gunaydin arkadaslar..
bu sabah kendimi cok kotu hissediyorum;
acayip i yorgunluk ve uyku hali var uzerim de, bir de gogsum de nefesim daraliyor sanki :-((((((((
nasil calisicam aksama kadar bilmiyorum yaa
ay cnm yaa geçmiş olsun dikkat et kendine..
bende 2 gündür öyleydim ama bu sabah iyiyim şükür
ben gündüzleri yatıp dinlendim geçti
sen ne yapacaksın inş en kısa zamanda eski haline döner cnm benim...
kızlar biz kızım için isime karar verdik CEYDA düşünüyoruz sizce nasıl?
günaydın kızlarrnasılsınız bakalım.okuduğum kadarıyla herkes şikayetci hainden :)) eee son trimester a geldik ondan bunlar merak etmeyin yine ilk 3 ay gi,bi yorgunluk uyku ve ağrı şikayetleri olacakmış..benimde dün mesela parmaklarım ağrıyodu masaj yaptırdım eşime.okuldan gelince önceden dışarı çıkardık şimdi ben bi 2 saat kadar uyuyorum.:))
bu arada nefes problemei bende de var hem bendeki çok fenaben birkaç gündür öyle horluyorum kii kendim uyanıyorum sesime eşim de hep dalga geçiyor ama iyi dayanıyor valla.geçen telefona kaydetmiş bei çekmiş yani videoya :)) ayyy bi utandım tabi o gülüyoo inanamadım yaaa bu benmiyim diye.minicik kız ama sesi bi duysanız manda böğürüyo sankii buna acil bi çözüm bulmam lazım.dr a utanırım ben bunu söylemeye yaa..o yanındaki ebeler ve sekreter arakamdan gülerler sonra :)) bana bi fikir bulun bakalım..
bu arada efsung nerlerde yaa..ben onu merak ettim 2 gündür denk gelmedim mesajınıda görmedim sanırım..umarım sıkıntı yoktur.
hadi bakalım hepinizi öptüm ben okula çuf çuf çuf
peppermintcimm çok geçmiş olsun yorma kendinii daha çook zamanımız var
herzaman_seninle ceyda çok hoş havalı bi isim bence. adıyla sesleneceğin günlere azzzz kaldııı maşallahhhh.
Cerenimo geçmiş olsun canım.. şekerinin çıkmamasına çook sevindimmm
gelişimcimaşallhhhhh diyetine çok sadıksın anlaşılan.. yani kilo almasak ya da 1kilo falan alsak sorun görmüyo di mi doktorlar. benim imkansız da kilo almamam olur da az alırsam bebişi besleyemedim mi diye düşünmemek için soruyorum da..
Kızlar selam,
umarım herkes iyidir. Artık yavaş yavaş hamileliğin ağırlığı çökmeye başladı.
Peppermint; canım bende de nefes problemi oluyor. Hele yemeklerden sonra, çok kötü oluyorum...Karnım patlayacakmış gibi oluyor...
herzaman_seninle; ceyda ismi çok güzel canım. İsmiyle doğsun, büyüsün minişin...
venus; canım bende işten eve gidince 2 saat kadar uyuyorum, hatta bazen hiç uyanamıyorum. Direk yatağa gidip uykuma devam ediyorum....
Kızlar bu arada sabah tartıldım 61,5 kg olmuşum. En son 21 Nisanda 60 kiloydum.3 haftada 1,5 kilo almışım. Toplamda 6,5 kg yapıyor
herkese merhabalar.arkadaşlar dün başımıza gelen bir olayı sizinle paylamaşmak istiyorum çünkü HER AĞRIYI hamileliğe bağlamayalım.kız kardeşim de hamile yaklaşık 1 haftadır sağ kasığında ağrı vardı dün okuldan acile kaldırmışlar.böbrekte 3 kat büyüme çıkmış cuma günü acil ameliyata alacaklar artık ben de hamile hamile refakatçı olucam.o yüzden eğer böyle ağrılarınız varsa bi doktora görünün.
Odanın nem oranı da önemliymiş bu burun tıkanıklığı konusunda ama bana çocuk dr. arkadaş kışın al nasıl olsa nemli havalarda doğacak bebeğin dediği için almadım oda nemlendiricisini. Şimdi bana lazım oldu ama kararsızım.
Ya kızlar sabah altıda kıpır kıpır uyandık. Babamıza şov yaptık. Ne güzel babacığı mutlu mutlu işe gönderdik şimdi eşim yine direktörü ile tartışmış(( Çok mutsuzdu. Geçenlerde de yazmıştım ne olur dua edin eşime işle ilgili diye, tekrar rica ediyorum kızlar sizden.
Kızlar günaydın,
Daha yeni geldim nerdeyse işe, sabah gittim doktora tahlil verdim, idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı, antibiyotik kullandım mecburen, şimdi kontrol için tekrar tahlil yaptırdım, inşallah geçmiştir:18:
Kan uyuşmazlığı için iğne yazacaktı, mor reçete diye birşey varmış ona yazılması gerekiyormuş, onu bekledim, sonra gittim eczaneye bizde olmaz eczacı odalrından almanız gerek dediler. Normal reçeteye de yazılması gerekir dediler, SGK için. Sigorta ile alacaksanız gerek yok dediler, ne kadar dedim 100 küsür liraymış...Sonra tekrar doktora çıktım, normal reçeteye de yazdırdım. İlacı vermeleri için kan grup kartlarımızın da olması gerekiyormuşprosedür....prosedür... Ne zormuş...
Yarın hallederim artık.
herkese merhabalar.arkadaşlar dün başımıza gelen bir olayı sizinle paylamaşmak istiyorum çünkü HER AĞRIYI hamileliğe bağlamayalım.kız kardeşim de hamile yaklaşık 1 haftadır sağ kasığında ağrı vardı dün okuldan acile kaldırmışlar.böbrekte 3 kat büyüme çıkmış cuma günü acil ameliyata alacaklar artık ben de hamile hamile refakatçı olucam.o yüzden eğer böyle ağrılarınız varsa bi doktora görünün.
bizdede hiç tık yoktu bi gecede karar verdik geçen akşam..güzel miş canııım sağlıkla vurun inşallah :))) bizde hala tık yok son dakka olacak galiba :)))
anaaa niye kavga ettiler acabakizlar, eylul annelerine nazr degdirdik galiba,
tartismislar forumda; topikleri kapatilmis..
beğenmene sevindim cnm..bi arkadaşa daha danıştım oda havalı bi kız andırdı gözümün önünde dedipeppermintcimm çok geçmiş olsun yorma kendinii daha çook zamanımız var
herzaman_seninle ceyda çok hoş havalı bi isim bence. adıyla sesleneceğin günlere azzzz kaldııı maşallahhhh.
Cerenimo geçmiş olsun canım.. şekerinin çıkmamasına çook sevindimmm
gelişimcimaşallhhhhh diyetine çok sadıksın anlaşılan.. yani kilo almasak ya da 1kilo falan alsak sorun görmüyo di mi doktorlar. benim imkansız da kilo almamam olur da az alırsam bebişi besleyemedim mi diye düşünmemek için soruyorum da..
sğl cnm beğenmene sevindim...inş ismiyle seslendiğim günleride görürz...inş...Kızlar selam,
umarım herkes iyidir. Artık yavaş yavaş hamileliğin ağırlığı çökmeye başladı.
Peppermint; canım bende de nefes problemi oluyor. Hele yemeklerden sonra, çok kötü oluyorum...Karnım patlayacakmış gibi oluyor...
herzaman_seninle; ceyda ismi çok güzel canım. İsmiyle doğsun, büyüsün minişin...
venus; canım bende işten eve gidince 2 saat kadar uyuyorum, hatta bazen hiç uyanamıyorum. Direk yatağa gidip uykuma devam ediyorum....
Kızlar bu arada sabah tartıldım 61,5 kg olmuşum. En son 21 Nisanda 60 kiloydum.3 haftada 1,5 kilo almışım. Toplamda 6,5 kg yapıyor
sğl cnm beğenmene sevindim...efsung hosgeldin cnm, cok gecmis olsun dikkat et kendine
herzaman_seninle ceyda cok hos bir isim cnm. bir de ben ceyla ismini de begeniyorum belki degerlendirirsin.
kizlarrr,
bisey dorcam duvar ve dolap stickerlari en cok cesit nerde bulunur. ben yeni yaptirdigimiz dolabi bikac stickerla suslemek istiyorum da. ??
bir de koridorumda ki bos duvara da buyuk bi sticker istiyorum; dolapla uyumlu olacak sekilde.
dolab icine de bikac kutu; prensesimin coraplarini falan koymak icin.
koctas ve ikeaya mi baksam.
baska nerde olur boyle seyler?
belki 19 mayisda gidebiliriz; tatiliz ya
Cok kolay gelsin.
Ceyda, guzel bir isim.Mutlulukla ismini kullansin.
Ayyy cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Cerenimo, seker sonucun iyi cikmis, gozunaydin.:13:
Efsung ve Gelisimci, seker icin yaptiginiz diyetler ve aldiginiz ilaclar cok kolay gelsin arkadaslar.:13:
Venus, yorgunluklar dedigin gibi artik cok normal ben de artik iyice yavasladigimi hissediyorum. 3. tirmesterde daha da yavaslayacagiz.Horlama icin iki yastikla uyumayi dene canim.
kızlar merhabaa
biz oğluşumla izne ayrıldık.. bi daha da gitmicez, ardından doğum iznimi başlatıcam..
evdeyiz bundan sonra
ilk günden biraz sıkıldık bile amaa
kızlar benim kasıklarımda ayağa kalkıp biraz dolaşınca sanki bebek düşecekmiş gibi ani bir şey oluyo. tam olarak anlatamıyorum da nasıl olduğunu ama garip bişi oluyo işte
aranızda var mı böyle sıkıntısı olan
Peppermint, evet biraz karistimisin canim...24 azra3437 erkek fatih eymen
55 zarpdeniz kız clarissa
AA PARDON CNM YAA,
zarpdeniz'le karistirdim seni :26:
akil da kalmadi valla
Odanın nem oranı da önemliymiş bu burun tıkanıklığı konusunda ama bana çocuk dr. arkadaş kışın al nasıl olsa nemli havalarda doğacak bebeğin dediği için almadım oda nemlendiricisini. Şimdi bana lazım oldu ama kararsızım.
Ya kızlar sabah altıda kıpır kıpır uyandık. Babamıza şov yaptık. Ne güzel babacığı mutlu mutlu işe gönderdik şimdi eşim yine direktörü ile tartışmış(( Çok mutsuzdu. Geçenlerde de yazmıştım ne olur dua edin eşime işle ilgili diye, tekrar rica ediyorum kızlar sizden.
Arkadaslar bende bu hafta seker yüklemesine gidicem, doktorumu aradim, tok karnina normal gel dedi. son bikac gün nelere dikkat etmeliym sizce yüksek cikmamasi icin?
Bi de havlunun icine tülbent dikilip öle kurulamak mi ii oluomus bebisi? bu bildigimz tülbentlerlemi? nedeni neymis acaba??
canim yaa insallah duzelir, stresler biter, mutlu mutlu gecer hamileligimiz...Odanın nem oranı da önemliymiş bu burun tıkanıklığı konusunda ama bana çocuk dr. arkadaş kışın al nasıl olsa nemli havalarda doğacak bebeğin dediği için almadım oda nemlendiricisini. Şimdi bana lazım oldu ama kararsızım.
Horlamalarimiz hamilelikten dolayi bence, o yuzden utanilacak bir sey yok :) Nefes darligi cekmemiz de normal sanirim, bir yerde okumustum ama nerede ve ne okumustum hatirlayamiyorum simdi. Sanirim dedigin gibi ilk uc aya benzer belirtiler yasamaya basliyoruz yavas yavas, yorgunluk, hafiza kaybi vs...günaydın kızlarrnasılsınız bakalım.okuduğum kadarıyla herkes şikayetci hainden :)) eee son trimester a geldik ondan bunlar merak etmeyin yine ilk 3 ay gi,bi yorgunluk uyku ve ağrı şikayetleri olacakmış..benimde dün mesela parmaklarım ağrıyodu masaj yaptırdım eşime.okuldan gelince önceden dışarı çıkardık şimdi ben bi 2 saat kadar uyuyorum.:))
bu arada nefes problemei bende de var hem bendeki çok fenaben birkaç gündür öyle horluyorum kii kendim uyanıyorum sesime eşim de hep dalga geçiyor ama iyi dayanıyor valla.geçen telefona kaydetmiş bei çekmiş yani videoya :)) ayyy bi utandım tabi o gülüyoo inanamadım yaaa bu benmiyim diye.minicik kız ama sesi bi duysanız manda böğürüyo sankii buna acil bi çözüm bulmam lazım.dr a utanırım ben bunu söylemeye yaa..o yanındaki ebeler ve sekreter arakamdan gülerler sonra :)) bana bi fikir bulun bakalım..
bu arada efsung nerlerde yaa..ben onu merak ettim 2 gündür denk gelmedim mesajınıda görmedim sanırım..umarım sıkıntı yoktur.
hadi bakalım hepinizi öptüm ben okula çuf çuf çuf
bence internetten alabilirsin, tr de hepsiburada.com da vardi, duvarlari suslemek icin olanlar da var. Ben erkek olacagi icin, hayvan sevgisini belki arttirabilirim diye duvarlari ciftlikmis gibi suslemeye karar verdim, bu modeli amazonda vardi sadece. ayni markanin denizalti , cicek bahcesi gibi modelleri hepsiburada.com da var. yorumlarda gayet olumluydu, tasinan anneler bile bir kac kez sokup taktim hala kullaniliyor demisler.efsung hosgeldin cnm, cok gecmis olsun dikkat et kendine
herzaman_seninle ceyda cok hos bir isim cnm. bir de ben ceyla ismini de begeniyorum belki degerlendirirsin.
kizlarrr,
bisey dorcam duvar ve dolap stickerlari en cok cesit nerde bulunur. ben yeni yaptirdigimiz dolabi bikac stickerla suslemek istiyorum da. ??
bir de koridorumda ki bos duvara da buyuk bi sticker istiyorum; dolapla uyumlu olacak sekilde.
dolab icine de bikac kutu; prensesimin coraplarini falan koymak icin.
koctas ve ikeaya mi baksam.
baska nerde olur boyle seyler?
belki 19 mayisda gidebiliriz; tatiliz ya
kızlar merhabaa
biz oğluşumla izne ayrıldık.. bi daha da gitmicez, ardından doğum iznimi başlatıcam..
evdeyiz bundan sonra
ilk günden biraz sıkıldık bile amaa
kızlar benim kasıklarımda ayağa kalkıp biraz dolaşınca sanki bebek düşecekmiş gibi ani bir şey oluyo. tam olarak anlatamıyorum da nasıl olduğunu ama garip bişi oluyo işte
aranızda var mı böyle sıkıntısı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?