2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yuregi sevgi dolu herkesin " Anneler Gunu" kutlu olsun. Insallah gelecek yil bebeklerimizle kutlayacagiz.

Arkadaslar, bebeklerimiz 27-32.haftalar arasi cok hareketli olacaklarmis. Bazen ben de cok hissedemiyorum, endiseleniyorum. Son kontrol sabahi hic hareketlerini hissetmemistim ve ekranda hareketlerini gorurken de hissetmemistim halbuki hareket ediyordu. Muhtemelen sizinkiler de oyle, bebeginiz hareket ediyor fakat siz her zaman hissedemeyebiliyorsunuz. O yuzden cok pirpirikli olmayalim diyorum.

Tabii bu arada su an bebeklerimizin yag dokulari olusuyor, tombik olacaklar. 32.haftadan sonra da yerleri daralacagi icin yine hareketler azalmaya basliyormus, bilgilerinize.
Ama biz yine endiselenecek bir seyler mutlaka buluruz.

Arkadaslar,

Bir sey daha aklima geldi! Benim plasentam hala asagida, doktorum 28.haftaya kadar cikmasini bekliyoruz dedi, insallah cikar. Baska plasentasi asagida olan var mi? Yada sagida olup sonra yukari cikan ?Internette plasentasi asagida olanlarin bebegin hareketlerini daha az hissettiklerini okumustum.

bu sabah tekmelerle uyandım çok mutluyum

günayydın kızlar.... en yeni anneler... anneler gününüz kutlu olsun.seneye insallah bebeklerimizle yasıcaz bu günü.tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutluyorum.anne olmak isteyipte olamayanlar da bu duyguyu yaşasın inşaallah.....

günaydın anneler ve anne adayları:)
hepimizin günü kutlu olsun
unnado bugün kargo ücreti almıyor alışverişlerden,bebişler için çok şeker şeyler var özellikle Babe-B ürünlerine bi bakın....sevgiler:)
anneme gidiyorumm bennnnnnnn görüşürüssssssss

herkesin anneler gunu kutlu olsun allahım inş seneye bebişlerimizle kutlamayı nasıp etsın

cnm plesanta dediğin bebeğin eşinden bahsediyosun değilmi?
benim aşağıdaydı ve kanamalarıma sebep olmuştu uzun süre istirahat ve az hareket ederek ve özellikle bebek büyüdükçe yukarı çıkmaya başladı...

merhaba güzel anneler
hepımızın anneler günü kutlu olsun rabbıom seneye bebeklerımızle saglıkla mutlulukla beraber anneler gununu kutlamyı nasip etsın

2 gundur gezdık tozduk giremedık topıce gecmısıde okuyamadık ıns herkesler ıyıdır
bızde oglumla yarın 100 luk seker yuklemesı yaptırıcaz bakalım ıns bı sorun cıkmaz
cok öpüyoruz hepinizi ihihihihih

kızlarr aylar önce milupanın sitesine üye olmuştum
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
üstündende kaç ay geçmişti..
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
Kociş aldı verdi gerçektende milupa nın o seti gelmiş
içinden çıkanlar
huggıes organik 8li ilk bebek bezi
nıvea nın ıslak mendili pişik kremi şampuan falan...
Milupa humana still tea emziren anneler için çay
hepsinden birer tane numune
ayy çok mutlu oldum bugün elime geçmesi daha çok hoşuma gitti
güzel anneler hadi sizlerde milupanın sitesine girip üye olun...
Ayrıca bana gelen set hamileyim seti
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...

selamlar...
tum annelerın ve anne adaylarının günü kutlu olsun...
Rabbım her kadına bu kutsal duyguyu yaşatsın ...
hediyemi dayanamayıp dün veren kızım bu sabahda benden önce uyanınca oyun hamurlarıyla bana pastalar yapmış kendı ögrendıgı harflerle de yanına bır not yazmıs aslında notun ıcerıgı şu PDASTUDESB..... ama içeriginde seni cok sevıyorum annecim anneler günün kutlu olsun yazıyormus
gelecek yıl taze anneler olarak mınıcık ellerle bu gunu kutlarız umarım..

teşekkür ederiz seninde anneler güün kutlu olsun....bu arada bende 100lük yükleme yaptırcam yarın..senin önceki kaç çıkmıştı? sen nerde yaptırcan yüklemeyi belki aynı hastane çıkar

canım aynen bende halen bekliyorum..1-2 ay olcak..hatta bende yanlkışmı doldurdum yada dolduramadımmı diye düşünüyorum..ama benimde yakında gelir inşallah..senin bugünmü geldi...alla alla pazarda geliyor demek.....senin kaç ay oldu formu dolduralı...?

bebk ninnileri dinleyip ağlıyorum çok duygusallaştım yaa...kocişte yok evde rahat raht ağlıyorum..inş bebiş yanlış anlayıp üzülmüyodur ...

canım benimde cuma günü geldi ilk hamileliğimdede gelmişti gerçekten çok güzel :)

tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyoruz.şimdiden bu günde bu kadar mutlu oluyoruz birde bebeklerimizin minicik kollarıyla bize sarılması dünyadaki hiçbirşeyle değişilmez :)

cnm vaklla benimde en az bi 3 ay olmuştur heralde
evet bugün geldi kız pazar pazar bende şaşırdım

şimdi milupadananneler günü msjı geldi..demekki kaydolmuşum

hihi fıstık banada msj geldi...
sanada gelir en kısa zamanda set inş..

Bende üye olmuştum üye olduktan neredeyse 2 ay sonra geldi,fakat içinden bebek bezi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…