haklisin,DÜN SABAH SAĞ KASIK BÖLGEME 10A YAKIN
SIZI şeklinde ağrı girdi yattım uzandım heemn geçti
dün akşamda dr uma söyledim böyle bi sızı şeklinde ağrım oldu ama geçti paniklemedim bağlardandır diye dedim oda aferin bak öğreniyosunzu yavaş yavaş paniklememkle iyi yapmışsın dedi
bu sabah yine 8 gibiydi yatakta uyandım sol tarafımda geçmeyen bi ağrı vardı kasık kısmımda bebişimde çok harektliydi acaba biyerlere baskımı yapıyo dedim ve ellerimi karıma koyup dua ettim 20 dk sürdü ve geçti
sanırım artık kendimi sakinleştirmeyi öğrendim ağrı yarım saati bulsaydı dr u arayıp gidecektim ama devam etmedi şükür...
önemli olan paniklememekmiş
kızlar yaa aranızda bel ağrııs yaşayan var mı?benim 2 -3gündür ağrım var gerçi tam bel ağrısı diyemem sol kalçamın üstü yani belle kalça aram yürürken çoook ağrıyor hamilelikle mi ilgili acaba?cuma sabah randevum var ama doktoru aramak gerekir mi ki endişelenmeye başladım ..
tam da hissettiklerimi yazmışsın ancak ben haftasonundan beri evdeyim ve hep istirahat halindeyim niye oldu anlamadım eşim doğuma hazırlanıyordur vücudun diyor bir yerde de 27.haftadan itibaren çatı oluşur her gebenin kendine has bir yürüyüşü olur diye okumuştum belki de ondandır artık cumayı bekliycem ne olduğunu öğrenmek için yanıtladığın için teşşkür ederim
Canım dişlerimi fırçalarken kanıyor ve aynı zamanda elma yerken de ağrı oluşuyor. Baktım azıcık kararmış dişim...:26:
Bende doktorumu arıycam bugün , bakalım ne diycek..
Sana doktorun mu önerdi? Yoksa kendin mi aldın?
Canım bende alıcam.Senin aldığın tabletin adı neydi hatırlıyormusun?
Canım dişlerimi fırçalarken kanıyor ve aynı zamanda elma yerken de ağrı oluşuyor. Baktım azıcık kararmış dişim...:26:
Normalde maşallahı vardı dişlerimin. Son 1 aydır yaşıyorum bu problemleri...
benımde hep fırcalarken kanıyodu canım su an sut ıcıyorum hergun 1 bardak peynır yoğurt ayran içiyorum artık kanamıyor canım bu zamanlarda oluyor uzmanlar dıyor kı bebekler vıtamınsız kalmazlar onlar napıyorlar bızden zaten vıtamın alıyorlar bu takvıyeler bızler için bebek vücuttakileri kullanıyor biz napıyoruz vıtamınlerı ıcıyoruz kı vucudumuzda vıtamın eksıklıgı olmasın dıye
Normalde maşallahı vardı dişlerimin. Son 1 aydır yaşıyorum bu problemleri...
benımde hep fırcalarken kanıyodu canım su an sut ıcıyorum hergun 1 bardak peynır yoğurt ayran içiyorum artık kanamıyor canım bu zamanlarda oluyor uzmanlar dıyor kı bebekler vıtamınsız kalmazlar onlar napıyorlar bızden zaten vıtamın alıyorlar bu takvıyeler bızler için bebek vücuttakileri kullanıyor biz napıyoruz vıtamınlerı ıcıyoruz kı vucudumuzda vıtamın eksıklıgı olmasın dıye
he heee ne guzel anlatmissin; anaokulu ogretmeni edasiylaa
cnm bazen istirahatte de bel agrisi olabiliyor, yatis pozisyonundan kaynakli.
ama gebelikte bel agrisi cok rastlanan bisey , o yuzden endiselenme, yine doktoruna sorarsin cnm;
bend e 14 mayisi bekliyorum doktor icin
bu arada benim yuruyusum degisti bile biliyo musun;
elimde degil ben normal yurudugumu zannediyorum ama bi camekan yanindan gecerken falan bakiyorum karin onde bel geride boyle bi garip yuruyorum; bir de agir bisey tasir gibi ya da cok yorulmus gibi agir agir salinarak yuruyorum :26:
bugun ofisteki arkadasim yuruyusumun taklidini yapiyorrduu:26:
simdiiiiii kuzucuklarimmm;
ben bir konuda yine kararsiz kaldim.
bebegime bir uyku seti almak istiyorum; hatta funnababy den park yatak icin begendim bile bir tane.
yalniz:
sitede bazi aciklamalar var, onlari okudum bugun;
bebek 12 aylik olana kadar yorgan ve yastik kullanmayin diyor.
onun yerine 100*150 lik polar battaniyeleri var;
sizce uyku seti mi (yorgan+yastik+carsaf+yastik kilfi+yorgan kilifi ) -90 tl-
yoksa polar battaniye seti mi (yastik kilifi+polar battaniye+carsaf ) -72 tl-
almaliyim ?
not: bir tane nevresim takimi aldim halihazirda
kızlar yaa aranızda bel ağrııs yaşayan var mı?benim 2 -3gündür ağrım var gerçi tam bel ağrısı diyemem sol kalçamın üstü yani belle kalça aram yürürken çoook ağrıyor hamilelikle mi ilgili acaba?cuma sabah randevum var ama doktoru aramak gerekir mi ki endişelenmeye başladım ..
simdiiiiii kuzucuklarimmm;
ben bir konuda yine kararsiz kaldim.
bebegime bir uyku seti almak istiyorum; hatta funnababy den park yatak icin begendim bile bir tane.
yalniz:
sitede bazi aciklamalar var, onlari okudum bugun;
bebek 12 aylik olana kadar yorgan ve yastik kullanmayin diyor.
onun yerine 100*150 lik polar battaniyeleri var;
sizce uyku seti mi (yorgan+yastik+carsaf+yastik kilfi+yorgan kilifi ) -90 tl-
yoksa polar battaniye seti mi (yastik kilifi+polar battaniye+carsaf ) -72 tl-
almaliyim ?
not: bir tane nevresim takimi aldim halihazirda
canım hepımızde ağrı var bılıyosun bebek buyuyor ve vücudumuz bu gelişime ağır kalıyor ve o yuzden damarlar da gerılmeler oluyor o yuzden ağrı var bırde karnımız cıkıyor ya uzmanlar dıyor kı belınızın kavıslesmesıne ızın verın karnınızı cıkararak yürüyün dıyorlar bırakın karnınınz cıksın saklamaya calışmayın dıyorlar benım de 4. aydan berı kuyruk sokumumda ağrı var sandalyede falan oturamıyorum cok zor oluyor dr normal dedı oyuzden stres yapma canım
ben geçenlerde park yatak baktım bir mağazadan uyku seti ile birlikte satıyorlardı bütün modellerinde aynı şeyi yapmışlar fiyatlar 190 ile 300 arasındaydı oyun parkı+yatak+uyku seti bana çok uygun geldi.yorgan kullanmamayı ben burda sizden duydum yastığı yne geçenlerde bi yerde duymuştum ve ben 2 yastık 1 yorgan aldım bile ne acelem varsa!!!büyüyünce kullanırız yastıkları artık ama bence yorgan örteriz ben polara karşıyım asla polar kullanmam bebeğim için bence çevremizde bebeği olanlara soralım bu yorgan işini daha doğru olur.velhasıl ben uykuseti de alcam galiba yaz için pike takımı alırım kışa da uyku seti...
bence kızlar ilk aylar sadece penye battaniye kullanırız
ben kızıma kışın yorgan örtmüştüm küçük kızıma da örterim tek battaniye ile üşür gibi geliyor bana ama sanırım özellikle bizim buralarda eylül sonunda en erken yorgan örtünürler acelesi yok yani bence bol bol penye battaniye edinin
Canım 1 yaşından sonra yatırmayacak mısın park yatakta
ben geçenlerde park yatak baktım bir mağazadan uyku seti ile birlikte satıyorlardı bütün modellerinde aynı şeyi yapmışlar fiyatlar 190 ile 300 arasındaydı oyun parkı+yatak+uyku seti bana çok uygun geldi.yorgan kullanmamayı ben burda sizden duydum yastığı yne geçenlerde bi yerde duymuştum ve ben 2 yastık 1 yorgan aldım bile ne acelem varsa!!!büyüyünce kullanırız yastıkları artık ama bence yorgan örteriz ben polara karşıyım asla polar kullanmam bebeğim için bence çevremizde bebeği olanlara soralım bu yorgan işini daha doğru olur.velhasıl ben uykuseti de alcam galiba yaz için pike takımı alırım kışa da uyku seti...
bence kızlar ilk aylar sadece penye battaniye kullanırız
ben kızıma kışın yorgan örtmüştüm küçük kızıma da örterim tek battaniye ile üşür gibi geliyor bana ama sanırım özellikle bizim buralarda eylül sonunda en erken yorgan örtünürler acelesi yok yani bence bol bol penye battaniye edinin
Canım yorganı boğulma tehlikesi için önermiyorlar kesinlikle. Polar kullanma canım penye battaniye ya da pike öneriyorlar zaten.
Canım yorganı boğulma tehlikesi için önermiyorlar kesinlikle. Polar kullanma canım penye battaniye ya da pike öneriyorlar zaten.
cnm yatak odama aldim park yatak, ben dogar dogmaz onda yatiricam; ayrica besik almiyorum
dedigin fiyatlar uygun
penye battaniye 3 tane aldim bile ben
o zaman ben uyku setini alayim yine; kisin kullanmaya baslarim. hava soguyana kadar da penye battaniyelerimi kullanirim.
yaa funnababy nin polar battaniye takimlari cok guzel gorunuyor ama;
ve de bebege zarar vermeyen , dogal malz. vs yaziyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?