2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada stres olmustum ya, esimi aradim; hala cok eksigimiz var falan diye;
niye dert ediyosun ki dedi, onlar 1 gunluk is, istersen h.sonu gider aliriz ne lazimsa dedi ))))))

Ya eşin haklı aslında ama insan yinede geriliyor. Ben bu ay o kadar çok harcama yaptım ki battık. Aslında öteki ayda da tamamlayabileceğim şeyler ama ya yetişmezse diye diye neredeyse herşeyi aldım... Şimdi listeye bakıorum ufak tefek şeyler kalmış :)))

Bence sende germe kendini. Sizin bir tek araba kaldı değil mi? Bu sğreçte rahat rahat araştır işte :))

benimde zilli kızım ne tarafa dönsem cumbullop o tafafa geliyo hemen başlıyo tepişmeye...
acaba rahatsızmı oluyo yer değiştirmemden anlamıyorum...
cnm sen oku sınav kağıtlarını kolay gelsin,ayrıca kızının cicilerini bizimle paylaşırsan seviniriz...

kizlar lcw nin bebek urunleri nasil sizce?

ayy benim icimi yine sikinti basti, hicbiseyimiz yok gibi gelmeye basladi;
napsam nerden alisveris yapsam ki :-(((
ben oğluşuma bir kaç zıbını ve penye battaniyesini ordan aldım gayet güzel ve kaliteliler tavsiye ederim

bu tansiyon çok önemli bişiymiş ya ben bu kadar önemsemiyordum ama sana acil şifa dileklerimi yolluyorum umarım bir an önce tansiyonun normale döner canım bol bol dinlenmeye bak derim

çok geçmiş olsun sana da acil şifalar moralini yüksek tut ki bebeğine bişi olmasın dimi

bende ani kilo alımı ve hafif bir baş dönmesi oldu çok korktum acaba şeker var mı diye bu yüzden 24.haftaya girer girmez yaptırdım gayet iyi çıktı sonuçlar sende emin olmak istiyorsan git bir an önce yaptır derim.şeker yoksa için rahatlar var ise(ki umarım yoktur)en azından önlemini alırsın.

canım yastığı bilemicem ama (ben evimdeki koltuk takımının küçük yastığını alıp bacaklarımın arasına koyuyorum gece yatarken oda iyi geliyor) mide yanması konusunda şöyle yardımcı olayım daha öncede yazmıştım havuç çok iyi geliyor mide yanmasına hem doğal hemde faydalı 1 tane yada 2 tane yediğinde anında etkisini gösteriyor ve geçiyor şiddetle tavsiye ediyorum

canım haklısın ama ben bu diyetisyene gitmeden önce üniverste hastanesinde bütün tahliller tetkikler yapıldı..sonucumu götürdüm..bana göre bi diyet listesi verdi..ve her hafta diyet listem değşiyordu..bazen akşamları ekmek veriyordu ama genelde yok...kadın doğum dr.umda akşamalrı ekmek yeme dedi...diyetisyenim mutlaka ekmek vermediği yerde başka birşey vererek dengeliyordur diye düşünüyorum...dediğim gibi 2 aydır filan gitmiyorum..programım bitti yeni program almadım..belki yine başlayabilirim..insülüne geçtim..yeni bir liste alabilirim..

Arkadaslar bende bu hafta seker yüklemesine gidicem, doktorumu aradim, tok karnina normal gel dedi. son bikac gün nelere dikkat etmeliym sizce yüksek cikmamasi icin?
Bi de havlunun icine tülbent dikilip öle kurulamak mi ii oluomus bebisi? bu bildigimz tülbentlerlemi? nedeni neymis acaba??

kızlar kids limangoya üyemisiniz??
Livaa hamile giyim %35
Elija hamile giyim %20 indirim var...
Livaa biraz yüksek fiyatlarda ama Elija daha uygun bi bakın isterseniz cicilere:)

canım yanlış yazmışım 221...50 lik yüklemede 140 yüzlük yüklemde 180..benim 100lük yükleme

aminyon sıvın normal ama dimi.. dikkat et cnm benimde bi değişik oldu sıvım yükseldi 23 haftada ordan anladık şeker oldugunu yükleme yaptılar işte 220 sanırım cıktı..sonra 100 lük yapamadılar bile komaya girersin die.. neyse sonra evde hani kendin ölcüosun ya onla yaptım günde 6 defa ama gayet normaldi.. sıvımsa biraz düştü..bu hafta yine yaptırcam.. peki diet yaptında düşmeyince mi ünsilün verdiler ??

canım almayı düşündüğüm yatak bu ama daha maskoyuda gezip karar vercem....çok minik ve kullanışlı istediğin yere götürebilirisn..

dün çok üzülmüştümde bugün takmıyorum artık..aşıltım şimdidenama robot gibi olmak zor...

canım bende gzili şekr vardı zaten oyüzden gebeliğin başından beri diyet yapıyorum 3 ayda yükleme yapıldı 174 çıktı dr. günlük 1 hap verdi...4.5 aylıkken yine 50 lik yükleme yapıldı 171 inmemiş fazla..drda 100lük yükleyelim dedi...bu sefer daha fazla çıktı..dahiliyeye yönlendirdi..dahiliye insülün verdi...aminosıvım normal canım..zaten dediğim gibi baştan beri gizli şker olduğu için dr. sürekli kontrol ediyor.sıvıya bakıyor..bebeği sürekli inceliyor şeker zarar veriyormu diye..bebek konusunda çok şükür herşey yolunda

yaaa zor bişey yani benimki öle gecti... sıvısı yükselince baya hemen 3 boyutlular tekrara çekildi.. hergün tekrar cocuga bakıldı.. cunku erken dogum olabilirdi..zaten en bastan sekerden olmıyabilir bebek yutamıyo olabilir dediler... anlıycagın baya stresli gecti 2 ayım.. ama sonra etarftan sık ulstrayona girdin cocugun otisitik olabilir dediler... varya acaip bunalımlara girdim ki hala atlatamadım.. içimde belirsiz yardımcı olamıycagım bebeğim avr ve herkes bi yorum yapıo.. belkide dogrudur ama korkularım hic bitmio... biraz içimi döktümde rahatladım

anlat canım rahatlarsın tabi....canım otistik olcak diye bişey yok..zaten otüstük çocukların sebebi halen araştırılıyor...

allahım yardımcısı olsun yarabbim,e zor bir durum..zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize..birde adı çınar demek benim oğlumun adıda çınar olacak ve bende 24 haftalığım.temmuz annesi nasıl 24 haftalık oluyor, 24 haftalıkken 920 grm nasıl olur?acaba doğum yapalı birkaç ay mı oldu?nedeni neymiş acaba erken doğmasının..

ne güzel canım, hayrlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…