My_little_sun_shine
ben idrar kulturu baktirdim, hatta vajinamdan örnek de aldilar. idrarda sorun yok, vajinamda bir sorun olsaydi da araycaklardi(burada sistem öyle sorun yoksa aramiyorlar). hatta bu sabah adet agrisina benzer bir agri ile uyandim dedim ya kesin kanamam oldu dedim ama bir sey yoktu. ne yapayim normal diyorum artik. Akintimin kesilmesi cok garibime gidiyor....
yaa benimde bebişe kilo aldırmam lazım
ne yesekte bebeğe yarasa bitürlü bulamadım
benimkinin göbüşü 1 hafta gerideydi
geçen hafta salı kontroleydim 565 gr dedi dr ama sizleri görünce üzülüyorum 25.haftada 565 çok az geliyo...
tecrübelerinizi bekliyorum.
yaa benimde bebişe kilo aldırmam lazım
ne yesekte bebeğe yarasa bitürlü bulamadım
benimkinin göbüşü 1 hafta gerideydi
geçen hafta salı kontroleydim 565 gr dedi dr ama sizleri görünce üzülüyorum 25.haftada 565 çok az geliyo...
tecrübelerinizi bekliyorum.
İyiyiz canım biz asıl sen nasılsın? Test sonuçların çıktı mı? Bir sorun yoktur umarım.
Ya off zaten geçen gece kabus gördüm mayıs sonu doğum yapıyordum. Böyle duydukça daha bir pimpirik oluyorum :18::18: Umarım hepimiz miadında ve rahat doğum yaparız.
endişelenme cnm bir sorun olsa dr söyler bakma benim ilkine de öyle dediler sonra 2.900 doğdu)
ama süt ürünleri çok aldırıyormuş,portakal suyu filan bol bol tüket belki etkisi olur cnm
Kizlar yaa ben iyice her seyi sorun yapan biri oldum sanirim. agla agla agla... dudagimda ucukladi sinirdenne yuzsuz insanlar var yaaaa inanmiyorum cidden... izin alip eve gidip uyuyacagim
yaa benim de akıntım kesilmiyor ve çok sık wc çıkıyorum ama idrarda benim de bişey yok. benim akıntım hafif sarımsı yoğun da oluyor umarım sorun olmaz çarşamba yine söyleyeceğim
My_little_sun_shine
ben idrar kulturu baktirdim, hatta vajinamdan örnek de aldilar. idrarda sorun yok, vajinamda bir sorun olsaydi da araycaklardi(burada sistem öyle sorun yoksa aramiyorlar). hatta bu sabah adet agrisina benzer bir agri ile uyandim dedim ya kesin kanamam oldu dedim ama bir sey yoktu. ne yapayim normal diyorum artik. Akintimin kesilmesi cok garibime gidiyor....
çok geçmiş olsun bende ilk defa duyuyorum umarım bir an önce toparlanırsın
akıntı ve kramp girme ağrısı bende de oldu erken doğum belirtisi mi diye doktora sormuştum geçen gidişimde.herşey gayet normal dedi sadece erken doğum için ağrıların sıklığını ölçmelisin örneğin 1 saatte 3 defa ağrı girdi diyelim sonra ki 1 saatte ağrı sayısı yada kramp sayısı 5 yada daha fazla oluyorsa bundan şüphelenmek lazım (sayılar önemli değil önemli olan ağrıların sıklığı ve çoğalması.umarım anlatabilmişimdir)
endişelenme herşey gayet iyi ve yolunda
benimde hafta sonu yaşadığım bir sorundu bu ama panik yapmamak en iyisi onu anladım ben 2 gündür klasik müzik dinlettiriyorum ya çok seviyor bebeğim ya da nefret ediyor hangisi bilmiyorum ama tekmelerini o zaman duyuyorum yalnızca(yaşasın klasik müzik)
tavsiye ederim özellikle de raimond lap
Canım ikiside normal benim 22.hftda o civarlardaydı, 26.hftam ama bebişim 27.hftda tam bir hft önde endişelenme
yaa benim de akıntım kesilmiyor ve çok sık wc çıkıyorum ama idrarda benim de bişey yok. benim akıntım hafif sarımsı yoğun da oluyor umarım sorun olmaz çarşamba yine söyleyeceğim
Kizlar yaa ben iyice her seyi sorun yapan biri oldum sanirim. agla agla agla... dudagimda ucukladi sinirdenne yuzsuz insanlar var yaaaa inanmiyorum cidden... izin alip eve gidip uyuyacagim
Arkadaslar gögüs pompasi aldinizmi? Manuel mi elektrikli mi almak iyi?:18:
cnm ben demir ilacını içtikten sonra yarım saat bekliyorum
o yarım saati bile zor bekliyorum açlıktan bayılcakmışım gibime geliyo...
vallaha ben gece en az 2 kere tuvalete kalkıyorum ...biri de saat 5.30-6 gibi....7de kahvaltıya kalktığımız için o uyanmamda içiyorum demir hapımı...sonra kafayı vurup uyuyorum 7de de rahat rahat kahvaltımı yapıp bir açık çayı götürüyorum :)
kızlar bu demir hapının adı nedir ?
sabahları aç karına içtiğim kan ilacı onu biliyorum kahvaltı sonrası bi de elevit içiyorum
demir falan içmiyorum :26::18:
Cnm kan icin demir hapi iciliyor. O ictigin demir hapidir die düsünüorum.
aslinda kendimiz temsilcilik alsak ucuza gelecek boyle seyler yaa.
kimseye satmayiz, hep kendimize aliriz
tamam işte cnm o içtiğim demir ilacıgyno ferro sanol bu ilacı içiyorum..içtikten 20 dk ya da yarım saat sonra kahvaltı ediyorum
selam kızlar hafta sonu yazamadım çok hastaydım şimdide hastayım ve sınav sorusu hazırlamam gerek daha ama burnum durmuyobenim canım kocacım anneler günümü hatırladı ben çiçek kesin alır diyodum ama çiçek gelmedi kocacım bana kapalı çarşıdan el yapımı taşlı harika bi küpe almış bayıldım veeeeee tabi hediyemi verince kızımız ve benim adıma diyerek kirpiğimin ucunda bekleyen gözyaşlarım hemen akmaya başladı çok duygulandım ilk anneler günü hediyemide almış oldum böylece ama şu anda feci hastayım napmam gerek onuda bilmiyorum bu arada hasta olanlara geçmiş olsun su çiçeği olan bi arkadaş varmış çok çok çok geçmiş olsun canım olabildiğince tatlı yeme azdırır derler buda kızımla benden bütün hasta annelereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?