canım gittigidiyordan alabilirsin sıfır ürün merak etme.sanırım online olarak sadece orada satılıyor.buldum canım buldum..
yalnız bunlar satış temsilcileri tarafından satılıyor dimi bitek..
hani ürünlerin satışını yapan bir mağaza yok :26:
online satışı da görmedim..
ben de almak istiyorum
canım gittigidiyordan alabilirsin sıfır ürün merak etme.sanırım online olarak sadece orada satılıyor.
Canım ben varım 26 hftlık 10 kilo aldım üzülme n ormal ama ben şekerden sebep diyet yapıcam artık nasılsa az alırım artık
kizlar tasinana kadar inernetimiz yok(( herkes nasil diye sormak istedim nasilsinizz???
aslinda kendimiz temsilcilik alsak ucuza gelecek boyle seyler yaa.
kimseye satmayiz, hep kendimize aliriz
kizlar tasinana kadar inernetimiz yok(( herkes nasil diye sormak istedim nasilsinizz???
Kızlar eğer yanlış okumadıysam temmuz annelerinden doğuran olmuş:18:
bende canım çoğu zaman kasklarımda yada karnımın yan tarafında hissedyorum bebişi..birde akşama doğru yürürken ağrım oluoyor kasıklarımda,oturup kalkarken zorlanıyorum
gunaydin kizlar herkeseeee,
gecmis anneler gununuzu tekrardan kutluyorum.
benim esim de beni kutladi h.sonu; zaten pantolon gomlek almisti; bir de watsonda gittik cmr. niveada indirim varken fondoten, pudra , allik aldim.
pazar gunu yine de bir kalp cikolata almis, onu verdi bana, yeniden kutladi...
cnmm, benm kizimda bazen iceriye dogru asagi dogru tekmeliyor, aynen icerden vajinama vuruyor sanki..
ablama sordum normal dedi
kızlarr yaaa ben ena üzülüyom aslında.benim bebişin hareketleri dışardan görünürdü o kadar kuvvetliydi yani maşallah.ama nolduysa oldu ses seda gitti gün içind e çok nadir hafif bir kıpırtı hisseder gibi oluyorum o da 1-2 yani.3 bile olmuyoo( eşim falan trakma büyüyodur normal falan diyo ama ben kafayı yicem.sizinde azaldığı dönemler falan oluyor mu,normal mi sizce??
babanin da seni dusunmesi ne guzelll:) esin hakli, o gunu seni en mutlu edecek sekilde gecirmek istemis ve annene getirmis. yoksa hediye herzaman alinir, ama bu anlar geri gelmez ki... ne guzel bir gun gecirmissin,cok sevindim:)
benim de kasiklarimda agri oluyor vevajinama cok yakin hatta vajinamda kalp atisi gibi hareketlenme,kasilma hissediyorum,pit pit diye,bunlar tekme yuzunden mi oluyor hicbir fikrim yok.aunen adet olacakmisim gibi kasik agrisi da yasadim(hatta bu sabah). akintim onceden sari renk oluyordu ama kesildi ya da cok cok azaldiben artik herseye normaldir dite baktigim icin, rahmim buyuyordur diyir kendi kendime. her firsatta doktora sorma sansim yok ki,cok acil bir durum olmadikca gitmiyoruz,nasilsa normal diyorlar...
benimde gecen cuma gobek deligimin etrafina kramp girdi,sanci gibi. uzandim falan gecti.
Günaydın kızlar...
genelde durumlar iyi ama hastalarımız varmış çok geçmiş olsun, suçiçeği geçiren arkd.geçmiş olsun...
Benim de ctesi şeker yüklemem oldu sınırda çıktı napıcam bakalım drum yoktu nöbetçi dr.vardı benim ilkinde de 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük normaldi çok cnm sıkıldı benim de inş.100 lük tekrarlatmazda sadece diyetle yırtarım :-((
Onun dışında hala 1 hft önde gidiyoruz 1.194 gr olmuşuz başımız aşağıya dönmüş doğum için 32.hftdaki duruş önemli dert etmeyin kızlar, herşeyimiz iyi çıktı 10 kg almışım toplamda ama bu ay 2 kilo almışım böyle gider inş.çok kilo almak istemiyorum
aynen cnm,
ofiste bazen klavyeye dogru egilince ben bebek rahatsiz oluyor, daraliyor karninda herhalde hemen tekmeliyor; ben de geri yaslaniyorum rahat etsin diye; duruyor tekmeleri seviniyorum ben de
bir de geceyan yatinca yattigim tarafi tekmeliyor; azicik donuyorum rahatliyip duruyor yine.
biciriklarimiz onlar bizim yaaaİ kurban olurum , kiyamammmm
cnm bende bebeğin tekmelerini aşağıda içerde ve çok derinde hissediyorum ...
sola döndüğümde yada sağa yattığımda bacaklarımı kendime doğru çektiğimde
sanki bacağımamı vuruyo ne anlamıyorumm ya diyorum bacağımda niye hissediyorum...
sen erken doğumu falan düşünme dr un da öyle bişi dememiştir zaten...
hepimiz pimpirikliyiz cnm takma kafana
ben kendimi sakinleştrimeyi öğrendim çok şükür yoksa başa çıkamıyorum kendimle
cnm ya o bel ağrısı bendede var dr umda bişi önermiyo olacak diyo...
gece normal ağrıyla bile yatsam wc ye kalktığımda dayanılmaz gibi kalkamayacak saıyorum kendimi wc ye zor oturuyorum yani düşn..
inş ilerleyen aylarla bel ağrısıda artmaz...
kızlar haftasonu giremedim nete HERKESİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMinşallah önümüzdeki sene bebişlerimizle birlikte kutlucaz
yiyeceğim zaten çok kötü oldum..kızlar sizinde canınızı çektirdiysem hakkınızı helal edin..yazmamalıydım aslında neye aşerdiğimi
kızlar bişey sorucaktım demir ilacı içtikten sonra 1 saat falan beklemek lazım mı bişey yiyip içmek için
canım düşmesine sevindim dinlenmeye ihtriyacın var demekkiCanım düştü sayılır.Az önce ölçtürdüm 128-85 çıktı.Biraz yatıp dinlenmek ii geldi.
1 saat sonra tekrar ölçtürücem.
Yarın da devam edicem takibe. Eğer yarında yüksekse doktorumu ararım tekrar...
ben 1 saat bekliyorum, öyle demişti doktor.kızlar bişey sorucaktım demir ilacı içtikten sonra 1 saat falan beklemek lazım mı bişey yiyip içmek için
He hee benim kociş de aynısını yaptı, bi öpücük verdi ama sen daha anne adayısın diye de ekledikızlar selam nasılsınız. hafta sonu yazdıklarınızı ancak okuyabıldım :))))
su çiçeği olan arkadasa acıl sıfalar dılıyorum
tahmın ettığım gıbı eşim kutlamadı bıle anneler gunumu:) daha erkenmıs seneye kızın alısın hedıyenı dedi. eh dedım hele bır sene geçsın , bu lafın ustune unut bak sen gorursun dedım ama tabı herseyın şakası :) yanımda olması yeter kocısımın.
kızlar bu mama saklama kaplarından bahsetmıssınız. anlamadım kı, mamalar kendı kutularında saklanmıyormu?
yada ne ıcın kullanılacak bı acıklarmısınız bende ona gore alayım sımdıden.
çok geçmiş olsun bende ilk defa duyuyorum umarım bir an önce toparlanırsın"gamze34,senerd ve herzaman seninle" iyi dilekleriniz için tşk ederim.
içimi ferah tutmaya gayret ediyorum, ama elimde değilki,
netten araştırdım hiç gebelikte su çiçeği geçiren birinin yorumuna rastlamadım
akıntı ve kramp girme ağrısı bende de oldu erken doğum belirtisi mi diye doktora sormuştum geçen gidişimde.herşey gayet normal dedi sadece erken doğum için ağrıların sıklığını ölçmelisin örneğin 1 saatte 3 defa ağrı girdi diyelim sonra ki 1 saatte ağrı sayısı yada kramp sayısı 5 yada daha fazla oluyorsa bundan şüphelenmek lazım (sayılar önemli değil önemli olan ağrıların sıklığı ve çoğalması.umarım anlatabilmişimdir)Kızlar buarada bir sorum olacak ben bazen bebek tekme attığında neredeyse taa vajen içinde hissediyorum titreşimi , 2 gece adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve akıntım falanda ( renksiz) oluyor. Dün akşam Primanın sitesinde erken doğum riskini okuyordum. Anlattıkları birebir yaşadıklarıma uyuyor. Ama bazende bizim pimpiriğimizolabiliyor ya sizlerden hiç böyle hisseden oldu mu?
kızlarr yaaa ben ena üzülüyom aslında.benim bebişin hareketleri dışardan görünürdü o kadar kuvvetliydi yani maşallah.ama nolduysa oldu ses seda gitti gün içind e çok nadir hafif bir kıpırtı hisseder gibi oluyorum o da 1-2 yani.3 bile olmuyoo( eşim falan trakma büyüyodur normal falan diyo ama ben kafayı yicem.sizinde azaldığı dönemler falan oluyor mu,normal mi sizce??
Benim daha önce hiç böyle bir kasılmam olmadığı için meraklandım. Dr. umu aradım ama ameliyatta olduğu için görüşemedim.
Saol canım ya belki çok saçma ama başkalarında olduğunu duyunca insan daha kolay normal sayıyor birşeyleri :))
Canım benimde öyle oluyor haftada 1 defa falan dışarıdan görüyorum evet artık hareketleri görebileceğim diyorum sonra 1 hafta sadece çok içten tekme hissediyorum. Değişiyor sıklığı ve yoğunluğu ama tabi şu var benimki artık biraz düzene girdi belli saatlerde ( eğer çok yorulmadıysam) hareketlerini hissediyorum. Genelde nette okuduklarım ve doktorumun da dediğine göre 2 güne kadar hisstmemek çok normalmiş.
Canım söylemek istediğim şeyleri tam anlatmışsın. Şimdi dr. um aradı söyledim. İdrar kültürü baktır dedi.
Canım kaçıncı haftadaydın sen. 1.194 g waawww! benim 21+ 6 da 467 g dı benim ki mi çok küçük seninki mi büyük ??? Yada ikiside normal mi? Ayy bebişim kaç g oldu bak şimdi çok merak ettim. Bu arada maşallahbebişine :))
Hehe bizim ufaklıkta ben biraz öne doğru eğileyim yer aç dercesine tekmeliyor. Geriye yaslanınca rahatlıyor :)))
Şimdi yarın idrar kültürü baktıracağım umarım idrar yolu enfek. çıkmaz. Hatta umarım hiçbir sorun çıkmaz.
Seninde anneler günün kutlu olsun canım
Afiyet olsun canım. Gün içinde o kadar çok besin görüyor veya çevrede konuşulduğunu duyuyoruz ki ( hele ben diyetisyen olunca tek konum bu) hangi birini canımız çeksin :))) Ayrıca dip not: tıbben aşerme diye bir tanımlama yok. Sadece Pika dediğimiz besin dışı ürünleri yeme isteği var ( toprak, böcek vs.) o da mineral -vitamin yetersizliği ile alakalı olabiliyor.
Canım en az 1 saat sonrasına kadar süt, yoğurt, ayran, peynir gibi kalsiyum kaynağı besinler tüketme. Demirin emilmeden atılmasına neden oluyor. Ama mesela turunçgiller gibi C vitamini ile beraber alınması emilimi arttırıyor. Ben sabahları 1 çay bardağı portakal suyu ile beraber alıyorum . Genelde oğluşş beni sabah 6 da uyandırdığı için kalkıp demir hapını alıp saat 08 de evden çıkmadan süt + bol yeşillikli yağsız tostumu tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?