sana da geçmiş olsun canım :)) haftaya beslenme uzamnına gidicem (öğleden sonra) fulyaya yetişemeyebilirim bi daha ki hafta da ailemin yanına gidicem bi daha gidemem diye :)
ben yoga cd si aldım gerçi ama daha önceki gruptakiler hastaneyle ilgili herşeyi biliyorlardı rukiye hemşire bayaa yardımcı oluyor zira bende biraz daha öğrenelim istiyorum açıkçası :))
gunaydin arkadaslar;
bu sabah moralim cok bozuk..
tartildim.
63 kg ciktim. (baslandic 55,8 )
7,2 kg almis oldum boylelikle daha 6. ayda :-((((
gerci size de yazmistim 2-3 gundur heryerim sis, vucudumda odem var inanilmaz, bu da tartiya yansimis olabilir.
doktor kontrolum haftaya cmr.
1 haftada ne yapabilirim sizce bu odemi atmak icin.
esime soyledim bana tatli biseyler getirme artik aksamlari dedim; meyve getir onun yerine dedim (gerci getirse de ben cok yemiyordum da, yalniz dondurmaya dayanamiyordum; bir de bazi sabahlar kahvaltida minik karper boyutunda nutellalar olur ya 1 tane ondan yiyordum )
simdi kesicem tatlilari ve de pilav da yemicem, ekmegi de zaten olculu yiyordum gerci de yine de azalticam
birde benim kilo alimim birden hizlandi kizlar, korkuyorum seker cikacak diye
siz baska neler onerirsiniz?
yuruyus de yapamiyoruz ki bu havalardan
poffffffffffffffff
Canım bence 6 ay için 7 kilo gayet normal, üstelik şişlikte var diyorsun..ben 9 kilo aldım..ama bundan sonra dikkat etmeliyiz, kepek ekmek yiyorum bende akşam 8den sonrada birşey yemiyorum..asıl bundan sonra alacağız çok dikkat etmemiz gerek çok:18:
ayyyy çoook hastayım burnum fena akıyor yara oldu galiba dr a gittim antibiyotik verdi rovamicyne ve minoset verdi iki dr muda aradım izin verdiler şimdi içtim antibiyoriğimi
gelişimci
canım kafama takılan bazı sorular varda sana soriim glucopage kullanıyosun dimi günde kaçkez nasıl alıyorsun benim ölçümlerim asağıdaki gibi ama bana yüksek geldi insülin dedim drda gerek yok dio sabah öğle akşam 1 er hap al dedi ??? sen nasıl içiyosun zararı olurmu acaba ?
GÜN SABAH ÖĞLE AKŞAM
1.saat 2.saat 1.saat 2.saat 1.saat 2.saat
28.04 160 - 159 153
29.04 135 137 140
30.04 - - - - - -
1.05 130 130 120
2.05 147 117 139 120
3.05 165 133 127
4.05 129 135 142 133
5.05 150 119 150 120
zararı yok canım bende içiyorum günde 3-4 içebilirsin :))
ben aldım canım güzel memnun kaldım beden sorunu yaşamazsın tek kafama takılan yaz sıcagına penye daha iyi olur gibi geliyor bunlar penye değil zira hayırlı olsun gülegüle kullan :))
canım bu arada 2 hafta önce hastanee gittim rukiye hemşire ile görüştüm artık kimse egzersizlere gelmiyomuş eğer sende istersen perşembe günleri gidebilriz bide agustosta fiyatlar zamlancakmış yani doğum fiyatı artış gösterecek(
ya ben aslında bebeğin hastane çıkışıyla annenin pijama takımının aynı olmasını istiyorum.nereye sorduysam öyle birşey yok dedi..neden bunu düşünüp üretmiyorlar anlamadım
ağzıma tatlı niyetine bir tek çayın içindeki şeker giriyor pilav yok makarna yok hamurişi zaten hamileliğimin başından beri yemiyorum hiç ekmek olarak da köyde ekmek yapıyorlar ev ekmeği yolluyorlar eşimle onu yiyorum bol bol salatalık yoğurt peynir yerine lor yada çökelek
canım endişelendiğin kilo bu aya kadar alman gerekenden fazla değil ki..
normal kilo almışsın..
ben 16 kilo aldım..durumum içler acısı ama yine de kendimi kötü motive etmemeye çalışıyorum..
tatlıya karşı benim de dayanama durumum var önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak
yüksek ihtimalle doktor yasaklar koyacak..bana yükleme yapılacağı güne kadar rejim uygulama normal yediğin gibi yemeye devam et dedi..sonucu saptırmamak adına sanıyorum
beni anlatıyorsun canım..akşamları bileklerim fena oluyoraynen cnm, aksam eve bi gidiyorum, dizlerimden asagisi kutuk gibi sismis; hele ayak bileklerim cok komik oluyor
hafif ellerimde de var.
bol su iciyorum cnm, tuza da daha dikkat edicemm
ben duocid kullanmıştım bi kere 16.haftalarda falandım sanırsam...kızlaaar günaydın... biz iyileşemedik hala dün doktordaydık . 1 serum taktılar 1 tane de iğne yaptılar. doktor antibiyotik verdi croxilex 1000 mg. ya içip içmeme konusunda karasızım ama böyle geçeceğini de sanmıyorum gözlerim burnum bozuk çeşmeden farksız. öksürük hapşırık heepsi var yaa ara sıra ateş de oluyo sizce kullanayımmı kullanmayayımmı ? off sizden kullanan olmuşmuydu antibiyotik merak ettim ?
benim doktor da rennie şurup verdi...midemde sorun olursa akşamları tok karna 2 ölçek içiyorum...kızlar ben de hemen yoruluyorum bi de sıcak basıyo.. eczaneye gidip geldim yoruldum ya 15 dakikalık iş için..
gaviscon aldım siz mideniz yandıkça içiyomusunuz. günde 3-4 defa içebilirsin dedi eczacı..
ben çoook uzun zamandır markafoniden alışveriş yapıyorum...sorun yaşamadım bu güne dek..ama tek uyuz yanı kampanya bittikten bi hafta on gün sonra falan yolluyorlar...teslimatta en hızlı site ebru maternity...ertesi gün bile aldığım kargom oldu...kızlar daha önce markafoniden bişey alan oldumu. ben üç ürün sipariş verdim.herhangi bir sorun yaşar mıyım.bazı sitelerde olumsuz yorumlar okudum da sizede bi sorayım dedim.
hehe bizim kıs da bikaç sabahtır 5-6 arası aksiyonlarına başladı teyzoşları...dönerken pıt pıt yokluooo beni:)kızlar sizin minnaklar tepişerek sizi uyandırıyor mu ?
sabahları son 3-4 gündür 5-5.30 arası tepiyo bana ya
tamam müthiş güzel bişi ama uyanıyorum
bir de geçen gece üzerine yattım galiba sol tarafta vurdu bana birkaç kez
toparlattı yemin ederim sağ tarafa döndüm durdu
kızlar az önce minimoy'dan trendy mommy nin emzirme atletlerinden aldım 3 tane her renginden, beden olarakta S-M seçtim. normalde 38 beden, S-M giyiyorum, doğumdan sonra giyileceği için olur die düşündüm biras da esniosa sıkı tutar dedim... acaba doğru mu ettim daha önce trendymommy nin üürünlerinden alan varmı?? kalıpları nasıl, beden seçimim doğru mu acaba??
ya biz bi ton alışveriş yaptık ordan 350 falandı galiba nakit ödedikmaşallah hamarat hamişler sizi
kızlar bir sorum olacak,
havuzluhana gidenler ortalama ne kadar harcadınız yarın ben de uğrıcam da oraya hazırlıklı gideyim..
birkaç parça zıbın, gecelik terlik pijama, iç çamaşırı, havlu
bebek süsleri + hediyelik şeker
falan alıcam..ne kadara çıkar tecrübeli kardişler ?:26:
kızlarrrr cok onemlı sorum olacakk
ılıskıden sonra yıkandım 1 saat sonra sıvı geldı bya cok nedır sızce onemlımıdırr korku sarı benıı
selam güzel anneler ve tatlı bebişler ilk anneler günümüz şimdiden kutlu olsun1 haftadır giremedim maşallah topik almış başını gitmiş benim moralim bu aralar çok düzgün çalışmanın verdiği bişi heral kaç aydır evdeydim çünkü artık o kadar daralmıştımki hergün eşime sen artık beni beğenmiyosun sevmiyosun deyip ağlıyodum çok şükür ki bu aralar onlar geçti salı günü doktora gittim bebeğim 600 grama yaklaşmış doktor gayet sağlıklı dedi kızımın ultrasonda parmaklarını gördüm teyzeleri o kadar güzelki bu duyguyu yaşamak rabbime binlerce kez şükürler olsun allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
nasıl bi sıvı canım? dr. ilişkiye girerken korunun demişti bize....
normalde sumugumsu akıntı gelırdı ama bu gelen bı aanda su gıbı gelddı korkuyorum
çok gelmemiştir inşallah..kaçıncı haftadasın....? benimde bi ara ilişki olmasada su gibi sıvı geliyordu..hatta suyuumu geliyoki diye düşünüyordum ama şimdi olmuyor...
evet canım yaaa haberleşelim hemde rukiye hemşireye haber vermek gerek ozaman konuşuruz :)):)))) o zmnnn 2 hafta sonraa hbrleşelim yine ... aaaa zaten o hafta benim kontrolüm olcakk... olmadı aynı güne alırım randevuyu :)) bişey daha var daha önceden rukiye ebeye biz tekrar eğitime katılmak istioruz die bilgi vericez dimi?
canım benim sabah yarım akşam yarım= günde 1 tane kullanıyorum....benim 50 lik yüklemelerim 174 ve 171 çıkmıştı..birde pazartesi 100 lük yükleme var..evde düzenli ölçemiyorum....ama genel olarak 140ın altında bazen 140 geçiyor tokluk....
dogumda geln sıvı cok mu gelıyo asırı yogunmu oluyo akıntıyla karısık geldı kulodumun agı sıvı oldu yanı
dogumda geln sıvı cok mu gelıyo asırı yogunmu oluyo akıntıyla karısık geldı kulodumun agı sıvı oldu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?