2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar,
Günlerdir yemeklerden 1 saat sonra acaip uykum geliyor resmen forumu açıyorum ama gözler gidiyor okuyamadan ve yazamdan geri çıkıyorum. Şeker yüklemem daha yapılmadı ama korkarım genetik faktörlerden gestasyonel diyabet bende çıkacak. Zaten reaktif hipoglisemim oluyordu dha öncede (((

Konuştuk annemle o benden hamile zaten o ağladı ben ağladım. ( :)) Şuan ben Bursa dayım onlar yazlıkta Erdek te bu akşam anneler günü için yanına gideceğim. Ya zaten annem o kadar fedakar bir anne ki hala kendimi affedemedim. Ama bazen de çok damarıma basıyor bende patlıyorum. Şu sıralar çok üstüme gelinmesi yad bir konuda aşırı ısrar beni acaip asabi yapıyor.

kızlar dün şeker yüklemem olmuştu, sonuçları çıkmış bomba gibiymişim doktor öyle dedi çok rahatladım

Canım hadi gözün aydın, darısı başımıza :)))

Konuştuk en sonunda canım. Çok ağlaştık. Biz zaten ailecek sulugözüzdür. Annem babam ben çok kolay ağlayan tipleriz :))) Ağlaşıp rahatladık :))

Canım benim bütün saklama kaplarım, keke kalıplarım , sefer tasım vs. tuppeware. Ben çok memnunum. Bende bebek için almayı düşünüyorum ama biraz erken değil mi?

Son 2 pijama çok güzelmiş ebrumaternity miydi?? Linkini atsana canım ya...

Selam kızlar... Yavrularınızı kucaklamanıza çok az bir zaman kaldı. Şu an hissettikleirniz, bebeklerinizin kokusunu çektiğinizde hissedeceklerinizin yanında devede kulak kalır.

Bu anneler gününde kuzularınızı sağlıkla dünyaya getirmenizi temenni eder, onlarla uzuuun, sağlıklıııı ve mutluuuu bir ömür geçirmenizi dilerim canlarım...

Anneler gününüz kutlu olsun...

slm kızlarr ne yazmışınız hee atlaya atlaya okudum..
ayy bi arkadaş bebişinin fotosunu koymuş unuttum nikini ne kadar güzel poz o öyle yaa gözleirm doldu
kendi kızımdan alamıyoruz böyle poz fena küstürdük heralde bitürlü barışmaya yanaşmıyo
dünde giremedim belli bi saatten sonra annemler bbamlar ablam eşiyle ve güzel minik yeğenim gelmişti
gün nasıl geçit onunla analamadım valla
doğumdan sonrasını gördüm gözümün önünde resmen
ablam bebişim için aldıklarımı gördü ve tavsiyesi üzerine artık büyük şeyler ve 2 parça alt üst alıcazşunu alma bunu alma şunu ben verecem bak bu kullanılmıyo hiç falan tavs,iyelerini aldım
ayrıca bitane en küçüklerinden biberon al dedi
hepsi gittiler bu sabah kaldım kızımla başbaşa
1 2 saate pazara gidicem bende dolaşıcam biraz...
hee bide ablam dediki bol bol penye önlük al dedi basit ucuZ olanlarında.

Bu arada Bursa da olanınız varsa saat13:45 de Korupark AVM de Ayşe Öner' in doğuma hazırlık kursu var tekrar hatırlatayım dedim.

İlk anneler gününde sanırım eşim tarafından unutulacağım ama neyseki babacım var o aslaaa unutmaz :)))
Insallah unutmaz:) benim esimde daha anne adayisin diyor:)

Bu arada Bursa da olanınız varsa saat13:45 de Korupark AVM de Ayşe Öner' in doğuma hazırlık kursu var tekrar hatırlatayım dedim.
Keske ben de gidebilsem en azindan nefes egzersizleri bile olsa yeterdi. Umarim guzel gecer:)

canım geçmiş olsun çok. aynı durumdayız şuan bende faranjit olmuşum . kaç gündür antibiyotik içmememk için cebelleşiyorum doktor yazmıştı hemde ama içmedim inat ettim . bugün biraz daha iyiyim . kızlar dün söylemişti bol limonlu karabiberli tavuk suyu çorba antibiyotik etkisi gösteriyomuş içtim ve çok faydası oldu dünden beri 4 tabak içtim :)) şifa niyetine dene istersen iyi geliyo çok ...

Arkadaslar Merhaba,

Hepimizin ve Annelerimizin " Anneler Gunu" kutlu olsun.

Hasta olan arkadaslar cok gecmis olsun, umarim hemen toparlanirsiniz.:13:

My Little Sunshine, ekmekle ilgili verdigin bilgiler icin tesekkurler.

Geremy, bebek olcumleri icin 10 gunluk bir hata payi koyuyorlar canim, endiselenme lutfen. Her bebegin gelisimi yada organlarinin gelisimi haftasina gore tipa-tip ayni olamiyor. Tecrubeli doktorlar zaten bunu bildikleri icin anne adayina hic soylemiyorlarmis bile... Biz iki ayri hastaneye gidiyoruz. Birinde fetal biyometri yaptiriyoruz, digerinde de rutin kontroller oluyor. Rutin kontrollerin oldugu ultrason doktoru bize 2 hafta once uykusuz bir gece yasatti! Once bebeginizin kafasi ve midesi buyuk dedi, sonrada niye bunlari soyledim ki diye hayiflanip, hersey normal diye esas doktora rapor yazmis. Biz cok sinirlendik ve uzulduk! Akabinde fetal biyometriden randevu alip orada yeniden detayli ultrasondan gectik, orada da degerler haftasi ile normal cikti, icimiz rahatladi. O yuzden simdi endiselenme diyecegim, bir sonraki kontrole daha iyi cikacakti, bebeklerimizin simdi yag dokulari da olusuyor, buyuyorlar cok sukur.

canım bende şekerli şeylere hiç düşkün değildim. ama hamılelıkten heralde tam tersı oldu şimdi, tatlının hıc bır turune hayır dıyebılecek durumda değilim şu an:))))))))
tabı sağlık herseyden once gelır. dr dur derse durucaz mecbur.

Benim de sorunum makarna ile:)icim gidiyor:)
canım makarnayı cok guzel yaparım, çeşitli soslar falan offf cokta düşkünüm:))))
ne dıcem. buyuk marketlerde esmer makarna satılıyor. sende benım gıbı duskunsen onlardan almanı tavsıye ederım. tadında bır değişiklik yok sadece goruntusu kahverengı. mutlaka daha sağlıklıdır.

canım o benım kızın resmıydı. doktor amcası guzel poz vermıyor dedi, uzun uğrastan sonra ancak bunu cekebıldı. demek sizinkiler daha cadı he. oy ben yerım onların hepsini, rabbım nazarlardan korusun tümünü insallah.

Kızlar geçmişi fazla okuyamadım ama ,
hasta olan arkadaşlar varmış galiba. Acil şifalar diliyorum.

Evetttttt ilk anneler gunumuz geldi çattı, benım eşim ayıpıtır soylemesi biraz odundur bu ozel gunler hakkında:))) ana yınede cok sevıyorum onu ve hatırlanacağımıda pek sanmıyorum.
Hepinizin ilk anneler gününü kutlarım kızlar, ömür boyu yavrularınızla eşlerinizle, mutluluk birlik beraberliğiniz hiç bozulmadan devam etsin insallah. :)))))

hava güzel diye ,herkesler biyerlere gesmelere gitti sanırsam:)
benim eşim mesaide gene ben de az önce dışarı çıktım...3M Migrosa gittim gezmeye :)
anneler gününe özel indirimler var ...yarın bitiyormuş ,bakın isterseniz...kıjımaa 2 tane albüm aldım ben fotolarını koymak için ihihih
eşimle anneler günü muhabbeti yaptık geçende..o da benim anne adayı olduğumu söyleyip seneye hediye alcaanı ima etti...sanırım kırıldım biraz
neyse Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin de....hediye de neymiş
Tüm annelerin ve geleceğin ideal anne adaylarının yani bizlerin hepimizin anneler gününü kutluyorum:)
Eşlerimizle,yavrularımızla nice güzel günler bizim olsun

sağol canım yaptık tavuk suyu içtim ama ben baya kötüyüm hem grip hem faranjit fena salep de iyi geliyor boğaz yumuşatmaya sirkeli gargara da. bakalım bir kaç gün böyle idare edeceğim geçmezse mecburen doktor ilaç yolu gibi görünüyor. hem de çok yoğun 2 gün var önümde

Merhaba herkese. biz de hava güzel olunca gezdik biraz. doktorumuza gittik, oğlumuzu gördük. Oğlumun gelişimi 2 hafta öndeymiş:) 1297 gr olmuş ben de şeker çıkmadı ama doktor yine de hamur işi, pilav, makarna, tatlı v.b. pek yeme dedi. eee her şeyi yiyip 12 kilo alırsam olacağı buydu. neyse dikkat edicez artık. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. Şimdiden hepimizin anneler günümüz kutlu olsun.

canım sadece akşam ekmek yok...

iyi akşamlar herkese... Bugün hava çok güzeldi sanırım herkes gezmelerde çok sessiz topik... Benim bugün şeker yüklemem vardı az önce sonucumu aldım ama doktora sormadım henüz normal değer aralığı 120-170 yazıyo 89 çıkmış yani düşük umarım problem çıkmaz. birde kızım makat gelişi duruyor inş. döner kızım yoksa normal doğum şansım yokmuş
Bu arada hasta olanlara da acil şifalar diliyorum...

canım bebeğin duruş şekli için şuan çok çok erken....daha doğuma kadar sürekli yer değiştirir..ben dr.a her gittiğim farklı duruyor...korkma bence.....şeker durumunu tam bilemiycem..dr. bana şu aralığın ne altı ne üstü olsun demişti....umarım herşey yolundadır..

merhaba
25.haftamdayım ve dünden beri hissetmiyorum bebeğim hareketlerini sizce normal mi bu durum sizin de hareketlerini hissetmediğiniz oldu mu?çok telaşlandım yaaa

merhaba
25.haftamdayım ve dünden beri hissetmiyorum bebeğim hareketlerini sizce normal mi bu durum sizin de hareketlerini hissetmediğiniz oldu mu?çok telaşlandım yaaa

canım bana dr. 2 gün hissetmezsen gel dedi...klasik bir öneri olcak ama tatlı bişeyler ye...ve uzan bakalım..bu şekilde hissetme olasılığın yükseliyor...

bu arada okulda bulgur pilavı çıkarsa ozaman ekmek yemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…