cnm yatak odama aldim park yatak, ben dogar dogmaz onda yatiricam; ayrica besik almiyorum
dedigin fiyatlar uygun
penye battaniye 3 tane aldim bile ben
o zaman ben uyku setini alayim yine; kisin kullanmaya baslarim. hava soguyana kadar da penye battaniyelerimi kullanirim.
yaa funnababy nin polar battaniye takimlari cok guzel gorunuyor ama;
ve de bebege zarar vermeyen , dogal malz. vs yaziyorr
kışın üşür ama yaa ...şimdi bile biz hala yorgan örtüyoruz kendimize düşün zaten ağustos başında olcak doğum ekime kadar ya da eylül ortasına kadar pike örteriz sonra naparım bilmiyorum(
kızlar ya benim oğluşumun hiç bi şeyi yok daha
park yatak alanlar hangi marka aldınız? biz chicco nun kumandalısını düşündük ama aranızda daha uygun fiyatlı ve güzel bişi alan varsa paylaşabilr miii??
Canım poların nasıl bi zararı var ben de bilmiyorum neden istemiyorlar. 1 yaşından sonra da kullanacaksan al canım bence bir uyku seti, sonuçta yorgansız da kullanırsın. Ayrıca aldığın nevresim takımını nerden aldın canım?
Canım zaten onları daha kalın giydiriyorlar yatarken, birden fazla battaniye örteriz üstüne biz de.
park yatak alanlar hangi marka aldınız? biz chicco nun kumandalısını düşündük ama aranızda daha uygun fiyatlı ve güzel bişi alan varsa paylaşabilr miii??
peppermint ,canım sitede fiyatlar daha uygun kampanyalı ürünler 48 lira.
Canım poların nasıl bi zararı var ben de bilmiyorum neden istemiyorlar. 1 yaşından sonra da kullanacaksan al canım bence bir uyku seti, sonuçta yorgansız da kullanırsın. Ayrıca aldığın nevresim takımını nerden aldın canım?
Canım zaten onları daha kalın giydiriyorlar yatarken, birden fazla battaniye örteriz üstüne biz de.
ben daha almadım chicco çok pahalı yataksız,cibinliksiz fiyatı 400 civarında haftasonu bursadan bakcam bulamazsam çanakkaleden alcam önceki sayfada yazdım yatak uyku seti oyun parkı 190 ile 300 arası değişiyor ki bence normal internetten de sipariş verebilirsin hepsiburadada çok uygunlar var
venüscümm hadi geçmiş olsunn..
kızlar bende akşama gitcem kontrole bana dua edin pıhtılaşma şu bu gerdi biraz bebişim gelişmiş olsun sorun olmasın..
buarada bizim işyerinde büyük sirkulasyon olmuşl odam oda arkadaşım grubum birim yöneticim filan değişcek .. bu hafta bööle gider artık inşallah iş yoğunluğu ve oda arkadaşı bakımından şu dönemime uygun düzenlemeler olur..
hepinizi opuyorum.. kulis yapayım biraz
Canım elevit kullanıyorum zaten. Süt içemiyorum, yoğurt ve peynir yiyorum. Ama yetmiyor galiba:26:
Extra kalsiyum tabletleri varmış, suda eriyen.. Doktoruma sorup alıcam...
polar % 100 pamuktan üretilmiyor naylon karışımı oluyor içinde bu da sağlıksız kullandığımız herşeyin hava geçiriyor olması lazım
canım o Bella -B Amerikada çok tutulan bir markaymış...benim doktorum da önerdi bana taa hamileliğimin başından beri....ben o zamanlar çatlak için Mustela almıştım...günaydın cici anneler,
kızçeler ve kızancıklar
süt fişini bildiğim kadarıyla sadece kocaeli belediyesi uyguluyor..
istanbul da arkadaşım alamadı..
akıntıyı konuşmuşsunuz yine benim de var şikayetim akıntıdan..fitil verdi doktor ama almadım daha..
devam ederse kültür alıp bakalım dedi tamam dedim..
bir de müthiş bir haberim var eğer işe yararsa hepinize sölicem,
yeni bir çatlak kremi uygulaması..
"bella b" diye duydunuz mu bilmiyorum doktorum tavsiye etti bana..organikmiş işe yararsa hemen haber veririm
kızlar selam ben geldim. eşim bu gun ıse gıtmedı, biraz grıp olmus ustunuze afıyet, o yuzden daha erken gıremedım foruma.
sabah 6 da kalktım :) şeker yuklemesı ıcın hastaneye gıttım. hemsıre lımon sıktırmadı suya. bır yudum al dedı ıcemeyek gıbıysen ıkı bardağa bolelım, daha cok su koymus oluruz dedi. ya yaptırmayanlar aklınızda blunsun kesınlıkle ıkı bardağa böldurun, cok daha ıyı oluyor.fazla sekerlı olmuyor o zaman daha cok su konulduğu ıcın. sonucu aksam detaylı ıcın hastaneye gıdınce alıcam. yanı dananın kuyruğu kopuyor bu gun . rabbım hepimizin yardımcısı olsun.detaylımıda yarın sabah yazarım sızlere.
gecmısı okuyamadım yıne dokturmussunuz bırsuru. :)))
venüs canım hıc meraklanma benım sıpamda mesela ultrasonda cok hareketlı deıl dr normal dedı her bebek aynı olmaz dedı senın bebegın uykucu olacak ve sakın olacak dedı 7. aydan sonra hareket edınce canın acıyacak o zaman bana şikayet edeceksın dedı bebeklerınde uyuduğu ve uyandığı zamanlar var dedı bence hiç korkma canım herkes bır olmaz bıreysel farklılıklar var canım bunu unutma tamam mı bizim bır tanıdığımızın yenı bebeği oldu o anlatıyor hıc ultrasonda yuzunu gormemış hep kapatmış hep uyuyormus kortum dıyo bıseymı var dıye sımdı doğdu maşallah sağlıklı ve hep uyuyor canım merak etme
ayy cnm yaa , beni korkuttun simdi yaa,
bende ki belirtiler erken dogum agrisina benziyor;
simdi doktorumu aricam :18:
gerci ben de saatte 4 kez falan degil,
gunde 3-4 kez oluyor.
arasam mi, aramasam mi, ufff kararsiz kaldim
Canım yorganı boğulma tehlikesi için önermiyorlar kesinlikle. Polar kullanma canım penye battaniye ya da pike öneriyorlar zaten.
cnm bazen istirahatte de bel agrisi olabiliyor, yatis pozisyonundan kaynakli.
ama gebelikte bel agrisi cok rastlanan bisey , o yuzden endiselenme, yine doktoruna sorarsin cnm;
bend e 14 mayisi bekliyorum doktor icin
bu arada benim yuruyusum degisti bile biliyo musun;
elimde degil ben normal yurudugumu zannediyorum ama bi camekan yanindan gecerken falan bakiyorum karin onde bel geride boyle bi garip yuruyorum; bir de agir bisey tasir gibi ya da cok yorulmus gibi agir agir salinarak yuruyorum :26:
bugun ofisteki arkadasim yuruyusumun taklidini yapiyorrduu:26:
simdiiiiii kuzucuklarimmm;
ben bir konuda yine kararsiz kaldim.
bebegime bir uyku seti almak istiyorum; hatta funnababy den park yatak icin begendim bile bir tane.
yalniz:
sitede bazi aciklamalar var, onlari okudum bugun;
bebek 12 aylik olana kadar yorgan ve yastik kullanmayin diyor.
onun yerine 100*150 lik polar battaniyeleri var;
sizce uyku seti mi (yorgan+yastik+carsaf+yastik kilfi+yorgan kilifi ) -90 tl-
yoksa polar battaniye seti mi (yastik kilifi+polar battaniye+carsaf ) -72 tl-
almaliyim ?
not: bir tane nevresim takimi aldim halihazirda
of yaa bu havalar beni çok bayıyor teyzoşları...gerçi çevremdeki tecrübeli anneler sıcaklarla mücadelen daha fena olur...kıymetini bil dedi
yorgunum ama yaa...uykum var gene sanırsam....ay şu okullar kapansa artık...offf sıkıldım...zaten merdivenlerden inip çıkana kadar zil çalıyor artık hehe:)
canım o Bella -B Amerikada çok tutulan bir markaymış...benim doktorum da önerdi bana taa hamileliğimin başından beri....ben o zamanlar çatlak için Mustela almıştım...
ama son aylar ve emzirme dönemi için ısrarla Bella-B Nipple Butter'ı tavsiye etti...eşim netten siparişini vermiş...dün geldi...son ayda başlayacağım kısmetse....emzirirken silmeye gerek kalmayan ve tamamen organik bi kremmiş evet...
hehe o acıyı ben de yaşadım...benim bi de 75likti yüklemem...3 bardak geldi önüme...off fon dip yaptım ama tatlıyı o kadar sevmeme rağmen iğrençççççççççççççççççti...limon konusunda ben de şansımı denedim hatta burdaki bazı akideşler yapmış diye çaktırmadan çantama limon bile koydum ama izin vermedilerrrrrrrrrrrr ühühüh....neyseki sonuç temiz çıktı da...değdi
bu arada doktordan güzel haberler getiren arkideşler ,çook sevindim...öperim hepinizi...geliriz sonra yine:)
evet cnm yaa..aslında ben bu kadar takılmamıştım.ama dr um çok pimpirikli bi adam.haliyle hastaya yansıyor.bi de kendisi riskli geblik uzmanı , bir bebek kaybı oluncada riske atmıyor..bende 2 gün hissedilmesse problem var diye biliyorudm ama dr bana diyoki 2 saat hissedemessen soluna yat , tatlı bişi ye,sıvıu al falan.hala kıpırdamıyorsa acile gel diyor.ee böyle olunca insan deli gibi oluyor tabi..bu sabahki radyologda , her bebek farklıdır , fıtrat diye bişey var d edi.ama şöyle bi durumda var ki,bebeklerin bacaklarını aşağı yukarı oynatması lazımmış bizimki yapmıyor.ama hiç önemli değil dedi..
ayyy canımm benim yaaa..asla kimseyi korkutmak endişelendirmek istemem.tam olarak nasıl ayırt edicez diye sormuştunuz o yüzden yazdım.zaten dinlenince geçen ağrılar normalmiş kii..niye endişelendin sen.
yaa bende nasıl bişi aldım bikliyomusunuz.yorgan kullanılmıyor diye, böyle çocuğun içine girebildiği uyku torbası denilen bişey.pamuklu , elyaf falan yok içinde.fermuarıda var.tamamene açıp düz yorganda yapabiliyorsun.onu aldım.kışın çok üşürse onun üstüne bide battaniye örterim.
yaa cnm aynen bende son bi kaç gündür farkediorum kendimde yürüyüşüm değişti... böle daha ağır daha bi geriye doğru oldu vücudum :)) bide bazen farkında olmadan ellerimi belimin arkasına doru koyuyorumm, hamile kalmadan önce hep böle gülerdim o eller arkada durumuna, kendimde farkına varınca kendime gülmeye başlıorumm :)) demekki ister istemez yapılan bişeymiş rahatlamak için :))))
cnm ben geçenlerde sipariş etmiştim e-bebekten funnababy nin park yatak uyku setinin elegant luna modelini bi de nolur nolmaz aynı takımın tek satılan polar battaniyesini almıştım... bi kaç gün önce elime ulaştı gerçekten çok hoşuma gitti... sonuçta bi gün yorgan ihtiyacın olcak bence sen de benim gibi yapabilirsin... :)
o senin dediğinin fiyatları 400 küsür TL da cnm... bende ondan düşünmüştüm ilk ama o kumandayla çalışıcak özelliklerini basit bi dönenceyle çözebilirsin... ben de böle düşünerekten kraft marka aldım , ölçüleri 70*110 , rengi de pembe puantiyeli die geçio, fiyatı da 279 TL dı...
yok cnm ben o an panikledim ama sonra hemen sakinlestim, merak etme
dedigin uyku tulumunu ben de c&a da gordum, 49 tl falan bisiydi, cok hosuma gitti aslinda..
amanınnn ben karar verene kadar jokerdeki 99 tl lik park yatakta kalmamışayy napsammm ben acaba yaaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?