2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esteda canım maşallah bebişine bende bebişimi görmeyeli 6 hafta oldu yaa normalde geçen hafta gidecektik ama eşim yurtdışında döndüğümde gideriz demişti ama dönmesi 1 hafta daha uzayacak. off off ben çok merak ediyorum bebişimi.

kızlar, ay okuyana kadar öldüm, bazı sayfaları artık atlamk zorunda kaldım:):) tüm gün giremeyince sonradan takip etmek çok zor oluyor:)
tüm gün ayakta durmaktan da sırtımda şu an öyle bir ağrılar varki, dayanılmıyor
siz ve bebişler nasılsınız, umarım iyisinizdir
oh, canım, sen baya hızkı çıktın:) hepsini hallettin zaten:) bebişin o cicişleri güle güle kullanır inş. içinde ilk gülüşünü, ilk kelimesini ve ilki olan herşeyini sana yaşattırır inş.
bizde bu işleri halletsek çok iyi olur aslında:):)

canım, güzel sonuçlar almışsın, senin adına çok sevindim. hayırlı olsun. bu arada, benim kız da detaylıda çok esnedi. şimdi bunlar gündüz böyle esniyorlarsa gece kesinlikle uyutturmazlar:):)
canım, ben ankardan dönünce aynısı olmuştu. annemde bana şunu tavsiye etti; bir bardak ılık sütün içine bir yemek kaşığı bal kat. gerçekten çok işe yaradı, hem bebeğede sağlıklı. direk ciğerdeki tüm pislikleri çıkartıyor. bu arada, çok geçmiş olsun
merhaba kızlar:))
bizde bugün doktora gittik 24 hafta itibariyle 756 gr 33 cm olmuş
yüzünü göstermedi elleriyle kapatmış. ayaklarını uzatmış üst üste koymuş keyfine düşkün olacak gibi:))
oh, maşallah. ne guzel, hayırlısı olsun. sağlıkça doğurursun inş.

canım, aramıza hoş geldin. umarım oglunu 26 hafta sonra mutlu bir şekilde kucağına alırsın. bu arada, alışveriş konusunda bende pek bir şey henüz alamadım. yani yalnız değilsin. hem eşimin askerden dönmesini bekliyorum, hem annemin memleketimden gelmesini bekliyorum. sonra kim tutar beni anladığın kadaıyla kaldım burada yapayalnız bu arada, nerelisin?

Hosbulduk canim! Istanbulda oturuyorum gecen yazdan beri.. Aslen Kirsehirliyim cnm. Ama hep sehir sehir gezdik bu yasima kadar. Sen nerdesin cnm??
ben izmirdeyim. ama bu topikte istanbullu olan bir sürü arkadaşımız var. dur tahmin edeyim, ya ailende birisi asker yada doktor olduğu için mi tüm türkiyeyi gezmiş oldun:) çünkü bir sürü şehirde yaşamış olduğu tanıdıklarım hep askerlik veya doktorluk yüzünden hep taşınmışlar. umarım doğru tahmin etmişimdir:):)

Son düzenleme:

Malesef cnm , babam mühendis ama devlette calistigi icin tayin olayi oluyor 4-5 senede bir. Ya ne sorcam , simdi nette arasitiyorum da hamile yastiklarini. Karnima ,bacaklarimin arasina ayri ayri yastiklar koymak zor oluyor ama anca öle rahat ediyorum. Shuma diye bir makanin comfy die modeli var. kullananlar memnun, sonradan emzirme yastigi olarak da kullaniliomus. Acaba ondan mi alsam rahat görünüyor.

ayy erkek demekki. ohh ohh masallah. isallah ikinciye kizin olur artik benimde oglum gerci saglikli olsunlarda. bu arasda 9 kiloya neden takildin ki?? cokmuymus?? zaten son ayda cok alinmiyor diye biliyorum. kac kilo alinmasi lazim acaba bu aylarda.

akinti olayi bendede var ama normal diye biliyorum ben. tek sorun ped degistirmekti dun zararli diyince siz bende simdi camasir degistiriorum durmadan.

bu arada yorma kendini cok yahu( yani stress yapma birileri sana yardim etsin. belli bi sure sora kendinle gurur duyacagini dusun. cidden guzel bisey basariyorsun cunku.

oy masallah teyzesi yer onu

tüh ya, tutturamadım:):) benim eşimle babamda - ikiside bilgisayar mühendisi ama özelde çalıştıkları için bir noktaya takılıp kaldık:):) ondan ben yer değiştirdim:) ama izmirden memnunun baya, o yüzden burda kalmaya razıyım:)
yastık konusunda, aslında çoğu kişi tavsiyede bulunuyor. hele 2009 annelerin baya tavsiye ettikleri şeydi. hem yatmak için, hem ilerde emzirmek, hem bazılar bebeklerine koruma amaçlı olarak kullanıyormuş. ben, açıkçası henüz almadım ama almaya düşünüyorum çünkü nasılsa emzirme yastığını alacağım, ondan şimdiden alsam iyi olur. ilk zamanlarda normal küçük yastıkları bende bacak arasına koyarak yatıyordum ama sabah uyandığımda hepsi benim etrafımda ben ise sırt üstü yattığımı fark ediyordum ondan kaldırdım:)

Canım bence uyku seti al o bizim örttüğümüz yorganlar gibi kalın değil incecik birşey, zaten kasım gibi anca örteriz ben oğlumda kullandım

Geçmiş olsun cnm ben daha erkene alamıyorum kendi drum zaten yok o dr da doluymuş mecburum e işten de izin problemi oluyor bakalım inş.hallederim gece 24 de birşeyler yerim diyorum

benim dr 25 inde şeker testi yapıcak ama beni hiç uyarmadı aç gel diye bu test kesin aç karnına mı yapılıyo.
50 lik bildiğim kadarıyla aç yapılmıyor ama bazı drlar aç istiyor temkinli gidiyorum ben

Oh güzel haberlerle dönmüşsün cnm, darısı başıma inş.çıkmaz da 100 lük istemezler ilkinde yaptırmıştı o daha kötü :-((

Geçmiş olsun cnm ıhlamurun içine bal koy, sabahları yataktan kalkar kalmaz da bir kaşık at ağzına cnm

Hoşgeldin cnm allah sağ salim kucağına almak nasip etsin, bende ısınamadım şu park yataklara beşik almayı düşünüyorum hala araştırma içerisindeyim

günaydın güzel anneler, bugün toğiği ben açtıım sanırım

Günaydınnnnnnn

Günaydın kızlaaaar...

kızlar mayıs annelerine bir baktımda, gerildim biraz..çoğu mayıs gelmeden doğum yapmış

Canım ama doğumu 37. haftadan sonra her an olabilir diye bekliyorlar zaten, erken doğum sayılmaz yani, çoğunluk 40. haftayı görmüyor. Bizim tarihlerde 40. haftaya göre belirlenmiş ya. Doğum yapanlar da mayıs başı beklenenlerdir, 2-3 hafta önce erken gelmiştir. Telaş yapma

evet canım, bizde de ağustos başı gibi görünenler temmuzun ortaları gibi doğum yapabilr o zaman:18:haziranı devirdikten sonra doğum haberleri gelir bir bir...hayırlısı, hepimize bir nefeste kurtulmayı nasip etsin allahım

aminnnnnn
kızlar grupanya da e bebek indirimi var..
50 tl lik alışverişe 25 tl ödüyosunuz
bakın bi isterseniz avantajlı geldi

merhaba
cinsiyeti belli olmuş demişsin de merak ettim yeni mi belli oldu yoksa yanılma olmuştu o mu netleşti acaba? ben de bu konudan biraz muzdartibim de daha önce yazmıştım o yüzden merak ettim

merhaba
cinsiyeti belli olmuş demişsin de merak ettim yeni mi belli oldu yoksa yanılma olmuştu o mu netleşti acaba? ben de bu konudan biraz muzdartibim de daha önce yazmıştım o yüzden merak ettim

ben sadece bir kez girdim ultrasona,18.haftada. yani cinsiyeti cok acik bir sekilde belliymis gibi gelmisti bana, soneadan okuduguma gore kordon bagini gorup erkek diyebiluyirlarmis, ben de endiselendim ama hala aldiklarimi unisex almaya calisiyorum,cinsiyet okadar da onemli degil saglikli gelsin diyorum:) doktora inanmamdaki bir baska neden de hayatim boyunxa kizim olmasini isteyen ben,hamile kaldigimi ogrendigim andan itibaren erkek erkek... dedim. oyle de cikinca dogruymus dedim:) senin belli oldu mu cinsiyet?

o kampanya nisan sonuna kadardi canim yaa :-(

evet nisan sonuna kadarmış bende önce bebek arabasını alayım onun hediye çekiyle de park yatağı alırım diye beklemiştim. pazartesi almak için bir açtım ne çek var ne park yatak lansinoh kampanyası da bitmiş

bir de kampanya sayfası mı açsak, en azından indirimde gördüklerimizi yazarız ve umarım kaçırmayız

benim de 20. haftaya kadar erkek biliyorduk 20 ve 24. haftalarda kız dedi sonra da girmedim ultasona hafatya tekrar girecem 28. haftamda yani ama emin olamıyorum bir de işin garibi ben de en başından beri erkek hissediyordum o yüzden acab sende de mi böyle bir durum oluştu diye merak ettim
yani sen 18. haftanda öğrendin net bir şekilde erkek olduğunu öyle mi?

Birşey değil, buarada 300 g et biraz fazla olmuş ama 30. haftadan sonra 200 g ve üstü şeklinde besleneceğiz. Eşlerin destek olması çok önemli yoksa olmuyor canım ya :))) Sabah aç karınla tartılıp not alıp, 10 gün sonra tekrar aç karınla tartı ağırlığını mail yada özel msj ile atarsan sevinirim.

kızlar mayıs annelerine bir baktımda, gerildim biraz..çoğu mayıs gelmeden doğum yapmış

İçine mi doğdu canım nedir? Bu sabaha karşı rüyamda haziran başında doğum yağtığımı görüyordum. Offf nasıl sıçrayarak uyandım. Allah tan rüyaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…