selam kızlar
dün havuzluhan macerasından sonra bitmis bi haldeyim hala kendime gelebilmiş değilim ama burdan alabileceğim herşeyi halletmenin mutluluğunu yaşıyorum bi yandan da :) mevlüt şekerlerimizi hastane için kalpli çubuklarımızı kapı süslerimizi şeker sepetimizi altın yastığımızı herşeyi aldık battaniyeler penye battaniyeler havlular mevlüt takımımız buların hepsini de aldık havuzlu handan kıyafet olarak fazla bişey almadım zaten hediyeler geldi daha doğmadan :) bereketli kızım benimmmbende hafta sonu torium a gidip ordan beğendiğim bazı şeyleri alıcam tek kalan eksiklerimiz küvet biberon şampuan krem bakım ürünleri vs. onları da almanyaya döndüğümüzde alıcaz çok şükür bitirdik alışverişin çoğunu bi de annem sağolsun burda yıkıcak aldıklarımızı ve hediye gelenleri. bana pek iş kalmıcak :) insan ağırlaştıkça gezemiyo fazla yaa 8 kilo almışım şimdiye kadar burda da çok yiyorum daha fazla almaktan korkuyorum doğrusu
aldıklaımın resmini koymak isterim ama o kadar çok oldular ki belki almanyaya döndüğümde bi boş vakitte koyarım azar azar :)
hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin
kızlar ii akşamlar biz hiç ii değiliz sabahtan beri öksürmekten kasıklarıma ağrı girdi. havalar çarptı sanırsam bizi boğazımda çok yanma var öksürüğe ne iyi gelir bana acil söyleyebilirmisiniz zor duruyorum pc nin başında size sormak istedim bi ?
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine yakızlar ii akşamlar biz hiç ii değiliz sabahtan beri öksürmekten kasıklarıma ağrı girdi. havalar çarptı sanırsam bizi boğazımda çok yanma var öksürüğe ne iyi gelir bana acil söyleyebilirmisiniz zor duruyorum pc nin başında size sormak istedim bi ?
merhaba kızlar:))
bizde bugün doktora gittik 24 hafta itibariyle 756 gr 33 cm olmuş
yüzünü göstermedi elleriyle kapatmış. ayaklarını uzatmış üst üste koymuş keyfine düşkün olacak gibi:))
selam kızlar
dün havuzluhan macerasından sonra bitmis bi haldeyim hala kendime gelebilmiş değilim ama burdan alabileceğim herşeyi halletmenin mutluluğunu yaşıyorum bi yandan da :) mevlüt şekerlerimizi hastane için kalpli çubuklarımızı kapı süslerimizi şeker sepetimizi altın yastığımızı herşeyi aldık battaniyeler penye battaniyeler havlular mevlüt takımımız buların hepsini de aldık havuzlu handan kıyafet olarak fazla bişey almadım zaten hediyeler geldi daha doğmadan :) bereketli kızım benimmmbende hafta sonu torium a gidip ordan beğendiğim bazı şeyleri alıcam tek kalan eksiklerimiz küvet biberon şampuan krem bakım ürünleri vs. onları da almanyaya döndüğümüzde alıcaz çok şükür bitirdik alışverişin çoğunu bi de annem sağolsun burda yıkıcak aldıklarımızı ve hediye gelenleri. bana pek iş kalmıcak :) insan ağırlaştıkça gezemiyo fazla yaa 8 kilo almışım şimdiye kadar burda da çok yiyorum daha fazla almaktan korkuyorum doğrusu
aldıklaımın resmini koymak isterim ama o kadar çok oldular ki belki almanyaya döndüğümde bi boş vakitte koyarım azar azar :)
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya
öksürürken kendini kasma sakın
bizim senle aramızda 2 gün var eminmisin 756 olduğunu benimki 565 dr göbek kısmı biraz küçük ama o o kadar önemli değil dedi
nettende olması gereken kilosuna baktım 550 600 yazıyo bu hafta için..
evet canım 22 haftada hatta ayrıntılıda 533 gr 27 cm di şimdi 756 gr olmuşgününne göre 4 gün önden gidiyo bizimki normalde sat a göre 24+1 günlüğüz ama ultrasonda 24+5 günlük gözüküyo
bende hep doktordan geldiğimde oğlumun ultrason kağıtlarıyla karşılaştırıyorum merak işte.. oğlum bu haftada 659 gr mış buysa 100 gr fazla her bebek gelişimi bir değil canım
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya
öksürürken kendini kasma sakın
bizim senle aramızda 2 gün var eminmisin 756 olduğunu benimki 565 dr göbek kısmı biraz küçük ama o o kadar önemli değil dedi
nettende olması gereken kilosuna baktım 550 600 yazıyo bu hafta için..
canım benimde 24 haftada 725 ti normaldir bence...
:) evet burada da oyle, bir tup veriyorlar, sabah dus alip tupe ornek aliyorsun ve teslim ediyorsun :)
bu haftalarda kontroller gerekiyor ama, en azindan burada oyle,benimde haftaya o testler tekrarlanacak ,kan testi alinacak, bebek olculecek falan sonra 28. haftada seker yuklemesi yapilacak.
bende anlayamadigim bir gerginlik var:)ama cok sukur her sey yolunda simdilik... havalar da isindi, kuslar cik cik cik agaclarda:)
gecen bir balik aldik, hamilelikte yeniyor mu falan derken hangi ulkeden geldigini sordum, yunanistan dediler, hemen aklima sen geldin:)insallah iyidir dedim:) tabii sevindim turkiyeden falan gelse baliklar agir metal olma ihtimali oldukca dusuyor
selam kızlar
kızlar ii akşamlar biz hiç ii değiliz sabahtan beri öksürmekten kasıklarıma ağrı girdi. havalar çarptı sanırsam bizi boğazımda çok yanma var öksürüğe ne iyi gelir bana acil söyleyebilirmisiniz zor duruyorum pc nin başında size sormak istedim bi ?
yüzünü göstermedi elleriyle kapatmış. ayaklarını uzatmış üst üste koymuş keyfine düşkün olacak gibi:))
ya ben dün 23+5 tim işte dr 565 dedi ama geriden geliyo göbeği kçük dedi
nette ve hamilelik kitabımdada araştırdım bu haftada 24.haftada 550 600 yazıyodu
gebelik.org ta 640 yazıyo..
Bende bi terslik var heralde ya:18:
evet yaa anlamadim yani dus al falan diyince iyince sordum oleymis cidden
buranin baliklari guzeldir. bizde ioanninadan tatli su baligi aldik surekli yiyoruz lezzetlide oluyorlar.
bu arada sen neler yapiyorsun uzun zamandir giremiyorum takip edemedim hersey iyimi?? doktora gidecektin en son ne oldu cinsiyeti falan belli oldumu?
ohh ohh super. konusamadik yolculugun nasil gecti canim?
turpun icine bal koyup bi gun bekletince surup oluyor en iyi o geldi bana.
ohh ohh masalah ona.
canım kişiden kişiye değişir..gün bile farkeder...benim 24+4te 725 miş ama nerdeyse arada 1 hafta var....
simdiiiiii kuzucuklarimmm;
ben bir konuda yine kararsiz kaldim.
bebegime bir uyku seti almak istiyorum; hatta funnababy den park yatak icin begendim bile bir tane.
yalniz:
sitede bazi aciklamalar var, onlari okudum bugun;
bebek 12 aylik olana kadar yorgan ve yastik kullanmayin diyor.
onun yerine 100*150 lik polar battaniyeleri var;
sizce uyku seti mi (yorgan+yastik+carsaf+yastik kilfi+yorgan kilifi ) -90 tl-
yoksa polar battaniye seti mi (yastik kilifi+polar battaniye+carsaf ) -72 tl-
almaliyim ?
not: bir tane nevresim takimi aldim halihazirda
selam kızlar
kızlar biz geldikkk .. keyifler yerinde bebiş nası esniyodu anlatamam.. 650 gr olmuş. ben 5,5 kilo aldım bu arada..
şeker 139 çıkmıştı referansın altında diye doktor ailede şeker yoksa yenilemk gerekmez dedi.. hamurişi, çikolata yasak değil ama dikkatli ol dedi. o kadar az tatlı yiyorum ki meyvesuyu içmem, çaya kahveye şeker atmam niye şeker yüksek anlamadım. neyse daha dikkat edeyim..
pıhtılaşmaya gelince testteki yüksek değer gebelik haftasına göre önemli değilmiş iğne dozumuz aynı kaldı. pleasanta beslenme normal bi risk yok dedi. ben takıntılıyım bu konuda şükür iğneler işe yarıyo.. kızlar pıhtılaşma konusu sizi hiç korkutmasın kan akışına bakılıyo hani dinliyolar aynı zamanda ordan anlaşılıyo bizimki biraz da tedbir amaçlı.
mide yanması için gaviscon, kan değer düşüklüğü için demir hapı alıcam bundan sonra.. böyleyken bööleee ...
evet canım 22 haftada hatta ayrıntılıda 533 gr 27 cm di şimdi 756 gr olmuşgününne göre 4 gün önden gidiyo bizimki normalde sat a göre 24+1 günlüğüz ama ultrasonda 24+5 günlük gözüküyo
bende hep doktordan geldiğimde oğlumun ultrason kağıtlarıyla karşılaştırıyorum merak işte.. oğlum bu haftada 659 gr mış buysa 100 gr fazla her bebek gelişimi bir değil canım
evet belli oldu, oglum olacakmis:)tabii ben hala kiz elbiselerine falan bakip duruyorum:)cunku cok tatli seyler var:):)basindan beri oglum olsun diyordum halbuki, bu gidisle oglum pembe kirmizi mavi sari her rengi giymek zorunda kalacak hi hi:)
idrar yolu testi yapildi ve vajinamdan ornek ,ikisi de normal sanirim ama sari akinti neden normak onu anlamiyorum:)
bunlar disinda okul cok yogun artik, bu durum da beni geriyor sanirim,hem tezim, hem makaleler....kendimi cok gergin hissediyirum. hmmm birde 9 kilo almisim, bu da beni cok uzuyor
ipad ile yaziyorum,bir suru kelime hatadi oluyor,umarim anlasilir yazdiklarim,harf harf yazmak cok zor...
canım bence pike / penye battaniye vs. alsan daha iyi olur gibi geliyor.
Canım hayırlı olsun aldıkların. Güle güle kullanın..
Maşallahiğnelerin işe yaramış olmasına da sevindim.Canım ama sen yinede şekerine dikkat et
Geçmiş olsun...
Ayy maşallah kuzuşuma Allah nazarlardan saklasın
Canım mailim geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?