slm kızlar nasılsınız ben 9 kılo almısım sızce cokmu yaa bıde ayaklarım cok şiş dr normal dedı tansıyonum hep 12 cıkıyor aranızda benım kadar kılo alan varmı bu haftada 25 haftalık olcam bu hafta sonunda :97:
26.haftadayım 12 kilo ile rekor bende herhalde.
canım ne isterse onu yiyorum bebeğim her yerime baskı yaptıda şu mideme baskı yapamadı ki küçülsede ben de az yesem. çünkü kendime engel olamıyorum ağzım boş durmuyor hiç.(diyetisyen bi arkadaş var sanırım topikte bana yardımcı olursa çok sevinicem bu konuda)
her akşam 2.5 km yürüyorum buna rağmen bu kadar kilo bende şaşıyorum doğrusu.
ben şimdi gribim ya doktora gitmelimiyim sizce:44:
5 yaşında 1 kızım var bu ikinci bebeğim hala cinsiyetini göstermedi ama kız olma ihtimali yüksek.. inşallah sağlıkla kucağıma alırım...
My_little_sun_shine
ben idrar kulturu baktirdim, hatta vajinamdan örnek de aldilar. idrarda sorun yok, vajinamda bir sorun olsaydi da araycaklardi(burada sistem öyle sorun yoksa aramiyorlar). hatta bu sabah adet agrisina benzer bir agri ile uyandim dedim ya kesin kanamam oldu dedim ama bir sey yoktu. ne yapayim normal diyorum artik. Akintimin kesilmesi cok garibime gidiyor....
çok geçmiş olsun bende ilk defa duyuyorum umarım bir an önce toparlanırsın
akıntı ve kramp girme ağrısı bende de oldu erken doğum belirtisi mi diye doktora sormuştum geçen gidişimde.herşey gayet normal dedi sadece erken doğum için ağrıların sıklığını ölçmelisin örneğin 1 saatte 3 defa ağrı girdi diyelim sonra ki 1 saatte ağrı sayısı yada kramp sayısı 5 yada daha fazla oluyorsa bundan şüphelenmek lazım (sayılar önemli değil önemli olan ağrıların sıklığı ve çoğalması.umarım anlatabilmişimdir)
endişelenme herşey gayet iyi ve yolunda
benimde hafta sonu yaşadığım bir sorundu bu ama panik yapmamak en iyisi onu anladım ben 2 gündür klasik müzik dinlettiriyorum ya çok seviyor bebeğim ya da nefret ediyor hangisi bilmiyorum ama tekmelerini o zaman duyuyorum yalnızca(yaşasın klasik müzik)
tavsiye ederim özellikle de raimond lap
kızlar bu demir hapının adı nedir ?
sabahları aç karına içtiğim kan ilacı onu biliyorum kahvaltı sonrası bi de elevit içiyorum
demir falan içmiyorum :26::18:
selam kızlar hafta sonu yazamadım çok hastaydım şimdide hastayım ve sınav sorusu hazırlamam gerek daha ama burnum durmuyobenim canım kocacım anneler günümü hatırladı ben çiçek kesin alır diyodum ama çiçek gelmedi kocacım bana kapalı çarşıdan el yapımı taşlı harika bi küpe almış bayıldım veeeeee tabi hediyemi verince kızımız ve benim adıma diyerek kirpiğimin ucunda bekleyen gözyaşlarım hemen akmaya başladı çok duygulandım ilk anneler günü hediyemide almış oldum böylece ama şu anda feci hastayım napmam gerek onuda bilmiyorum bu arada hasta olanlara geçmiş olsun su çiçeği olan bi arkadaş varmış çok çok çok geçmiş olsun canım olabildiğince tatlı yeme azdırır derler buda kızımla benden bütün hasta annelereee
slm kızlar nasılsınız ben 9 kılo almısım sızce cokmu yaa bıde ayaklarım cok şiş dr normal dedı tansıyonum hep 12 cıkıyor aranızda benım kadar kılo alan varmı bu haftada 25 haftalık olcam bu hafta sonunda :97:
canım ne isterse onu yiyorum bebeğim her yerime baskı yaptıda şu mideme baskı yapamadı ki küçülsede ben de az yesem. çünkü kendime engel olamıyorum ağzım boş durmuyor hiç.(diyetisyen bi arkadaş var sanırım topikte bana yardımcı olursa çok sevinicem bu konuda)
Canı bana boy kilo gebelik haftan gebelik öncesi ağırlığın çalışıp çalışmadığın hangi saatte ne yiyorsun gibi bilgileri yolarsan yardımcı olmaya çalışırım.
5 yaşında 1 kızım var bu ikinci bebeğim hala cinsiyetini göstermedi ama kız olma ihtimali yüksek.. inşallah sağlıkla kucağıma alırım...
İnşallah canım. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Canı bana boy kilo gebelik haftan gebelik öncesi ağırlığın çalışıp çalışmadığın hangi saatte ne yiyorsun gibi bilgileri yolarsan yardımcı olmaya çalışırım.
yaşasıno diyetisyen arkadaş sen misin ?şimdi daha çok mutlu oldum. ben yeni üye olduğum için özele yazamıyorum burdan mı anlatayım sana bilemedim nasıl yapsak?
canım günü gününe uymuyor ...bugün çok güzel uyuduk vallaha...kafayı bi koydum saat 8de 10.30'a kadar aralıksız uyuduk kusumlaaa ihihih:)
ayyy senin şu doktor valla senin kadar beni de geriyor...izin verirsen dövücem :):):)
aaaa o kadar hamile insan etrafta...biz varız burda...neden bizim doktorlarımız böyle şeyler söylemiyor o zaman....seni de bebişini de boşuna üzüyorlar canım...nolur çok takma...başka doktora devam etme şansın yok mu??
Canım çok tuzlu yemiyorum aslında. Normal tüketiyorum tuzu...Bugün biraz fazla zeytin yedim, belki ondan olmuştur.Birde birisine çok sinirlendim...
Önceden yüksek tansiyonum yoktu. 11-7 civarındaydı hep...
Bol su içiyorum zaten. Öğleden sonra tekrar ölçtürücem bakalım düşecekmi?
Düşmezse doktorum gel dedi. Umarım sorun olmaz...
Tansiyon yükseklğinden normal doğum bile yapılamıyormuş
kızlar ben aşeriyorum galiba...canım iskender çekti yemeli miyim? 9 kilo aldım ama..burnuma hep kokusu geliyor aklımdan çıkaramıyorum demınden beri..sanırım aşermek dedikleri bu olsa gerek
kızlar bişey sorucaktım demir ilacı içtikten sonra 1 saat falan beklemek lazım mı bişey yiyip içmek için
kizlar tasinana kadar inernetimiz yok(( herkes nasil diye sormak istedim nasilsinizz???
Kızlar eğer yanlış okumadıysam temmuz annelerinden doğuran olmuş:18:
My_little_sun_shine
ben idrar kulturu baktirdim, hatta vajinamdan örnek de aldilar. idrarda sorun yok, vajinamda bir sorun olsaydi da araycaklardi(burada sistem öyle sorun yoksa aramiyorlar). hatta bu sabah adet agrisina benzer bir agri ile uyandim dedim ya kesin kanamam oldu dedim ama bir sey yoktu. ne yapayim normal diyorum artik. Akintimin kesilmesi cok garibime gidiyor....
yaa benimde bebişe kilo aldırmam lazım
ne yesekte bebeğe yarasa bitürlü bulamadım
benimkinin göbüşü 1 hafta gerideydi
geçen hafta salı kontroleydim 565 gr dedi dr ama sizleri görünce üzülüyorum 25.haftada 565 çok az geliyo...
tecrübelerinizi bekliyorum.
vallaha ben gece en az 2 kere tuvalete kalkıyorum ...biri de saat 5.30-6 gibi....7de kahvaltıya kalktığımız için o uyanmamda içiyorum demir hapımı...sonra kafayı vurup uyuyorum 7de de rahat rahat kahvaltımı yapıp bir açık çayı götürüyorum :)
benim cadıda ısrarla göstermiyor elinle kapıyor
bacak bacak üstüne atıp sırtını dönüyor yok böle bişey ya
daha şimdiden bu kadar inat
bi dünyaya gelsin ısırcam onun her tarafını
sorma yaa..yok cnm dr çok iyi burda 1 numara.önceden başkasına gidiyodum zaten amnio sonrası buna döndüm.riskli gebelik uzmanı ya bu , herşeyi risk olarak görüyoo heraldenapalım artık çekicez.bide bu özel hastanede ve ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum nasip olursa o yüğzden idare edicem artık
kesin stresten senin kii..boşver sinirlenme sakın..
git ye bence afiyet olsun..hoşş akşam oldu çoktan yemişindir sen :))
çay ve süt,peynir , yoğurt gibi kalsiyum içeren gıdalar alma yeter.ben sabah çok erken içiyorum sonra yatıyorum kahvaltıda böylece rahatım.kalsiyum ve açık çay açısından.bide böyle olunca iyi oluyor akşama kadar bol bol kalsiyum içerikli beslenebiliyosun..
biz iyiyiz ya sen?
kızlar aslında ben bunu çok önceden duydum.ama sizi endişelendirmemek için söylemedim.24. ahfatda doğum yapmış biri bebek 900 gr civarındaydı.ben meraktan takip ediyodum en son iyi olmadığını yazmıştı arkadaş üzülmüş ve sonrasını takip etmemiştim.bu o mu yoksa başka doğuranda mı oldu acaba??benim dediğim bu olay epey oldu yani1 ayı geçti..
yaa sendeki sıkıntıları ebnmim dr duysa var ya , hastaneye yatırır seni ve hiç kıpırtatmaz
bulgur tavsiye ederim cnm.bide soluna yat kan akışı maksimı-um olsun ve bol dinlenme.bebek böyle kilo alırmış dr um öyle demişti..
aynenn :))
aaa sen daha öğrenmedin mi cinsiyeti.detaylıda görmüş olmanız lazımdı ama gödtermedi demekki :))
Kızlar tansiyonum 13-8 de sabit kaldı...
Demekki sabah çok gerildim o yüzden yükseldi ve düşmedi...
Stresten uzak durmalısın dedi doktor. Artık hiç bişeyi önemsemiycem
canım umarım düşer . ama sen iyice dinlen bence.
kızlar şeker yüklemesi uzun sürüyor mu? ben çarşamba gideceğim doktora ama hastayım ya beni çok yıpratır mı aç kalmak vs. doktora kesin gideceğim 3 haftay geçti bebeğimi görmedim ama şeker yüklemesi ertelesem mi?
kızlar günaydın zaten grip faranjit derken bir sıkıntım daha oldu bir haftadır kabızdım 2 günde bir çıkıyordum ki tüm hamileliğim ne güzel rahattı. ve popomda yanma vardı bir baktım bişeyler oluşmuş makat bölgesinde nohut tanesi kadar şişlik var ve canımı yakıyor hemoroid olmuşum yani. ne yapacağımı bilemedim yarın doktora söylerim ama geçer mi yoksa hep orda mı kalacak acıyacak mı off offf. Rabbim beterinden esirgesin ama bu aralar sıkıntılarım arttı
canım bende 12 hatta 13 kilo aldım hamile kalmadan önce çok zayıfsan doktorlar önemli değil diyor.bende takmıyorum o yüzden.bebeklerimiz sağlıklı olsunda.slm kızlar nasılsınız ben 9 kılo almısım sızce cokmu yaa bıde ayaklarım cok şiş dr normal dedı tansıyonum hep 12 cıkıyor aranızda benım kadar kılo alan varmı bu haftada 25 haftalık olcam bu hafta sonunda :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?