o kampanya nisan sonuna kadardi canim yaa :-(
Zarpdeniz;
canım normalde benim tansiyonum hep 13-8 çıkardı. Bazen 12-7 çıktığı oluyordu. Her sabah ölçtürücem, işyeri hekimine. Bu sabah ölçtürmedim , yarın başlıycam...
Benimde başım çok ağrıyor... Bir ara hergün ağrıyordu ama tansiyon ölçtürmek aklıma bile gelmedi.
Doktorumla konuşucam bu konuyu..
Kızlar birde benim dişlerim ağrımaya başladı... Yeterince kalsiyum alamıyorum galiba. Sizde de varmı böyle birşey, ek olarak kalsiyum tableti filan alıyormusunuz?
venüscümm hadi geçmiş olsunn..
kızlar bende akşama gitcem kontrole bana dua edin pıhtılaşma şu bu gerdi biraz bebişim gelişmiş olsun sorun olmasın..
buarada bizim işyerinde büyük sirkulasyon olmuşl odam oda arkadaşım grubum birim yöneticim filan değişcek .. bu hafta bööle gider artık inşallah iş yoğunluğu ve oda arkadaşı bakımından şu dönemime uygun düzenlemeler olur..
hepinizi opuyorum.. kulis yapayım biraz
kızlar yaa aranızda bel ağrııs yaşayan var mı?benim 2 -3gündür ağrım var gerçi tam bel ağrısı diyemem sol kalçamın üstü yani belle kalça aram yürürken çoook ağrıyor hamilelikle mi ilgili acaba?cuma sabah randevum var ama doktoru aramak gerekir mi ki endişelenmeye başladım ..
cnm bazen istirahatte de bel agrisi olabiliyor, yatis pozisyonundan kaynakli.
ama gebelikte bel agrisi cok rastlanan bisey , o yuzden endiselenme, yine doktoruna sorarsin cnm;
bend e 14 mayisi bekliyorum doktor icin
bu arada benim yuruyusum degisti bile biliyo musun;
elimde degil ben normal yurudugumu zannediyorum ama bi camekan yanindan gecerken falan bakiyorum karin onde bel geride boyle bi garip yuruyorum; bir de agir bisey tasir gibi ya da cok yorulmus gibi agir agir salinarak yuruyorum :26:
bugun ofisteki arkadasim yuruyusumun taklidini yapiyorrduu:26:
Hassas dis etleri icin Sensodyn ile fircalamali ve benim discim dis ipi onerdi.Canım dişlerimi fırçalarken kanıyor ve aynı zamanda elma yerken de ağrı oluşuyor. Baktım azıcık kararmış dişim...:26:
Normalde maşallahı vardı dişlerimin. Son 1 aydır yaşıyorum bu problemleri...
benımde hep fırcalarken kanıyodu canım su an sut ıcıyorum hergun 1 bardak peynır yoğurt ayran içiyorum artık kanamıyor canım bu zamanlarda oluyor uzmanlar dıyor kı bebekler vıtamınsız kalmazlar onlar napıyorlar bızden zaten vıtamın alıyorlar bu takvıyeler bızler için bebek vücuttakileri kullanıyor biz napıyoruz vıtamınlerı ıcıyoruz kı vucudumuzda vıtamın eksıklıgı olmasın dıye
simdiiiiii kuzucuklarimmm;
ben bir konuda yine kararsiz kaldim.
bebegime bir uyku seti almak istiyorum; hatta funnababy den park yatak icin begendim bile bir tane.
yalniz:
sitede bazi aciklamalar var, onlari okudum bugun;
bebek 12 aylik olana kadar yorgan ve yastik kullanmayin diyor.
onun yerine 100*150 lik polar battaniyeleri var;
sizce uyku seti mi (yorgan+yastik+carsaf+yastik kilfi+yorgan kilifi ) -90 tl-
yoksa polar battaniye seti mi (yastik kilifi+polar battaniye+carsaf ) -72 tl-
almaliyim ?
not: bir tane nevresim takimi aldim halihazirda
Tecrubeli anneler, gerekirse ust uste penye battaniye ortulmesinden yana... Ben 6-7 tane battaniye aldim ama uyku seti de aldim. Bir tane de nevresim takimi alacagim. Polar battaniye de de Mora marka iyiymis.
Ben haftaya yaptiracagim aklimda olsun, sagol. Detaylin umarim cok guzel gecer, bebisini de guzelce izlersin.kızlar selam ben geldim. eşim bu gun ıse gıtmedı, biraz grıp olmus ustunuze afıyet, o yuzden daha erken gıremedım foruma.
sabah 6 da kalktım :) şeker yuklemesı ıcın hastaneye gıttım. hemsıre lımon sıktırmadı suya. bır yudum al dedı ıcemeyek gıbıysen ıkı bardağa bolelım, daha cok su koymus oluruz dedi. ya yaptırmayanlar aklınızda blunsun kesınlıkle ıkı bardağa böldurun, cok daha ıyı oluyor.fazla sekerlı olmuyor o zaman daha cok su konulduğu ıcın. sonucu aksam detaylı ıcın hastaneye gıdınce alıcam. yanı dananın kuyruğu kopuyor bu gun . rabbım hepimizin yardımcısı olsun.detaylımıda yarın sabah yazarım sızlere.
gecmısı okuyamadım yıne dokturmussunuz bırsuru. :)))
kızlar selam ben geldim. eşim bu gun ıse gıtmedı, biraz grıp olmus ustunuze afıyet, o yuzden daha erken gıremedım foruma.
sabah 6 da kalktım :) şeker yuklemesı ıcın hastaneye gıttım. hemsıre lımon sıktırmadı suya. bır yudum al dedı ıcemeyek gıbıysen ıkı bardağa bolelım, daha cok su koymus oluruz dedi. ya yaptırmayanlar aklınızda blunsun kesınlıkle ıkı bardağa böldurun, cok daha ıyı oluyor.fazla sekerlı olmuyor o zaman daha cok su konulduğu ıcın. sonucu aksam detaylı ıcın hastaneye gıdınce alıcam. yanı dananın kuyruğu kopuyor bu gun . rabbım hepimizin yardımcısı olsun.detaylımıda yarın sabah yazarım sızlere.
gecmısı okuyamadım yıne dokturmussunuz bırsuru. :)))
kızlar yaa aranızda bel ağrııs yaşayan var mı?benim 2 -3gündür ağrım var gerçi tam bel ağrısı diyemem sol kalçamın üstü yani belle kalça aram yürürken çoook ağrıyor hamilelikle mi ilgili acaba?cuma sabah randevum var ama doktoru aramak gerekir mi ki endişelenmeye başladım ..
Günaydınlar....
Oh dr.randevuları genelde güzel geçmiş, bende ctesi günü şeker testi yaptırıcam ama benim rndv 11 de napıcam o kadar saat bilmem, birde oğlişimin aşısı var onunda saat 10 da aşı olacak kıyametler kopacak gene....
Günaydın kızlar,keyifler nasıl? Umarım herkes iyidir, gün foruma giremedim ve henüz geçmişi okuyamadım. Moralim çok bozuk. Abim hastaydı uzun zamandır teşhiş koymaya çalışıyorlardı. Dün test sonuçlarını aldık ve Faktör 5 leiden çıktı. Yani genetik bir pıhtılaşma zamanı hastalığı. Henüz doktorla görüşemedik ama ya bende de varsa diye içim içimi yiyor,çünkü oldukça riskli bişey yani gebelik döneminde riskli
DÜN SABAH SAĞ KASIK BÖLGEME 10A YAKIN
SIZI şeklinde ağrı girdi yattım uzandım heemn geçti
dün akşamda dr uma söyledim böyle bi sızı şeklinde ağrım oldu ama geçti paniklemedim bağlardandır diye dedim oda aferin bak öğreniyosunzu yavaş yavaş paniklememkle iyi yapmışsın dedi
bu sabah yine 8 gibiydi yatakta uyandım sol tarafımda geçmeyen bi ağrı vardı kasık kısmımda bebişimde çok harektliydi acaba biyerlere baskımı yapıyo dedim ve ellerimi karıma koyup dua ettim 20 dk sürdü ve geçti
sanırım artık kendimi sakinleştirmeyi öğrendim ağrı yarım saati bulsaydı dr u arayıp gidecektim ama devam etmedi şükür...
önemli olan paniklememekmiş
kızlarr ben hala kendi odamıza alacağımız beşiğe karar veremedim.şu jokerdeki park yatağı alsammı diye düşünüyorm.aslında bambular çok hoşuma gidiyor ama çok pahalı yaa..( ben şöyle sevimli cibinliği falan olan bişey istiyorum , park yatağa bi türlü karar veremiyorum..
cnm valla ben bugun cok kotuı oldum yazmıstım bilmem okudunmu ?
tavsıyem randevunu erkene al en erken ne zamansa o zaman olsun yoksa benım gıbı 1 e kadar dayanamazsın su bıle ıcırmıyolar bayıldım hastanede cok kotu oldum
bilgine ,
cnm gecmıs olsun ama üzülme artık cok buyuk ı hastalık degıl bu bende de faktor v leıden heterozıgot var hergun ıgne b-vurunuyorum hamdolsun hersey yolunda
eger sendede bı problem olsaydı rennklı dooplerde falan cıkardı zaten pıhtılasma olan bayanlar genelde düşük yapıyolar arastırmalar sonucu bulunuyo mutasyon
yanı anlıcan kafanı takma moralini bozma ama dr una soyle abımde cıktı bı sorun olmaz dımı dıye ok ??
Canım nasıl içimi rahatlattın anlatamam,sen ne zaman anladın faktör 5 olduğunu ne zaman test yaptırdın yani düşük falan mı oldu?
Ben kendim için üzüldüğümden çok abimin bir de kızı var onada geçti mi acaba diye düşünüyorum,abimin başka bir rahatsızlığı daha var ilaç kullanması yasak,acaba doktor bu durumda ne yapacak nasıl kan sulandırıcı kullanacak???Bir sürü soru işareti işte kafamda pazartesi olsa da doktorla görüşsek
mothercare de vardı. hatta kızlar için de kırmızısını yapmışlar ama belki kış sezonunda görmüş olabilirim, uzun zamandır rastlamıyorum.
Ped kullanan arkadaşlar pamuklu olanları tercih edin. carefree ve kotex in pamuklu olanları var
selam kizlar ben geldim. bugun bi ton test yapildi bitmedi yarinda idrar tahlili yapilacak. trde bisuru test yapiolar derken bi anda burda bole bisuru test. bide idrari bile degisik aliolar. gece yemek yeme. banyo yap iyice yika sora ilk idrari ver diye. off yani.
gecmis olsun kizlar bu arada okudumda pihtilasma falan o ne? onemli bisey degildir umarim(
onun disinda herkesler iyilermi??
Zarpdeniz;
canım normalde benim tansiyonum hep 13-8 çıkardı. Bazen 12-7 çıktığı oluyordu. Her sabah ölçtürücem, işyeri hekimine. Bu sabah ölçtürmedim , yarın başlıycam...
Benimde başım çok ağrıyor... Bir ara hergün ağrıyordu ama tansiyon ölçtürmek aklıma bile gelmedi.
Doktorumla konuşucam bu konuyu..
Kızlar birde benim dişlerim ağrımaya başladı... Yeterince kalsiyum alamıyorum galiba. Sizde de varmı böyle birşey, ek olarak kalsiyum tableti filan alıyormusunuz?
canım benim düşlerim ağrımadığı ve süt peynir tükettiğim halde yanlış hatırlamıyorsam 3. aydan itibaren dr. bana kaslyum verdi..halende kullanıyorum..dr.una sor bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?