çok kötüyüm 26 haftalık hamileyim ve su çiçeği oldum((
dün kendimi çok kötü hissettim, vücudum iğneleniyor gibiydi, bugün sabah baktım özellikle göbeğimde kırmızı su kabarcıkları var, anneler gününde başıma gelene bakın((
hemen hastaneye gittilkk, nöbetçi kadındoğumcu bebeğe baktı ultrasonla herşey normal dedi, fakat yarın birde dahlileye görünün dedi. genelde ateşolduğu durumlarda müdahale ediyoruz, kendiliğinden geçer dedi. ama ben hiç rahat değilim. kabarcıklar çoğalıyor
yarın dahiliyeye gidicem, bakalım o ne dicek
off çok korkuyorum, inşallah bebeğime birşey olmaz
günaydın teyzoşlar...biz babamızı işe yolladık ..bugün dersimiz yok...kızımla keyif yapacağız evde...hatta yeniden uyuyalım diyoruz...
herkese güzel bir hafta diliyoruz kuzumlagörüşürüz...
"gamze34,senerd ve herzaman seninle" iyi dilekleriniz için tşk ederim.
içimi ferah tutmaya gayret ediyorum, ama elimde değilki,
netten araştırdım hiç gebelikte su çiçeği geçiren birinin yorumuna rastlamadım
Kızlar yatak konusunda çok kararsız kaldık;
-Kraft park yatak
ve
-İkea'nın şu yatağı arasında gidip geliyorum
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Siz ne dersiniz?
esim benim yerime bebege hediye aldi bugun, derkeeen haftaya gitmek icin gemi turu biletlerini gosterdi:) gerci israrla bu anneler gunu hediyesi degil,sen anne adayisin daha diyor:)
esimin annesinin de anneler gununu kutladim bugun,kizim sende anne adayisin artik anne sayilirsin dedi, cok mutlu oldum:)
sonra dusundum cocugum olsaydi ne yapsa hediye olarak beni mutlu ederdi diye, sanirim icten bir sarilma herseye bedeldir diye dusundum. keske anneminnyaninda olabilseydim...anne olmak ne guzelmis, daha bebegimi gormedim bile....
dün kendimi çok kötü hissettim, vücudum iğneleniyor gibiydi, bugün sabah baktım özellikle göbeğimde kırmızı su kabarcıkları var, anneler gününde başıma gelene bakın((
hemen hastaneye gittilkk, nöbetçi kadındoğumcu bebeğe baktı ultrasonla herşey normal dedi, fakat yarın birde dahlileye görünün dedi. genelde ateşolduğu durumlarda müdahale ediyoruz, kendiliğinden geçer dedi. ama ben hiç rahat değilim. kabarcıklar çoğalıyor
günaydın cici anneler ve yavruşları
havuzluhan maceramız bitti alacaklarımı aldım
aldıkça da alasım geldi ama param bitti
bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsun..dün beni girdiğim mağzalarda kutladılar çok hoşuma gitti
hediyem de çikolata ya da dondruma olur demiştim..ama olmadı eşim kızımın detaylı ultrason görüntüsüne şarkı ekleyip, adını yazıp dvd oluşturmuşgüzeldi valla
Eşin çok şirin canım. Dün bizde annemin yanına gittik. Biz Bursa' dayız, annemler erdekte yazlıktalar. Bak sana en güzel hediyeyi verdim annene getirdim dedi :))) Sonra babmı sıkıştırmaya başladı. Anneme de böyle jestler yapıyormuydu diye sordu falan. (Babam çiçek yaptırmış bana :)) Dediğin doğru canım ne yapsalar mutlu eder gerçektende :))))
Canım geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsin inşallah. Doktordan sonra bizlere de haber ver.
hayırlı olsun canım aldıkların. Bence eşin çok cici bir hediye hazırlamış :)))
Bende üye olmuştum üye olduktan neredeyse 2 ay sonra geldi,fakat içinden bebek bezi çıkmadı
Kızlar buarada bir sorum olacak ben bazen bebek tekme attığında neredeyse taa vajen içinde hissediyorum titreşimi , 2 gece adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve akıntım falanda ( renksiz) oluyor. Dün akşam Primanın sitesinde erken doğum riskini okuyordum. Anlattıkları birebir yaşadıklarıma uyuyor. Ama bazende bizim pimpiriğimizolabiliyor ya sizlerden hiç böyle hisseden oldu mu?
Kızlar buarada bir sorum olacak ben bazen bebek tekme attığında neredeyse taa vajen içinde hissediyorum titreşimi , 2 gece adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve akıntım falanda ( renksiz) oluyor. Dün akşam Primanın sitesinde erken doğum riskini okuyordum. Anlattıkları birebir yaşadıklarıma uyuyor. Ama bazende bizim pimpiriğimizolabiliyor ya sizlerden hiç böyle hisseden oldu mu?
gunaydin kizlar herkeseeee,
gecmis anneler gununuzu tekrardan kutluyorum.
Benim esim de beni kutladi h.sonu; zaten pantolon gomlek almisti; bir de watsonda gittik cmr. Niveada indirim varken fondoten, pudra , allik aldim.
Pazar gunu yine de bir kalp cikolata almis, onu verdi bana, yeniden kutladi...
Cnmm, benm kizimda bazen iceriye dogru asagi dogru tekmeliyor, aynen icerden vajinama vuruyor sanki..
Ablama sordum normal dedi
Kızlar günaydın,
sabah tansyonumu ölçtürdüm 14,5-10 çıktı...
İş yeri hekimimiz doktoruna hemen bilgi ver dedi. Doktorumla konuştum, tuzlu çok yeme dedi.
Gün içerisinde tansiyonunu ölçtür not al dedi..
İşyeri hekimimiz de tansiyon yüksekliği bebeğin gelişimini etkiiyor dedi...
Offf umarım bişey yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?