2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun, ben de sonucu birazdan alacagim.:18:

Bugün benimde şeker yükleme testim yapıldı. Bir de zaman zaman karnımın sertleştiğini, uzun süreli kasılma olduğunu söyleyince Nst ye bağladılar. İlk NST tecrübemizi yaşadık. Çok şükür birşey çıkmadı. Dinlenmek gerekiyormuş, yorgunluktan da olabilirmiş.Ama kasılma olduğu zamanlar haberleşelim dedi doktorum, erken doğuma önlem almak için önemliymiş aklınızda olsun.

kızlarrr şu şeker testinden iyice tırsmaya başladım
bişi yiyesim gelmiyo valla ay bunu yersem şeker çıkarmı çıkmazmı diye düşünmekten...
bide bana sabahları bazende öğlenleri
kahvaltıdan sonra baş dönmesi değilde sanki ayakta dursam yere yığılacakmışım gibi sersemleşiyorum hemen bulduğum yere uzanıyorum 15 dk kadar sonra kendime geliyorum kalkıp işlerimi yapıyorum
bu sabaha tam eşim evden çıkarken yine tuttu öyle bi sersemlik uğurlamaya dahi kalkamadım yataktan eşimi ama kahvaltıdan sonra oluyo
acaba kanda şeker değerimmi düşüyo ne oluyo anlamıyorum...
sizce fikri olan varmı?

canım kansızlık veya tansiyon düşüklüğü yapar baş dönmesi bende de geçen ay olmuştu bir kaç kez kansızlıktan dedim ben

Ben hastane çıkışı 2 tane 5' li aldım. 3 adet kolsuz yeni doğan body ve 4 adet yarım kollu yeni doğan body si var. Az mı bunlar? Bana yeterli gibi gelmişti. 1 hafta sonra içine giremiyorlar demişti doğum yapan arkadaşlarım o yüzden fazla bir şey almadım. Genelde 0-3 ay aldım bende.

Offf senin yazdığın kadarıyla bile çok kötü oldum. Allah o anneye sabır bebeğe de sağlık sıhhat versin. Hepimiz birer Ayetek kürsi okuyalım. Yer gök duayla olmuş sonuçta

Amin canım inşallah hep güzel günlerimiz olsun bebişlerimizle allah hiç birimize kötügün / büyük acılar yaşatmasın.
Bu arada dolabınız hayırlı olsun. Biz hala siparişi vermedik ( eşimde babamda çok tembel. Bu haftasonu da halletmezlerse ben sanayiye gidip halledeceğim sanırım.

Allah sağlık sıhhat ile kucağına almak nasip etsin canım.

kizlar lcw nin bebek urunleri nasil sizce?

ayy benim icimi yine sikinti basti, hicbiseyimiz yok gibi gelmeye basladi;
napsam nerden alisveris yapsam ki :-(((

Canım sen baya birşey almamış mıydın? Bence bir liste yap tekrar bak gerçekten ihtiyaç var mı diye.

Benim şekerim 71.4 çıktı doktor düşük olduğunu söyledi ...bebeğime zarar verir diye korkuyorum...şekeri düxük çıkan varmı varsa neler yapıyorsunuz...

Yüksek şeker nasıl tehlikeli ise düşük şekerde o derece tehlikeli dedi doktor..26 mayısda randevum var vekrar gideceğim her sabah 1 yeşil elma yiyorum şekerimi dengelesin diye...

Canım yaklaşık 2,5 satte 1 öğün tüketmen lazım. Sabah engeç saat 08:30 a kadar kahvaltı, 11:00 gibi ara öğüm( meyve ve süt olabilir) Öğlen 14:00 e kadar ara öğün sonra 15:00 de meyve sonra 16:30 gibi kepekli bisküvi + süt / yoğurt/ ayran Akşam 19:30 a kadar yemek sonra 21:00 bir ara öğün daha sonra 23:00 bir çay bardağı süt gibi tüketmeye çalış.

Patates, bezelye, mısır, havuç, kestane, pirinç, beyaz un içeren besinler, şeker, şekerli besinler glisemik indeksi yüksek yani kan şekerini hızla yükselten ama aynı zamanda hızla da düşüren besinlerdir. Bunlardan uzak dur. (ynı yüksek şekerde olduğu gibi)

Geçmiş olsun cnm sende bizim tam tersimiz diyet yaparsın işin daha kolay sanki karbonhidratlı şeyler bol tüketirsen pilav patates makarna sorun olmaz sanırım dr.ne dedi ki ??

aslında söylediğin yanlış. tam tersi değil aynısını hatta 1 -2 öğün fazlasını yapması gerekiyor. söylediğin besinler kan şekerini dengesizleştirir.

canım ben kiloluyum.belki ondan akşam vermemişlerdir..hem dr.hem diyetsiyen akşam ekmeği kesti...ama diyetisyni 2ayönce bıraktım..şimdi verirmiydi bilmiyorum....

Sana şöyle bir örnek vereyim geçen hafta bir danışanım başladı. Hamile kaldığında 82 kg mı. Bana geldiğinde 24 haftada 93 kg dı. Grisini vs. hariç sadece verdiğim ekmek günde 7 dilim di. bugün tekrar geldi kontrole kilo almamıştı. O yüzden ekmek kaldırılmadan da kilo sabitlenebilir.

Yaa kızlar siz İstanbul dasınız. Anadolu yakasında olanlarını perşembe pazarına gitseniz ya. Annem penye battaniyesini, emzirme yastığı tulumlar vs. bir sürü şeyi okadar ucuza aldı ki oradan. Aldığı 7 li bodyler desen ve kalite olarak mothercare ile aynı. Sadece etiketi yok. Ben fırsatım olsa gitmek istiyorum ama tabi Bursadan gelmesi birde işten izin alması zor.

selam kızlar
bugün şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarımı az önce aldım çok şükür normal çıktı
şekerli suyu içmek çok kötüydü boğazım yandı tadından 1 saat hiç bişey yiyip içme fazla yorma yürüme dinlen dediler. limon koyucaktım ama istemediler öyle içtim

kızlar merhaba bizde 28. haftamıza girdik ama ben son birkeç gecedir çok ciddi uyku sorunu yasıyorum, bel ağrısı mide yanması nefes alamama gibi.. eşimi de yatırmıyorum haliyle böyle olunca da gündüzleri leyla gibi dolaşıyorum işe gelmek de çok zor oluyor
internette shuma comfy diye bir hamile yastığı var almayı düşünüyorum da kullanmış olan tavsiye eden/etmeyen var mıdır acaba?

cnm bebeğin kaç gramm..?? ben konundan farklı biri soru sordumda sanrım biraz benimki sisko da suan 27 3 günlüğümm..

121 nasıl insüllin verdiler benimde 220 ve sıvımda yükseldi insülin vermediler..140 deilmi sınırr

eminim is uygulamaya gelince su an dusunduklerimden cok farkli seyler yasayacagim ama su an bebek yogasi,masaji ile gazini halledebilirim belki diye dusunuyorum, sallamak ziplatmak da bebegin aglamasini kesiyorve bise rahatlamis gibi geliyorbama sadece aglama nobetini ertelemeye ve bebegin stresinin icinde kalmasina neden oluyormus diye okudugum icin su an sallanan bir sey almamaya karar verdim,sonradan da alabiliriz istersek... bakalim neler olacak:) saglikla gelsinler de...

Canım annen nerde oturuyor ki? Nerdeki perşembe pazarı yani bu?

aslinda almistim cnm,
ama sabah venus aldiklarini yazinca benimkiler az gibi geldi.

nerdeymis cnm bu persembe pazari ya??
19 mayisda giderim valla yakinsa

Canım annen nerde oturuyor ki? Nerdeki perşembe pazarı yani bu?

aslinda almistim cnm,
ama sabah venus aldiklarini yazinca benimkiler az gibi geldi.

nerdeymis cnm bu persembe pazari ya??
19 mayisda giderim valla yakinsa

Annem çiftehavuzlarda oturuyor. Perşembe pazarı ise Kazasker tarafında. Minibüs caddesinden gidince yoldan görülüyor zaten.

canım kansızlık veya tansiyon düşüklüğü yapar baş dönmesi bende de geçen ay olmuştu bir kaç kez kansızlıktan dedim ben
haftaya dr a gidince soracam neden diye bakalım ne diyecek ayy resmen sarhoş gibiydim yaaa

ohh cnm ne güzel çıkmış hadi gözün aydın darısı benim başıma inş....

Canım hadi gözün aydın darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…