2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başlığı gördüm yazmadan edemedim arkadaşlar.bende 2010 ağusto annelerinden 10 ağustasta kızımı kucaklamıştım bugün ilk anneler günümüz.geçen sene hamilelik çok çok sıcaklara kaldığı için ben delirmek zereydim gerçi bunda aldığım 23 kilonunda etkisi muhakkak.ama ii bir haber duydum paylaşmak isterim bu yaz öyle geçen sene gibi çok sıcak geçmeyecekmiş.serin olacakmış içimde bir kıskanma dugusu belirmedi değil :))) Allah yardımcınız olsun hepinize kısmet etsşn bu güzel duyguyu.hamileliğin keyfini çıkarın ama kilo alma konusunda çok dikkatli olun untmayın ne kadar çok kilo alırsanız hem fiziksel olarak eski halinize dönmeniz zorlaşıyor hemde psikolojik olarak...

Zeynepela, biraz duzeldin mi? Corba umarim ise yaramistir.

canım sağolasın beni düşünmüşsün hala çok hastayım ve birazdan anneler günü provası var ona gideceğim yarında kutlama son kez videoları hazırlıyorum hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbim seneye bebeklerimizle kutlamayı nasip etsin inşallah.

fıstık yaa iyileşememişsin hala üzüldüm
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

Kizlarr hepimizin anneler gunü kutlu olsun... Allah bebislerimizle nice anneler gunü geçirmeyi nasip etsin.

benım bı arkadasda hamıleyken bole uye olmustu her yere her bırısınden numune urunler gelmıstı
bnende hamıle kalınca bır kacına uye oldum ama bısı gelmedı daha ?

teşekkür ederiz seninde anneler güün kutlu olsun....bu arada bende 100lük yükleme yaptırcam yarın..senin önceki kaç çıkmıştı? sen nerde yaptırcan yüklemeyi belki aynı hastane çıkar

tokluk 168 aclık 81 cıkmıstı cnm
ben ümranıyede oturuyorum burada atlas hastanesı var evıme cok yakın orada yaptırıcam senın kaç cıktı ?

tokluk 168 aclık 81 cıkmıstı cnm
ben ümranıyede oturuyorum burada atlas hastanesı var evıme cok yakın orada yaptırıcam senın kaç cıktı ?

benim 171 çıktı..yarın bari düşük çıksa...of offff....açlık 75 çıkmıştı....ben karşıdayım....aynı yerde olsak muhabbetle zaman geçerdi

Insallah unutmaz:) benim esimde daha anne adayisin diyor:)

Keske ben de gidebilsem en azindan nefes egzersizleri bile olsa yeterdi. Umarim guzel gecer:)

Unutmadı ama kutlamadı da ayn senin eşin gibi anne adayı olduğumu söyledi ve bu senelik yırttı :))))

Seminer güzeldi ama tabi herşey kısa kısaydı ve çok da soru sorma şansımız olmadı. Feribotla tekrar İstanbul' a döneceği için biraz acele anlattı. Gerçi o bile 4 saat falan süürdü ama o kadar fazla konu arki anlatılması gereken :))) ama 1-2 nefes egzersizi gösterdi. Demin baktım da internet siteside anlattıklarının neredeyse tamamı var. oraya bakabilirsin.
TV 8'de Nefes Egzersizleri Anlatımı | Ayşe Öner

Arkadaslar Merhaba,

Hepimizin ve Annelerimizin " Anneler Gunu" kutlu olsun.

Hasta olan arkadaslar cok gecmis olsun, umarim hemen toparlanirsiniz.:13:

My Little Sunshine, ekmekle ilgili verdigin bilgiler icin tesekkurler.

Canım mühim değil :)

canım sadece akşam ekmek yok...

bu arada okulda bulgur pilavı çıkarsa ozaman ekmek yemiyorum...

Bulgur tüketiyorken ekmek yememen zaten dengeliyor ama akşam ekmek olamasını hala anlamadım. Kiloyu sabitlemeye mi çalışıyor şuan?

esim benim yerime bebege hediye aldi bugun, derkeeen haftaya gitmek icin gemi turu biletlerini gosterdi:) gerci israrla bu anneler gunu hediyesi degil,sen anne adayisin daha diyor:)

esimin annesinin de anneler gununu kutladim bugun,kizim sende anne adayisin artik anne sayilirsin dedi, cok mutlu oldum:)

sonra dusundum cocugum olsaydi ne yapsa hediye olarak beni mutlu ederdi diye, sanirim icten bir sarilma herseye bedeldir diye dusundum. keske anneminnyaninda olabilseydim...anne olmak ne guzelmis, daha bebegimi gormedim bile....

kizlar haftasonu burada kosu vardi, parkuru tamamlayan herkese de madalya verdiler... doguma yakin olduklari her halinden belli olan ama yarista kosan anneler de vardi, cok sasirdim keske bende katilsaydim demeden duramadim:) bebek arabasiyla kosan anneler de vardi,bu tablo beni herkesin icinde aglatti. umarim bizde bebeklerimizle her seyi ama her seyi paylasan,hicbir seyden geri kalmayan,hayatin icinde yer almaya devam edebilen anneler oluruz.

kızlaaaarrr nirdesiniiizz topiğimiz neden bu kadar sessiz...
herkese nirdeeee
bugün anneler günü eşim hariç herke minnoşuma çalıştı yaaa
sabah babaannesi bebişime 2 takım getirdi
demin eşimin kuzeni taraftar montu getirdi
benim ablam c&a dan pembiş mont
herkes anneler günümü kutluyo elinde poşeti veriyo kendime diye bi açıom minik minnoşuma çıkıyo hediye..
ona olması bile bna yetiyo zaten....
dün çok gezdim çarşı pazar hiç kendime bişi bakamadım hep cimcimeme...
annelik bu heralde.

merhaba güzel anneler size bir sorum olck , bn artık çok ağrı çekmeye çok çabuk yorulmaya başladım...6 ay 1 haftalığız daha biraz erken değil mi sizce ?

çok kötüyüm 26 haftalık hamileyim ve su çiçeği oldum((
dün kendimi çok kötü hissettim, vücudum iğneleniyor gibiydi, bugün sabah baktım özellikle göbeğimde kırmızı su kabarcıkları var, anneler gününde başıma gelene bakın((
hemen hastaneye gittilkk, nöbetçi kadındoğumcu bebeğe baktı ultrasonla herşey normal dedi, fakat yarın birde dahlileye görünün dedi. genelde ateşolduğu durumlarda müdahale ediyoruz, kendiliğinden geçer dedi. ama ben hiç rahat değilim. kabarcıklar çoğalıyor
yarın dahiliyeye gidicem, bakalım o ne dicek
off çok korkuyorum, inşallah bebeğime birşey olmaz

Canim cok gecmis olsun. Allah korusun insallah bebegine bisey olmicak.Icini ferah tut.

Arkadaslar unnadoda ürünlere bakiyorumda kargo ücretsizmis ya anneler gününde. Bikac bisi alayim uygun varsa dedim. Babyshez nasi bi marka bilen varmi, herhangi bi ürününü alan, gören varmi? Cok seker seyler var.alicam da kalitelimi kumasi mrk ettmm

gecmis olsun canim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…