2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende de aynısı var ama bak takip et yorulduğunda kasılmalarının arttığını göreceksin endişe etme benim dr çok bilmemi istemiyo ondan açıklmayo fazla ama bende rahatım sorun olmadığını düşünüyorum geçmiş olsun tekrar :)

ben 24. haftadayim bende 9 kilo almisim of of offf

hatta 23+6 yim acaba az yagli yemeye agirlik versem bebegin gelisimi etkilenir mi dersiniz? mesela et yemem gereken ogunde haslama tavuk?

Son düzenleme:
kızlar akıntı herkeste var galiba bende de koku ve kaşıntı yok umarım hiçbirimize bişey olmaz. haftaya randevum var çarşamba hem de şeker yüklemem bakalım bebiş nasıl hemen geçse günler

herzaman seninle canım iyi olmanıza çoook sevindim rabbim sonuna kadar iyilik versin inşallah

canım o bir yere toplanmasını ben de arada yaşıyorum bence hiç sorun yok dert etme canım doplerde iyi çıkar inşallah. duyduğum herkeste var o sertleşme .

öğleden sonra tetanoz aşım var bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun canım. Sende de olacak diye birşey yok ki canım, niye şimdiden canını sıkıyorsun, iyi düşün iyi olsun D
Böyle şeyler düşünüp germe kendini...

hatta 23+6 yim acaba az yagli yemeye agirlik versem bebegin gelisimi etkilenir mi dersiniz? mesela et yemem gereken ogunde haslama tavuk?

canım hamur işi,pilav makarna bunlar direk bize yarıyor, çocuğa pek faydası yok.o yüzden bunları mümkün olduğnca azaltacağm.8den sonrada yemek ağzıma birşey almayacağm..25 haftaya kadar bu kiloyu korusak normale döneriz

bende belimde aşırı ağrı hissediyorum zaman zaman...
inş dopple kontrolün güzel geçer cnm hbrlerini bekliyoruz
sğl cnm iyiydi dünkü kontrolmüz çok şükür..
Yok canım ya, 7. aya girdiğinde ayda 12 lt süt fişi veriyorlar, gidip marketten ücretsiz alıyorsun...

Lohusa döneminde de devam ediyor..
süt fişi ilginç geldi
cnm çook geçmiş olsun
bence sende bi kontrole gir cnm ne olur ne ollmaz..

amin cnm inş..inş seninde kontrolün gzel geçer,inş şeker testinizde sorunsuz çıkar..bize 15 gün sonra dedi dr..

Bir arkadasim erkek bebek bekliyor ve supermenli tulum ariyor, hic bir yerde gozunuze ilisti mi?:26:

gerçi bi çok arkadaş yazmış ama ben de yaziim :)) pazartesi gördüm daha mothercare de erkek için mavisi kızlar için pembesi var cnm :))

Bende hergün tartılıyorum... 60 kiloyum 2 haftadır... Toplamda 5 kilo aldım.

Ama 2 haftadır hiç kilo almadım, enteresan geldi...:44:

aynı durum bende de oldu bi kaç haftadır çok enteresan bi şekilde aynı kilodayım gerçi şu şeker korkusuna aynı zamanlara denk gelen dönemde yediklerime çok dikkat etmiştim hala da ediorum, belki onunla ilgilidir...

et ya da tavuk pek bişey farkettirmez sonuçta ikisinde de bulunan proteıne ihtiyacın var ... haşlama ızgara olarak tüketmeye dikkat et türlerini mesela kilo kontrolü için, bol yeşillik ye öğünlerinde, yağ yemenin zaten bi faydası olduğunu sanmıorum ben yaptığım tencere yemeklerini hem az hem de zeytinyağlı yapıorum genelde... ara öğünleri sakın ihmal etme ve akşam 8 den sonra ana öğün yememeye çalış cnm... sabah kahvaltısında mutlaka taze yeşillik domates salatalık tüketmeye çalış zaten artık domatesler de düzeldi :)) bi de makarna fln canın çekerse kepekli olanlarından tüketmeye çalış ama genelde elinden geldiğince yapay şekerlerden( tatlı) ve karbonhidratlardan uzak durmaya çalış... ben son bi kaç haftadır çok dikkat etmeye başladım çünkü 9 kilo almıştım ve dikkat etmeye başladığım günden beri kilom sabit ve bebeğimin kilosu normal... :))

selam kızlar ben geldim doktordan..ama radyolog izindeymiş,cumartesi gideceğim ayrıntılıya.

genel olarak iyi ama bi hafta geriden takip ediyo,haftasına göre de 40-50 gr eksik çıktı kilosu.345 gr..
ben de 2 kilo almışım bu ay.toplamda 4 kilo almış oldum..bundan sonra daha çok artar heralde.

ya bende de kasilma oluyor,rahim tas gibi oluyor ama 1dk icinde geciyor, elimle karnima masaj yapiyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum ve 1dk surmeden geciyor. gunde bir kere genellikle aksam isten donunce uzanmisken oluyor. beraberinde agri da hissediyorum ama geciyor hemen bende önemsemiyordum. bu kadar agri normal diye dusunuyordum. bu gercekten erken dogum belirtisi mi acaba?

ben normal kilomun uzerine 6 kilo alarak hamile kalmistim, ilk aylar cok dikkat ettim ve 4. aya kadar 1 kilo falan almistim, sonra rahatladim toparladim diye ama 4. ayda bir istah artmasi yasadim ki sormayin, 9 kilo almisim simdi yeniden toparlamaya calisacagim simdi.

bebek normal ise kilo almamak daha iyidir bence, bazi anneler az kilo aliyor. her sey yolundaysa insallah almazsin :) ama sende bebeginde cok saglikli olursunuz insallah :)

zayif kadinlara hamilelik cok yakisiyor, burada kizlar hem cok zayif hemde cogu hamile :)

cnm inş ayrıntılın güzel geçer
bak ne öğrendim
bende şeker tahlilini yaptırayım güzel çıkarsa deneyeceğim
tahin helvası hergün bi kibrit kutusu kadar yersen bebeğe çok faydası varmış kilo alımında benimkininde göbüşü 1 hafta ggerideymiş...hbrin olsun..

haklisiniz azicik dikkat edersem toparlarim saniyorum... hadi bakalim :) sagolun kizlar :) her sabah tartiliyorum, 9 gundur ayni kilodayim :) insallah bir iki hafta daha böyle gider :)

Bende normal kilomun 4 kilo üstüne hamile kalmıştım. Şu an 28.haftadayım ve 8 kilo aldım, doktorum ne kadar her gittiğimde çooook kilo alıyosun değip moralimi bozsa da sağlık ocağında normal diyorlar.

Dizlerimde de aşırı ağrım var. Diz çöktüğüm yerden zor kalkıyorum ağrıdan. Geçmiş sayfalarda magnezyum demişler, doktora gidince bi sorayım.

Tahin helvası normalde de çok faydalı diyorlar, yarın markete gidicem alayım bari :)

Çatlak kremi olarak da bepanthol kullanıyorum, aslında bu çatlak kremi değil ama hücre yenileyici özelliği var. fiyatı da 20 lira. şimdiye kadar da hiç çatlağım olmadı arkadaşlar bilginize

şekeri olan arkadaşalr ve testi yapılmamışlar dikkat edin ama bak ee sonra bozuşuruz bende yiyecektim ama testi bekliyorum...
çatlak kremi olarak ben sabahları bebe yağı akşamları lierac sürüyorum
ama kaşınıyorumda ara ara ama ben kaşımıyorum
bebe yağı bitince bepantol deneyeyim bide bari

sağolun kızlar.

böyle püf noktalarına ihtiyacım var aslında..tahin helvası hemen alayım ben de..bir de yumurta-balık-tavuk-et bunlara çok dikkat edeyim diyorum..çok sebze ağırlıklı beslendim bu ara..

benim ilk doğumda göbeğim,bacaklarım çok çatladı..bebe yağı kullanıyordum.şimdi görümcem lierac verdi ama hiç kullanmıyorum zaten çatladı faydası olmaz diye düşünüyorum..kullansam mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…