kızlar günaydın çok hastayım bugün açıköğretim sınavında görevliyim yarın okul provası var yani hafta sonum da yok ve grip faranjit o biçim boğazım başım fenayım gece karnımın sağ tarafına da ağrı girdi korktum sonra geçti. dualarınızı eksik etmeyin kızlar bebeğime bişey olmasın tez zamanda geçsin inşallah. pazartesi merkezde anneler günü bizim okul kutlama yapacak çok işim var of of
günaydın kızlar 1 hafta boyunca bugünün hayalini kurdum uyucam öğlene kadar diye ama malesef boğazım şişmiş bütün gece acıdan uyuyamadım sabahta daha bu saatte ayaktayımne yapayım hippy34 ben bu boğaz ağrısı için ilaçta almak istemiyorum
canım geçmiş olsun,vallaha ben sizler gibi hastalanmadım (tütüttütü diimmmm)ama geçenlerde boğazım yanıodu...doktoruma sordum o da bi pastil yazdı...anzibel adı,bal ve limon aromalısını tuttum baya...vallaha ilacın riskli olduğu dönemleri atlattık çok şükür...bence biran önce atlatmam için doktoruna danış ve bir ilaç iç bitanem...ben 16.haftada enfeksiyon geçirip duocid kullandım hem de antibiyotikti...unutma doktorlar bazı durumlarda ilaç almanın bebişe almamaktan daha çok faydası olduğunu söylüyorlar...tekrar geçmiş olsun...biz kahvaltıdayızgünaydın kızlar 1 hafta boyunca bugünün hayalini kurdum uyucam öğlene kadar diye ama malesef boğazım şişmiş bütün gece acıdan uyuyamadım sabahta daha bu saatte ayaktayımne yapayım hippy34 ben bu boğaz ağrısı için ilaçta almak istemiyorum
kızlar günaydın çok hastayım bugün açıköğretim sınavında görevliyim yarın okul provası var yani hafta sonum da yok ve grip faranjit o biçim boğazım başım fenayım gece karnımın sağ tarafına da ağrı girdi korktum sonra geçti. dualarınızı eksik etmeyin kızlar bebeğime bişey olmasın tez zamanda geçsin inşallah. pazartesi merkezde anneler günü bizim okul kutlama yapacak çok işim var of of
günaydın fıstık anneler...
dün raporum bitmişti ve okula gittim , ama dönüşüm felaketti.öyle çok yorulmuşumki.elim ayağım heryerim şiş hala..bizim tuvalet üst katta okulda , bende 7-8 kez çıkıyorum( bu bile yetiyotr beni yormaya.bide bebişim hiç kıpırdamadı hala ( çok korkuyorum.okula gidince hep böyle oluyor son haftalarda..sanırım oğluşum okuldaki çocuklatrı ve gürültülerini sevmiyor hala bekliyorum bakalım..inş az sonra flan hareketlenir.
ayyy çok geçmiş olsun cnm.çokta yoğunmuşsun.bugün açıklise sınavı vardı ben görev almadım.iyikide almamışım.heryerim şiş ve bebişimden tık yok(
Günaydın kızlar,nasılsınız bakalım?
Dün akşam saat 10 da eşimle dayanamadık doktora gittik bebeşimizi özledik diye,farklı bir doktor nöbetçiydi, baktı gayet iyi sağlıklı dedi dedi çok net gösterdi her yerini hareketliydi çünkü.Çıktıktan sonra kağıda baktıkta kafa ölçümü 5 gün ilerde, bacak kemiği ise 8 gün geride sizlerde de ölçümlerde böyle farklılıklar var mı?
benim ölçümlerde genelde bi hafta önden uçuyo...korkma canım...endişelenme...geride kalmasından iyidir öyle düşün...en azından bebişimize iyi bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?