Ben iyiyim canm..
Evet bende baktım, güzel güzel cicişler, göbişler eklenmiş.
Eeee sende ekle bari
Kızlardün sağlık ocağından çağırdılar beni. Kan testi filan yapılacakmış. Tansiyonumu ölçtüler, 13-8 çıktı. Doktor biraz yüksek dedi. Takip yapacaklarmış. Halbuki hastane de de sürekli ölçüyorlar.. Orda da 13-8 çıkıyor ama yüksek filan demedi kimse...
Birde süt fişi verdiler. Bende içemiyorum ki dedim, olsun yinede veriyoruz dediler
süt fişi ne canım, günlük içtiğin süt takip kartı falan mı
Bir arkadasim erkek bebek bekliyor ve supermenli tulum ariyor, hic bir yerde gozunuze ilisti mi?:26:
canım benim dr.da günlük ped kullanma dedi..çamaşırını sık sık değiştir dedi...ama iş yerinde okdar sık değiştirememki...mecbur ped kullanıp onu sık sık değiştiriyorum....
Saol teyzesiCnm cicileriniz cok guzell gule gule giysin tatli bebegin :))
bunu ilk defa duydum.nerde oturuyorsun?Yok canım ya, 7. aya girdiğinde ayda 12 lt süt fişi veriyorlar, gidip marketten ücretsiz alıyorsun...
Lohusa döneminde de devam ediyor..
Ben iyiyim canm..
Evet bende baktım, güzel güzel cicişler, göbişler eklenmiş.
Eeee sende ekle bari
Kızlardün sağlık ocağından çağırdılar beni. Kan testi filan yapılacakmış. Tansiyonumu ölçtüler, 13-8 çıktı. Doktor biraz yüksek dedi. Takip yapacaklarmış. Halbuki hastane de de sürekli ölçüyorlar.. Orda da 13-8 çıkıyor ama yüksek filan demedi kimse...
Birde süt fişi verdiler. Bende içemiyorum ki dedim, olsun yinede veriyoruz dediler
only_smile
sut fisleri iyiymis yaa;
devletten boyle bir alacagimiz var madem birakmayalim; alip bi ihtyiac sahibine veririz hic olmazsa.
Saol teyzesi
bunu ilk defa duydum.nerde oturuyorsun?
only_smile
sut fisleri iyiymis yaa;
devletten boyle bir alacagimiz var madem birakmayalim; alip bi ihtyiac sahibine veririz hic olmazsa.
Süt fişini sağlık ocakları mı veriyor?:44:
kızlar ben tam 9 kilo aldımhaftama göre 6-9 kilo almam normalmiş..ama bence değil hızlı gidiyorum.artık akşam 8den sonra birşey yemeyeceğim
günaydın cici anneler,
kızçeler ve kızancıklar
süt fişini bildiğim kadarıyla sadece kocaeli belediyesi uyguluyor..
istanbul da arkadaşım alamadı..
akıntıyı konuşmuşsunuz yine benim de var şikayetim akıntıdan..fitil verdi doktor ama almadım daha..
devam ederse kültür alıp bakalım dedi tamam dedim..
bir de müthiş bir haberim var eğer işe yararsa hepinize sölicem,
yeni bir çatlak kremi uygulaması..
"bella b" diye duydunuz mu bilmiyorum doktorum tavsiye etti bana..organikmiş işe yararsa hemen haber veririm
Bir arkadasim erkek bebek bekliyor ve supermenli tulum ariyor, hic bir yerde gozunuze ilisti mi?:26:
çok aldım diye dert ediyorum :)
birgünde kilo alınırm? ama ben alıyorum. Birkaçgün kabızlıkan sonra bir bakmışım yarım kilo ile 1 kilo arasında değişen bir kilo almışım. of of of ne yapıcam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?