2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çookk gecmis olsun canim yaaaa

10-6 normal aslinda, dusuk bile sayilabilir, benimde genelde o civarda ve az dusse bas donmesi yasiyorum da neden zeytini kesti doktor? ben cok zeytin yiyorum

evet su cok önemli gercekten...
herhalde zeytin vücutta tuz tutuyor,şişiriyor diye bıraktırdı..ama yasak olan herşey benim için hep cezbedici oluyor nedense

arkdaaşlar ebru marterny sitesinden alış veriş yapan var mı tavsiye edermisiniz
nerdeyse bütün kıyafetlerimi ordan aldım ben canım...beden sorunu yaşarsan değiştirme de yapıyorlar...pantalonların beli ayarlı zaten...dert etme...en geç 2 güne de elinde oluyor:)

kızlar ben aşeriyorum galiba...canım iskender çekti yemeli miyim? 9 kilo aldım ama..burnuma hep kokusu geliyor aklımdan çıkaramıyorum demınden beri..sanırım aşermek dedikleri bu olsa gerek
vallaha haftada bi gün yiyorum ben de...kaçışı yok:)

yiyeceğim zaten çok kötü oldum..kızlar sizinde canınızı çektirdiysem hakkınızı helal edin..yazmamalıydım aslında neye aşerdiğimi

yiyeceğim zaten çok kötü oldum..kızlar sizinde canınızı çektirdiysem hakkınızı helal edin..yazmamalıydım aslında neye aşerdiğimi

afiyet olsunn canım.. yaa televizyonda, şurda burda o kadar çok şeyy duyuyoruz ki hangi birine özenicez tatlım..

buarada tupperwareden mama kaşığı ve mama kutusu sipariş etmiştim. çok şirinler pepermint tavsiye etmişti galiba bende öneriyorum bi de bikaç buzdolabı saklama kabı aldım. bıktım artık aldıklarımın hemen çürümesinden .. inş kullanışlıdır.

kızlar ben aşeriyorum galiba...canım iskender çekti yemeli miyim? 9 kilo aldım ama..burnuma hep kokusu geliyor aklımdan çıkaramıyorum demınden beri..sanırım aşermek dedikleri bu olsa gerek
ben hic asermedim cok merak ediyorum o duyguyu :) simdi adini yazmayayiim sadece bir sey istiyor canim ama yemesem de oluyor :) esim aserdigimi sanip hadi alalim diyor :)
afiyet olsun canim yaaa..... hic önemli degil...

evet televizyonda o kadar cok sey var ki bir de uzagim ya tr ye, simdi olsa da yesek deyiveriyoruz :)

fıstık kilo milo demeden aşerdiğin şeyi ye cnm...tereyağsız ye genede ye mutlaka afiyet olsun şekerim..

ayy bu mama kaşığı indirimdemi bu ay katalogta bende kaç aydır takip ediyodum indirime girmesini ama bu ay daha incelemedim kataloğu...bende hemen sipariş vereyim yaaa
bu arada tupperware yi ben çook tavsiye ederim bende bütün kapları var ve çok rahatlıkla kullanıyorum...hepsinden çok memnunum..

canım dikkat et yüksek tansiyon önemli bir durum. önceden hiç yüksek çıkmışmıydı?

bu arada kızlar günaydın sabah merkezde anneler günü kutlamasını yaptık bitti doktora gittim 5 gün raporluyum doktor biraz nazlandı rapora ama ben iyi hastayım. önceki günlere göre boğazım biraz iyi. çarşamba günü şeker yüklemem var.

cnm 5 günde iyice iyileşirsin artık gzelce dinlen cnm
ayy benimde haftaya şeker yüklemem çok korkuyorum yaa

canım peppermint 6,90 demişti galiba mama kaşığına. ben bikaç ürün sipariş ettim arkadaşımdan. ne ne kadar tam bilmiyorum. ama katalogda inmiş görünmüyo

Son düzenleme:
[ canım bence hareketi hissediyor olman ile yeterli bence sakın stres yapma. benim de bazen çok şiddetli bazen ufak kıpırtılar. bazen baoncuklar patlıyor gibi
bence 2 saat saçma bir kısıtlama o zaman insan sürekli tedirgin olur. ben gündüz işte koşuturmada hiç anlmaıyorum bazen ama akşamları gece ve sabah hissediyorum genelde. bana da ebe günde 10 kez hissetmek yeter dedi. benim bildiim 1 günü aşıp bişey hissetmezsen doktora gitmek gerekiyor
canım ben de belden ameliyatlıyım ben yattığım yerde ufak ufak ayaklarımı uazatarak çekerek hareket ediyorum bebeğimi sıkıştırmadan. ayrıca belime orjin krem de kullanıyorum doğal kremlerle masaj bana iyi geliyor
benim de genelde 10-6 gibi ama bana zeytin falan bişey demedi doktorum. hatta ben baya bir zeytin yerim hatta acıkınca hemen ekmek arası peynir veya zeytin yerim vallahi gözüm açılıyor o zaman :) ama şişim falan yok şimdilik
canım ben canım bişey isteyince yiyorum çok kısıtlamak da iyi değil bence abartmadan yemek lazım zaten iskender kırmızı et ben onu hiç düşünmeden yiyorum
cnm 5 günde iyice iyileşirsin artık gzelce dinlen cnm
ayy benimde haftaya şeker yüklemem çok korkuyorum yaa

sağolasın canım inşallah şeker çıkmaz da rahatlarız canım

canım peppermint 6,90 demişti galiba mama kaşığına. ben bikaç ürün sipariş ettim arkadaşımdan. ne ne kadar tam bilmiyorum. ama katalogda inmiş görünmüyo

evet 10 tlden 6,90 a inmisti.

ilk tabagim ve ilk kasigim ile mama kutusu indirimde degildi, onlari da indirime girdikce alicam ben de..
mama kutusu cok orjinal, 3 bolmeli; icine mamayi, sutu, suyu vs. koyup gitmek istediginiz yere goturuyorsunuz; biberon direkt mama kutusunun agiz kismina geciriliyor; ordan biberona aktarip mamayi istediginiz an hazirlayabiliyorsunuz..

hmm senin normalde de yuksekmis, doktor tuz diyeti yapmani onerdi mi? sarimsak ve sirke de dene bakalim...

Tuzlu yiyeceklerden uzak dur dedi... Ama yemeklerini normal tuzlu yiyebilirsin dedi...

Hamilelikten önce normaldi canım. Geçen hafta sağlık ocağında 13-8 çıkmıştı, hemşire yüksek dedi...

Bu arada kızlar az önce yine ölçtürdüm 15-10 çıktı. Umarım bebişime etkisi yoktur şimdilik. Yarında böyle olursa doktora giderim...

canım limonata iç vve bence dinlen yüksek tansiyon ciddi bir durum inmezse hemen doktora git bence

geçmiş olsun bolbol dinlenmen de gerekiyor
ben geçen hafta şeker yüklemesi yaptırıdm malesef 100 mg lık tı .çok zorladı beni saat başı kan ve idrar vermek.sonuç iyi çıktı,ama kolumdaki morlukları gördükçe hala üzülüyorum

haklısın canım, aldığın ürünleri güle güle kullan. bende bebedorun setini alıcam herşeyi takım oluyormş..emziği çatal,kaşık biberon, mama kabı falan
teşekkürler..benımde bu 2.sanırım..ya inanırmısın resmen burnumda hissettim o kokuyu daha önce öyle olmamştı..
sağol canım

kırmızı et olunca sorun yok bencede, rapor almşsın bizim yerimizede dinlen bol bol..

burada seker yuklemesi yapildiktan sonra 2 saat bekliyorsun ve parmaktan kan aliyorlar, bir plastik gibi bir sey degdirince kan hemen icinde yayiliyor zaten, sonra cihaza koyuyor ve seker olcuyorlar(sanirim demir de ayni sekilde olculuyor) saat basi kan alma falan yok burada. belki 50 lik 75 lik 100 luk olmasina gore bakiliyordur. birde arkadaslar aclik tokluk sekerini de biluiyorsunuz ya bana onu da söylememislerdi, sekerin degeri su normal demislerdi.

kızlar bişey sorucaktım demir ilacı içtikten sonra 1 saat falan beklemek lazım mı bişey yiyip içmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…