2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben tam 9 kilo aldım haftama göre 6-9 kilo almam normalmiş..ama bence değil hızlı gidiyorum.artık akşam 8den sonra birşey yemeyeceğim

süt fişi ne canım, günlük içtiğin süt takip kartı falan mı

Bende hergün tartılıyorum... 60 kiloyum 2 haftadır... Toplamda 5 kilo aldım.

Ama 2 haftadır hiç kilo almadım, enteresan geldi...:44:

günaydın kızlar..

bugün doktora gideceğiz biz de 10:45 de..bakalım ben kaç kilo aldım bu ay..geçen ay 2 kilo almıştım..ayrıntılı ultrason olucak bu ay..şeker yüklemesi de 24-28.hafta arasındaymış..bu ay o da olur diyordum,unutmuşum hemen ne ne zman :) bakalım benm minik kaç kilo olmuş..ben sizden baya gerideyim aslında :) ağustos sonuna doğurcam bebiş beklerse içerde..

bacak ağrılarım için de magnezyum isteyeceğim..artık dayanamıyorum..hergün biyerim ağrıyor

Bir arkadasim erkek bebek bekliyor ve supermenli tulum ariyor, hic bir yerde gozunuze ilisti mi?:26:

mothercare de vardı. hatta kızlar için de kırmızısını yapmışlar ama belki kış sezonunda görmüş olabilirim, uzun zamandır rastlamıyorum.

canım benim dr.da günlük ped kullanma dedi..çamaşırını sık sık değiştir dedi...ama iş yerinde okdar sık değiştirememki...mecbur ped kullanıp onu sık sık değiştiriyorum....

Ped kullanan arkadaşlar pamuklu olanları tercih edin. carefree ve kotex in pamuklu olanları var

gunaydin kizlarr,

herzaman_seninle, eyeszay
doktor kontrolleriniz iyi gecmis kizlar sevindim.

venus cnm sana da gecmis olsun;
aciklamissin ama ben hala anlayamadim o kasilmalar arasindaki farki.
benim karnim sertlesiyor ve 1-2 dk sonra gevseyip rahatliyor; bu kasilma mi oluyor Allah korusun.
off ayin 14u cabuk gelse de ben de doktoruma bir gitsem..

:) süt fişini ilk defa duydum, iyiymiş. bebek olunca da bez fişi filan verecekler mi acaba

Günaydınlar....
Oh dr.randevuları genelde güzel geçmiş, bende ctesi günü şeker testi yaptırıcam ama benim rndv 11 de napıcam o kadar saat bilmem, birde oğlişimin aşısı var onunda saat 10 da aşı olacak kıyametler kopacak gene....

only_smile

sut fisleri iyiymis yaa;
devletten boyle bir alacagimiz var madem birakmayalim; alip bi ihtyiac sahibine veririz hic olmazsa.

Saol teyzesi

bunu ilk defa duydum.nerde oturuyorsun?

Canım Kocaeli'de oturuyorum ama bu genel bir uygulama. Herkesi arayıp fiş veriyorlarmış...

only_smile

sut fisleri iyiymis yaa;
devletten boyle bir alacagimiz var madem birakmayalim; alip bi ihtyiac sahibine veririz hic olmazsa.

Canım benimde haberim yoktu, hemşire aradı beni. Daha önce kayıt olmuştum hamileyim diye. Tetenoz aşısı için de aradılar..

Süt fişini sağlık ocakları mı veriyor?:44:

Evet canım sağlık ocağı veriyor. Bir marketle anlaşması varmış, oraya gidip aylık 12 lt süt alıyorsun...

kızlar ben tam 9 kilo aldım haftama göre 6-9 kilo almam normalmiş..ama bence değil hızlı gidiyorum.artık akşam 8den sonra birşey yemeyeceğim

çok aldım diye dert ediyorum :)

birgünde kilo alınırm? ama ben alıyorum. Birkaçgün kabızlıkan sonra bir bakmışım yarım kilo ile 1 kilo arasında değişen bir kilo almışım. of of of ne yapıcam ben.

günaydın cici anneler,
kızçeler ve kızancıklar

süt fişini bildiğim kadarıyla sadece kocaeli belediyesi uyguluyor..
istanbul da arkadaşım alamadı..

akıntıyı konuşmuşsunuz yine benim de var şikayetim akıntıdan..fitil verdi doktor ama almadım daha..
devam ederse kültür alıp bakalım dedi tamam dedim..

bir de müthiş bir haberim var eğer işe yararsa hepinize sölicem,
yeni bir çatlak kremi uygulaması..
"bella b" diye duydunuz mu bilmiyorum doktorum tavsiye etti bana..organikmiş işe yararsa hemen haber veririm

Günaydın kızlar,keyifler nasıl? Umarım herkes iyidir, gün foruma giremedim ve henüz geçmişi okuyamadım. Moralim çok bozuk. Abim hastaydı uzun zamandır teşhiş koymaya çalışıyorlardı. Dün test sonuçlarını aldık ve Faktör 5 leiden çıktı. Yani genetik bir pıhtılaşma zamanı hastalığı. Henüz doktorla görüşemedik ama ya bende de varsa diye içim içimi yiyor,çünkü oldukça riskli bişey yani gebelik döneminde riskli

herkese günaydınnn
bella b yi bir eczanede gördüm indirimli fiyatı 48 tl idi.oldukça işe yarayan bir krem diyerek çok övdü eczacı
ama ben almadım şimdilik badem yağı kullanıyorum

Canım 5 kilo gayet iyi, ya ben ne yapayım 9 kilo çok iştahım açıldı eşimden çok yiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…