2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kilo alımıyla mı ilgili bilmiomm bende 9 kilo aldım gece 2 tane kocaman yastıkla yatıomm ona rağmen nefes alamadım, burun spreyide kullanmak istemiom belki okyanus suyu kullanabilirim heralde, çıkışta bir sorayım bari

Benim gece burun tıkanıklarım burun içi damarlarda kanama oluyor ondan. Zaten sabah burnumu temizlerken kurumuş kan pıhtıları çıkıyor. Zaten doktorlarda okyanus suyu ( tuzlu su) öneriyorlar.

gidip alayım bari çıkışta böyle boğuluom hava da çok bunaltıcı burada off offf

Odanın nem oranı da önemliymiş bu burun tıkanıklığı konusunda ama bana çocuk dr. arkadaş kışın al nasıl olsa nemli havalarda doğacak bebeğin dediği için almadım oda nemlendiricisini. Şimdi bana lazım oldu ama kararsızım.

Ya kızlar sabah altıda kıpır kıpır uyandık. Babamıza şov yaptık. Ne güzel babacığı mutlu mutlu işe gönderdik şimdi eşim yine direktörü ile tartışmış (( Çok mutsuzdu. Geçenlerde de yazmıştım ne olur dua edin eşime işle ilgili diye, tekrar rica ediyorum kızlar sizden.

valla agirlasmaya basladik artik sanirim yavas yavas. (kilo manasinda degil de; hamileligi tasimak anlaminda )
ben de yuruyuslere bi turlu baslayamadim;
dun aksam ciktik esimle, hava bir sogumus, esim bakti ben titriyorum donelim dedi..

bu sabah ben de tartildim; pazardan beri kilo almamisim sevindim; artik 3 gun almayinca sevinir hale geldim. offff
63,2yim ben de.
7,4 de ben almisim.
h.sonuna kadar almamam lazim, doktor kontrolum var.

Benim gece burun tıkanıklarım burun içi damarlarda kanama oluyor ondan. Zaten sabah burnumu temizlerken kurumuş kan pıhtıları çıkıyor. Zaten doktorlarda okyanus suyu ( tuzlu su) öneriyorlar.

ben de gece kalkiyorum burnum kaniyor; temizleyip yatiyorum

ahh cnm yaa, valla kac kez dua ettim sana,
hem kendi esimin hem de sneinkinin isteki huzurlari yerine gelsin diye. yine ederim cnm
benim esime isyerinde su anda resmen mobbing uygulaniyor :-((((

ben de inanılmaz ağırlaştımm çok çabuk yoruluyorum. bi hafta dikkat ettim kendime kilo almamışım.
şeker korkusu yetti anlaşılan.. toplamda 66,2 olmuşum. 5,7 kilo almışım.

ben de inanılmaz ağırlaştımm çok çabuk yoruluyorum. bi hafta dikkat ettim kendime kilo almamışım.
şeker korkusu yetti anlaşılan.. toplamda 66,2 olmuşum. 5,7 kilo almışım.

kilo olarak gayet iyi almissin cnm.

ben de tuza biraz dikkat etmistim arkadaslar; zeytin filan yemedim; kepekli, tahilli ekmek yedim; pilavi kestim;
ayaklarim h.sonundan beri daha az sisti. yine sislik var ama gecen haftaki gibi davul gibi olmuyor en azindan.

ya kızlar aynı seyden bende muzdaribim
sag göğüs bitimimde sürekli batma ve acı oluyo acaba kaburgalar mı sıkıstırıyo dıyorum druma solemeyıde unuttum kontrolde dahılıyecı bısı yok dedı ama hamılelıkten sanırım
artık yataktan falan zor kalkar oldum az yürüyeyin veya biraz ayakta durim iş yapim belim kopıuyo agrıyo her yerım hele akşamları ayaklarımdakı butun damarlar pörtlemiş oluyoo. ağırlığı tasıyamıyolar tabı
gecen gece bel agrısından zor uyudm ınanın
drum dinlen sürekli

benim belim de ne yazik ki ayni cnm.
azicik yorsam kendimi, belim oyle bir oluyor ki, sanki kalcamdan asagisi vucudumdan ayrilmis gibi; adim atamiyorum; belim kitlenip kaliyor :-(((

haklısın mutlaka gitmem gerek...........dahiliyede gitmen gerekebilir dedi.....bakalım dahiliyede tekrar kontrolüm var..maddolarakta tükendim gerçimecbur kalırsam gidicem....gerçi önceki diyetlerimde hem hamile hemde şeker diyetiydi.oaman hap kulanıyordum ama tabi bebk büyüdü ve insülüne geçtim..farklı diyet listesi verebilir...

ben kilo alımı konusundaiyiyim.tabi normalde kiloluydum.ayrıcgizli şekrim vardı......en son 3 kilo 800 gr.almıştım.bakalım haftaya muayenm var..

ben kilo alımı konusundaiyiyim.tabi normalde kiloluydum.ayrıcgizli şekrim vardı......en son 3 kilo 800 gr.almıştım.bakalım haftaya muayenm var..

canım sen gayet iyi gidiyorsun..
maşallah diyelim...

kızlar günaydın bu arada..
benim idrar testimde azcıkın iltihap çıktı.
cumartesi tekrar gidicem doktora ilaç uygulayacak sanırım.
ama hamd olsun çok şükür şeker çıkmadı
ben çok kilo aldığım için sanıyorum 16-17 doktor korkmuştu
ama benim pis boğazımdan olduğu test sonucu açıklandı

sağol canım..iltihap genelde çıkıyor.korkma canım...

sağol canım..iltihap genelde çıkıyor.korkma canım...

evet canım genelde çıkıyormuş..
Allah başka dert göstermesin çözümü olan şeyler bunlar..
şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlara tavsiyemdir
kendini kötü motive etmeyin..
olumlu düşünün olumlu olsun herşey inşallah
hemşire 100 mg şekeri içirdikten sonra bana iyi şeyler düşün dedi
ben de sanki inat aksileri geldi hep aklıma
bu arada ben 3 kez içicem sandım koca bardağı bir kez içiliyormuş dimi

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım.okuduğum kadarıyla herkes şikayetci hainden :)) eee son trimester a geldik ondan bunlar merak etmeyin yine ilk 3 ay gi,bi yorgunluk uyku ve ağrı şikayetleri olacakmış..benimde dün mesela parmaklarım ağrıyodu masaj yaptırdım eşime.okuldan gelince önceden dışarı çıkardık şimdi ben bi 2 saat kadar uyuyorum.:))
bu arada nefes problemei bende de var hem bendeki çok fena ben birkaç gündür öyle horluyorum kii kendim uyanıyorum sesime eşim de hep dalga geçiyor ama iyi dayanıyor valla.geçen telefona kaydetmiş bei çekmiş yani videoya :)) ayyy bi utandım tabi o gülüyoo inanamadım yaaa bu benmiyim diye.minicik kız ama sesi bi duysanız manda böğürüyo sankii buna acil bi çözüm bulmam lazım.dr a utanırım ben bunu söylemeye yaa..o yanındaki ebeler ve sekreter arakamdan gülerler sonra :)) bana bi fikir bulun bakalım..

bu arada efsung nerlerde yaa..ben onu merak ettim 2 gündür denk gelmedim mesajınıda görmedim sanırım..umarım sıkıntı yoktur.

hadi bakalım hepinizi öptüm ben okula çuf çuf çuf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…