2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben aşeriyorum galiba...canım iskender çekti yemeli miyim? 9 kilo aldım ama..burnuma hep kokusu geliyor aklımdan çıkaramıyorum demınden beri..sanırım aşermek dedikleri bu olsa gerek
canım git ye...içinde kalmasın..benim de aş erdiğim bazı şeyler oluyor..yiyorum valla
zaten topikte en çok kiloyu ben aldım

tuperware dimi canım bu ?
ben niye görmedim yaa indirimde olanı mama kutusu iyiymiş
çok gerekli olacak:26:

Çeyrek limon yedim ve dinleniyorum şimdi. Ayaklarımı uzattım...
1 saat sonra tekrar ölçtürücem:26:

canım umarım düşer . ama sen iyice dinlen bence.

kızlar şeker yüklemesi uzun sürüyor mu? ben çarşamba gideceğim doktora ama hastayım ya beni çok yıpratır mı aç kalmak vs. doktora kesin gideceğim 3 haftay geçti bebeğimi görmedim ama şeker yüklemesi ertelesem mi?

cnm google a "tupperware mama kutum" yaz bak geliyor.
indirimde degildi bu,
bana haber verecek satis temsilcisi ind.e girince o zaman alicam, gerci cok pahali dehil 12 tl falandi.

çok aç kalmıyosun önce kanını alıyorlar 1 saat sonra şekerli su içiriyorlar.Sonra sonuç yaklaşık 2,5 saat sonra çıkıyor

only_smile'cigim ihmal etme, yarin sen doktoruna bir git cnm.
bugun tansiyonlarini not et, yarin da doktorunun yanina git goster cnm.

hadi aksama kadar ins. duser tansiyonun

Bende şeker yüklemesi yaptırıcam.Prosedürü bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim:)

Bende şeker yüklemesi yaptırıcam.Prosedürü bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim:)

sabah ac karnına gıdıyosun hastaneye kan alıyorlar sonra glıkozu suyla karıştırıp içiyosun 1 saat beklıyosun bu 1 saat ıcınde bısey yemıyosun 1 saat sonra tekrar kan verıyosun bu kadar canım

slm güzel anneler....
doğumdan sonra
hastanede ve evde giymek için lohusa pijama takımı araştırıyorum..
yanlız beden konusunda neye dikkat etmemiz gerekiyo...
hamilelikten önceki kullandığımız bedenmi yoksa 1 beden büyükmü olması gerekiyo?tecrübeli anneler ve pijama takımlarını almış arkadaşlar bilgilendirin beni yaa...

Canım bence bir beden büyük al çünkü şişler ve kilolar öyle hemen gitmiyor,
hatta hstden çıkarken gene bol şeyler alın ben dar almıştım da zor girmiştim içine şimdi hamiş kıyafetlerden götürücem...

cnm google a "tupperware mama kutum" yaz bak geliyor.
indirimde degildi bu,
bana haber verecek satis temsilcisi ind.e girince o zaman alicam, gerci cok pahali dehil 12 tl falandi.

buldum canım buldum..
yalnız bunlar satış temsilcileri tarafından satılıyor dimi bitek..
hani ürünlerin satışını yapan bir mağaza yok :26:
online satışı da görmedim..
ben de almak istiyorum

evet cnm bende dediğini düşünyorum
şişlik hemen gitmiyo bebek çıksada sen şişsin sonuçta
1 beden büyük almakta fayda var dediğin gibi.bilgin için sğl cnm...

only_smile'cigim ihmal etme, yarin sen doktoruna bir git cnm.
bugun tansiyonlarini not et, yarin da doktorunun yanina git goster cnm.

hadi aksama kadar ins. duser tansiyonun

Canım düştü sayılır.Az önce ölçtürdüm 128-85 çıktı.Biraz yatıp dinlenmek ii geldi.
1 saat sonra tekrar ölçtürücem.
Yarın da devam edicem takibe. Eğer yarında yüksekse doktorumu ararım tekrar...

ben lohusa takımını sona saklıyorum çünkü kaç kilo alıcam belli olmaz.. ozaman daha kolay karar veririm diye düşünüyorum .

slm kızlar nasılsınız ben 9 kılo almısım sızce cokmu yaa bıde ayaklarım cok şiş dr normal dedı tansıyonum hep 12 cıkıyor aranızda benım kadar kılo alan varmı bu haftada 25 haftalık olcam bu hafta sonunda :97:

Ben de cok begendim. Gidip bi bakmam lazim. Yatak odam da beyaz ,orda olcagi icin uyumlu olur. Sallanabiliyor mu cnm ?

canim ben sormustum, IKEA prensip olarak bebeklerin sallanmasina karsi oldugu icin sallanan yatak uretmiyormus.
birde su kitaptaokuduguma göre(bilincli bebek), bebekler herhangi bir sorunlari yok ise stresten aglayabiliyorlarmis ve biz onlari bu durumda sallarsak, ziplatirsak ya da pispislarsak aglamalarini engelliyoruz ama aslinda streslerini icine atmis oluyormusuz ve stres seviyeleri yuksek oldugunda salgilanan hormon bebeklerin bir seye odaklanmasini dolayisiyla da kolay ögrenmesini/gelismesini engelliyormus. bazen saatlerce aglayabiliyorlarmis, en dogrusu sarilip sakin sakin konusmak ve oksamakmis,emzik ya da meyvesuyu vermek de dogru degilmis. susturmaya calismak dogru degilmis yani, bizim gibi onlarin da aglamaya ihtiyaci varmis. falan filan....

Canım ben varım 26 hftlık 10 kilo aldım üzülme n ormal ama ben şekerden sebep diyet yapıcam artık nasılsa az alırım artık

canım bende 7 kılo aldım suana kadar bırde ayakların sısmesinin nedeni tuzu bıraz fazla yemekten oluyor canım sende tuzu fazla yıyorsan ondan olabılır canım dıkkat et tuza bıraz goreceksın şişlikler olmayacaktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…