2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5 yaşında 1 kızım var bu ikinci bebeğim hala cinsiyetini göstermedi ama kız olma ihtimali yüksek.. inşallah sağlıkla kucağıma alırım...

5 yaşında 1 kızım var bu ikinci bebeğim hala cinsiyetini göstermedi ama kız olma ihtimali yüksek.. inşallah sağlıkla kucağıma alırım...inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..:94:

ben şimdi gribim ya doktora gitmelimiyim sizce:44:

için rahat etsin istiyorsan gitmelisin ama şöyle naneli limon ,ballı süt gibi vitaminlerle geçecekse bi dene.çünkü doktor sana antibiyotik verecektir ki inşallah ben ihtiyaç duymam antibiyotiğe çünkü hiç kullanmak istemem.

5 yaşında 1 kızım var bu ikinci bebeğim hala cinsiyetini göstermedi ama kız olma ihtimali yüksek.. inşallah sağlıkla kucağıma alırım...

benim cadıda ısrarla göstermiyor elinle kapıyor
bacak bacak üstüne atıp sırtını dönüyor yok böle bişey ya
daha şimdiden bu kadar inat
bi dünyaya gelsin ısırcam onun her tarafını

Bende idrar yolu enf. çıkacağını zannetmiyorum. ama yinede risk almamak adına yaptıracağım.

Canım valla internet sitelerine danışmanlık yap bence hepsinden daha açıklayıcı anlatmışsın. :)) Teşekkr ederim.

Canım bebeklerin klasik müziğe tepki vermesi ( olumlu - olumsuz bilmiyoruz) ritimlerim kalp sesine benzemesindenmiş. Bir dergide öyle okumuştum.

kızlar bu demir hapının adı nedir ?

sabahları aç karına içtiğim kan ilacı onu biliyorum kahvaltı sonrası bi de elevit içiyorum
demir falan içmiyorum :26::18:

Canım kan ilacı ile demir hapı aynı şey.

Canım geçmiş olsun. Bu arada umarım hep böyle güzel geçer anneler günün yanında bebişinle :))

Canım valla internet sitelerine danışmanlık yap bence hepsinden daha açıklayıcı anlatmışsın. :)) Teşekkr ederim
Canım bebeklerin klasik müziğe tepki vermesi ( olumlu - olumsuz bilmiyoruz) ritimlerim kalp sesine benzemesindenmiş. Bir dergide öyle okumuştum.

teşekkür ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana:))

sorma yaa..yok cnm dr çok iyi burda 1 numara.önceden başkasına gidiyodum zaten amnio sonrası buna döndüm.riskli gebelik uzmanı ya bu , herşeyi risk olarak görüyoo heralde napalım artık çekicez.bide bu özel hastanede ve ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum nasip olursa o yüğzden idare edicem artık

kesin stresten senin kii..boşver sinirlenme sakın..

kızlar ben aşeriyorum galiba...canım iskender çekti yemeli miyim? 9 kilo aldım ama..burnuma hep kokusu geliyor aklımdan çıkaramıyorum demınden beri..sanırım aşermek dedikleri bu olsa gerek

git ye bence afiyet olsun..hoşş akşam oldu çoktan yemişindir sen :))

kızlar bişey sorucaktım demir ilacı içtikten sonra 1 saat falan beklemek lazım mı bişey yiyip içmek için

çay ve süt,peynir , yoğurt gibi kalsiyum içeren gıdalar alma yeter.ben sabah çok erken içiyorum sonra yatıyorum kahvaltıda böylece rahatım.kalsiyum ve açık çay açısından.bide böyle olunca iyi oluyor akşama kadar bol bol kalsiyum içerikli beslenebiliyosun..

kizlar tasinana kadar inernetimiz yok(( herkes nasil diye sormak istedim nasilsinizz???

biz iyiyiz ya sen?

Kızlar eğer yanlış okumadıysam temmuz annelerinden doğuran olmuş:18:

kızlar aslında ben bunu çok önceden duydum.ama sizi endişelendirmemek için söylemedim.24. ahfatda doğum yapmış biri bebek 900 gr civarındaydı.ben meraktan takip ediyodum en son iyi olmadığını yazmıştı arkadaş üzülmüş ve sonrasını takip etmemiştim.bu o mu yoksa başka doğuranda mı oldu acaba??benim dediğim bu olay epey oldu yani1 ayı geçti..

yaa sendeki sıkıntıları ebnmim dr duysa var ya , hastaneye yatırır seni ve hiç kıpırtatmaz

bulgur tavsiye ederim cnm.bide soluna yat kan akışı maksimı-um olsun ve bol dinlenme.bebek böyle kilo alırmış dr um öyle demişti..

aynenn :))

benim cadıda ısrarla göstermiyor elinle kapıyor
bacak bacak üstüne atıp sırtını dönüyor yok böle bişey ya
daha şimdiden bu kadar inat
bi dünyaya gelsin ısırcam onun her tarafını

aaa sen daha öğrenmedin mi cinsiyeti.detaylıda görmüş olmanız lazımdı ama gödtermedi demekki :))

yaaa gerçektende temmuz annerinde doğummu olduu
acaba bebek ne oldu şimdi yaaa bak stres aldı beni şimdi:18::18::18:
bide 24.haftada bebek 900 gr mıymış haftasına göre kilolu geldi bana yanlışmı düşünüyorum..

cnm buldur pilavını deneyeceğim,normalde sola yatan biriyim ama gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi,sola yatmaya apırlık vereceğim,bilgin için sğl cnm..

bu arada dr un riskli gebelik dr u olduğu için sanada stres yaptırıyo olabilir cnm merak etme sen sağlıklı gebesin....

kızlar doğum doğruymuş 2011 temmuz anneleri ilk sayfadan girince nicki limon_kabuğu ama bence okumayın ben çok kötü oldum tabiri caizse salya sümük ağlıyorum inşallah ikiside çok iyi olur

Kızlar tansiyonum 13-8 de sabit kaldı...
Demekki sabah çok gerildim o yüzden yükseldi ve düşmedi...

Stresten uzak durmalısın dedi doktor. Artık hiç bişeyi önemsemiycem

Onlysmile, cok gecmis olsun. Benim de gebeligin basinda tansiyonum yukseliyordu. O gun bugundur sabahlari, bir limon ve bir tatli kasigi balla cay iciyorum. Bir de agri enseden girdigi icin baslar baslamaz ense kokune peceteye sarilmis buz koyuyorum, aklinda olsun canim.

Zeynepela, bana da dun yapildi bugun sonucu alacagim. Bana doktorum ilk etapta 50'lik yukleyecegiz, kahvaltini yap da gel dedi. Eger bu yuksek cikarsa o zaman 100'luk denenecek. Benimkine fanta ile akristirmislar, tadi iyiydi. Ictikten tam bir saat sonra kan aliyorlar, orada bekliyorsun canim.

Arkadaslar Gunaydin

Su cicegini kim geciriyor bulamadim ama cokkkkkk gecmis olsun.

Ben gecenlerde dis doktoruna gittim, dolgularimdan birinin bir parcasi dusmustu. Doktor agri kesici, gargara ve dis ipi kullanmami onerip beni gondermisti, cunku ben disin dolgusunun sokulup geri yapilmasina cesaret edemedim, daha dogrusu bebegim icin endiselendim. Simdi agri fazlalasti...Arkadaslardan birisinin hem disi cekilip hem dolgu yapilmisti, kimdi?:26: Zamanlama cok ters ne yapacagima karar veremiyorum.:18:

Temmuz annelerinde erken dogum yapan arkadasi siteden taniyorum. Allah bebegini O'na bagislasin ve saglikla birbirlerine kavussunlar. Son durumlari bilmiyorum ama bildigim kadariyla plasenta previa teshisi ile hastaneye kaldirildi, kanamasi oldu. Ona simdi dua okuyup gonderecegim, Allah sabir versin.

Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla, miadinda kavusmamiza yardimci olsun.

kızlar günaydın zaten grip faranjit derken bir sıkıntım daha oldu bir haftadır kabızdım 2 günde bir çıkıyordum ki tüm hamileliğim ne güzel rahattı. ve popomda yanma vardı bir baktım bişeyler oluşmuş makat bölgesinde nohut tanesi kadar şişlik var ve canımı yakıyor hemoroid olmuşum yani. ne yapacağımı bilemedim yarın doktora söylerim ama geçer mi yoksa hep orda mı kalacak acıyacak mı off offf. Rabbim beterinden esirgesin ama bu aralar sıkıntılarım arttı

canım endişelendirmek istemem ama doktora gözükmelisin.hamilelikte kabızlık sık oluyo ama tehlikeli sayılır.hemoroid olabilirsin.o durumda doktorlar normal doğum bile yaptırmıyorlar.bendede hamileliğin ilk aylarında öyle oldu hatta bir hafta tuvalete çıkmadım sancılandım gece sonra doktorum senokot diye bir hap verdi bitkisel ama eczanede satılıyor 5 tl günde bir veya iki tane içiyorum hiç kabızlık problemim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…