2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar,

bebek arabasi konusunda hala cok kararsizim.

araba alanlar, aldiklari arabalari buraya ekleyebilirler mi, fikir olsun.

bir de arabayi simdi mi almaliyiz, dogumdan sonraya mi birakmaliyiz sizce ???

Canım eğer bebek arabasını hemen alacaksan ben sana baby max'ın ana kucağı ile takım olanını tavsiye ederim. Fiyatı da mağazan mağazaya 250-320 arası değişiyo. Ana kucağını aynı zamanda oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun. Baby max markası krafta ait, garanti için bile krafta gönderiyorlarmış ayrıca fiyatı da yarı yarıya.

Ben şimdilik sadece ana kucağı alacağım, Nisan-mayıs gibi de bebek arabasını alırım hem belki o zaman yazlık tiplerden alırım. Zaten bu yaz hiç kullanamıcam, bu seneden sonra da en fazla 2 yaz kullanırız. Yazlık tipler hafif olduğu için daha kullanışlıymış.

Bir tavsiye daha canım; baston saplı olanlar çok kullanışlıymış. Benim ilk bebeğim olduğu için deneyimim yok ama iyi araştırıyorum.

kizlar,

cnm ben britax römer b-smart aldım isofixli seyahat sistemi. resimleri aşağıda ama bizimkinin rengi pembemsi narçiçeği :)

canim sordum simdi bir iki saate kadar cevap gelir sanirim, bende hemen sana yazarim. ama disinin sismesi iltihap demek bu da bebege ve de sana zararlidir bence. dislerini cektirebilirsin gibi geliyor. bir de dolgu amalgam degilse yine zarari yoktur yaptirabilirsin gibi geliyor. ama bakalim kardesimden cevap gelsin... ben simdi yemege gideyim mesaj gelir gelmez yazarim sana...

hihi ayy dışarıdan vuruşlarını görmek çok başka bişimiş yaa bende 1 haftadır izliyorum gerçekten çok ilginç ve mutluluk verici bişi

cnm çook geçmiş olsun yaa dikkat et kendine ve bebişine
e-bebek in magazasi var mi kizlar? yoksa viaportta olan joker miydi? bir de mothercare urunlerini satan hangisiydi? yoksa iyice karistirdim mi :)
evet cnm iyice karıştırdın
e bebek mağazası belli yerlerde var avm lerde
joker başlı başına başka bi bebek alışveriş mağazası
mothercare da öyle çok ayrı bi bebek mağazası
kizlar,

ayyy aynı kararsızlık bendede var ne olacak sonumuz bilmiyorum..

kızlar mayıs annelerine bir baktımda, gerildim biraz..çoğu mayıs gelmeden doğum yapmış

evet canım bende gen hafta bakmıştım mart başında bile doğum yapan var mayıs anneleirnden.haziran annelerindende doğum yapan var..bende haziran gib hastane çantamı hazırlayayaım diyorum ne olur ne olmaz..

aa cnm bu baby max'i ogrendigim iyi oldu,
simdi sitesini inceledim de;
kraft, nuk, playgro ve baby max'in ureticisi ayni firma imis.

79 tl ye tek oto koltugu, 330 tlye de oto koltugu+bebek arabasi takimi var.

guzelyali idil bebe'de satiliyormus, birara gider bakariz esimle artik

evet canım bende gen hafta bakmıştım mart başında bile doğum yapan var mayıs anneleirnden.haziran annelerindende doğum yapan var..bende haziran gib hastane çantamı hazırlayayaım diyorum ne olur ne olmaz..

biz dun aksam kirmizi bi valiz aldikhast.icin ))

1 ay sonra icini hazirlarim insallah.

bende sabah düşünüdm.acaba valizemi koysam..lüçük bavula mı diye? bu arada hayırlı olsun.

canım ayrıntılı ultrasonu da 2 boyutluda bakıyorlar, son olarak ebeveynler için 4 boyutlu bakup resim alıyorlar. İncelemede 4 boyutlu olmasının bir anlamı yok yani. Sadece biz daha net görüyoruz 4 boyutluda.

canım özellikle 330 ml çok büyük. Ablamın kızı 1,5 yaşında o bile hala 125 ve 260 ml kullanıyor. 330 gereksiz bence. onun yerine 2 tane 125 ml alabilirsin. Küçük daha kullanışlı oluyor, zaten 125ml bile bebekken ona çok geliyor demişti.

e-bebek in magazasi var mi kizlar? yoksa viaportta olan joker miydi? bir de mothercare urunlerini satan hangisiydi? yoksa iyice karistirdim mi :)

cevap vermişler canım ama ayrıca söyleyeyim, viapoortta hem joker hem e-bebek var.

kizlar gurupanyanin kuponlari bir faturada 1 tane kullanilabiliyormus.
yani 3 kupon alip 75 tl lik indirim yaptirilamiyormus.

evet canım aldıklarını 50 şer liralık 3 faturaya bölebilirsen kullanabilirsin.

canım glikoz serum, glikozu içtikten 1 saat sonra ölçülen değil mi, onun için sınır 140 diye biliyorum ben.

kizlar,

canım oto koltuğu hemen lazım oluyor sonuçta. Bebek arabaları da böyle ikili fiyatları (travel sistem) daha avantajlı oluyor. Doğum öncesinde almak daha mantıklı gibi.

canım e-bebek in mağzaları da var..viaportta yeni açıldı..mothercare aynı şekilde birkaç yerde mağazası var

kızlar sabah yazmıştım dünden beri pek iyi değilim başım ağrıyor boğazım faln diye. okulda arkadsaşlar dediler yüzün neden kırmızı yanıyor ondandır dedim sonra dediler yüzün kabarıyor bir baktım ki yzüm kabarmış allerji gibi hemen eşimle doktora gittik 12 tane test verdik 5te çıkıcak cildiyeye gittim kadın doğumcumda izindeymiş bu aralar aşırı idrar geliyor doktor da sordu dün de tetanoz vurundum benim hiç allerjim yoktu şimdi ilaç verirse ne olucak. vücudumda henüz bişey yok umarım olmaz da rabbim korusun dualarınız eksik olmasın teşekkürler

Ay zeynepcip geçmiş olsun canım, inş. ilaç falan gerek kalmadan geçer, sonucu haber ver merakta bırakma bizi.

cnm yaa geçmiş olsun inş kötü bişi değildirde hemen geçr..

canım gecmıs olsun ıns hemencecık gecer canım belkı bahar alerjısı falan olmussundur canım ıns hafif bişeydır de ılac kullanmadan atlatırsın

burada ayrintili diye gecmiyor iste, 2B ultrasona girdim ve bebegin her yerini incelediler. birde 3B ye girme sansim var eger istersem, ama organlar incelenmiyorsa sadece bebegi görmek icin girmeme gerek yok diyorum.

gecmis olsun canim en kisa zamanda iyilesirsin insallah...

canım e-bebek in mağzaları da var..viaportta yeni açıldı..mothercare aynı şekilde birkaç yerde mağazası var
ben mothercare urunlerini satiyor mu e-bebek ve joker demek istemistim aslinda ama anlasilmamis.
neyse tr ye dönunce tam ögrenirim artik...

öncelikle geçmiş olsun.

izmirde alışveriş merkezleri dışında bebek ürünleri satan mağazaların topluca bulunduğu biryer var mı?
ben aydındayım, h. sonu izmire gideceğiz de kemeraltında vardı galiba ama orası da haftasonu açık mı bilemiyorum.

izmirlilerden cvp gelirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…