Yuregi sevgi dolu herkesin " Anneler Gunu" kutlu olsun. Insallah gelecek yil bebeklerimizle kutlayacagiz.
Arkadaslar, bebeklerimiz 27-32.haftalar arasi cok hareketli olacaklarmis. Bazen ben de cok hissedemiyorum, endiseleniyorum. Son kontrol sabahi hic hareketlerini hissetmemistim ve ekranda hareketlerini gorurken de hissetmemistim halbuki hareket ediyordu. Muhtemelen sizinkiler de oyle, bebeginiz hareket ediyor fakat siz her zaman hissedemeyebiliyorsunuz. O yuzden cok pirpirikli olmayalim diyorum.
Tabii bu arada su an bebeklerimizin yag dokulari olusuyor, tombik olacaklar.32.haftadan sonra da yerleri daralacagi icin yine hareketler azalmaya basliyormus, bilgilerinize.
Ama biz yine endiselenecek bir seyler mutlaka buluruz.
Arkadaslar,
Bir sey daha aklima geldi! Benim plasentam hala asagida,doktorum 28.haftaya kadar cikmasini bekliyoruz dedi, insallah cikar. Baska plasentasi asagida olan var mi? Yada sagida olup sonra yukari cikan ?Internette plasentasi asagida olanlarin bebegin hareketlerini daha az hissettiklerini okumustum.
merhaba güzel anneler
hepımızın anneler günü kutlu olsun rabbıom seneye bebeklerımızle saglıkla mutlulukla beraber anneler gununu kutlamyı nasip etsın
2 gundur gezdık tozduk giremedık topıce gecmısıde okuyamadık ıns herkesler ıyıdır
bızde oglumla yarın 100 luk seker yuklemesı yaptırıcaz bakalım ıns bı sorun cıkmaz
cok öpüyoruz hepiniziihihihihih
kızlarr aylar önce milupanın sitesine üye olmuştum
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
üstündende kaç ay geçmişti..
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
Kociş aldı verdi gerçektende milupa nın o seti gelmiş
içinden çıkanlar
huggıes organik 8li ilk bebek bezi
nıvea nın ıslak mendili pişik kremi şampuan falan...
Milupa humana still tea emziren anneler için çay
hepsinden birer tane numune
ayy çok mutlu oldum bugün elime geçmesi daha çok hoşuma gitti
güzel anneler hadi sizlerde milupanın sitesine girip üye olun...
Ayrıca bana gelen set hamileyim seti
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
içinden çıkanlar
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...
cnm vaklla benimde en az bi 3 ay olmuştur heraldecanım aynen bende halen bekliyorum..1-2 ay olcak..hatta bende yanlkışmı doldurdum yada dolduramadımmı diye düşünüyorum..ama benimde yakında gelir inşallah..senin bugünmü geldi...alla alla pazarda geliyor demek.....senin kaç ay oldu formu dolduralı...?
şimdi milupadananneler günü msjı geldi..demekki kaydolmuşum
içinden çıkanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?