evet canım yaaa haberleşelim hemde rukiye hemşireye haber vermek gerek ozaman konuşuruz :))
ya benim 50 lik yüklemem 89 çıktı düzenli ölçtüğümden nolduğunu anlıyorum acayip canım sıkılıyor sabah 1 öğle akşam 1/2 günde 2 taneydi şimdi bu ölçümlerimle dr a insüline başlayalım dedimde gerek yok hapı her öğünde 1 al dedi kafam karıştı açıkcası yaa hapı kullanmasam daha iyi gibi geldi de bana gerçi bi çok kişi organ gelişi tamamlandığından telaş etme diyorlar ama ne bilim yaaa bide canım acayip tatlı istiyor tabii yiyemiyorum( benim 2 arkadaşım son üç ayında insülin kullandı aslında benim derdim şekerim yüksek çıkınca düşürmek için yapamm gerekn sey olarak bol sıvı ve hareket önerdi onu kafam pek basmadı yaaa bastıda aslında okulda ne yapayım ben ortamım olmuyor açıkçası
kendi dr umda beslenme uzmanını dediklerini aynen uygulayacaksın diyor
ufff yaaaa günde 3 glucopageee çook yaaaa((((
my little sunshine canım senin fikrin nedir bu konuda ?
arkadaşlar gebeliğin başından beri diyet yapıyorum..öncelikle kepek ekmek yemeğin kansızlık yapıyor..çavdar yada tam tahıllı buğday ekmeği yiyin.dr. ve diyetisyen önerdi...ayrıca ben akşam hiç ekmek yemiyorum...hem dr.um hem diyetisyenim yasaklamıştı....tatlı çeşidi pilav makrna hamurlu yiyecek zaten yok....sadece öğlen 2 dilim çavdar ekmeği hakkım vardı onun yerine 4 yemek kaşığı pilav yiyebilirsiniz..hatta dr. bulgur tercih et dedi..ama ekmek yemiyceksiniz...meyvesuyu yasak ..ben sade soda içiyorum içine limon sıkıyorum...meyvede aşırıya kaçmadan yiyin.aralarda 2 porsiyon...abur cubur da yok....aklıma gelenler bunlar....
Ben hamilelikte böyle saatli ve kısıtlamalı diyetlere karşıyım. Pilav nişastasından dolayı oldukça da faydalı bence ondan da vitamin alınması gerekiyor. Meyve aşırı yenildiğinde şekeri yükseltiyor zaten ama C vitamini açısından vazgeçilmezimiz. Hele tatlıya hiçbişey demiyorum -ki ben onsuz yaşayamam
ufff yaaa bu hafta gidicem tekrar bi daha sorim bakalım ne diycekcanım banada fazla geldi..bana 100 lük yüğklenecek dr. inmezse insülün dedi..ilacı artırırım dememişti....
Ben hamilelikte böyle saatli ve kısıtlamalı diyetlere karşıyım. Pilav nişastasından dolayı oldukça da faydalı bence ondan da vitamin alınması gerekiyor. Meyve aşırı yenildiğinde şekeri yükseltiyor zaten ama C vitamini açısından vazgeçilmezimiz. Hele tatlıya hiçbişey demiyorum -ki ben onsuz yaşayamam
Benim canim da surekli makarna cekiyor
canım sen yiyebilirsin vaz geçmeyedebilirsin ama maalesef seker gibi bir rahatsızlığın olupta bebeğine zarar verdiğini düşünürsen sanırım çoook kooolay vazgeçersin uzaktan davulun sesi hoş geliyor dimi
ufff yaaa bu hafta gidicem tekrar bi daha sorim bakalım ne diycek
canım sen yiyebilirsin vaz geçmeyedebilirsin ama maalesef seker gibi bir rahatsızlığın olupta bebeğine zarar verdiğini düşünürsen sanırım çoook kooolay vazgeçersin uzaktan davulun sesi hoş geliyor dimi
ayy kızlar ben tatlı ve şekeri çok seviyordum zaten....hamilelikte abarttım bu olayı
kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum...şeker testinden kurtulduk tamam da...ye ye nereye kadar ama dimi..biri bana durrrrrrrrrrrrrrrr desin :)
ayy kızlar ben tatlı ve şekeri çok seviyordum zaten....hamilelikte abarttım bu olayı
kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum...şeker testinden kurtulduk tamam da...ye ye nereye kadar ama dimi..biri bana durrrrrrrrrrrrrrrr desin :)
haklısınız canlar...kendimizden çok bebişi düşünmemiz lazım:18:
meyve zaten yeterince yiyorum da ..diğer şekerli arkideşlerden uzak durmam lazım biraz sanırsam
valla yaa şeker testinden kurtulduk ama bebişim için dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. zaten 10 kilo aldım
bi de benim 2 öğrencim su çiçeği olmuş yaa. doktorumu aradım sordum. sen geçirdiysen bi şey olmaz dedi. yine de telaşlandım işte.
ay evet yaa okul ortamında ben de telaş yapıyorum...etraf hasta öğrenci dolu...hele küçükler offf...geçirmiş olsan da telaş yapıyorsun...çok iyi anlıyorum seni canım...umarım sorunsuz bitiririz şu eğitim-öğretim yılını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?