2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim gelişimci
mesajıma cevap yazılana kadar bir çikolata ve bir dondurma bitirdim.sadece bir tekme geldi ama sonra yine durdu.o tekmeyi hissedince nasıl mutlu oldum anlatamam .benim bebiş uykucu mu olacak acaba?

hepimizin ilk anneler günü şimdiden kutlu olsun kızlar benim kocişten tık yok süpriz mi yapcak acaba :2: öpüorum hepiniziii

merhaba
25.haftamdayım ve dünden beri hissetmiyorum bebeğim hareketlerini sizce normal mi bu durum sizin de hareketlerini hissetmediğiniz oldu mu?çok telaşlandım yaaa

benimde öyle canbım yaa...geçen haftadan beri böyleyiz.hareketler azaldı.düzen bozuldu ( bugün mesela en son 12:00 gibi çok hafif bi kıpırtı oldu.o kadar yedim içtim tatlı şeyler afaln uzandım durdum ama hala tık yok ( bend e çok üzülüyorum bu durumua..ama belkid e normaldir diyorum..

canım bana dr. 2 gün hissetmezsen gel dedi...klasik bir öneri olcak ama tatlı bişeyler ye...ve uzan bakalım..bu şekilde hissetme olasılığın yükseliyor...

her d r farklı işte.benim dr da 2 saat hissetmessen problem olabilir diyor. ( dopleere bile aldı beni orda kan akımı normal d enildi a ma hareket hala yok ( inş herşey yolundadır...

peki diğer güzel annler sşzin bebişle r sürekli kıpırdıyor mu ? yada 4-5 saat kadar duymadığınız oluyor mu sizinde?herkesin mi böyle , yoksa bunlar normalde ben mi evham yapıyorum?? :26:

güzel anneler ve eşsiz varlıklarımız bebişlerimiz....merhaba hepinize , bu bizim ilk anneler günümüz , bebeklerimizin bize ilk armağanı gibi hissediyorum oğlumu çok özlediğimi bugün daha iyi anlıyorum...inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder can sularımızı hepimizin bu ilk anneler günü kutlu olsun öpüyoruz hepinizi sevgiyle kalın

peki diğer güzel annler sşzin bebişle r sürekli kıpırdıyor mu ? yada 4-5 saat kadar duymadığınız oluyor mu sizinde?herkesin mi böyle , yoksa bunlar normalde ben mi evham yapıyorum?? :26:

benim ilk defa böyle oldu 5 haftadır hissediyorum hareketlerini ama ilk defa bu kadar uzun hareketlerini hissetmedim .doktora sorsam kesin normal diyecek.şimdiye kadar doktora yaşadığım sıkıntıları anlattığımda normal den başka cevap alamadım henüz .

Son düzenleme:

riskli bir hamileliginiz varsa bilemiyorum tabii hareketler onemli olabilir ama benim icim rahat, bir gun hissetmedigim olsa ooo bebegim huzurlu diyorum, hareketlenince tuh rahatini bozdum diyorum,konusuyirum hemen rahatla birtanem diyroum. hareketlerini hissetmezsem endiselenmiyorum yani, eger sorunlu bir gun gecirmemissem buyume doneminde oldugu icin normal oldugu dusunuyorum bazen hareketlerinin yavaslamasinin.

bir kere tartisma yasamis ve cok gerilmistim, o gun hissedemeyince bebegimi endiselenmistim. artik gayet normal vakit gexirmeye calisiyorum bir yerim agrisa ya da bebek hareketsizlesse endiselenmiyorum hemsire bana dis gebelik degilse bebegine bir sey olsa mutlaka belirtisi olur demisti cunku,bu donemde de buyuduklwri icin bazen hareketsiz kaliyorlarmis. normal bence.

Son düzenleme:

benimde olmuştu geçen hafta akşamdan bi başladı ertesi sabaha kadar sadece bir pıt duydum çok korktum hemen gittim doktora ultrasonda baktık hiç bir şey yokmuş sonrasında başladı zaten hareketlere. doktor normal dedi 2 gün hareket etmezse sorun olabilir dedi

icinde endise varsa en dogrusu doktorla gorusmek bence, o endise hep icinde olacak cunku, hocbirimiz bebeginin icin en dogrunusunun ne oldugunu bilemeyiz, en dogrusunu doktorun soyler. ama bana anormal bir gun gecirmedisen her sey yolunda ise bebegin de iyidir gibi geliyor:) endise kotu bir sey, o duyguyu cok iyi biliyorum, umarim bir sey yoktur her sey yolundadir.

teşekkür ederim gelişimci
mesajıma cevap yazılana kadar bir çikolata ve bir dondurma bitirdim.sadece bir tekme geldi ama sonra yine durdu.o tekmeyi hissedince nasıl mutlu oldum anlatamam .benim bebiş uykucu mu olacak acaba?

neyseki 1 tekmede olsa atmış bebecik...

gerçi dr. böyle diyeli 1 yada 1.5 ay olmuştur....şimdi daha sık hissediyorum...zamanla hareketler daha sık hissediliyor..

güzel anneler anneler günümüz kutlu olsun:92: ve annelik duygusunu tattıran o güzel meleklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alır ve seneye kucağımızdayken anneler gününü kutlarız...

ahh cnm bizimkiylede çok uğraşıyo dr ama bizim kız da bi değişiklik olmuyo...
daha şimdiden inat yaa ne edecez bilmem
inş benim kızımda güzel pozşar verir diuye her seferinde hevesle gidiyorum am yok yok
yine elini yumruk yapmış kafasını çevirmiş yanağınıda eliyle gizliyo aynen bu poz 1 aydır 2 defa...
yandık valla...

güzel bebişlerin güzel annleriiii
hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
ne kadar güzel bişi ya ANNE ler günü...
Allahım sonuna kadar en güzel şekilde hamileliğimizin devam etmesini sağlıkla doğum yapıp kucağımıza almamızı ve devamında evlerimizde bebişlerimizi büyütmemizi nasip etsin...
benim kociş bu akşamdan hediye ile kutladı annler günümüzü...
çok mutlu olduk..
herry den gömlek almış kocişim ama malum hamilelik halinle güzel durmadı her ne kadar değişimede uğrasa başka ürünle düşünmesi çok güzel...
bunlar size canlarım....

kızlar, uzun aradan sonra yine yanınızdayız:)
ilk anneler günümüz kutlu olsun. umarım hepimiz mutlu bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

Son düzenleme:
canım, benimki normalde düzenli bir şekilde kıpırdıyor. gece 1.30dan 4de kadar kıpırdıyor. sonrada gündüz ikilerde. ama bazen tüm gün kıpırdamadığıda oluyor. ilk zamanlarda çok endişileniyordum. ama sonra anladım ki benim sıpa benimle oyun oynuyor. baktın çok kıpırdamıyor onun sevmediği pozisyonlara geç, o zaman rahatsız olup kıpırdıyor:)

Kızlaaaar hepinize çook teşekkür ederizz kutlamalar için. Bende hepimizin ilk annler gününü kutluyorum :) ve oğluşumla hepinizi öpüyoruuzz :)) iyiki buduyguları yaşıyor ve birlikte paylaşıyoruzz iyiki varsınız kızlaaaaarr :))

tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutluyorum. dileğim anne olmak isteyipte olamayanlar da bu duyguyu yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…