2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar park yatakların kenarları naylon olanlar da var pamuklu kumaş olanları da... Satıcı naylon olanları daha iyi dedi, temizliğini hemen ıslak mendille falan yapabiliyormuşuz, siz ne dersiniz???

Hımmm bir de geçen hafta ben de havuzlu handan beğendim nevresim takımı, 30 tl idi sanırım, yorganı nevresiminden tamamen çıkıp yıkanıyor, bence buna önem verin.

Bir de eğer kapılarınızdan geçebiliyorsa park yatakta 60 yerine 70 cm tercih edin, kullananlar daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Evet canim, doktorunla kesin konus. Ben gecen hafta discideydim, kanalli dolgularimdan birinin bir parcasi dustu! O arada disim temizlendi ve benim de disetlerim cok hassasti. Gebelikteki yuksek hormonlardan dolayi dis sagligina daha da dikkat etmemiz gerekiyormus, discim kesinlikle dis ipini kullanmalisin dedi, fircalama ve dis eti uzerine surmeye bir hafta kullanimlik bir dis macunu gibi bir ey kullaniyorum simdi, hassas dis etleri icin. Dis macunu da Sensodyn.

Guzel haberlerle donmen dilegiyle...

Benzer agridan bende de var, Venus'de bahsetmis. Cuma gunu doktoruna yuzyuze soylersin. Cok endiselenme lutfen.

Evet, artik hepimiz Penguen yuruyurslu olduk! Esim bana penguenler gibi yuruyorsun diye takiliyor!

gecmis olsin sana gecmez umarim, bebek zarar girmesin

demek ki fatkli farkli uygulaniyor seker yuklemesi, burada gece12 den sonra yemek ve her.hangi bir sivi alimi yasak, sabah 8de yukleme oluyor ve limonu kendileri oneriyor zaten.. hatta agzini temizlemek icin sadece bir yudum su olan bardak getiriyorlar,sanirim konsantrasyon degismemesi gerekiyor,sonra 2 saat bekleniyor, bu arada yine bir sey icmek ve yemek yasak, saat 10 a kadar bekliyirsunuz, sonra test aliyorlar,testten sonra yemek icmek serbest.

ben ebeme kuyruk sokumumda agri oldugunu anlatmaya calismistim ama o bel bolgesini gosterdi ve kemiklerin aciliyor, agri olacak bu normal demisti. kuyruk sokumu agrisi normal mi hala bilmiyorum:)

arkadaslar bız bugun seker yuklemsı yaptırdık sormayın randevum saat 10 daydı ee tabı ben kan verene kadar seker içene kadar saat 11.30 oldu 1 saat de seker üçtüklten sonra beklıyosun o sırada bankda oturuyoduk annem vardı yanımda bırden ates bastı dısarı cıklaım dedım kapıda yıgıldım hafıf bı baygınlık oldu.
sormayın ama suan hamadolsun ıyıyım inş. sonucumda iyi cıkar
eyeszay senın nasıl gectı seker yuklemesı ???

cnm valla ben bugun cok kotuı oldum yazmıstım bilmem okudunmu ?
tavsıyem randevunu erkene al en erken ne zamansa o zaman olsun yoksa benım gıbı 1 e kadar dayanamazsın su bıle ıcırmıyolar bayıldım hastanede cok kotu oldum
bilgine ,

cnm gecmıs olsun ama üzülme artık cok buyuk ı hastalık degıl bu bende de faktor v leıden heterozıgot var hergun ıgne b-vurunuyorum hamdolsun hersey yolunda
eger sendede bı problem olsaydı rennklı dooplerde falan cıkardı zaten pıhtılasma olan bayanlar genelde düşük yapıyolar arastırmalar sonucu bulunuyo mutasyon
yanı anlıcan kafanı takma moralini bozma ama dr una soyle abımde cıktı bı sorun olmaz dımı dıye ok ??

aferım cnm benım bak evham yapıp bebeklerıde sıkıntıya sokuyoruz
kzılar her bıyerımız agrıdıgında ay b ısey mı oldu ay ole mı ay bolemı dıye anı yasamıyoruz
bence dua edın tevekkul edın bısey olmaz yoksa hamılıgın tadını cıkaramayız

venuscum maşallah ıyu haberlerle gelmıssın. allah saglık sıhat versıj bebegıne ve sana

redmaskcım ıyı haberlerını beklıyoruzzz

cnm acıkcası ben 99 luk yatagı pek begenmedım ama illede jokerden alacaksan 200 luk vardı bıtane markasını hatırlamıyorum o güzeldı tabı 400 e kadar vardı marka marka fıaytlar degısıyo
bıde jokerdekı uyku setlerının kumaslarınıda begenmedım yatakta da voskılex yok sunger bı yatak vardı fıyatlarıda pahalıydı acıkcası bence sen ınternetten bak cok guzel besıkler var
ben park besıgı tavsıoye edıyorum acıkcası

ben baybmoondan aldım 70*110 150 tl besık
125 den 100 e düştü uyku setıni sevı bebe nın
kanz viskolex yatak75 den 60a düştül toplam 310 tuttu
ilten babamda bu ne bole nasıl besık bu dedı almak ıstemedı ama adam ozellıklerını gosterınce bayıldı hemen alalaım dedı bızde aldık

kaydını yaptırdım bu arada cnm okudmadın heralede ???

Canım nasıl içimi rahatlattın anlatamam,sen ne zaman anladın faktör 5 olduğunu ne zaman test yaptırdın yani düşük falan mı oldu?
Ben kendim için üzüldüğümden çok abimin bir de kızı var onada geçti mi acaba diye düşünüyorum,abimin başka bir rahatsızlığı daha var ilaç kullanması yasak,acaba doktor bu durumda ne yapacak nasıl kan sulandırıcı kullanacak???Bir sürü soru işareti işte kafamda pazartesi olsa da doktorla görüşsek

cnm maalesef düşük yaptım evet ve düşüğün nedenı araştırılırken çıktı mutasyon faktor v leıden yuksek bı mutasyon deıl
yanı normalde bana bı sıkıntı yok hamıleyken bebege kan akısı gıtmıyor onun ıcın ıgne kullanıyorum
daha yuksek dozda pıhtılasması olanlar comadın dıye bı ılac var ondan kullanıyo ama genelde 60 yas ustu falan yaslılarda oluyo cnm

selam kizlar ben geldim. bugun bi ton test yapildi bitmedi yarinda idrar tahlili yapilacak. trde bisuru test yapiolar derken bi anda burda bole bisuru test. bide idrari bile degisik aliolar. gece yemek yeme. banyo yap iyice yika sora ilk idrari ver diye. off yani.

gecmis olsun kizlar bu arada okudumda pihtilasma falan o ne? onemli bisey degildir umarim(

onun disinda herkesler iyilermi??

kotexin pamuklusunu kullanıyorum canım...

:) evet burada da oyle, bir tup veriyorlar, sabah dus alip tupe ornek aliyorsun ve teslim ediyorsun :)
bu haftalarda kontroller gerekiyor ama, en azindan burada oyle,benimde haftaya o testler tekrarlanacak ,kan testi alinacak, bebek olculecek falan sonra 28. haftada seker yuklemesi yapilacak.

bende anlayamadigim bir gerginlik var:)ama cok sukur her sey yolunda simdilik... havalar da isindi, kuslar cik cik cik agaclarda:)

gecen bir balik aldik, hamilelikte yeniyor mu falan derken hangi ulkeden geldigini sordum, yunanistan dediler, hemen aklima sen geldin:)insallah iyidir dedim:) tabii sevindim turkiyeden falan gelse baliklar agir metal olma ihtimali oldukca dusuyor

canım benim düşlerim ağrımadığı ve süt peynir tükettiğim halde yanlış hatırlamıyorsam 3. aydan itibaren dr. bana kaslyum verdi..halende kullanıyorum..dr.una sor bakalım...

canım benim düşlerim ağrımadığı ve süt peynir tükettiğim halde yanlış hatırlamıyorsam 3. aydan itibaren dr. bana kaslyum verdi..halende kullanıyorum..dr.una sor bakalım...

bende en cok bunu merak ediyorum, doktora sordugumda sut,peynir,yogurt tuketiyor musun diyor evet diyorum o zaman gerek yok diyor...

selam kızlar

dün havuzluhan macerasından sonra bitmis bi haldeyim hala kendime gelebilmiş değilim ama burdan alabileceğim herşeyi halletmenin mutluluğunu yaşıyorum bi yandan da :) mevlüt şekerlerimizi hastane için kalpli çubuklarımızı kapı süslerimizi şeker sepetimizi altın yastığımızı herşeyi aldık battaniyeler penye battaniyeler havlular mevlüt takımımız buların hepsini de aldık havuzlu handan kıyafet olarak fazla bişey almadım zaten hediyeler geldi daha doğmadan :) bereketli kızım benimmm bende hafta sonu torium a gidip ordan beğendiğim bazı şeyleri alıcam tek kalan eksiklerimiz küvet biberon şampuan krem bakım ürünleri vs. onları da almanyaya döndüğümüzde alıcaz çok şükür bitirdik alışverişin çoğunu bi de annem sağolsun burda yıkıcak aldıklarımızı ve hediye gelenleri. bana pek iş kalmıcak :) insan ağırlaştıkça gezemiyo fazla yaa 8 kilo almışım şimdiye kadar burda da çok yiyorum daha fazla almaktan korkuyorum doğrusu
aldıklaımın resmini koymak isterim ama o kadar çok oldular ki belki almanyaya döndüğümde bi boş vakitte koyarım azar azar :)
hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…