2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım banada fazla geldi..bana 100 lük yüğklenecek dr. inmezse insülün dedi..ilacı artırırım dememişti....

Ben hamilelikte böyle saatli ve kısıtlamalı diyetlere karşıyım. Pilav nişastasından dolayı oldukça da faydalı bence ondan da vitamin alınması gerekiyor. Meyve aşırı yenildiğinde şekeri yükseltiyor zaten ama C vitamini açısından vazgeçilmezimiz. Hele tatlıya hiçbişey demiyorum -ki ben onsuz yaşayamam

Benim canim da surekli makarna cekiyor

canım banada fazla geldi..bana 100 lük yüğklenecek dr. inmezse insülün dedi..ilacı artırırım dememişti....
ufff yaaa bu hafta gidicem tekrar bi daha sorim bakalım ne diycek

canım sen yiyebilirsin vaz geçmeyedebilirsin ama maalesef seker gibi bir rahatsızlığın olupta bebeğine zarar verdiğini düşünürsen sanırım çoook kooolay vazgeçersin uzaktan davulun sesi hoş geliyor dimi

Benim canim da surekli makarna cekiyor

Aşırıya kaçılmadığı sürece diyetlere bile veriyorlar makarnayı, sağlık sorunun da yoksa ye canım afiyet şeker olsun :)

Arkadaşın diyabeti olduğunu bilmiyordum arkadaşım, ben normal bir gebelik sürecinden bahsettiğini düşünerek cvp yazmıştım. Tabi sağlık herşeyden önce gelir.

Seker rahatsizligimiz olmasa da sekerli gidalari hamilelikte az tuketmeliyiz bence, bebek olmasi gerekenden kilolu doguyor eger fazla seker yersek. My_little_sun_shine bana bir liste gondermisti,cok sik yiyorum ve kendimi cok daha hafif katni tok hissediyorum. Daha az seker ve karbonhidratli gidalar cekiyor canim. Sadece biz kilo alsak neyse ama biz vazgecmiyoruz diye bebege kilo aldirmamaliyiz bence.

ayy kızlar ben tatlı ve şekeri çok seviyordum zaten....hamilelikte abarttım bu olayı
kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum...şeker testinden kurtulduk tamam da...ye ye nereye kadar ama dimi..biri bana durrrrrrrrrrrrrrrr desin :)

canım pilav makarna bol şekerli meyveler bunlar şekeri yükseltip hem bebeğe hem kendimize zarar veriyor...am diyabet olmasada bence zararlı..şuanda gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum her nekada şekerli şeylerde canım istese...doğumdan sonraya erteledim...bu arada pirinç pilavının faydasını hiç duymamıştım..daha çok dr.lar bulgur pilavı öneriyor....

valla yaa şeker testinden kurtulduk ama bebişim için dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. zaten 10 kilo aldım
bi de benim 2 öğrencim su çiçeği olmuş yaa. doktorumu aradım sordum. sen geçirdiysen bi şey olmaz dedi. yine de telaşlandım işte.

Arkadasimda da seker cikmadi ama hamileliginde asiri seker yedigi icin bebegi olmasi gerekenden daha kilolu... Arada yersek bir sey olmaz ama cok abartmamak lazim. Meyve yiyebiliriz ya da hurma canimiz seker cektiginde...

haklısınız canlar...kendimizden çok bebişi düşünmemiz lazım:18:
meyve zaten yeterince yiyorum da ..diğer şekerli arkideşlerden uzak durmam lazım biraz sanırsam

Aynı ben :26::18::18::26:

ay evet yaa okul ortamında ben de telaş yapıyorum...etraf hasta öğrenci dolu...hele küçükler offf...geçirmiş olsan da telaş yapıyorsun...çok iyi anlıyorum seni canım...umarım sorunsuz bitiririz şu eğitim-öğretim yılını...

ayy inşallah canım. havalar da bi sıcak bi soğuk. çocuklarda hasta hep dediğin gibi. neyse az kaldı bakalım 6 haftacık

bu arada yatmadan önce bebişim ilk doğduğunda kullanmak için portatif beşik arama turuna çıktım sanal alemde...
güzel bir site buldum...siz de bakın bence...
biz de kaçalım ufaktan..öperiz herkesleri...iyi geceler :)

http://http://www.....irbaby.com/bebek_besikleri/portatif_besikler.asp
hahaha koptum ya sitenin adı z i p i r b a b y . com
herhalde yasaklı kelime felan da link yok görünüyor

Son düzenleme:
aaa ben indirmişim kepenkleri gece...sabah da ben açtım eheuehe...
günaydın kızlarrrrrr.....hava güzellllllllllll.....hepimiz için mutlu bir haftasonu olsun
kahvaltı öncesi sizleri göriyim demiştim...see yaa

kızlar günaydın çok hastayım bugün açıköğretim sınavında görevliyim yarın okul provası var yani hafta sonum da yok ve grip faranjit o biçim boğazım başım fenayım gece karnımın sağ tarafına da ağrı girdi korktum sonra geçti. dualarınızı eksik etmeyin kızlar bebeğime bişey olmasın tez zamanda geçsin inşallah. pazartesi merkezde anneler günü bizim okul kutlama yapacak çok işim var of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…