2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evett hakikaten büyük kalıplar. pazara geliyo ayın 15i biraz erken gidelim daha çok çeşit görürüz.. ben o zaman en iyisi 0-3lüklerden başlayayım işe 2tane giysi var daha elimde çünkü new born içinde hastane çıkışı, zıbın takımı bakayım. sonraki aylarda kilosu belli olmaya başlayınca yeni doğanlaran alayım..
ayy stres yapmıştım önerileriniz için sağolun.. kafamda şekillendi baya

çok üzüldüm yaa((( rabbim çınar bebeğe ve annesine güç kuvvet versin insallah. bu kadar erken doğan bebek nasıl yaşar cok şaşırdım. Allah işte...
rabbim sağlık versin insallah.

ahh canım kıyamam yaa.. bak 99 günün kaldı bebişin için dayanırsın sen ne iğneler yedin.. inşallah diyetle atlatırsın tatlım insülune gerek kalmaz. çok kilo almışmıydın bi de ilk ölçü kaç çıkmıştı..

ben de 139 çıkınca çok şaşırdım . zaten az kilo aldım . bi paket çikolata bile bi hafta durur evde parça parça yerim. makarna fazla yiyodum hem sevdiğim hem de yapması kolay olduğundan ona yıktım suçu .. acaba ben de 100luk yaptırsam mı sınırdan döndüm ya..

herkese merhaba, ilk defa mesaj yazıyorum buradan. Bizimde tahmini doğum tarihimiz 3 ağustos. Bugun itibariyle 28+2'yiz kızımla :) yarın kan uyuşmazlığı iğnemiz vurulacak ve birde ultrasondan bebeğimiz kime benziyor göreceğiz inşallah :) iki seferdir ayakları suratında olduğundan hiç birşey göremedik yarını dört gözle bekliyoruz tabi birde artık başaşağı dönmüşmü ona bakacağız

ay kızlar şu an mutfakta oturmus gecmişi okumaya çalışıyorum. bir yandanda kafeinsiz kahvemi yudumluyorum.
baktım kızım horon tepmeye başladı :) alla alla dedim birden unutmusum pc de müzik çaldığını:))
mutlu oldum :))

kizlar lcw nin bebek urunleri nasil sizce?

ayy benim icimi yine sikinti basti, hicbiseyimiz yok gibi gelmeye basladi;
napsam nerden alisveris yapsam ki :-(((

gecmis olsun canim yaa

uzme kendini,
seker cikmasi da bi yonden avantaj oluyor; zoraki diyet yapip fazla kilo almamis oluyorsun; boyle dusun cnm

bir de civil'in urunleri kaliteli midir?
eyeszay sanirim oradan epey alisveris yapmisti;
benim doktoruma cok yakin yerde var; cmr. doktordan sonra ugrasam mi ?
ne dersiniz?

Canım kaç oluyordu senin tansiyonun? Şimdi kaç civarında?

Benim normale döndü gibi ama 13-9 dan aşağıya düşmüyor. Dün limon yedim ve dinlendim işe yaradı...
Bugün de limonu ve balı sıcak suyla karıştırdım içtim. Doktorum her an yükselecekmiş gibi duruyor dedi.

Bebeğe de çok zararlıymış, direk beslenmesini etkiliyormuş...:26:

Benim şekerim 71.4 çıktı doktor düşük olduğunu söyledi ...bebeğime zarar verir diye korkuyorum...şekeri düxük çıkan varmı varsa neler yapıyorsunuz...

Benim şekerim 71.4 çıktı doktor düşük olduğunu söyledi ...bebeğime zarar verir diye korkuyorum...şekeri düxük çıkan varmı varsa neler yapıyorsunuz...

merhaba kızlar... siteye yazmayalı çok uzun zaman oldu... herkes iyidir inşallah..

benim de 100 lük şeker taramamda 3. saat değerim 72 çıktı. ama daha dr.a göstermedim. düşük mü diyecek şimdi bana da acaba? merak ettim..

ah cnm benım hamıle kalalı şekerli herseyden nefret ettım cıkolata canavarı ben cıkolata bıle dogru düzgün yemıyorum kıloda almadım 6 kılo aldım sımdıye kadar bebek 850 gr yanı gayet ıyı dedı dr
buna cok sasırıyorum neden dıye yoksa problem deıl ınan bebeklerımız saglıklı olsunlarda gerıd boş inan kı
bız zaten bebeklerımız ıcın herguın ıgne oluyoruz mıllet acıyarak bakarken bana ben olsun bebegım ıcın dıyıp bos verıyorum ama ınsulın dıyınce doktor bıde onu kaldırırmı kollarım dıye dusunmedım deıl
ama bunlarda gecıcek bebegımı kollarıma alınca kokusunu cekınce ıcıme doya doya hepsını unutucam

Geçmiş olsun cnm sende bizim tam tersimiz diyet yaparsın işin daha kolay sanki karbonhidratlı şeyler bol tüketirsen pilav patates makarna sorun olmaz sanırım dr.ne dedi ki ??

amalgam dolgun yoksa dolgu yaptirabilirsin bence dolgu,en uygunu 6. aya kadarmis. ama amalgam dolgu sokulurken bebege kaldirabileceginden fazla civa gidiyirmus. cok gecmis olsun...

sislik gecmez ilac kullanmadan ve her kabiz olup zorladigimizda buyuyor demisti doktor, kabizi cozmek lazim:)kullanabilecegin ilaci da ancak doktorun verebilir.
umarim gecer ama cozumu olmayan bir hastalik degil cok sukur...
bir sure sonra gecmiyor malesef, sadece bagirsagin icine giriyor,her kabizlik hemoroidi arttiriyor bir adim daha. eger iceride degil de bagirsagin disinda ise o durumda agri olusuyormus,hemoroid agrilari ise... sonra kanama da olabiliyor. ilac kullanmadan gecmez hemoroidin de dereceleri var, ilerledikce tedavisi zorlasiyor sanirim.

bana tulum gece kullanilirsa daha kullanislimolur gibi geliyor,gunduz altini degistirirken bebek usuyebilir. birde her seyini dogumdan once almaya gek yok bence, bir haftalik giysisi olsa yeter,dogduktan sonra da alinabilir gibi geliyor bana. cok begenirsem bende aliyorum ama strese gerek yok:)

cnm ben gördüm diğer topikte temmuz annesinin doğum yaptığını ben söyledim ama 32.haftada doğmuş bebek senin bahsettiğin değil sanırım ondan benimde hbrim yok bilgilendireyim dedim..

şeker muayenesi olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum öncelikle.. bir de kabızlıktan konu açılmış kabızlık da kramplar gibi magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktorum söylemişti. magnezyum tozları işinize yarayabilir.

arkadaşlar ben kıyafet konusunda çok sıkıntı çekiyorum yaa. şimdiye kadar giydiklerim hep eski bol kıyafetlerim hamile kıyafeti birkaç tane internetten aldım istediğim gibi olmadı iade ettim. ebrudan falan 3 ay için kazıklanmak istemiyorum. nerelerden alışveriş yapıyorsunuz yada yaptınız.. 3 ayı böyle idare edeceğimi bilsem hiçbirşey almam valla kıyafetten nefret ettim.

Yok artık canım bir sürü kıyafetin var senin, bir iki takım daha eklesen yeter bence. Hem çok zora düşersen doğumdan sonra ablana, annene de aldırırsın, eşim anlamaz dersen yani ...

Son düzenleme:

canım ben kiloluyum.belki ondan akşam vermemişlerdir..hem dr.hem diyetsiyen akşam ekmeği kesti...ama diyetisyni 2ayönce bıraktım..şimdi verirmiydi bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…