merhaba
25.haftamdayım ve dünden beri hissetmiyorum bebeğim hareketlerini sizce normal mi bu durum sizin de hareketlerini hissetmediğiniz oldu mu?çok telaşlandım yaaa
canım bana dr. 2 gün hissetmezsen gel dedi...klasik bir öneri olcak ama tatlı bişeyler ye...ve uzan bakalım..bu şekilde hissetme olasılığın yükseliyor...
peki diğer güzel annler sşzin bebişle r sürekli kıpırdıyor mu ? yada 4-5 saat kadar duymadığınız oluyor mu sizinde?herkesin mi böyle , yoksa bunlar normalde ben mi evham yapıyorum?? :26:
peki diğer güzel annler sşzin bebişle r sürekli kıpırdıyor mu ? yada 4-5 saat kadar duymadığınız oluyor mu sizinde?herkesin mi böyle , yoksa bunlar normalde ben mi evham yapıyorum?? :26:
benim ilk defa böyle oldu 5 haftadır hissediyorum hareketlerini ama ilk defa bu kadar uzun hareketlerini hissetmedim .doktora sorsam kesin normal diyecek.şimdiye kadar doktora yaşadığım sıkıntıları anlattığımda normal den başka cevap alamadım henüz .
benim ilk defa böyle oldu 5 haftadır hissediyorum hareketlerini ama ilk defa bu kadar uzun hareketlerini hissetmedim .doktora sorsam kesin normal diyecek.şimdiye kadar doktora yaşadığım sıkıntıları anlattığımda normal den başka cevap alamadım henüz .
teşekkür ederim gelişimci
mesajıma cevap yazılana kadar bir çikolata ve bir dondurma bitirdim.sadece bir tekme geldi ama sonra yine durdu.o tekmeyi hissedince nasıl mutlu oldum anlatamam .benim bebiş uykucu mu olacak acaba?
benimde öyle canbım yaa...geçen haftadan beri böyleyiz.hareketler azaldı.düzen bozuldu( bugün mesela en son 12:00 gibi çok hafif bi kıpırtı oldu.o kadar yedim içtim tatlı şeyler afaln uzandım durdum ama hala tık yok ( bend e çok üzülüyorum bu durumua..ama belkid e normaldir diyorum..
her d r farklı işte.benim dr da 2 saat hissetmessen problem olabilir diyor.( dopleere bile aldı beni orda kan akımı normal d enildi a ma hareket hala yok ( inş herşey yolundadır...
canım bende şekerli şeylere hiç düşkün değildim. ama hamılelıkten heralde tam tersı oldu şimdi, tatlının hıc bır turune hayır dıyebılecek durumda değilim şu an:))))))))
tabı sağlık herseyden once gelır. dr dur derse durucaz mecbur.
canım makarnayı cok guzel yaparım, çeşitli soslar falan offf cokta düşkünüm:))))
ne dıcem. buyuk marketlerde esmer makarna satılıyor. sende benım gıbı duskunsen onlardan almanı tavsıye ederım. tadında bır değişiklik yok sadece goruntusu kahverengı. mutlaka daha sağlıklıdır.
canım o benım kızın resmıydı. doktor amcası guzel poz vermıyor dedi, uzun uğrastan sonra ancak bunu cekebıldı. demek sizinkiler daha cadı he. oy ben yerım onların hepsini, rabbım nazarlardan korusun tümünü insallah.
canım, benimki normalde düzenli bir şekilde kıpırdıyor. gece 1.30dan 4de kadar kıpırdıyor. sonrada gündüz ikilerde. ama bazen tüm gün kıpırdamadığıda oluyor. ilk zamanlarda çok endişileniyordum. ama sonra anladım ki benim sıpa benimle oyun oynuyor. baktın çok kıpırdamıyor onun sevmediği pozisyonlara geç, o zaman rahatsız olup kıpırdıyor:)peki diğer güzel annler sşzin bebişle r sürekli kıpırdıyor mu ? yada 4-5 saat kadar duymadığınız oluyor mu sizinde?herkesin mi böyle , yoksa bunlar normalde ben mi evham yapıyorum?? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?