benim de 20. haftaya kadar erkek biliyorduk 20 ve 24. haftalarda kız dedi sonra da girmedim ultasona hafatya tekrar girecem 28. haftamda yani ama emin olamıyorum bir de işin garibi ben de en başından beri erkek hissediyordum o yüzden acab sende de mi böyle bir durum oluştu diye merak ettim
yani sen 18. haftanda öğrendin net bir şekilde erkek olduğunu öyle mi?
Birşey değil, buarada 300 g et biraz fazla olmuşama 30. haftadan sonra 200 g ve üstü şeklinde besleneceğiz. Eşlerin destek olması çok önemli yoksa olmuyor canım ya :))) Sabah aç karınla tartılıp not alıp, 10 gün sonra tekrar aç karınla tartı ağırlığını mail yada özel msj ile atarsan sevinirim.
İçine mi doğdu canım nedir? Bu sabaha karşı rüyamda haziran başında doğum yağtığımı görüyordum. Offf nasıl sıçrayarak uyandım. Allah tan rüyaymış
aslinda emin degilim bende :) ama doktor cok net gorunen 2 tane ultrason ciktisi verdi,bizde kesin erkek canim belli iste dedik. hamileligim boyunca sadece bir kez girdim ultrasona, o yuzden ne dusunmem gerek hic bilmiyorum:) kizsa da kizdir canim diyoruz. zaten ben ne sadece erkegin kullanabilecegi seyleri begeniyorum, ne de sadece kizin, bilincalti demek ki:)bakarsin kizdir:)hemen gidip begendigim elbiseleri aliriz he he :)
cinsiyeti onemsemiyorum da acaba3 boyutlu ulyrasona girsem mi diye dusunuyorum bebegi yeniden inceliyorlar midir yoksa sadece bebegi 3 boyutlu mu goruyoruz... off offf :)
sen kiz mi istiyordun daha cok, erkek mi? tabiki Allah saglikla gelmesini nasip etsin...
evet nisan sonuna kadarmış bende önce bebek arabasını alayım onun hediye çekiyle de park yatağı alırım diye beklemiştim. pazartesi almak için bir açtım ne çek var ne park yataklansinoh kampanyası da bitmiş
bir de kampanya sayfası mı açsak, en azından indirimde gördüklerimizi yazarız ve umarım kaçırmayız
Birşey değil, buarada 300 g et biraz fazla olmuşama 30. haftadan sonra 200 g ve üstü şeklinde besleneceğiz. Eşlerin destek olması çok önemli yoksa olmuyor canım ya :))) Sabah aç karınla tartılıp not alıp, 10 gün sonra tekrar aç karınla tartı ağırlığını mail yada özel msj ile atarsan sevinirim.
İçine mi doğdu canım nedir? Bu sabaha karşı rüyamda haziran başında doğum yağtığımı görüyordum. Offf nasıl sıçrayarak uyandım. Allah tan rüyaymış
Kızlar park yatakların kenarları naylon olanlar da var pamuklu kumaş olanları da... Satıcı naylon olanları daha iyi dedi, temizliğini hemen ıslak mendille falan yapabiliyormuşuz, siz ne dersiniz???
çok haklısın en önemlisi sağlık, bildiğim kadarıyla 20. haftada setaylı ultrason var ama benimki normal siyah beyaz ekranda yapıldı organları filan orda bakıldı o yüzden detaylı ultrasonla ilgili pek fazla bişey bilmiyorum
acıkcası bekarlıktan beri gönlümden geçen erkek ama illa ki ilk erkek olacak diye bişey yok inşallah 2. ye düşünüyorum bir kaç yıl sonra o zaman da olsa olur yani:)
Kızlaaarr kimse benim soruma cevap vermemiş( Unutulmuş (
Ama ben unutturmammm
Kızlarrrrrrr selam,
grupanya da e-bebek için hediye çeki var... Ben 3 tane fırsat kodu aldım. 50 TL'lik hediye çekini 25 TL ye alıyorsun...
Biberonları,alından sıcaklık ölçme makinesi filan alıcam....
5 ağustosa kadar geçerli...
Bu arada 1 tane 125 ml, 1 tane 260 ml, 1 tane de 330 ml biberon yeterli mi sizce??
Kızlarrrrrrr selam,
grupanya da e-bebek için hediye çeki var... Ben 3 tane fırsat kodu aldım. 50 TL'lik hediye çekini 25 TL ye alıyorsun...
Bu arada 1 tane 125 ml, 1 tane 260 ml, 1 tane de 330 ml biberon yeterli mi sizce??
ben park yatak dusunmedigim icin hic arastirmadim. ama sanirim naylon tercih etmezdim. sentetik, naylon turu seyleri hic sevmiyorum, bebege mumkun oldugunca pamuklu seyler degerse daha iyi olur gibi dusunuyorum. Ama temizligi daha kolaysa tercih edilebilir, görmek lazim ben gercekten hic incelemedim.
Kızlarrrrrrr selam,
gecen konusu acilmisti, yaptirmak zorunda kalan kizlar vardi sanirim. dis cekimi yapilabiliyor bence, dolgu da amalgam degilse yaptirabilirsin bence. amalgam daha uzun ömurlu ancak civa bebegine zararliymis. mesela agzimizda amalgam dolgu varsa(ki daha saglikli diye ben amalgam yaptirmistim) her gun bebege miktarini hatirlamiyorum ama cok az bir miktar geciyormus, bu iyi bir durum degil o yuzden hamilelikten once amalgam dolgulari sokturmek daha dogruymus(ben gec kalmistim hala agzimda amalgam var) cunku amalgam dolgu sokulurken bebege yuksek miktarda civa gittigi icin bu onun kaldirabileceginden fazlaymis, her gun azar azar gitmesi daha iyiymis.Selam kizlar
bi sorum olucakti size, hamilelikte dis dolgusu yada dis cekimi yapilir mi ? :26:
cnm ben aventin çantalı göğüs pompası setini almıştım onun içinden bi tane 125 lik bi tane 250lik biberon çıkıo... şimdilik daha da fazla almayı düşünmüorum bunlar yeter die düşünüorum başlangıç için...
Benim gördüğüm park yatakların kumaşı genelde naylon. Yan tutma yerleri kumaştı onu da 1 yerde gördüm. Temizlik açısından mantıklı geldi ama yine de kararsız kaldım.
Göğüs pompasını özellikle çalışmayan bayanlar için doğumdan önce almayın diyorlar. Bende elektrikli bir set almayı düşünüyordum ama tavsiyeler üstüne kafam karıştı. Bir de elektrikli setlere çok para vermek yerine normal pompalardan tavsiye edenler de oldu. Şimdi o pompalardan almayı düşünüyorum, işimi görmez de sonradan çok ihtiyaç hissedersem elektriklisini alırım
ben de bi tane kod aldım..acaba 1 tane daha alsam mı :26: emzik, biberon alcam sadece e-bebek ten yeter diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?