2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar 1 hafta boyunca bugünün hayalini kurdum uyucam öğlene kadar diye ama malesef boğazım şişmiş bütün gece acıdan uyuyamadım sabahta daha bu saatte ayaktayım ne yapayım hippy34 ben bu boğaz ağrısı için ilaçta almak istemiyorum

canım olabildiğince yorma kendini. faranjit benimde iyice belli etti kendini konuşamıyorum bile sancıda kendini çok fazla yorunca oluyo bendede oluyo olabildiğince hırpalama kendini geçmiş olsun tez geçer inşallah

Canım gecmis olsun. Ballı(kestane balı) ya da pekmezli ıhlamur iç bol bol iyi geliyor. Özellikle pekmezli öksürüğü fln iyi geçiriyor. Benimki öyle gecmisti

canım geçmiş olsun,vallaha ben sizler gibi hastalanmadım (tütüttütü diimmmm)ama geçenlerde boğazım yanıodu...doktoruma sordum o da bi pastil yazdı...anzibel adı,bal ve limon aromalısını tuttum baya...vallaha ilacın riskli olduğu dönemleri atlattık çok şükür...bence biran önce atlatmam için doktoruna danış ve bir ilaç iç bitanem...ben 16.haftada enfeksiyon geçirip duocid kullandım hem de antibiyotikti...unutma doktorlar bazı durumlarda ilaç almanın bebişe almamaktan daha çok faydası olduğunu söylüyorlar...tekrar geçmiş olsun...biz kahvaltıdayız şimdilik bye...

günaydın fıstık anneler...

dün raporum bitmişti ve okula gittim , ama dönüşüm felaketti.öyle çok yorulmuşumki.elim ayağım heryerim şiş hala..bizim tuvalet üst katta okulda , bende 7-8 kez çıkıyorum ( bu bile yetiyotr beni yormaya.bide bebişim hiç kıpırdamadı hala ( çok korkuyorum.okula gidince hep böyle oluyor son haftalarda..sanırım oğluşum okuldaki çocuklatrı ve gürültülerini sevmiyor hala bekliyorum bakalım..inş az sonra flan hareketlenir.

ayyy çok geçmiş olsun cnm.çokta yoğunmuşsun.bugün açıklise sınavı vardı ben görev almadım.iyikide almamışım.heryerim şiş ve bebişimden tık yok (

dün ballı ıhlamur içtim iyice şişti sanki yutkunamıyorum bile şimdide başım hafiften ağrımaya başladı hasta olmamam gerek yarın zaten veliler toplantısı var velilerle konuşmam gerek nasıl anlatıcam derdimi bilmiyorum

sulesli çok geçmiş olsun canım sana da bana da acil şifalar olsun inşallah. pastil kana geçmiyormuş kullanılabiliyormuş haberin olsun strepsils otacı falan.

venüs canım yorulunca benim de öyle oluyor ve wc aynen benim de alt katta o kadar çok gidiyorum ki acaba enfeksiyon mu dedim 2 gün önce test yaptırdım hiç bişey yok artık böyle olucak demekki. ben de şu pazartesiyi bir atlatsam Allah'ın izniyle daha iyi olucak olmazsa rapor alırım baya kötüyüm. venüs canım sola doğru sürekli yat kalkma bugün yorma kendini bir yaz tatşli gelse de rfahatlasak.

benim kızımda tam tersine okulda ben çocuklara bağırınca falan derste yada çocuklar etrafımızı falan sarınca bişi sormak için o kadar çok tekmeliyoki çıkıp gelcek şimdi diyorum merak etme seninkide tekmeler bi parça çikolata ye ve sırt üstü uzan 15 dk ya kalmadan başlıyo o zaman

Günaydın kızlar,nasılsınız bakalım?
Dün akşam saat 10 da eşimle dayanamadık doktora gittik bebeşimizi özledik diye,farklı bir doktor nöbetçiydi, baktı gayet iyi sağlıklı dedi dedi çok net gösterdi her yerini hareketliydi çünkü.Çıktıktan sonra kağıda baktıkta kafa ölçümü 5 gün ilerde, bacak kemiği ise 8 gün geride sizlerde de ölçümlerde böyle farklılıklar var mı?

Sanki beş gün hatta bir hafta farklılık olması bana çok geldi,korktum birden gelişimi ile ilgili bir sorun var diye

benim ölçümlerde genelde bi hafta önden uçuyo...korkma canım...endişelenme...geride kalmasından iyidir öyle düşün...en azından bebişimize iyi bakıyoruz

sonuçta doktorlarımıza güveniyoruz dimi...endişelenecek bişi olsa söylerlerdi mutlaka...dont panic pls:)

Bu doktor çok aceleciydi sanki sorularımızı bile doğru düzgün dinlemedi, evet biliyorum her cihazın ölçüm kriteri de farklı oluyor,ama bacak kemiği ile kafası arasındaki fark beni endişelendirmişti sağolun içimi rahatlattınız

canım hadi git yat dinlen sen...ben de çıkıyorum şimdi...görüşürüz sonra..kendine ve bebişine ii bak

çok geçmiş olsun hasta olan arkadaşımıza bende aynıyım yaklaşık bir haftadır dr gittim mecburen antibiyotik kullandım ama hala hastayım bu arada bende bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam inş güzel haberler veririm onun dışında bebişim çok iyi maşallah herşey yolunda bakalım şu şeker olayınıda atlatırsak süper olucak bu arada ben yazamasamda devamlı takip ediyorum sizi beşik arayışı içindeyiz bizde araştırıyoruz çok güzel mazalar bulduk ekliyorum belki sizin içinde bir fikir olur herkeze sağlıklı günler :)melekler dnyas, MOBLYA KARYOLALAR, Bymeyen Sallamal , Ayen Bebe, Begonya Lake Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası ben direk mazada baktım bunları çok kaliteli hepsi BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…