Ya ben son 1 haftadır acaip halsiz hissediyorum kendimi ve sürekli uykum geliyor. Nefes darlıklarım çok sık olmuyor ama çok tembelleştim. Yürüyüşlere çıkmaz oldum. Sanırım bu havaların bir türlü sabit olmamasından kaynaklı birşey. Ama bu sabah tartı ağırlığımı görünce her akşam yürüyüşlerime tekrar başlamaya karar verdim. Ne kadar dikkat etsem de yediklerime yürüyüş yapmadığımda kilo alımım çok hızlanıyor. aldığım kilo 7,7 kg olmuş. Enson 19. hafta muayenemde 64 düm şimdi sabah tartıldım 67,2 çıktım.
kilo alımıyla mı ilgili bilmiomm bende 9 kilo aldımgece 2 tane kocaman yastıkla yatıomm ona rağmen nefes alamadım, burun spreyide kullanmak istemiom belki okyanus suyu kullanabilirim heralde, çıkışta bir sorayım bari
gidip alayım bari çıkışta böyle boğuluomhava da çok bunaltıcı burada off offf
gidip alayım bari çıkışta böyle boğuluomhava da çok bunaltıcı burada off offf
Ya ben son 1 haftadır acaip halsiz hissediyorum kendimi ve sürekli uykum geliyor. Nefes darlıklarım çok sık olmuyor ama çok tembelleştim. Yürüyüşlere çıkmaz oldum. Sanırım bu havaların bir türlü sabit olmamasından kaynaklı birşey. Ama bu sabah tartı ağırlığımı görünce her akşam yürüyüşlerime tekrar başlamaya karar verdim. Ne kadar dikkat etsem de yediklerime yürüyüş yapmadığımda kilo alımım çok hızlanıyor. aldığım kilo 7,7 kg olmuş. Enson 19. hafta muayenemde 64 düm şimdi sabah tartıldım 67,2 çıktım.
Benim gece burun tıkanıklarım burun içi damarlarda kanama oluyor ondan. Zaten sabah burnumu temizlerken kurumuş kan pıhtıları çıkıyor. Zaten doktorlarda okyanus suyu ( tuzlu su) öneriyorlar.
Odanın nem oranı da önemliymiş bu burun tıkanıklığı konusunda ama bana çocuk dr. arkadaş kışın al nasıl olsa nemli havalarda doğacak bebeğin dediği için almadım oda nemlendiricisini. Şimdi bana lazım oldu ama kararsızım.
Ya kızlar sabah altıda kıpır kıpır uyandık. Babamıza şov yaptık. Ne güzel babacığı mutlu mutlu işe gönderdik şimdi eşim yine direktörü ile tartışmış(( Çok mutsuzdu. Geçenlerde de yazmıştım ne olur dua edin eşime işle ilgili diye, tekrar rica ediyorum kızlar sizden.
ben de inanılmaz ağırlaştımm çok çabuk yoruluyorum. bi hafta dikkat ettim kendime kilo almamışım.
şeker korkusu yetti anlaşılan.. toplamda 66,2 olmuşum. 5,7 kilo almışım.
günaydın hatunlar nbrsiniz ?
cnm ben bugun yorgun ve de halsizim :-(((
sen nasilsin.
cnm senin kizinin ismi ilginc geldi bana, yabanci bir isim mi, soracaktim ne zamandir
ya kızlar aynı seyden bende muzdaribim
sag göğüs bitimimde sürekli batma ve acı oluyo acaba kaburgalar mı sıkıstırıyo dıyorum druma solemeyıde unuttum kontrolde dahılıyecı bısı yok dedı ama hamılelıkten sanırım
artık yataktan falan zor kalkar oldum az yürüyeyin veya biraz ayakta durim iş yapim belim kopıuyo agrıyo her yerım hele akşamları ayaklarımdakı butun damarlar pörtlemiş oluyoo. ağırlığı tasıyamıyolar tabı
gecen gece bel agrısından zor uyudm ınanın
drum dinlen sürekli
Doğrudur canım birşey diyemeyeceğim. Ben ekmeksizliği anlayamadım ama kesin orada onun yerini tutan başka birşey vardır. İnsülin kullanıyorsan bence mutlaka tekrar git bir görün. İhmal etme canım ya.
Günaydınnnlaaarrrrr...
ben kilo alımı konusundaiyiyim.tabi normalde kiloluydum.ayrıcgizli şekrim vardı......en son 3 kilo 800 gr.almıştım.bakalım haftaya muayenm var..
cnm benım oğlum olacak hayırlısıyla adınıda eymen düşünüyorum suanda degısmezse yani :)
canım sen gayet iyi gidiyorsun..
maşallah diyelim...
kızlar günaydın bu arada..
benim idrar testimde azcıkın iltihap çıktı.
cumartesi tekrar gidicem doktora ilaç uygulayacak sanırım.
ama hamd olsun çok şükür şeker çıkmadı
ben çok kilo aldığım için sanıyorum 16-17 doktor korkmuştu
ama benim pis boğazımdan olduğu test sonucu açıklandı
sağol canım..iltihap genelde çıkıyor.korkma canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?