2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

venüs canım hıc meraklanma benım sıpamda mesela ultrasonda cok hareketlı deıl dr normal dedı her bebek aynı olmaz dedı senın bebegın uykucu olacak ve sakın olacak dedı 7. aydan sonra hareket edınce canın acıyacak o zaman bana şikayet edeceksın dedı bebeklerınde uyuduğu ve uyandığı zamanlar var dedı bence hiç korkma canım herkes bır olmaz bıreysel farklılıklar var canım bunu unutma tamam mı bizim bır tanıdığımızın yenı bebeği oldu o anlatıyor hıc ultrasonda yuzunu gormemış hep kapatmış hep uyuyormus kortum dıyo bıseymı var dıye sımdı doğdu maşallah sağlıklı ve hep uyuyor canım merak etme

ayy cnm yaa , beni korkuttun simdi yaa,
bende ki belirtiler erken dogum agrisina benziyor;
simdi doktorumu aricam :18:

gerci ben de saatte 4 kez falan degil,
gunde 3-4 kez oluyor.
arasam mi, aramasam mi, ufff kararsiz kaldim

Son düzenleme:
Dişlerin ağrıyorsa artı kalsiyum kullan bence. Mesela günde en az 2 büyük bardak süt içmelisin. Elevit diye bir vitamin hapı var, duymuşsundur. Doktoruna sorup kullan bence.

Canım elevit kullanıyorum zaten. Süt içemiyorum, yoğurt ve peynir yiyorum. Ama yetmiyor galiba:26:

Extra kalsiyum tabletleri varmış, suda eriyen.. Doktoruma sorup alıcam...

Canım elevit kullanıyorum zaten. Süt içemiyorum, yoğurt ve peynir yiyorum. Ama yetmiyor galiba:26:

dişlerinizi fırcalarken kanıyorsa bu kalsıyum eksıklıgınden kaynaklanıyormus canım dr oyle soyledı

canım ben de 25. haftada düzenli kullanmaya başladım. Kalsiyum+magnezyum+d vitamini içeren bir tablet.

Canım, 1 hafta ileride geride hep olurmuş. Doktorun çok bişey demediyse bence sen dengeli beslenmene devam et, bebişler boşu boşuna kilolu doğacaklarına sağlıklı olsunlar daha iyi değilmi.

Canım benimki de 1 hafta geriden geliyor, hiç önemli değil demişti doktorum. Ayrıntılı için gittiğim prof da doğuma kadar böyle devam edebilir, önemi yok dedi. Benden kaynaklı gelişememiş olabilir mi demiştim, sen kilo almışsın ki senle ilgisi yoktur demişti. Yani sen normal sağlıklı beslenmene devam et.

venüs çok sevindim canım,senin de için rahatlamıştır biraz..

erken doğum falan Allah korusun ya,uzak olsun hepimizden..

Saol teyzesii :))) Ya beni görsen resmi her görüşümde inanamayarak ağlıyorum. Gerçekten mucizemi içimde taşıyorum :)))
Ben de akşam üşenmezsem resim çekip koyayım :)))
Bu arada bende günlük ped kullanıyorum. Günlük pedde bakteri üreme ve mantar oluşumu riski biraz dha fazla ama gün içinde 3 saatte 1 değiştirdiğinizde sorun kalmıyor.

Gözün aydın canım. Bak dedik sana aşağıda olması sorun olmaz diye :)))

Allah kolaylık versin valla. Ben şuan ders çalıştığımı / tez hazırladığımı düşünemiyorum.

Ya bence bu kadar hareketlere takılmayın. İnternette de bangır bangır bağırıyor doktorlar 2 güne kadar hissetmemek normal diye. Biraz rahat olmaya çalışın ki bebişlerde rahatlasın.

Gobisli Anneler, tahin helvasi onermisiniz ama kalorisi cok yuksek bildigim kadariyla...
My Little Sunshine, tahin helvasi yeme konusunda ne dusunuyorsun canim, bir uzmana soralim diye dusundum.

Valla canım yaa dediğin gibi maşallah enerji deposu bir yiyecek ee! şu sıralar hepimiz şekerler ne olacak ayy! kilo aldım diye dolanırken üstüne birde helva yersek şekerde çıkar kiloda..

Yok canım ya, 7. aya girdiğinde ayda 12 lt süt fişi veriyorlar, gidip marketten ücretsiz alıyorsun...

Lohusa döneminde de devam ediyor..

Hiç duymadım ben bunu her yerde mi böyle sizin yaşadığınız yerde mi acaba?ben son günlerde günde 2 bardak içmeye başladım çok ii olu bu fiş )

venüscümm hadi geçmiş olsunn..

kızlar bende akşama gitcem kontrole bana dua edin pıhtılaşma şu bu gerdi biraz bebişim gelişmiş olsun sorun olmasın..

buarada bizim işyerinde büyük sirkulasyon olmuşl odam oda arkadaşım grubum birim yöneticim filan değişcek .. bu hafta bööle gider artık inşallah iş yoğunluğu ve oda arkadaşı bakımından şu dönemime uygun düzenlemeler olur..
hepinizi opuyorum.. kulis yapayım biraz

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan, dualarım seninle

sorm acanım ben de öyleyim şöyle hamileyim deyip doya doya yiyemiyorm hoop kilo olarak geri dönüyor bütün gün okuldayım akşam yemeğinden sonra tatlı meyve yiyemeyecek miyim?hele bir ye hemen o hafta 1 kiloya yakın alıyorum yağmurdan yürüyüş te yapamıyorm 15 kilo hedefliyodum toplamda 12 kilo aldım bile ne yapcam bilmiyorum (

ayy cnm yaa , beni korkuttun simdi yaa,
bende ki belirtiler erken dogum agrisina benziyor;
simdi doktorumu aricam :18:

gerci ben de saatte 4 kez falan degil,
gunde 3-4 kez oluyor.
arasam mi, aramasam mi, ufff kararsiz kaldim

Canım merak etme.Okuyunca ben de telaşlandım ama hepimizde oluyor bu ağrılar.Mesela benim kasıklarıma ara ara ağrı giriyor.Alt karın bölgemde dolgunluk hissediyorum.Doktorum normal olduğunu bebek büyüdükçe kasların dahada gerildiğini ve bebeğin baskısının arttığını söyledi.Sonuçta içimizde büyüyen bir canlı var illaki bir yerlerimize ağrı yapacak.İçin rahat edecekse ara ama sorun olduğunu zannetmiyorum.

venüs geçmiş olsun canım..
bak biz sana demiştik hiç bişiciği yoktur diye..
sağlıkla alacaksınız hepiniz bebeklerinizi rahat olun..
iyi beslenin stresten uzak durun yeterrrr

ben 24. haftadayim bende 9 kilo almisim of of offf

hatta 23+6 yim acaba az yagli yemeye agirlik versem bebegin gelisimi etkilenir mi dersiniz? mesela et yemem gereken ogunde haslama tavuk?

bence böyle birşey yapma yemen gerekenleri ye ekstralardan kaçın yani hepimiz öyle yapalım benim 8-11 almam gerekiyormuş 12 aldım 26+5 im neyse 1 kilo fazlaymış sadece ama yine de dikkat edicem geçen haftalarda 1 hafta yemekten sonra abur cubur yemedim o hafta hiç kilıo almadım ama bunu yapmak kolay değil.
bence arkadaşım etini tavuğunu balığını ye mutlaka tatlıdan falan kıs...

Sen söyleyince hatırladım, kışın çok hasta olmuştum eczaneden dokorun verdiği ilaçları alırken eczane tavsiye etmişti o suda eriyen kalsiyum ilaçlarını. Ben o zaman almamıştım ama hiçbir zararı yok demişti eczacı.

aynen canim dedigin gibi bu haftalarda rahmimiz bi futbol topu buyuklugune ulasmis, kolay mi, butun organlar yer degistiriyor rahme yeracmak icin, hepsi sikisip, daraliyorlar;
dedigin dogru

fazla evham yapiyoruz biz burda yaa..
psikolojimizi duzgun tutmamiz lazim aslinda.

dişlerinizi fırcalarken kanıyorsa bu kalsıyum eksıklıgınden kaynaklanıyormus canım dr oyle soyledı

Canım dişlerimi fırçalarken kanıyor ve aynı zamanda elma yerken de ağrı oluşuyor. Baktım azıcık kararmış dişim...:26:

Normalde maşallahı vardı dişlerimin. Son 1 aydır yaşıyorum bu problemleri...

canım ben de 25. haftada düzenli kullanmaya başladım. Kalsiyum+magnezyum+d vitamini içeren bir tablet.

Bende doktorumu arıycam bugün , bakalım ne diycek..

Sana doktorun mu önerdi? Yoksa kendin mi aldın?

Hiç duymadım ben bunu her yerde mi böyle sizin yaşadığınız yerde mi acaba?ben son günlerde günde 2 bardak içmeye başladım çok ii olu bu fiş )

Galiba Kocaeli'ye özgü bişeymiş canım. Sabah birisi yazmıştı, arkadaşım İstanbul'da alamadı diye...

Canım bende alıcam.Senin aldığın tabletin adı neydi hatırlıyormusun?

DÜN SABAH SAĞ KASIK BÖLGEME 10A YAKIN
SIZI şeklinde ağrı girdi yattım uzandım heemn geçti
dün akşamda dr uma söyledim böyle bi sızı şeklinde ağrım oldu ama geçti paniklemedim bağlardandır diye dedim oda aferin bak öğreniyosunzu yavaş yavaş paniklememkle iyi yapmışsın dedi
bu sabah yine 8 gibiydi yatakta uyandım sol tarafımda geçmeyen bi ağrı vardı kasık kısmımda bebişimde çok harektliydi acaba biyerlere baskımı yapıyo dedim ve ellerimi karıma koyup dua ettim 20 dk sürdü ve geçti
sanırım artık kendimi sakinleştirmeyi öğrendim ağrı yarım saati bulsaydı dr u arayıp gidecektim ama devam etmedi şükür...
önemli olan paniklememekmiş

neyse artık kocaelindekiler için güzel haber biz sütlerimizi içmeye devam edelim

kızlar yaa aranızda bel ağrııs yaşayan var mı?benim 2 -3gündür ağrım var gerçi tam bel ağrısı diyemem sol kalçamın üstü yani belle kalça aram yürürken çoook ağrıyor hamilelikle mi ilgili acaba?cuma sabah randevum var ama doktoru aramak gerekir mi ki endişelenmeye başladım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…