıısn kuzum
oh masallah sizede canim. amin isallah herkesin bebegi iyi olur artik testlerde falan sorun cikmaz.
benimde var akintim ama normal diye biliyorum. sanmiyorum kotu birsey oldugunu.
benimde sabah 7 de var seker yuklemem 12 saat once kesmen gerekiyor yemeyi. ben 7 den beri bisey yemiorum. ama su icebiliyorsun.
benimde artti son zamanlarda bende gunluk ped kullaniyorum.
cnm senin bebiştemi tüp bebek?canım ben 3kere tup bebek denedım. üçündede garantılı olsun dıye pıhtılasma ıcın iğne kullandım. kan iğnesi çok can yakıyor yahu. ama en ıyısı gobekten oluyorve vurduktan sonra iyice ovusturmak gerekıyor. sıcak bezle komplekste sıslıkler ıcın ıyı gelıyor. benım gobeğimde mosmor olmustu artık gozumden yas gelıyordu vururken ama ne yapalım. bebeklerımız ıcın ne gerekıyorsa yapıcaz.
allah sabrını ve mukafatını verıcek ınsallah.
cnm bence alma derim çünk son aylarda ne olacağımız hiç belli değil..kızlar ne dıcem sıze. bızım yığenın temmuz 2 de duğunu var.
ebru m. den bır elbıse beğendım ama sımdıden almaya korkuyorum acaba kılo alırsam goğus kısmı falan olmazmı dıye. ıkı ayda kaç kılo alabılırızkı yaw. hazır anneler gunu ındırımı varken alsammı acaba. ıkıtane alıcam cunkı bır sıyah bır kırmızı.
cnm senin kontrolünnde güzel geçmesine sevindim testlerdede bişi çıkmaz inş..kizlar biz geldik doktordan. aman bidaha test yaptirmicam dedim biliyorsunuz ama neler neler cikti sasarsiniz:)) oncelikle bu sefer sanirim inanilmaz mutluyum doktordan:)) alexin annesi bizi kendi doktoruna goturdu. adam atinada doktorlar birligininde baskaniymis ve burda avrupanin en iyi hastanesi secilen bir hastanenin sahiplerinden biri ve dogumuda o hastanede yapacagiz. yasi olgun bir doktor genc degil yasi var. ama inanilmaz memnun kaldim. ayrintili ultrasonda canimi inanilmaz yakmasi disinda:))
oncelikle biliyorsunuz bagirsaklarla ilgili bisey gormustu doktor benim ayrintili ultrasonda onun icin ici rahat etmedi esimin annesinin bidaha ayrintili ultrason yapildi. bagirsaklarda bu hafta itibariyle hicbirsey yok hersey gayet saglikli dedi doktor. ama emin olmak icin tekrar 1 ay sora ayrintili ultrason yapilicak. onun disinda benim ilk kan testlerinde cok az bi anemi cikmis ama cok az. ona bakilacak ve onunla birlikte tum kan testlerim yinelenecek. birde cok ilginctir burda hamilelikte en korkulan ve en cok bakilan sey akdeniz anemisi imis. daha hamile kalmadan doktorlar eslerin ikisindede olup olmadigina bakiyorlarmis. tehlikeli imis. onun icin alexde kan verdi. birde yarin bana glikoz testi yapilacak. hicbisey yemeyecekmisim simdi taa yarin sabaha kadar( glikoz testi falan bidaha test yaptirmicam diyodum yarin gene bi dolu test yapicaklar. 839 gram olmus bebisim. yeni kan ilaci ve kalsiyum bisiler verdi doktor. bide o saate kadar 2 dilim ekmekle duruyordum ne yedigimi sorunca sok oldu. nasil bu saate kadar bisey yemezsin diye. ev telasi kosturmaktan valla unutur oldum. geldim hemen balik yapti esimin annesi 2 gundur balik yiyoruz
aa birde bebek asagida gibi geliyor bana demistim ya. doktor plasenta gayet guzel yukarida dedi. bebegin durusunu gosterdi kafasi asagida bende gecende konusmustukya ondan sordum kafasi asagida olmasi kotu degilmi diye. hayir bu haftalarda bebegin pozisyonu bizi ilgilendirmiyor takla atip surekli degistiriyorlar cunku plasenta yukarida gayet iyi dedi. yani bebegin kafasi asagida yukarida bu haftalar onemi yokmus onemli olan plasentanin yukarida olmasi imis. tansiyonuma bakti her zamanki gibi 9-5. simdilik bole hatirladiklarimD
umarim herkes iyidir bugun doktora gidicekler vardi nasil sonuclari???
merhaba kızlar herzamanseninle canım sana bakmaya geldim ama gelmemişsin herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun inşallah.
kızlar hamileliğim boyunca akıntım hep vardı 2 defa tek kullanımlık en son da 6lık fitil verdi doktor ama geçmedi. ama beyaz krem arasıydı şimdi sarımsı ve çok fazla geliyor bu aralar çok yoğunum eve gelince o kadar akıntı görünce çok da endişe yaptım sizlerde nasıl hiç akıntınız yok mu lavaboya gidince peçeteye gelecek akıntınız yok mu?
benimkisi sarımsı şu anda ve yapışkan yoğun bir kıvamda umarım kötü bişey olmaz. zaten şu bir kaç gündür wc de çok gidiyorum hadi hayırlısı
cicişlerr nasılsınız
kusura bakmayın biz geç geldik yazmaktaa kocişin odası çok kalabalıktı giremedim yazamadım sizede...
dr amcaya girmeden 2 tane çikolata yedim kızım oynasın diye ama nafile
oynadı oynamasına tekmeleri sıraladı ama yine yüzünü göstermedi cimcime...
bide 556 gr olmuş cimcime,dr amcası göbeği 1 hafta geride dedi ama sorun değil dedi
ben tabi korkulu rüyam bebeğin aşağıda olması durumunun olumsuzluklarını sordum bana sadece hiç bişi olmaz dedi çünkü ne sancın var nede rahim ağzında açıklık dedi ölçtü yine açıklık yok,senin vücut yapın böyle demekki dedi o kadar...15 gün sonraya şeker tahlilini verdi aç istedi aç bakılması daha iyi dedi aynen böyle,kontrolden sonra arkadaşa geçtim oradanda kocişlerle pierre lotiye çaya gittik anca eve gelebildik durumlar bu kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim.hee bide 15 günde 1.5 kilo almışım...
iyi geceler mi desem iyi sabahlar bilemedim.. :)) saat 02:45uyuyamadım yattım ama geri kalktım.bugün dr beni kontrol etti.rahim ağzı uzunluğu plesanta v.s. iyi dedi.belimdeki ağrı için böbreklerede baktı ve sol bvöbreğim genişlemiş.içindeki suyu tam boşaltamıyormuş bebek baskı yaptığı için.ağrı bu sebebden olabilir dedi.kasılmaları söyleidm.nasıl ayırt e deceğimi anlattı.erken doğumda kısa aralıklarla kısa süreli kasılmalar(yani karnın sertleşmesi) olurmuş.benim sertleşince yarım saat kadar durduğu oluyor.ben bazen bebeğin hareketlerini 5 saat boyunca duymadığımı söyledim.dr riskli gebelik uzmanı olduğu için, seni riske atmıyım dedi.yarın sabah 08:30 a doplerr randevusu verdi.radyolojide yaptıracakmışım.bi, bakalım dedi.böyle işte.bu arada perşembeye kadar rapor aldım.dişneleneyim az.cuma gideceğim inş..öyle işte..yarın gelince yazarım..
ama lkime sorsam herkeste karnının sertleşmesi oluormuş , ama reken doğuran yok..sanırım benimki normal..bebeğin hareketleri
bi soruyorum çeşitli kişilere,kii diyor ben günd e bir kez duyardım.o zaman telaşlanacak bişey yok gbi geliyor.ama benim dr nedense 2 saat hareket hisseidlmezse tehlike olabilir diyor..
Kızlarrrrr sonunda çekip koydum cicilerimizin resimlerini
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-44.html#post19021087
canım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımz seninleiyi geceler mi desem iyi sabahlar bilemedim.. :)) saat 02:45uyuyamadım yattım ama geri kalktım.bugün dr beni kontrol etti.rahim ağzı uzunluğu plesanta v.s. iyi dedi.belimdeki ağrı için böbreklerede baktı ve sol bvöbreğim genişlemiş.içindeki suyu tam boşaltamıyormuş bebek baskı yaptığı için.ağrı bu sebebden olabilir dedi.kasılmaları söyleidm.nasıl ayırt e deceğimi anlattı.erken doğumda kısa aralıklarla kısa süreli kasılmalar(yani karnın sertleşmesi) olurmuş.benim sertleşince yarım saat kadar durduğu oluyor.ben bazen bebeğin hareketlerini 5 saat boyunca duymadığımı söyledim.dr riskli gebelik uzmanı olduğu için, seni riske atmıyım dedi.yarın sabah 08:30 a doplerr randevusu verdi.radyolojide yaptıracakmışım.bi, bakalım dedi.böyle işte.bu arada perşembeye kadar rapor aldım.dişneleneyim az.cuma gideceğim inş..öyle işte..yarın gelince yazarım..
ama lkime sorsam herkeste karnının sertleşmesi oluormuş , ama reken doğuran yok..sanırım benimki normal..bebeğin hareketleri
bi soruyorum çeşitli kişilere,kii diyor ben günd e bir kez duyardım.o zaman telaşlanacak bişey yok gbi geliyor.ama benim dr nedense 2 saat hareket hisseidlmezse tehlike olabilir diyor..
Günaydın kızlarrrrrr
Kimsecikler yok, noluyor herkeseeee:26:
canım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımz seninle
günaydın canım, nasılsınız ciciler eklenmiş göbişler ortaya dökülmüş..bende çekeyim bari göbişimi..iş yoğunluğndan çoğu zaman giremiyorum ama aklım sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?