Bende üye olmuştum üye olduktan neredeyse 2 ay sonra geldi,fakat içinden bebek bezi çıkmadı
Zeynepela, biraz duzeldin mi? Corba umarim ise yaramistir.
canım sağolasın beni düşünmüşsün hala çok hastayım ve birazdan anneler günü provası var ona gideceğim yarında kutlama son kez videoları hazırlıyorum hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbim seneye bebeklerimizle kutlamayı nasip etsin inşallah.
kızlarr aylar önce milupanın sitesine üye olmuştum
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
üstündende kaç ay geçmişti..
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
Kociş aldı verdi gerçektende milupa nın o seti gelmiş
içinden çıkanlar
huggıes organik 8li ilk bebek bezi
nıvea nın ıslak mendili pişik kremi şampuan falan...
Milupa humana still tea emziren anneler için çay
hepsinden birer tane numune
ayy çok mutlu oldum bugün elime geçmesi daha çok hoşuma gitti
güzel anneler hadi sizlerde milupanın sitesine girip üye olun...
Ayrıca bana gelen set hamileyim seti
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...
teşekkür ederiz seninde anneler güün kutlu olsun....bu arada bende 100lük yükleme yaptırcam yarın..senin önceki kaç çıkmıştı? sen nerde yaptırcan yüklemeyi belki aynı hastane çıkar
benım bı arkadasda hamıleyken bole uye olmustu her yere her bırısınden numune urunler gelmıstı
bnende hamıle kalınca bır kacına uye oldum ama bısı gelmedı daha ?
tokluk 168 aclık 81 cıkmıstı cnm
ben ümranıyede oturuyorum burada atlas hastanesı var evıme cok yakın orada yaptırıcam senın kaç cıktı ?
Insallah unutmaz:) benim esimde daha anne adayisin diyor:)
Keske ben de gidebilsemen azindan nefes egzersizleri bile olsa yeterdi. Umarim guzel gecer:)
Arkadaslar Merhaba,
Hepimizin ve Annelerimizin " Anneler Gunu" kutlu olsun.
Hasta olan arkadaslar cok gecmis olsun, umarim hemen toparlanirsiniz.:13:
My Little Sunshine, ekmekle ilgili verdigin bilgiler icin tesekkurler.
canım sadece akşam ekmek yok...
bu arada okulda bulgur pilavı çıkarsa ozaman ekmek yemiyorum...
Unutmadı ama kutlamadı da ayn senin eşin gibi anne adayı olduğumu söyledi ve bu senelik yırttı :))))
Seminer güzeldi ama tabi herşey kısa kısaydı ve çok da soru sorma şansımız olmadı. Feribotla tekrar İstanbul' a döneceği için biraz acele anlattı. Gerçi o bile 4 saat falan süürdü ama o kadar fazla konu arki anlatılması gereken :))) ama 1-2 nefes egzersizi gösterdi. Demin baktım da internet siteside anlattıklarının neredeyse tamamı var. oraya bakabilirsin.
TV 8'de Nefes Egzersizleri Anlatımı | Ayşe Öner
Canım mühim değil :)
Bulgur tüketiyorken ekmek yememen zaten dengeliyor ama akşam ekmek olamasını hala anlamadım. Kiloyu sabitlemeye mi çalışıyor şuan?
çok kötüyüm 26 haftalık hamileyim ve su çiçeği oldum((
dün kendimi çok kötü hissettim, vücudum iğneleniyor gibiydi, bugün sabah baktım özellikle göbeğimde kırmızı su kabarcıkları var, anneler gününde başıma gelene bakın((
hemen hastaneye gittilkk, nöbetçi kadındoğumcu bebeğe baktı ultrasonla herşey normal dedi, fakat yarın birde dahlileye görünün dedi. genelde ateşolduğu durumlarda müdahale ediyoruz, kendiliğinden geçer dedi. ama ben hiç rahat değilim. kabarcıklar çoğalıyor
yarın dahiliyeye gidicem, bakalım o ne dicek
off çok korkuyorum, inşallah bebeğime birşey olmaz
çok kötüyüm 26 haftalık hamileyim ve su çiçeği oldum((
dün kendimi çok kötü hissettim, vücudum iğneleniyor gibiydi, bugün sabah baktım özellikle göbeğimde kırmızı su kabarcıkları var, anneler gününde başıma gelene bakın((
hemen hastaneye gittilkk, nöbetçi kadındoğumcu bebeğe baktı ultrasonla herşey normal dedi, fakat yarın birde dahlileye görünün dedi. genelde ateşolduğu durumlarda müdahale ediyoruz, kendiliğinden geçer dedi. ama ben hiç rahat değilim. kabarcıklar çoğalıyor
yarın dahiliyeye gidicem, bakalım o ne dicek
off çok korkuyorum, inşallah bebeğime birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?