2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala öğrenemedim alıntı ile cevap vermeyi
My_little_sun_shine
canım msj ım sanaydı okursan çok sevinirim.hepinize iyi akşamlar güzel anneler
2.5 km lik maroton başlıyor yürüyüşe gidiyorum şimdi hoşçakalın

cnm evet 24 haftalık mış ama doğum bugünlerde değil sanırsam bikaç haftalar önce olmuş..
bide bebeğin kilosu çok önden gidiyomuş...erken doğum olmasının nedeni suyu aniden gelmiş.

canım ben 1 ay çektim kahvaltıdan sonra yığılıyodum resmen,doktorum az ye bakalım dedi,miktarı azaalttım ve o baygınlık hali geçti,çok yediğinde kan mideye hazım için hücüm edince beyne giden kan oranı zalıyormuş,baş dönmesi ondan oluyo demişti,bi dene istersen

canım mart ayında galiba doğum yapmış,Allah yardımcısı olsun,ama 24 haftalık 900 gr oluyomuymuş yaa,benim 22 haftalık 400 gr idi...

evet cnm sorma dün tahlıl tahlıl aksama kadar sınır oldum hastanelerde
idrar tahlılımde de bı sıkıntı cıkmadı
ben bıde pazar gecesı ateşlendı en son 37,5 a cıktı atesım acaba o mu yuksek cıkardı sekerımı dıye dusunuyorum b ugun olçtuklerım genelde düşük çıktı
sabah aclık 94 tokluk 79
öğle tokluk 113 aksamı ölçmedım daha
bole işte diyetı uygulayalım bakalım 1 hafta ıns bısey demez doktorlar

cnm evet 24 haftalık mış ama doğum bugünlerde değil sanırsam bikaç haftalar önce olmuş..
bide bebeğin kilosu çok önden gidiyomuş...erken doğum olmasının nedeni suyu aniden gelmiş.
ayyy benim yafrunun da kilosu önden gidiyor yaww..bi 10 gün kadar falan 800lerde olması gerekirken son kontrolümde bi kiloya yaklaşmıştı...acaba ilerde benim de korkulu rüyam olabilir mi bu olay:18::18::18:

cnm ben kahvaltıda öyle çok yemek yemiyorum ki acaba olabilirmi,bi deneyeyim...
ayyy benim yafrunun da kilosu önden gidiyor yaww..bi 10 gün kadar falan 800lerde olması gerekirken son kontrolümde bi kiloya yaklaşmıştı...acaba ilerde benim de korkulu rüyam olabilir mi bu olay:18::18::18:
cnm arkadaşım bebeğin kilolu olması erken doğum sebebi değilmiş kadının plasente previa sorunu varmış sanırım..

canım ateşin şekeri çıkardığını hiç duymadım ama olurmu olur..bilmiyorum..canım yemek lokmasını ağzını attıktan 2 saat sonra ölçüyorsun değilmi?..ayrıca sana insülün vermedimi dr. ben yanlış anladım galiba...insülin kullnaıyorsun sandım...

temmuz annesi ise bir iki hafta once yaklasik 30 haftalik olmasi gerekmiyor mu ??
bende okudum , cok agladim ama ne zaman dogum yaptigina dikkat edemedimcok huzunluydu

ara sıra uğradım siteye...bu akşam çok sessiz kalmış topic...
biz de ufaktan masal okuma moduna geçiyoruz kızımıza...ii geceler diyelim dedik teyzelerimize:)
görüşürüs yarın...herkese iii geceler

temmuz annesi ise bir iki hafta once yaklasik 30 haftalik olmasi gerekmiyor mu ??
bende okudum , cok agladim ama ne zaman dogum yaptigina dikkat edemedimcok huzunluydu

yok canım arkadaş mart ayında sanırım yapmış doğumu,kanaması olmuş bi süre hastanede yatmış acil sezeryanla doğumu yapmış,epey olmuş doğum yapalı en son baktığımda bebecik mücadele ediyordu,son durumlarını bilmiyorum,sanırım dursaydı daha yeni 31 olacaktı diye biliyorum ben...

Doğrudur canım birşey diyemeyeceğim. Ben ekmeksizliği anlayamadım ama kesin orada onun yerini tutan başka birşey vardır. İnsülin kullanıyorsan bence mutlaka tekrar git bir görün. İhmal etme canım ya.

Günaydıın kızlarrrr

günaydın canımm... herkese günaydınlar..

Günaydınnnlaaarrrrr...

gunaydin arkadaslar..

bu sabah kendimi cok kotu hissediyorum;
acayip i yorgunluk ve uyku hali var uzerim de, bir de gogsum de nefesim daraliyor sanki :-((((((((
nasil calisicam aksama kadar bilmiyorum yaa

gunaydin arkadaslar..

acayip i yorgunluk ve uyku hali var uzerim de, bir de gogsum de nefesim daraliyor sanki :-((((((((

benimde öyle malesef size de oluyor mu bilmiyorum ben nefes alamıyorum burnum tıkalı gece falan hiçç uyuyamadım derin derin nefes alıyorum sürekli, sanki ciğerlerimin üstünde biri oturuyooo

gunaydin arkadaslar..

benimde öyle malesef size de oluyor mu bilmiyorum ben nefes alamıyorum burnum tıkalı gece falan hiçç uyuyamadım derin derin nefes alıyorum sürekli, sanki ciğerlerimin üstünde biri oturuyooo

Ya ben son 1 haftadır acaip halsiz hissediyorum kendimi ve sürekli uykum geliyor. Nefes darlıklarım çok sık olmuyor ama çok tembelleştim. Yürüyüşlere çıkmaz oldum. Sanırım bu havaların bir türlü sabit olmamasından kaynaklı birşey. Ama bu sabah tartı ağırlığımı görünce her akşam yürüyüşlerime tekrar başlamaya karar verdim. Ne kadar dikkat etsem de yediklerime yürüyüş yapmadığımda kilo alımım çok hızlanıyor. aldığım kilo 7,7 kg olmuş. Enson 19. hafta muayenemde 64 düm şimdi sabah tartıldım 67,2 çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…