canım özellikle 330 ml çok büyük. Ablamın kızı 1,5 yaşında o bile hala 125 ve 260 ml kullanıyor. 330 gereksiz bence. onun yerine 2 tane 125 ml alabilirsin. Küçük daha kullanışlı oluyor, zaten 125ml bile bebekken ona çok geliyor demişti.
Bu yatak konusunu çok araştırdım ben, daha 1 ay öncesi büyüyebilen mobilya beşik ve ilk 6 ay için sepet almayı düşünüyordum. ancak sepetleri araştırdım 400-450 tl civarı, mobilya beşik de 600-700 arası. Oldukça pahalıya geliyor, hımm bir de bebek 6 aydan sonra odasına alışamadı ve yatağı odama almam gerekti diyelim; mobilya beşiği yatak odam almıyor, bu durumda tekrar bir yatak almak zorunda kalacağım ve ekstra masraf olacak. Park yataklar 100-300 arası ve 4 yaşa kadar yatabiliyor ayrıca katlanması da çok basitmiş, seyehatlerde kolayca taşınabilir.
öncelikle geçmiş olsun.
izmirde alışveriş merkezleri dışında bebek ürünleri satan mağazaların topluca bulunduğu biryer var mı?
ben aydındayım, h. sonu izmire gideceğiz de kemeraltında vardı galiba ama orası da haftasonu açık mı bilemiyorum.
izmirlilerden cvp gelirse çok sevinirim
cnm ben britax römer b-smart aldım isofixli seyahat sistemi. resimleri aşağıda ama bizimkinin rengi pembemsi narçiçeği :)
Eki Görüntüle 190322 Eki Görüntüle 190323
canım kemeraltı hergün açık hatta haftasonları inanılmaz kalabalık oluyor
burada ayrintili diye gecmiyor iste, 2B ultrasona girdim ve bebegin her yerini incelediler. birde 3B ye girme sansim var eger istersem, ama organlar incelenmiyorsa sadece bebegi görmek icin girmeme gerek yok diyorum.
gecmis olsun canim en kisa zamanda iyilesirsin insallah...
ben mothercare urunlerini satiyor mu e-bebek ve joker demek istemistim aslinda ama anlasilmamis.
neyse tr ye dönunce tam ögrenirim artik...
Canım teşekkürler...
Bu yorum önemliydi benim için..
Ben 2 tane 125 ml alayım
senerd canım yanlış anlamışım ben kusura bakma...
kızlar bir sorum olacak..
tsh (Tiroid stimülan hormon) testini yaklaşık 4 ay önce yaptırdık..
yeniden yaptırmamız gerekir mi ?
aynı şekilde toksoplazma ıgg ve ıgm ?
yaptıran var mı ikinci kez
gereksiz mi yaptırmak ?
kizlar,
bebek arabasi konusunda hala cok kararsizim.
araba alanlar, aldiklari arabalari buraya ekleyebilirler mi, fikir olsun.
bir de arabayi simdi mi almaliyiz, dogumdan sonraya mi birakmaliyiz sizce ???
Kızlar uyku seti, nevresim takımı için ENGLISH HOME' a da bakın bi, park yatak için yok, ama oda takımı ya da beşik alacaklar bakabilirler uyku setine ek alınabilir.bi tane görmüştüm nevresim takımı 35 TL idi, gayet uygun geldi, malları da kaliteli zaten.
Bir de herkes için bebek pikeleri fln. Göz atarsınız bir ara.
bu testler herkese yapilan rutin testler mi? bana bu testleri de yapmadilar
hamileliğin başında idrar kan vs testleri..
bazı doktorlar gerek görmüyor canım
kendi doktoruna bi sorsan ?
mesela yeni doktorum benden şeker yüklemesi istedi bu hafta
tam idrar ve tam kan da istedi...
ben ebeme kuyruk sokumumda agri oldugunu anlatmaya calismistim ama o bel bolgesini gosterdi ve kemiklerin aciliyor, agri olacak bu normal demisti. kuyruk sokumu agrisi normal mi hala bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?