canım git ye...içinde kalmasın..benim de aş erdiğim bazı şeyler oluyor..yiyorum vallakızlar ben aşeriyorum galiba...canım iskender çekti yemeli miyim? 9 kilo aldım ama..burnuma hep kokusu geliyor aklımdan çıkaramıyorum demınden beri..sanırım aşermek dedikleri bu olsa gerek
evet 10 tlden 6,90 a inmisti.
ilk tabagim ve ilk kasigim ile mama kutusu indirimde degildi, onlari da indirime girdikce alicam ben de..
mama kutusu cok orjinal, 3 bolmeli; icine mamayi, sutu, suyu vs. koyup gitmek istediginiz yere goturuyorsunuz; biberon direkt mama kutusunun agiz kismina geciriliyor; ordan biberona aktarip mamayi istediginiz an hazirlayabiliyorsunuz..
Çeyrek limon yedim ve dinleniyorum şimdi. Ayaklarımı uzattım...
1 saat sonra tekrar ölçtürücem:26:
canım git ye...içinde kalmasın..benim de aş erdiğim bazı şeyler oluyor..yiyorum valla
zaten topikte en çok kiloyu ben aldım
tuperware dimi canım bu ?
ben niye görmedim yaa indirimde olanı mama kutusu iyiymiş
çok gerekli olacak:26:
kızlar bişey sorucaktım demir ilacı içtikten sonra 1 saat falan beklemek lazım mı bişey yiyip içmek için
canım umarım düşer . ama sen iyice dinlen bence.
kızlar şeker yüklemesi uzun sürüyor mu? ben çarşamba gideceğim doktora ama hastayım ya beni çok yıpratır mı aç kalmak vs. doktora kesin gideceğim 3 haftay geçti bebeğimi görmedim ama şeker yüklemesi ertelesem mi?
Bende şeker yüklemesi yaptırıcam.Prosedürü bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim:)
biz aldık cnm bu karyolayı (HENSVIK) tavsiye ederim
cnm google a "tupperware mama kutum" yaz bak geliyor.
indirimde degildi bu,
bana haber verecek satis temsilcisi ind.e girince o zaman alicam, gerci cok pahali dehil 12 tl falandi.
Canım bence bir beden büyük al çünkü şişler ve kilolar öyle hemen gitmiyor,
hatta hstden çıkarken gene bol şeyler alın ben dar almıştım da zor girmiştim içine şimdi hamiş kıyafetlerden götürücem...
only_smile'cigim ihmal etme, yarin sen doktoruna bir git cnm.
bugun tansiyonlarini not et, yarin da doktorunun yanina git goster cnm.
hadi aksama kadar ins. duser tansiyonun
Ben de cok begendim. Gidip bi bakmam lazim. Yatak odam da beyaz ,orda olcagi icin uyumlu olur. Sallanabiliyor mu cnm ?
slm kızlar nasılsınız ben 9 kılo almısım sızce cokmu yaa bıde ayaklarım cok şiş dr normal dedı tansıyonum hep 12 cıkıyor aranızda benım kadar kılo alan varmı bu haftada 25 haftalık olcam bu hafta sonunda :97:
slm kızlar nasılsınız ben 9 kılo almısım sızce cokmu yaa bıde ayaklarım cok şiş dr normal dedı tansıyonum hep 12 cıkıyor aranızda benım kadar kılo alan varmı bu haftada 25 haftalık olcam bu hafta sonunda :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?