2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler ve tatlı bebişler ilk anneler günümüz şimdiden kutlu olsun 1 haftadır giremedim maşallah topik almış başını gitmiş benim moralim bu aralar çok düzgün çalışmanın verdiği bişi heral kaç aydır evdeydim çünkü artık o kadar daralmıştımki hergün eşime sen artık beni beğenmiyosun sevmiyosun deyip ağlıyodum çok şükür ki bu aralar onlar geçti salı günü doktora gittim bebeğim 600 grama yaklaşmış doktor gayet sağlıklı dedi kızımın ultrasonda parmaklarını gördüm teyzeleri o kadar güzelki bu duyguyu yaşamak rabbime binlerce kez şükürler olsun allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

herkese merhaba aranıza yeni katıldım
bende ağustos annesiyim ve bu benim ilk mesajım.nasıl alıntı yapılır bilmiyorum ama mide yanmasından şikayet edilmiş çokça bende reflü olduğu halde ilaç kullanmıyorum onun yerine size son derece doğal bir önerim olacak.ben HAVUÇ yiyorum 1 tane yada 2 tane havuç yerseniz mide yanmanız anında geçiyor sizde farkedeceksiniz.
hepimize sağlıklı günler....

:)))) o zmnnn 2 hafta sonraa hbrleşelim yine ... aaaa zaten o hafta benim kontrolüm olcakk... olmadı aynı güne alırım randevuyu :)) bişey daha var daha önceden rukiye ebeye biz tekrar eğitime katılmak istioruz die bilgi vericez dimi?

arkadaşlar gebeliğin başından beri diyet yapıyorum..öncelikle kepek ekmek yemeğin kansızlık yapıyor..çavdar yada tam tahıllı buğday ekmeği yiyin.dr. ve diyetisyen önerdi...ayrıca ben akşam hiç ekmek yemiyorum...hem dr.um hem diyetisyenim yasaklamıştı....tatlı çeşidi pilav makrna hamurlu yiyecek zaten yok....sadece öğlen 2 dilim çavdar ekmeği hakkım vardı onun yerine 4 yemek kaşığı pilav yiyebilirsiniz..hatta dr. bulgur tercih et dedi..ama ekmek yemiyceksiniz...meyvesuyu yasak ..ben sade soda içiyorum içine limon sıkıyorum...meyvede aşırıya kaçmadan yiyin.aralarda 2 porsiyon...abur cubur da yok....aklıma gelenler bunlar....

canım benim sabah yarım akşam yarım= günde 1 tane kullanıyorum....benim 50 lik yüklemelerim 174 ve 171 çıkmıştı..birde pazartesi 100 lük yükleme var..evde düzenli ölçemiyorum....ama genel olarak 140ın altında bazen 140 geçiyor tokluk....

ya ben aslında bebeğin hastane çıkışıyla annenin pijama takımının aynı olmasını istiyorum.nereye sorduysam öyle birşey yok dedi..neden bunu düşünüp üretmiyorlar anlamadım

canım güzel fikir ama kullanışlı olmayacağını düşünmüş olabilirler..çünkü bebek sık sık üst değişcek.....takım giyme süreniz kısa olurdu sanırım...

aynen katılıyorum canım sana

kızlarrrr cok onemlı sorum olacakk
ılıskıden sonra yıkandım 1 saat sonra sıvı geldı bya cok nedır sızce onemlımıdırr korku sarı benıı

ayyy oku oku bitiremedik gene biz:) nasılsınız teyzoşlar?
biz bugün okul sonrası bi öğretmen arkideşimize gittik oturmaya..bir yemişim sormayın...tartıya çıkamıyorum korkudan...zaten büyük olan karnım biraz daha büyüdü...bu akşam cuma ama ben mutsuzum...eşim işyerinde mesaide...ne zaman gelecek belli bile değil..kuzumla başbaşa takılacağız biz eheuehe:)

ahh ahhh ben de 26yı devirdim 27.haftadayım 11 kilo aldım...uçuyorum kızlar

aynen cnm, aksam eve bi gidiyorum, dizlerimden asagisi kutuk gibi sismis; hele ayak bileklerim cok komik oluyor
hafif ellerimde de var.

bol su iciyorum cnm, tuza da daha dikkat edicemm
beni anlatıyorsun canım..akşamları bileklerim fena oluyor

ben duocid kullanmıştım bi kere 16.haftalarda falandım sanırsam...

kızlar ben de hemen yoruluyorum bi de sıcak basıyo.. eczaneye gidip geldim yoruldum ya 15 dakikalık iş için..

gaviscon aldım siz mideniz yandıkça içiyomusunuz. günde 3-4 defa içebilirsin dedi eczacı..
benim doktor da rennie şurup verdi...midemde sorun olursa akşamları tok karna 2 ölçek içiyorum...

kızlar daha önce markafoniden bişey alan oldumu. ben üç ürün sipariş verdim.herhangi bir sorun yaşar mıyım.bazı sitelerde olumsuz yorumlar okudum da sizede bi sorayım dedim.
ben çoook uzun zamandır markafoniden alışveriş yapıyorum...sorun yaşamadım bu güne dek..ama tek uyuz yanı kampanya bittikten bi hafta on gün sonra falan yolluyorlar...teslimatta en hızlı site ebru maternity...ertesi gün bile aldığım kargom oldu...

hehe bizim kıs da bikaç sabahtır 5-6 arası aksiyonlarına başladı teyzoşları...dönerken pıt pıt yokluooo beni:)

ben hamile kilotlarından almıştım daha önce başka bi kampanyadan ..çok memnun kaldım:)

ya biz bi ton alışveriş yaptık ordan 350 falandı galiba nakit ödedik

şimdi gidip biraz TV karşısında mayışalım biz...uğrarız sonra:)
öptükkkkkkkkkkkkkkkkkk....

kızlarrrr cok onemlı sorum olacakk
ılıskıden sonra yıkandım 1 saat sonra sıvı geldı bya cok nedır sızce onemlımıdırr korku sarı benıı

nasıl bi sıvı canım? dr. ilişkiye girerken korunun demişti bize....

mutlu olmana sevindim canım..bebişinede maşallah

merhaba kızlar anneler gününüz şimdiden kutlu ve mutlu olsunnnnn
Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

normalde sumugumsu akıntı gelırdı ama bu gelen bı aanda su gıbı gelddı korkuyorum

çok gelmemiştir inşallah..kaçıncı haftadasın....? benimde bi ara ilişki olmasada su gibi sıvı geliyordu..hatta suyuumu geliyoki diye düşünüyordum ama şimdi olmuyor...

çok gelmemiştir inşallah..kaçıncı haftadasın....? benimde bi ara ilişki olmasada su gibi sıvı geliyordu..hatta suyuumu geliyoki diye düşünüyordum ama şimdi olmuyor...

25+1 hafatdyız grım sızım yok kasılma flnda yok ınsallh suyum gelmıyodur daha cok kucuk bebısımm

dogumda geln sıvı cok mu gelıyo asırı yogunmu oluyo akıntıyla karısık geldı kulodumun agı sıvı oldu yanı

evet canım yaaa haberleşelim hemde rukiye hemşireye haber vermek gerek ozaman konuşuruz :))

ya benim 50 lik yüklemem 89 çıktı düzenli ölçtüğümden nolduğunu anlıyorum acayip canım sıkılıyor sabah 1 öğle akşam 1/2 günde 2 taneydi şimdi bu ölçümlerimle dr a insüline başlayalım dedimde gerek yok hapı her öğünde 1 al dedi kafam karıştı açıkcası yaa hapı kullanmasam daha iyi gibi geldi de bana gerçi bi çok kişi organ gelişi tamamlandığından telaş etme diyorlar ama ne bilim yaaa bide canım acayip tatlı istiyor tabii yiyemiyorum ( benim 2 arkadaşım son üç ayında insülin kullandı aslında benim derdim şekerim yüksek çıkınca düşürmek için yapamm gerekn sey olarak bol sıvı ve hareket önerdi onu kafam pek basmadı yaaa bastıda aslında okulda ne yapayım ben ortamım olmuyor açıkçası
kendi dr umda beslenme uzmanını dediklerini aynen uygulayacaksın diyor
ufff yaaaa günde 3 glucopageee çook yaaaa ((((
my little sunshine canım senin fikrin nedir bu konuda ?

dogumda geln sıvı cok mu gelıyo asırı yogunmu oluyo akıntıyla karısık geldı kulodumun agı sıvı oldu yanı

arkadaşım o kadar panik yapma bende de arar ara oluyor bu şekilde. ben doktaruma sorduğumda bunun normal olduğunu, gebelikte görülen akıntı şeklinin normale göre farklı ve daha fazla olduğunu söylemişti.

suyun değildir yaaa prezervatif kullanmadıysan eşinin sıvısıdır belki yada ne bilim su falan kaçmıştır banyoda zira hamiş ken vajinal duş yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…