Bence anneni aramaya devam et, o acmasin ama sen ara. ya da mesaj gönder. sonra kendini ve neden öyle davrandigini anlat , umarim konusabilirsin. ben hamile kalmadan önce bir kez annemi cok kirmistim, ki annemi cok severim her zaman yanimda olmustur daima bana destek olmustur, ama cok gergin bir dönemdeydim, kimse beni anlamiyordu ya da ben öyle dusunuyordum ve sonunda anneme patlamistim. hala aklima geldikce aglarim, ne olursa olsun haketmiyorlar... simdi surekli onu cok sevdigimi söyluyorum.
benim esim ise söyle diyor : ogluma örnek olmak icin o dogunca aksamlari bazen eve cicekle gelecegim, simdi anlamiyor almama gerek yok :) :) gerci ben de pek aramiyorum cicek, o yuzden de almiyor olabilir he he :) gecen anneler gununde ne istersin diye sorunca gözlerim doldu, ben hic dusunmemistim anne oldugumu, cok sasirdim. artik anne oluyorum dedim... bana göre hala bana bir arkadas geliyor, her sey de cok guzel olacak zaten hi hi :)
bu arada is yerine cicek gönderen arkadaslarim vardi ve ben cok rahatsiz oluyordum, geriliyordum. Bölum baskanimiz dahil hmmmm cicek gelmis demek ... derdi. is yerime cicek göndermesini istemem sanirim, bilincaltimda gerginlik yaratiyor :) :)
kızlar dün şeker yüklemem olmuştu, sonuçları çıkmış bomba gibiymişim doktor öyle dediçok rahatladım
sağol canım, annenle aranı düzeltmeye bak canım..artık bizde anneyiz değerlerini daha çok anlıyoruz..bende hamilelikte pek duygusal dalgalanmalar olmamştı fakat 2 gündür çok kötüyüm.eşimide çok kırdım her dediği lafada ağladım..annen anlayışla karşılayacaktır canım üzme kendini
kizlar
tupperware urunlerini kullaniyor musunuz,
bend e epey bi urunu var; biliyorsunuz kalp ameliyatlarinda ve kontakt lenslerde kullanilan malzemeler ile uretiliyormus, yani basit plastik degil; sagliga zarari yok
bebegimin ilk mama kasigini siparis ettim bugun :97: kutusu+kasik 10 tlden 6,90'a inmis
daha sonra tabak-kasik-catal setini de alicam.
"tavsiye"
Eki Görüntüle 190886 Eki Görüntüle 190887 Eki Görüntüle 190888 Eki Görüntüle 190889
biri 29 tl diğerleri 39 tl üyelere özel indirim bölümünden
Insallah unutmaz:) benim esimde daha anne adayisin diyor:)İlk anneler gününde sanırım eşim tarafından unutulacağım ama neyseki babacım var o aslaaa unutmaz :)))
Keske ben de gidebilsemBu arada Bursa da olanınız varsa saat13:45 de Korupark AVM de Ayşe Öner' in doğuma hazırlık kursu var tekrar hatırlatayım dedim.
kızlar günaydın çok hastayım bugün açıköğretim sınavında görevliyim yarın okul provası var yani hafta sonum da yok ve grip faranjit o biçim boğazım başım fenayım gece karnımın sağ tarafına da ağrı girdi korktum sonra geçti. dualarınızı eksik etmeyin kızlar bebeğime bişey olmasın tez zamanda geçsin inşallah. pazartesi merkezde anneler günü bizim okul kutlama yapacak çok işim var of of
canım bende şekerli şeylere hiç düşkün değildim. ama hamılelıkten heralde tam tersı oldu şimdi, tatlının hıc bır turune hayır dıyebılecek durumda değilim şu an:))))))))ayy kızlar ben tatlı ve şekeri çok seviyordum zaten....hamilelikte abarttım bu olayı
kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum...şeker testinden kurtulduk tamam da...ye ye nereye kadar ama dimi..biri bana durrrrrrrrrrrrrrrr desin :)
canım makarnayı cok guzel yaparım, çeşitli soslar falan offf cokta düşkünüm:))))Benim de sorunum makarna ile:)icim gidiyor:)
canım o benım kızın resmıydı. doktor amcası guzel poz vermıyor dedi, uzun uğrastan sonra ancak bunu cekebıldı. demek sizinkiler daha cadı he. oy ben yerım onların hepsini, rabbım nazarlardan korusun tümünü insallah.slm kızlarr ne yazmışınız hee atlaya atlaya okudum..
ayy bi arkadaş bebişinin fotosunu koymuş unuttum nikini ne kadar güzel poz o öyle yaa gözleirm doldu
kendi kızımdan alamıyoruz böyle poz fena küstürdük heralde bitürlü barışmaya yanaşmıyo
dünde giremedim belli bi saatten sonra annemler bbamlar ablam eşiyle ve güzel minik yeğenim gelmişti
gün nasıl geçit onunla analamadım valla
doğumdan sonrasını gördüm gözümün önünde resmen
ablam bebişim için aldıklarımı gördü ve tavsiyesi üzerine artık büyük şeyler ve 2 parça alt üst alıcazşunu alma bunu alma şunu ben verecem bak bu kullanılmıyo hiç falan tavs,iyelerini aldım
ayrıca bitane en küçüklerinden biberon al dedi
hepsi gittiler bu sabah kaldım kızımla başbaşa
1 2 saate pazara gidicem bende dolaşıcam biraz...
hee bide ablam dediki bol bol penye önlük al dedi basit ucuZ olanlarında.
canım geçmiş olsun çok. aynı durumdayız şuan bende faranjit olmuşum . kaç gündür antibiyotik içmememk için cebelleşiyorum doktor yazmıştı hemde ama içmedim inat ettim . bugün biraz daha iyiyim . kızlar dün söylemişti bol limonlu karabiberli tavuk suyu çorba antibiyotik etkisi gösteriyomuş içtim ve çok faydası oldu dünden beri 4 tabak içtim :)) şifa niyetine dene istersen iyi geliyo çok ...
Selam Kızlar,
Günlerdir yemeklerden 1 saat sonra acaip uykum geliyor resmen forumu açıyorum ama gözler gidiyor okuyamadan ve yazamdan geri çıkıyorum. Şeker yüklemem daha yapılmadı ama korkarım genetik faktörlerden gestasyonel diyabet bende çıkacak. Zaten reaktif hipoglisemim oluyordu dha öncede(((
Konuştuk annemle o benden hamile zaten o ağladı ben ağladım.( :)) Şuan ben Bursa dayım onlar yazlıkta Erdek te bu akşam anneler günü için yanına gideceğim. Ya zaten annem o kadar fedakar bir anne ki hala kendimi affedemedim. Ama bazen de çok damarıma basıyor bende patlıyorum. Şu sıralar çok üstüme gelinmesi yad bir konuda aşırı ısrar beni acaip asabi yapıyor.
Canım hadi gözün aydın, darısı başımıza :)))
Konuştuk en sonunda canım. Çok ağlaştık. Biz zaten ailecek sulugözüzdür. Annem babam ben çok kolay ağlayan tipleriz :))) Ağlaşıp rahatladık :))
Canım benim bütün saklama kaplarım, keke kalıplarım , sefer tasım vs. tuppeware. Ben çok memnunum. Bende bebek için almayı düşünüyorum ama biraz erken değil mi?
Son 2 pijama çok güzelmiş ebrumaternity miydi?? Linkini atsana canım ya...
Maşallah güzel kızına. Ne kadar net çıkmış yüzü :)) Bizimki baya uğraştırdı, 1 poz alabildi doktor ama o da çok net değil
Hoşgeldin aramıza canım. :)))
Canım yalnız kepekli ekmek değil çavdar da uzun süre tüketilirse kansızlığa neden olur. En iyisi tam buğday unu ekmek. Birde ekmek miktarın bana çok düşük gelsi. Ben yaklaşık 6 yıldır ağırlıklı olrak gebelik beslenmesi üzerine çalışıyorum, her öğünde 3 dilim ekmek veriyoruz. Enerjinin karbonhidrat ayağında önemli bir kaynak. Bulgurda aynı şekilde ama her öğün bulgur pilavı yemiyorsundur o yüzden ekmeği desteklemekte fayda var.
Canım dr. u arasan ya?! Biz ilişki denen olayı unuttuğumuz için bi yorum yapamıyorumeşim çok korkuyor bebeğe birşey olur diye
Canım hangi bilgiye göre karşısın bilemiyorum ama ben 4 yıl besdlenme okudum yaklaşık 8 yıldır diyetisyenim ama pirincin daha doğrusu nişastanın çoookk faydalı olduğunu bilmiyordum :))) Bulgur desen evet faydaları var ama unutmamalı hiçbir besin çoooookkkkkk faydalı veya çoooookkkkk zararlı değildir( doğal olanlardan bahsediyorum) Bence diyabet yada başka bir hastalık olsun yada olmasın özellikle geelik döneminde beslenme bebeğinin ileriki yaşamında sağlığı açısından ve tabi ki senin sağlığın açısından çok önemli. Ve özellikle saatli beslenmemetabolizmanın düzenli çalışmasını sağlayacağından birçok rahatsızlığa karşı da koruyucudur.
Canım aman dikkat et. Şeker çıkmamasına aldanma ne olur. Fazla kilo = zor doğum ve verilmesi zor doğum kiloları demek :))
Canım çok geçmiş olsun. Tüh hasta hasta şimdi gözetmenlik mi yapacaksın. İnşallah biran önce iyileşirsin canım.
Canım sana da geçmiş olsun. Ya neoldu topiğe nazar mı değdi? Ya Eyeszay geçen turp içine bal koyup bekletip tükettiğinde çok iyi gelsiğini yazmıştı denemenizde fayda var.
Canım benimkinde de aynı şekilde bir değer ileri bir değer geri falan çıkabiliyor. Panik yapacak bir durum yok. :))
iyi akşamlar herkese... Bugün hava çok güzeldi sanırım herkes gezmelerde çok sessiz topik... Benim bugün şeker yüklemem vardı az önce sonucumu aldım ama doktora sormadım henüz normal değer aralığı 120-170 yazıyo 89 çıkmış yani düşük umarım problem çıkmaz. birde kızım makat gelişi duruyor inş. döner kızım yoksa normal doğum şansım yokmuş
Bu arada hasta olanlara da acil şifalar diliyorum...
merhaba
25.haftamdayım ve dünden beri hissetmiyorum bebeğim hareketlerini sizce normal mi bu durum sizin de hareketlerini hissetmediğiniz oldu mu?çok telaşlandım yaaa
Selam Kızlar,
Günlerdir yemeklerden 1 saat sonra acaip uykum geliyor resmen forumu açıyorum ama gözler gidiyor okuyamadan ve yazamdan geri çıkıyorum. Şeker yüklemem daha yapılmadı ama korkarım genetik faktörlerden gestasyonel diyabet bende çıkacak. Zaten reaktif hipoglisemim oluyordu dha öncede(((
Konuştuk annemle o benden hamile zaten o ağladı ben ağladım.( :)) Şuan ben Bursa dayım onlar yazlıkta Erdek te bu akşam anneler günü için yanına gideceğim. Ya zaten annem o kadar fedakar bir anne ki hala kendimi affedemedim. Ama bazen de çok damarıma basıyor bende patlıyorum. Şu sıralar çok üstüme gelinmesi yad bir konuda aşırı ısrar beni acaip asabi yapıyor.
Canım hadi gözün aydın, darısı başımıza :)))
Konuştuk en sonunda canım. Çok ağlaştık. Biz zaten ailecek sulugözüzdür. Annem babam ben çok kolay ağlayan tipleriz :))) Ağlaşıp rahatladık :))
Canım benim bütün saklama kaplarım, keke kalıplarım , sefer tasım vs. tuppeware. Ben çok memnunum. Bende bebek için almayı düşünüyorum ama biraz erken değil mi?
Son 2 pijama çok güzelmiş ebrumaternity miydi?? Linkini atsana canım ya...
Maşallah güzel kızına. Ne kadar net çıkmış yüzü :)) Bizimki baya uğraştırdı, 1 poz alabildi doktor ama o da çok net değil
Hoşgeldin aramıza canım. :)))
Canım yalnız kepekli ekmek değil çavdar da uzun süre tüketilirse kansızlığa neden olur. En iyisi tam buğday unu ekmek. Birde ekmek miktarın bana çok düşük gelsi. Ben yaklaşık 6 yıldır ağırlıklı olrak gebelik beslenmesi üzerine çalışıyorum, her öğünde 3 dilim ekmek veriyoruz. Enerjinin karbonhidrat ayağında önemli bir kaynak. Bulgurda aynı şekilde ama her öğün bulgur pilavı yemiyorsundur o yüzden ekmeği desteklemekte fayda var.
Canım dr. u arasan ya?! Biz ilişki denen olayı unuttuğumuz için bi yorum yapamıyorumeşim çok korkuyor bebeğe birşey olur diye
Canım hangi bilgiye göre karşısın bilemiyorum ama ben 4 yıl besdlenme okudum yaklaşık 8 yıldır diyetisyenim ama pirincin daha doğrusu nişastanın çoookk faydalı olduğunu bilmiyordum :))) Bulgur desen evet faydaları var ama unutmamalı hiçbir besin çoooookkkkkk faydalı veya çoooookkkkk zararlı değildir( doğal olanlardan bahsediyorum) Bence diyabet yada başka bir hastalık olsun yada olmasın özellikle geelik döneminde beslenme bebeğinin ileriki yaşamında sağlığı açısından ve tabi ki senin sağlığın açısından çok önemli. Ve özellikle saatli beslenmemetabolizmanın düzenli çalışmasını sağlayacağından birçok rahatsızlığa karşı da koruyucudur.
Canım aman dikkat et. Şeker çıkmamasına aldanma ne olur. Fazla kilo = zor doğum ve verilmesi zor doğum kiloları demek :))
Canım çok geçmiş olsun. Tüh hasta hasta şimdi gözetmenlik mi yapacaksın. İnşallah biran önce iyileşirsin canım.
Canım sana da geçmiş olsun. Ya neoldu topiğe nazar mı değdi? Ya Eyeszay geçen turp içine bal koyup bekletip tükettiğinde çok iyi gelsiğini yazmıştı denemenizde fayda var.
Canım benimkinde de aynı şekilde bir değer ileri bir değer geri falan çıkabiliyor. Panik yapacak bir durum yok. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?