yaaa gerçektende temmuz annerinde doğummu olduu
acaba bebek ne oldu şimdi yaaa bak stres aldı beni şimdi:18::18::18:
bide 24.haftada bebek 900 gr mıymış haftasına göre kilolu geldi bana yanlışmı düşünüyorum..
cnm buldur pilavını deneyeceğim,normalde sola yatan biriyim ama gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi,sola yatmaya apırlık vereceğim,bilgin için sğl cnm..
bu arada dr un riskli gebelik dr u olduğu için sanada stres yaptırıyo olabilir cnm merak etme sen sağlıklı gebesin....
kızlar doğum doğruymuş 2011 temmuz anneleri ilk sayfadan girince nicki limon_kabuğu ama bence okumayın ben çok kötü oldum tabiri caizse salya sümük ağlıyorum inşallah ikiside çok iyi olur
kızlar günaydın zaten grip faranjit derken bir sıkıntım daha oldu bir haftadır kabızdım 2 günde bir çıkıyordum ki tüm hamileliğim ne güzel rahattı. ve popomda yanma vardı bir baktım bişeyler oluşmuş makat bölgesinde nohut tanesi kadar şişlik var ve canımı yakıyor hemoroid olmuşum yani. ne yapacağımı bilemedim yarın doktora söylerim ama geçer mi yoksa hep orda mı kalacak acıyacak mı off offf. Rabbim beterinden esirgesin ama bu aralar sıkıntılarım arttı
canım endişelendirmek istemem ama doktora gözükmelisin.hamilelikte kabızlık sık oluyo ama tehlikeli sayılır.hemoroid olabilirsin.o durumda doktorlar normal doğum bile yaptırmıyorlar.bendede hamileliğin ilk aylarında öyle oldu hatta bir hafta tuvalete çıkmadım sancılandım gece sonra doktorum senokot diye bir hap verdi bitkisel ama eczanede satılıyor 5 tl günde bir veya iki tane içiyorum hiç kabızlık problemim olmuyor.
Günaydın güzeller
zeynepelacım çok geçmiş olsun. Hüsnüzana katılıyorumm canım biran önce önlemini al.. Sonra uğraştırır çok zor acısı.. Bende de normal zamankarda da kabızlık vardı ilk haftalarda ayıptır söylemesi kanama oldu.. Başka şey sandım öldüm korkudan bol su, kayısı, lifli gıdalarla atlattım.. şimdi demir hapını yeni kullanmaya başladım o da tetikliyo galiba dikkat etmek lazım..
Buarada demir hapıyla ilgili sorumu yanıtlamışsınız arkadaşlar çok teşekkür ederim. Içim rahatladı daha rahat kullanırım artık..
Sabah sabah alışverişten bahsetcem kızlar ama bi sorum olucaktı ben daha sembolik bikaç parça giysi almıştım.onlarda 0-3 aylık falan.. Dün de bi iki şey aldım sizce yeni doğan olarak ne kadar şey almak lazım kaç tulum vs. Ya da hastane çıkışı gibi 5li ürünler ben de ölçü kavramı yok ... Bebe mağazasında gördüklerimi alasım geliyo. Ama kullanmayacaksam yazık siz ne düşünüyosunuz.
canım ben new born yani yeni doğan için 3 tulum ,patikli altlar ve üztüne dış zıbınlar aldım.toplam 6 takım.bide hastane çıkışında var baya olluyor o z man.bunları 1 ay giyiyormuş.herkes çok alma diyor ama bana saçma geliyor napalım 1 a y giyecek diye 2 takım alıp akşamdamn yıkayıp sabaha kurutacakmıyız.o yüzden almak lazım bence.0-3 ay olarakta şimdilik 6 tulum , 4 takım patikli alt ve üstü olan takım aldım.tulumlara ekleme yapıcam daha.ama çeşit yok burda.bakıcam bulamazsam intd en sipariş vericem son zaman.3-6 için ise 2 tane falan tulum var.1 de takım var.çok değil yani.son zmaan alırım daha diye düşünüyorum.bu ay inş odasını halletmek istiyorum.
canım endişelendirmek istemem ama doktora gözükmelisin.hamilelikte kabızlık sık oluyo ama tehlikeli sayılır.hemoroid olabilirsin.o durumda doktorlar normal doğum bile yaptırmıyorlar.bendede hamileliğin ilk aylarında öyle oldu hatta bir hafta tuvalete çıkmadım sancılandım gece sonra doktorum senokot diye bir hap verdi bitkisel ama eczanede satılıyor 5 tl günde bir veya iki tane içiyorum hiç kabızlık problemim olmuyor.
ben şimdi gribim ya doktora gitmelimiyim sizce:44:
canım ben new born yani yeni doğan için 3 tulum ,patikli altlar ve üztüne dış zıbınlar aldım.toplam 6 takım.bide hastane çıkışında var baya olluyor o z man.bunları 1 ay giyiyormuş.herkes çok alma diyor ama bana saçma geliyor napalım 1 a y giyecek diye 2 takım alıp akşamdamn yıkayıp sabaha kurutacakmıyız.o yüzden almak lazım bence.0-3 ay olarakta şimdilik 6 tulum , 4 takım patikli alt ve üstü olan takım aldım.tulumlara ekleme yapıcam daha.ama çeşit yok burda.bakıcam bulamazsam intd en sipariş vericem son zaman.3-6 için ise 2 tane falan tulum var.1 de takım var.çok değil yani.son zmaan alırım daha diye düşünüyorum.bu ay inş odasını halletmek istiyorum.
sağol canım ben de ööle düşünüyorum almak lazım. ben alışverişte bayaa gerideyim bu ay giysilere yönelip gelecek ay odaya odaklanıcam kısmetse...
Canım 6 tulumun varmış zaten yetmez mi??
venüsücm benim öncesinde böyle bişeyim yoktu sen kayboluyor beze demişsin 2 gündür duruyor geçer mi sence? ileri aşama hemoroid normal doğuma engelmiş kızlar benim zaten sezeryan olucak rahim kanalım dar ve küçük rahim ağzı yaram var o yüzden sezeryan benim onunla ilgili sıkıntı yok
yetmeyebilir cnm.kusuyomuş falan bebekler çok kirletiyolarmış..bide ben tulum hastasıyım yaa :)) çok şeker duruyor bebeklerde herald e ben 3 yaşına kadar tulum giydirmeye devam ederim :)) hatta son zamanlarda şu süpermenli tuluma taktım burda kızlar yazmıştı ama kimö hatırlamıyorum.mother care de varmış fiyatını öğrenip birinize aldırmayı düşünüyorumm :))burda mother care yok ta(
ya şimdi nasıl biliyomusun ben hep kabızım ve 2-3 günd e bi tuvalet yaparken zorlanmaktan haliyle çıkıyor beze.bir süre duruyor sonra geçiyor gibi ama yine tuvalete gittiğind e var.yaniş acı ve baharatlı yemessend e yanma ve kanama olmaz.öyle idare edicez artık hamilelikten bu.sonra geçer inş..
yetmeyebilir cnm.kusuyomuş falan bebekler çok kirletiyolarmış..bide ben tulum hastasıyım yaa :)) çok şeker duruyor bebeklerde herald e ben 3 yaşına kadar tulum giydirmeye devam ederim :)) hatta son zamanlarda şu süpermenli tuluma taktım burda kızlar yazmıştı ama kimö hatırlamıyorum.mother care de varmış fiyatını öğrenip birinize aldırmayı düşünüyorumm :))burda mother care yok ta(
ben hic newborn almadim.
sadece hatane cikisinda var 3 tane tk. bir de ayrica 5li zibin takimi almistim o var.
0-3 ay icinde 3 tane tulum (ince ama mothercare'in paketli satilanlarindan ),
2 tane alt ust tk.
2 tane ic dis tulumlu tk.
2 tayt, bir kadife ust
9 tane body
2 yelek aldim.
yaa giysi olarak yine cok az geldi bana :-(((((((((((((
napsam, bu ayin 15'i yine mothercare'e mi ugrasamm
Canım bence daha fazla newborn almana gerek yok, toplamda 4 takımın var, belki kilolu doğacak. son aylarda belli olur, zaten doktorlar tahmin ediyor doğacağı kiloyu. Arkadaşımınki 4 kilo doğdu, hastane çıkışını 1-2 hafta giydirdim dedi. 0-3 aya geçmiş hemen.
Canım bence daha fazla newborn almana gerek yok, toplamda 4 takımın var, belki kilolu doğacak. son aylarda belli olur, zaten doktorlar tahmin ediyor doğacağı kiloyu. Arkadaşımınki 4 kilo doğdu, hastane çıkışını 1-2 hafta giydirdim dedi. 0-3 aya geçmiş hemen.
Son ayda baktın minyon bir kızın olacak, 2 takım daha alırsın hemen ne olacak.
ben hic newborn almadim.
sadece hatane cikisinda var 3 tane tk. bir de ayrica 5li zibin takimi almistim o var.
0-3 ay icinde 3 tane tulum (ince ama mothercare'in paketli satilanlarindan ),
2 tane alt ust tk.
2 tane ic dis tulumlu tk.
2 tayt, bir kadife ust
9 tane body
2 yelek aldim.
yaa giysi olarak yine cok az geldi bana :-(((((((((((((
napsam, bu ayin 15'i yine mothercare'e mi ugrasamm
uğrayalım bence.. zaten fazla bişey olmuyo herayın 15inde gidip uygunlardan azar azar alalım ben iş çıkışı gitmiştim geçen erkek bebişler için 1-2 çeşit vardı..
canım hastaneye giderken 20li set yeterli oluyo mu.. ben de 10lu set bi de 2 tane 5li set alıyom diyorum çeşit çeşit olsun diye.. biraz daha pahalıya gelir ama..
bi de arkadaşım göbek bağı hemen düşmediği için ilk günlerde minik tulumlar daha kolay olur diyodu.. zıbın takımlarının altı lastikli ya.. bebişin canı yanmasın diye..
benim 171 çıktı..yarın bari düşük çıksa...of offff....açlık 75 çıkmıştı....ben karşıdayım....aynı yerde olsak muhabbetle zaman geçerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?