valla cnm benim görümcem aldım kullanıyorum demişti ama hala kullanıyor mu bilmiyorum bence dene belki iyi gelir bir arat netde mutlaka yorumlar filan vardır
Kızlar teşekkür ederim. Az önce yine gittim ölçtürdüm 15,5 - 10 çıktı...
Vücudumda şişlik yok, başım ağrıyor sadece...
Tuzu azaltıcam artık.Sabahları 3-4 zeytin yerdim, artık yemiycem...
Dikkat edicem biraz, bakalım nolcak...
Kızlar yatak konusunda çok kararsız kaldık;
-Kraft park yatak
ve
-İkea'nın şu yatağı arasında gidip geliyorum
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Siz ne dersiniz?
geçmiş olsun canım...benim tansiyon genelde 10- 6.....bu son kontrole gittiğimde doktorum kesinlikle zeytinden uzak duracaksın artık dedi...arada 1 tane yiyorum dayanamıyıp...çok severim ben zeytini
bi de çok su tüketip idrara çok sık çıkmaya çalış...
geçmiş olsun canım...benim tansiyon genelde 10- 6.....bu son kontrole gittiğimde doktorum kesinlikle zeytinden uzak duracaksın artık dedi...arada 1 tane yiyorum dayanamıyıp...çok severim ben zeytini
bi de çok su tüketip idrara çok sık çıkmaya çalış...
biz aldık cnm bu karyolayı (HENSVIK) tavsiye ederim
canim normalde tuzlu yiyor musun? yemekleri falan? Mesela ben yemekleri asiri tuzlu yapiyormusum, esim de kirmamak icin söylemiyormus ama her yemekten sonra tansiyonum yukseliyordu diyordu. keske söyleseydi, tuzlu yemek her zaman zararli sonucta :):) ama bana normal geilyordu. belki sende farketmiyorsundur ama tuzlu yiyiyorsundur.
birde hamileliginden once de yuksek tansiyonun var miydi? sarimsak tansiyonu dengeler derler ama benimkini her zaman dusurmustur,sarimsak deneyebilirsin, bir de cok yukselirse bir yudum elma sirkesi icmeni oneriyorum(umarim midende sorun yoktur, sirke icemiyor ya midesinde sorun olanlar) tuzsuz ye bakalim bakalim birkac gun... annem benim icin arastirmis ve gunde 2gr tuz aslinda yetiyormus bize, fazlasina ihtiyacimiz yok diyordu.
benimde dusuk tansiyonum var9-5 bile oldu. birde kalbim asiri hizli atiyordu(110 falan), 2-3 gun basim donunce acile gitmek zorunda kalmistik, nedenini bulamayip geri gönderdiler :) simdi iyiyim... dun tasikardi hastaligina baktim(asena bayilinca tasikardisi var demislerdi de :) ), kalp hizli atiyormus ya acaba bende tasikardi mi var diyorum simdi. hamilelik gecince bakacagiz artik devam ediyormu diye ...
Canım çok tuzlu yemiyorum aslında. Normal tüketiyorum tuzu...Bugün biraz fazla zeytin yedim, belki ondan olmuştur.Birde birisine çok sinirlendim...
Önceden yüksek tansiyonum yoktu. 11-7 civarındaydı hep...
Bol su içiyorum zaten. Öğleden sonra tekrar ölçtürücem bakalım düşecekmi?
Düşmezse doktorum gel dedi. Umarım sorun olmaz...
Tansiyon yükseklğinden normal doğum bile yapılamıyormuş
arkdaaşlar ebru marterny sitesinden alış veriş yapan var mı tavsiye edermisiniz
sinirlendigin icin olmustur, birde kalp atis sayisina bir baksana, hizli mi yoksa normal mi? zaman tutup kendin de ölcebilirsin...
ben simdi olctum dakikada 90
Gene yüksek çıkmış cnm olmadı ekmeği de tuzsuz yemeye çalışsan bol sarımsaklı şeyler tüket belki yeni başlamıştır ondan şişlik yoktur birde arkd.dediği gibi bol su iç bol wc ye gitki vücudundan çıksın benimde genelde düşüktür. hamilelikte de 10/6 şeklinde gidiyor.
bende bedenime karar veremedim boyum 170 kilom 71 sence L beden olurmu
Canım kalp atış hızımda 103 çıktı, sonrakinde 97 çıktı...
Canım bol bol su içiyorum. Geçen hafta ölçtürdüğümde 13-8 çıkmıştı. Doktor yüksek olduğunu söyledi..
Ama bugün iyice coştu...
aslın da bedeni 38 40tı ama ben çok kilo akdım yaklaşık 8 kilo daha 23 haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?