2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım poların nasıl bi zararı var ben de bilmiyorum neden istemiyorlar. 1 yaşından sonra da kullanacaksan al canım bence bir uyku seti, sonuçta yorgansız da kullanırsın. Ayrıca aldığın nevresim takımını nerden aldın canım?

kışın üşür ama yaa ...şimdi bile biz hala yorgan örtüyoruz kendimize düşün zaten ağustos başında olcak doğum ekime kadar ya da eylül ortasına kadar pike örteriz sonra naparım bilmiyorum (

Canım zaten onları daha kalın giydiriyorlar yatarken, birden fazla battaniye örteriz üstüne biz de.

Son düzenleme:

ben daha almadım chicco çok pahalı yataksız,cibinliksiz fiyatı 400 civarında haftasonu bursadan bakcam bulamazsam çanakkaleden alcam önceki sayfada yazdım yatak uyku seti oyun parkı 190 ile 300 arası değişiyor ki bence normal internetten de sipariş verebilirsin hepsiburadada çok uygunlar var

polar % 100 pamuktan üretilmiyor naylon karışımı oluyor içinde bu da sağlıksız kullandığımız herşeyin hava geçiriyor olması lazım

kızlar selam ben geldim. eşim bu gun ıse gıtmedı, biraz grıp olmus ustunuze afıyet, o yuzden daha erken gıremedım foruma.
sabah 6 da kalktım :) şeker yuklemesı ıcın hastaneye gıttım. hemsıre lımon sıktırmadı suya. bır yudum al dedı ıcemeyek gıbıysen ıkı bardağa bolelım, daha cok su koymus oluruz dedi. ya yaptırmayanlar aklınızda blunsun kesınlıkle ıkı bardağa böldurun, cok daha ıyı oluyor.fazla sekerlı olmuyor o zaman daha cok su konulduğu ıcın. sonucu aksam detaylı ıcın hastaneye gıdınce alıcam. yanı dananın kuyruğu kopuyor bu gun . rabbım hepimizin yardımcısı olsun.detaylımıda yarın sabah yazarım sızlere.
gecmısı okuyamadım yıne dokturmussunuz bırsuru. :)))

cnm gecen jokerde kampanya vardi biz ordan aldik;
bonbebe 99 tl + yatagi da e-bebekten aldiki o da 69 tl 170 e geldi yani.

peppermint ,canım sitede fiyatlar daha uygun kampanyalı ürünler 48 lira.

hmm onlari da gordum, benim begendigim butterfly 72 tl isi, gerci ne gerek var di mi, desene takilmadan 48 tl olanlardan alinabilir

nevresim takimini 30 tlye havuzlu handan aldim

bence de 400 tllere falan gerek yok,
onemli olan agirlik tasima kapasitesi zaten park yatakta;
ona dikkat ederek daha uygun bi marka alinabilir bence de

Kan pıhtılaşması problemi mi var canım sende? ne zaman fark ettin hiç genetik test yaptırdın mı?

Canım elevit kullanıyorum zaten. Süt içemiyorum, yoğurt ve peynir yiyorum. Ama yetmiyor galiba:26:

Extra kalsiyum tabletleri varmış, suda eriyen.. Doktoruma sorup alıcam...

canım bana dr 4. aya gırınce eleviti bıraktırdı. o bahsettığınız kalsiyum sandozundan verdı, suda eriyor içindede d vıtamını var bıldığım kadarıyla. ama zevk meselesı tabı tadı iğrenc oluyor, helede suda cok fazla bekletınce. bu sefer gıdısımde eğer hapı varsa ondan yazdırıcam. her aksam içmek ezıyet oluyor bana.

Bikesha canım sorduğun ıcın cok sağol. bende netten bır arastırma yaptım. zas marka en ıyısıymıs fakat artık uretılmıyormus maalesef. neyse yağlı ve buyuk olanlardan alıcam artık bırtane.

of yaa bu havalar beni çok bayıyor teyzoşları...gerçi çevremdeki tecrübeli anneler sıcaklarla mücadelen daha fena olur...kıymetini bil dedi
yorgunum ama yaa...uykum var gene sanırsam....ay şu okullar kapansa artık...offf sıkıldım...zaten merdivenlerden inip çıkana kadar zil çalıyor artık hehe:)

canım o Bella -B Amerikada çok tutulan bir markaymış...benim doktorum da önerdi bana taa hamileliğimin başından beri....ben o zamanlar çatlak için Mustela almıştım...
ama son aylar ve emzirme dönemi için ısrarla Bella-B Nipple Butter'ı tavsiye etti...eşim netten siparişini vermiş...dün geldi...son ayda başlayacağım kısmetse....emzirirken silmeye gerek kalmayan ve tamamen organik bi kremmiş evet...

hehe o acıyı ben de yaşadım...benim bi de 75likti yüklemem...3 bardak geldi önüme...off fon dip yaptım ama tatlıyı o kadar sevmeme rağmen iğrençççççççççççççççççti...limon konusunda ben de şansımı denedim hatta burdaki bazı akideşler yapmış diye çaktırmadan çantama limon bile koydum ama izin vermedilerrrrrrrrrrrr ühühüh....neyseki sonuç temiz çıktı da...değdi

bu arada doktordan güzel haberler getiren arkideşler ,çook sevindim...öperim hepinizi...geliriz sonra yine:)

evet cnm yaa..aslında ben bu kadar takılmamıştım.ama dr um çok pimpirikli bi adam.haliyle hastaya yansıyor.bi de kendisi riskli geblik uzmanı , bir bebek kaybı oluncada riske atmıyor..bende 2 gün hissedilmesse problem var diye biliyorudm ama dr bana diyoki 2 saat hissedemessen soluna yat , tatlı bişi ye,sıvıu al falan.hala kıpırdamıyorsa acile gel diyor.ee böyle olunca insan deli gibi oluyor tabi..bu sabahki radyologda , her bebek farklıdır , fıtrat diye bişey var d edi.ama şöyle bi durumda var ki,bebeklerin bacaklarını aşağı yukarı oynatması lazımmış bizimki yapmıyor.ama hiç önemli değil dedi..

ayy cnm yaa , beni korkuttun simdi yaa,
bende ki belirtiler erken dogum agrisina benziyor;
simdi doktorumu aricam :18:

gerci ben de saatte 4 kez falan degil,
gunde 3-4 kez oluyor.
arasam mi, aramasam mi, ufff kararsiz kaldim

ayyy canımm benim yaaa..asla kimseyi korkutmak endişelendirmek istemem.tam olarak nasıl ayırt edicez diye sormuştunuz o yüzden yazdım.zaten dinlenince geçen ağrılar normalmiş kii..niye endişelendin sen.

Canım yorganı boğulma tehlikesi için önermiyorlar kesinlikle. Polar kullanma canım penye battaniye ya da pike öneriyorlar zaten.

yaa bende nasıl bişi aldım bikliyomusunuz.yorgan kullanılmıyor diye, böyle çocuğun içine girebildiği uyku torbası denilen bişey.pamuklu , elyaf falan yok içinde.fermuarıda var.tamamene açıp düz yorganda yapabiliyorsun.onu aldım.kışın çok üşürse onun üstüne bide battaniye örterim.

yaa cnm aynen bende son bi kaç gündür farkediorum kendimde yürüyüşüm değişti... böle daha ağır daha bi geriye doğru oldu vücudum :)) bide bazen farkında olmadan ellerimi belimin arkasına doru koyuyorumm, hamile kalmadan önce hep böle gülerdim o eller arkada durumuna, kendimde farkına varınca kendime gülmeye başlıorumm :)) demekki ister istemez yapılan bişeymiş rahatlamak için :))))

cnm ben geçenlerde sipariş etmiştim e-bebekten funnababy nin park yatak uyku setinin elegant luna modelini bi de nolur nolmaz aynı takımın tek satılan polar battaniyesini almıştım... bi kaç gün önce elime ulaştı gerçekten çok hoşuma gitti... sonuçta bi gün yorgan ihtiyacın olcak bence sen de benim gibi yapabilirsin... :)

o senin dediğinin fiyatları 400 küsür TL da cnm... bende ondan düşünmüştüm ilk ama o kumandayla çalışıcak özelliklerini basit bi dönenceyle çözebilirsin... ben de böle düşünerekten kraft marka aldım , ölçüleri 70*110 , rengi de pembe puantiyeli die geçio, fiyatı da 279 TL dı...

bende evde lımon kalmamıs. ınan sabahın 6 sında acık bır yer buldumda attım cantama ama ızın vermedı zıllı.

Kızlar uyku seti, nevresim takımı için ENGLISH HOME' a da bakın bi, park yatak için yok, ama oda takımı ya da beşik alacaklar bakabilirler uyku setine ek alınabilir.bi tane görmüştüm nevresim takımı 35 TL idi, gayet uygun geldi, malları da kaliteli zaten.
Bir de herkes için bebek pikeleri fln. Göz atarsınız bir ara.

kızlarr ben hala kendi odamıza alacağımız beşiğe karar veremedim.şu jokerdeki park yatağı alsammı diye düşünüyorm.aslında bambular çok hoşuma gidiyor ama çok pahalı yaa.. ( ben şöyle sevimli cibinliği falan olan bişey istiyorum , park yatağa bi türlü karar veremiyorum..

yok cnm ben o an panikledim ama sonra hemen sakinlestim, merak etme
dedigin uyku tulumunu ben de c&a da gordum, 49 tl falan bisiydi, cok hosuma gitti aslinda..

hmm aynen benim de bikac gundur degisti yuruyusum,
ve ben de elimi belime atiyorum, sonra senin gibi farkedip hemen cekiyorum ellerimi ))

aslinda onu da dusundum, bi uyku seti, bir de ayni serinin battaniyesini almayi..; belki oyle yaparim

yok cnm ben o an panikledim ama sonra hemen sakinlestim, merak etme
dedigin uyku tulumunu ben de c&a da gordum, 49 tl falan bisiydi, cok hosuma gitti aslinda..

evet cnm bend e o civarlarda aldım sanırım.bana çok kullanışlı geldi.az büyüncede yorgan alırım artık :))

amanınnn ben karar verene kadar jokerdeki 99 tl lik park yatakta kalmamış ayy napsammm ben acaba yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…