2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm geçmiş olsun yaa
i,nş bebeğe nişi olmayacak stres yapma sen..

"gamze34,senerd ve herzaman seninle" iyi dilekleriniz için tşk ederim.
içimi ferah tutmaya gayret ediyorum, ama elimde değilki,
netten araştırdım hiç gebelikte su çiçeği geçiren birinin yorumuna rastlamadım

geçmiş olsun canım...gelişmelerden haberdar et bizi emi...sıkma canını...bebişe de yansıtma lütfen

günaydın teyzoşlar...biz babamızı işe yolladık ..bugün dersimiz yok...kızımla keyif yapacağız evde...hatta yeniden uyuyalım diyoruz...
herkese güzel bir hafta diliyoruz kuzumla görüşürüz...

günaydın teyzoşlar...biz babamızı işe yolladık ..bugün dersimiz yok...kızımla keyif yapacağız evde...hatta yeniden uyuyalım diyoruz...
herkese güzel bir hafta diliyoruz kuzumla görüşürüz...

günaydın canım :) bizde gönderdik babişkomuzu işe bizde uyuyalım diyoruz ama yatakta döndük durduk baktık uyuyamıcaz kalktık :) şöyle saat 10lara kadar uyumayı ösldim yaa sende de oluyo mu bu ?

"gamze34,senerd ve herzaman seninle" iyi dilekleriniz için tşk ederim.
içimi ferah tutmaya gayret ediyorum, ama elimde değilki,
netten araştırdım hiç gebelikte su çiçeği geçiren birinin yorumuna rastlamadım

canım geçmiş olsun, biran önce atlatmanı diliyorum sorunsuz bir şekilde..haberdar et bizleri

günaydın kızlar, hafta sonu giremedim..annem geldi malum gezdik tozduk zamanın tadını çıkardık.. herkesin anneler gününü kutluyorum...seneye bebişlerimz içimizde değil yanımızdaykende kutlamayı nasip etsin allahım:26:

Günaydın fıstıklar..

Minetticim çok çok geçmiş olsunn..
Geçmişi şööle bi okudum kızlar.. Hasta olanlar kendilerine çokkk dikkat etsinler ben haftasonu bol bol ense yaptım anca kendime geldim. Artık yoruluyorum hemen..
Bu arada dün tek hediyem hamile pijamasıydı. Biraz büyük ama inanılmaz rahat tiril tiril herkese tavsiye ediyorum şimdiye kadar niye almadım diye hayıflandım valla..

günaydın cici anneler ve yavruşları
havuzluhan maceramız bitti alacaklarımı aldım
aldıkça da alasım geldi ama param bitti
bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsun..dün beni girdiğim mağzalarda kutladılar çok hoşuma gitti
hediyem de çikolata ya da dondruma olur demiştim..ama olmadı eşim kızımın detaylı ultrason görüntüsüne şarkı ekleyip, adını yazıp dvd oluşturmuş güzeldi valla

Eşin çok şirin canım. Dün bizde annemin yanına gittik. Biz Bursa' dayız, annemler erdekte yazlıktalar. Bak sana en güzel hediyeyi verdim annene getirdim dedi :))) Sonra babmı sıkıştırmaya başladı. Anneme de böyle jestler yapıyormuydu diye sordu falan. (Babam çiçek yaptırmış bana :)) Dediğin doğru canım ne yapsalar mutlu eder gerçektende :))))

Canım geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsin inşallah. Doktordan sonra bizlere de haber ver.

hayırlı olsun canım aldıkların. Bence eşin çok cici bir hediye hazırlamış :)))

Kızlar buarada bir sorum olacak ben bazen bebek tekme attığında neredeyse taa vajen içinde hissediyorum titreşimi , 2 gece adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve akıntım falanda ( renksiz) oluyor. Dün akşam Primanın sitesinde erken doğum riskini okuyordum. Anlattıkları birebir yaşadıklarıma uyuyor. Ama bazende bizim pimpiriğimizolabiliyor ya sizlerden hiç böyle hisseden oldu mu?

canım ne güzel bir hediye vermiş eşin sana...annemizin yanımızda olması bize daha güç kuvvet veriyor ben bunu anladım..

günaydın...yeni bir haftaya merhabaaaa hava çok güzel güneşli , umarım hepimiz harika bir hafta geçiririz...

Bende üye olmuştum üye olduktan neredeyse 2 ay sonra geldi,fakat içinden bebek bezi çıkmadı

bende de bez çıkmadı

ayyy geçmiş olsun cnm..inş bişey olmaz endişe yapma..kendi dr una da bi görün bence..en azından ilk 3 ayda depğilsin buna da şükür .... habersiz bırakma..

bende canım çoğu zaman kasklarımda yada karnımın yan tarafında hissedyorum bebişi..birde akşama doğru yürürken ağrım oluoyor kasıklarımda,oturup kalkarken zorlanıyorum

gunaydin kizlar herkeseeee,

gecmis anneler gununuzu tekrardan kutluyorum.
benim esim de beni kutladi h.sonu; zaten pantolon gomlek almisti; bir de watsonda gittik cmr. niveada indirim varken fondoten, pudra , allik aldim.
pazar gunu yine de bir kalp cikolata almis, onu verdi bana, yeniden kutladi...

cnmm, benm kizimda bazen iceriye dogru asagi dogru tekmeliyor, aynen icerden vajinama vuruyor sanki..
ablama sordum normal dedi

günaydınnnn kızlar bende gece uyuyamadım ya bel ağrısı oluyor bir de allah yardımcımız olsun...

Kızlar günaydın,

sabah tansyonumu ölçtürdüm 14,5-10 çıktı...

İş yeri hekimimiz doktoruna hemen bilgi ver dedi. Doktorumla konuştum, tuzlu çok yeme dedi.
Gün içerisinde tansiyonunu ölçtür not al dedi..

İşyeri hekimimiz de tansiyon yüksekliği bebeğin gelişimini etkiiyor dedi...

Offf umarım bişey yoktur...

aman cnm dikkat et yüksek tansiyon sana da zarar.şişlik var mı peki vücudunda. benim tansiyon normal ama çok şişlik oluyor bende.tuzuda kestim ama peynir zeytin onların tuzu yetiyor heralde şişmeye.hele cumartesi banyo yaptım elllerim öyle şiştiki kapatamıyodum.kaşık çatalı zor tutuyodum o kadar yani.sanırım sıcak banyoda iyi değilmiş.tuzu kes bak birazda limon falan ye düzelir o ama takip et yani..en azından günd e 2 kez ölç bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…