ben cok begendim,bence eksigin kaldiysa da zamanlantamamlarsin gayet guzel bir liste,insallah gule gule kullanmak da nasip olur...
bebek arabasini ve marka aldin canim?
my_little_sunshine cnm listen super; cogunu da tamamlamissin masallah.
ben de listemi ekleyeyim size;
selma kızlar, umarım herkes iyidir.
e-bebekten indirim çeklerim var hafta sonu gidip toplu alışveriş yapmak istiyorum. Ayrıca 250TL alışverişe 50TL hediye çeki kampanyası da 15 masyısta sonmuş. Bunları değerlendirecem. Size iki sorum var, bebek telsizi ve bebek küveti aldınız mı ya da alacaksanız ne almayı düşünüyorsunuz. Benim evim birkaç kat olduğu için telsiz şart. Görüntülü telsiz öneren var mı? tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
Canım benim evimde sesi rhatlıkla duyabileceğim için telsiz almayacağım ama senin evin birkaç kat ise al bence hatta görüntülü daha iyi olabilir.
Ben küvet almayı düşünmüyordum, daha öncede arkadaşlarımın bebeklerini yıkadığım için gerek olmadığını sanıyordum ama hftasonu Ayşe Önel' in Doğuma hazırlık kursunda küvetin şart filesinin gereksiz olduğunu anladım. Çünkü Ayşe hanım dedi ki: mümkün olduğunca büyük ve geniş bir küvet alın. Bebeği yüzdürebilmek için. Sitesine girip banyo nasıl yaptırılır bakarsan orada da gösteriyor. bebeği yüzdürmek bebeklerin hoşuna gidiyormuş.
selma kızlar, umarım herkes iyidir.
e-bebekten indirim çeklerim var hafta sonu gidip toplu alışveriş yapmak istiyorum. Ayrıca 250TL alışverişe 50TL hediye çeki kampanyası da 15 masyısta sonmuş. Bunları değerlendirecem. Size iki sorum var, bebek telsizi ve bebek küveti aldınız mı ya da alacaksanız ne almayı düşünüyorsunuz. Benim evim birkaç kat olduğu için telsiz şart. Görüntülü telsiz öneren var mı? tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
nasıl filesiz mi yıkayacağız, bebeğe hakim olmak daha zor olmaz mı?
26 5 de 1030 gramdı normal ozman dimi ?? şeker varda bende yani aslında suan kontrol altında yüklemede cıktı aam evde yaptıgım teste hic cıkmıo..
canım görüntülüler ile ilgili bir yorum okumuştum ama ne zaman nerde hiç hatırlamıyorum
Bir anne, Görüntülü telsiz çocuğumun çok dikkatini çekiyor, uyandıktan sonra tekrar uyutamıyorum tarzında birşeyler söylüyordu. Uykusu açılıyormuş yani ona bakarken. Biraz araştır istersen sen de.
vala Ayşe Önal file kullanmayın dedi. Bebeğin suya girmesi gerekiyormuş. Zaten bahsettiğim gibi sitesindeki videoları izlersen orada nasıl yıkanacağını gösteriyor. Bana kalsa ben küvetde almayacaktım ama o yüzdürme olayından dolayı alacağım. Hem bbekler filede daha çok üşüyorlar.
Şimdi seyrettim, bebeği küvette yüzdürmek onların çok hoşuna gidiyormuş :) Ben hep file yanlısıydım ama bunu seyrettikten sora filesiz denemeye değer diye düşünmeye başladım.
Kızlar bir çoğunuz belki 24. haftayı geçti ama olsun bu haftalarda bebekler annelerinin kendileriyle konuşmasından çok hoşlanırlarmış. Onun sesini duymak bebeklere huzur verirmiş. O yüzden bebeğinizle ( karnınıza doğru) sürekli konuşun ve ona şarkılar söyleyin siyor bir çok uzman. Ben şimdiden şarkı söylemeye başladım. Kulağı alışsın ki, doğduktan sonra söylediğimde de rahatlasın diye. Söylediklerim çok komik çocuk şarkıları ama hatırlamak beni de çok mutlu ediyor. Ben küçükkende annem hep bana şarkılar söylerdi benim çok hoşuma giderdi. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Kırmızı balık göldeee
Kıvrıla kıvrıla yüzüyorrr
Balıkçı hasan geliyorrr
Oltasını atıyorrr
Kırmızı balık dinleee
Sakın yemi yemeee
Balıkçı seni tutacakkk
Sepetine atacakkk
Kırmızı balık kaç! kaç!
Kırmızı balık kaç! kaç!
Kaç! kaç!
-----------------------------
DANDİNİ DANDİNİ DANALI BEBEK
MİNİ MİNİ ELLERİ KINALI BEBEK
ANNESİ BABASI ÇOK SEVER
UYUR BÜYÜR NAZLI BEBEK
DANDİNİ DANDİNİ DASTANA
DANALAR GİRMİŞ BOSTANA
KOV BOSTANCI DANAYI
YEMESİN LAHANAYI
DANDİNİ DANDİNİ DANADAN
BİR AY DOĞMUŞ ANADAN
KAÇINMAMIŞ YARADAN
MEVLAM KORUSUN NAZARDAN
canım sallanmıyor.bende bu yatağı almayı düşünüyorum.ayrıca sallanan ve müzikli minikpark yatakdüşünüyorum...
sallanmaması gerektiği herzman bilinirama dr. arkadaşıma 20 günden sonramı 1 aydan sonramı ne gazıolacaği için sallanman gerekebilir demiş.bebği rahatylatıryomuş sallamak.ve birkaç tane uzman arkadaşımdasallanmayan yatak aldılar.ama onlarda keşke sallanan alsaydık.gerekiyor dediler..bende bu yüzden hem bu yatağı hemde 45-81 cmolan minik sallanan seyahat poark yatağı düşünüyorum.bubilgileri tecrübeli arkadaşlardan aldım........
kızlar merhaba bizde 28. haftamıza girdik ama ben son birkeç gecedir çok ciddi uyku sorunu yasıyorum, bel ağrısı mide yanması nefes alamama gibi.. eşimi de yatırmıyorum haliyle böyle olunca da gündüzleri leyla gibi dolaşıyorum işe gelmek de çok zor oluyor
internette shuma comfy diye bir hamile yastığı var almayı düşünüyorum da kullanmış olan tavsiye eden/etmeyen var mıdır acaba?
Bencede, ya birde Ayşe Hanım diyor ki bebeğinizden korkmayın aman düşüreceğim, aman kayar demeyin. Zaten sıvı içinden gelsi içgüdüsel olarak yüzmeyi biliyor, siz korkarsanız bebeğiniz de sudan korkar diyor.
Ben de o yastigi arastirmistim, almayi düsünüorum da sordum burda cvp veren olmadi(
cnm, bu ayse oner'in egitimleri nerelerde oluyor; kac gun suruyor, ucretli mi?
int.sayfasinda aciklayici bilgi bulamadim.
ben de istiyorum boyle bir seminere katilmak yaa
bu arada stres olmustum ya, esimi aradim; hala cok eksigimiz var falan diye;
niye dert ediyosun ki dedi, onlar 1 gunluk is, istersen h.sonu gider aliriz ne lazimsa dedi))))))
unutma biz öğretmeniz...her yerde her zaman olmak,bütün işleri yapmak zorundayızmerak etme bi gittinmi listeyle hemen hemen heps, alınıp çıkılıyor.liste kabarık gibi ama öyle korkulacak bişi değil inan.
ayy bugün bütün uyuzluğum üstümde :)) az sonra eşim gelecek kahvaltı yapıcaz , köfte yoğurmam lazım ama cnm istemiyo hiç.mecbur yapılacak ama.akşam bi de bize ne çıkardılar , bugün 17:30 dan sonra merkezdeki tüm öğretmenler t-yeni açılan bi lise var oraya katılmak zorunda.başbakanda gelecekmiş.ya var mı böyle bi zorunluluk yaa , üğstelik tüm öğretmenler ben ham ile halimle napıcam oralarda zaten 17:00 çıkıyoruz oraya ulaşmak buçuğu bulur.bşz hiç yemek yemeyelim, dinlenmeyelim dimii..pofff
dikkat et canım kendine...ben de senin kuzen gibiyim bu arada...ye ye nereye kadar,şeker çıkmadı diye de ipin ucunu bırakmamak lazım ama dimi??gelişimci senden ne var ne yok bende haberler asagıda
merhaba hnmlar
kaç gündür giremedim((,
100 lük yükleme sonuclarım :
aclık :112
tokluk :256
doktorum hemen bı dahılıyeye görün cok yuksek dedı
hemen gıttım bu sonuca göre insülin baslamamız lazım dedi
ben nasıl beslendıgımı anlattım, ailede varmı dedı yok dedım
sasırdı allah allah nasıl senden seker cıkar dedı
1 hafta takıpteyım rapor cıkardık hergun 4 kere şekerımı ölçecekmişim
diyet listesi verdi hemen hemen hersey yasak
meyvelerde bıle erik 10 kiraz 10 adet yazıyo
neyse vardır bunda da bı hıkmet
tek üzüldüğüm gerecekten bu kadar kendıne dıkkat eden bırısınde nasıl cıkar seker
kuzenım hamıle kaldı homlıde gırtlak nasıl yıyodu anlatamam kebaplar tatlılar borekler halada ole
bense yok su saglıklı yok bu saglıklı su daha yararlı al sana gördün mü ?
ben LCW'den internet üzerinden bikaç bebiş kıyafetini sipariş vermiştim,1 günde geldi ve çok şekeylerrrrrrrrrrr...kizlar lcw nin bebek urunleri nasil sizce?
ayy benim icimi yine sikinti basti, hicbiseyimiz yok gibi gelmeye basladi;
napsam nerden alisveris yapsam ki :-(((
vallaha benim yeğenin doğduğunda nerdeyse bütün giysileri ordandı...bana yakın da var...ben de oraya gidip alacağım...net sitesinde de baya çeşit var ama gidip görüp almak başka tabi...bir de civil'in urunleri kaliteli midir?
eyeszay sanirim oradan epey alisveris yapmisti;
benim doktoruma cok yakin yerde var; cmr. doktordan sonra ugrasam mi ?
ne dersiniz?
ebrunun ürünleri içinde çok ekonomik olanları da var ki..bi de üyelere özel online indirimler var,günün indirimli 2lileri var...ben ordan 15 L.ne Tişörtler aldımmm...şeker muayenesi olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum öncelikle.. bir de kabızlıktan konu açılmış kabızlık da kramplar gibi magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktorum söylemişti. magnezyum tozları işinize yarayabilir.
arkadaşlar ben kıyafet konusunda çok sıkıntı çekiyorum yaa. şimdiye kadar giydiklerim hep eski bol kıyafetlerim hamile kıyafeti birkaç tane internetten aldım istediğim gibi olmadı iade ettim. ebrudan falan 3 ay için kazıklanmak istemiyorum. nerelerden alışveriş yapıyorsunuz yada yaptınız.. 3 ayı böyle idare edeceğimi bilsem hiçbirşey almam valla kıyafetten nefret ettim.
funnababy internet adresinden alan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?