2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıınn kızlar.

Igdenazcım içini ferah tut canım sen elinden gelen herşeyi yapıyosuun.. Inş.. Bebeğin vaktinde, sağlıkla doğacakk.. Hepimizin miniği de ööle..

Depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsunn. Korkmuşunuzdur tabi..allah beterinden korusun..

Aklım venüs de bende kütahyada oturuyo diye biliyorum.. Umarım çok korkmamıştır. Canım yaa bi haber alabilsek..

şu anlayoşşız vicdansız insanlara gelince bunlara cevabını verip gülüp geçeceksin olmuyo ama... Ben tüm gün kafamı takıyorum böylelerine.. Ya insanlık hali bugün bana yarın sana . Idare etsen ölür müsün? şükür bnm işim masa başı sorun yaşamıyorum pek ama sizin yerinize çook sinirlendimm.. YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISINIZ..

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun, allah vaktinde almayı nasip etsin bebeğini.dualarım senınle:26:..
venüs arkadaştan bir haber var mı kızlar, hamileliğin tadını doya doya çıkaramadı arkadaşımz allah yardımcısı olsun..depremzedelerede geçmiş olsun

Canım bugün nasılsın? İşe başladın sanırım. Kendini fazla yormamaya çalış, uzat ayaklarını taburene öyle iş yap :)

gunaydin cnm,
cok sagol, bugun daha iyiyim; dun tavuk suyu corba yaptim, tum gun onu ictim; bayag iyi geldi (aklinizda olsun, yahudi antibiyotigi deniyormus tavuk suyu corbaya, cok iyiymis gripte )

yalniz burnum acilmadi, o da gecer sanirim yavas yavas..

ignedaz cnm gecmis olsun cok;
ilaclarini ignelerini aliyorsun, insallah bisey olmadan gununde saglikla dogurursun bebegini canm.

venusten haber var mi kizlar?

benim de bu sabah 8.30 da bir kasilmam oldu, tekrarlamaz umarim.

bence çok normal hamilelik döneminde eşlerin aldattığını hepimiz duymuşuzdur eee bilinç altı unutmuyo hiçbirşeyi!!sonuçta cinsel hayat gitgide azalıyor bu suçluluk duygusu yaratıyor...ben de geçenlerde çok yakın bir arkadaşımla eşimi gördüm rüyamda sıçradım resmen yatakta!!!ki asla yakıştıramam bunu ne eşime ne arkadsşıma ama korkunçtu utanç vericiydi..ben takma derim bu dönemde her türlü rüya görebiliriz normal bunlar sen üzülme takma hiçbirşeyi hepsi geçecek kuzularımıza kavuşunca unutucaz bütün bunları!!(ayrıca ben bu tarz rüyalarımı eşime anlatmam atatlarımız ne demiş''eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim'''

çok geçmiş olsun benim ailem de bursa da onlarda ev çatırdadı resmen diyorlar!!ben çanakkaledeyim biz de bayağı hissettik hemen dışarı çıktık Allah korusun bir daha yaşatmasın....

geçmiş olsun o bilinçaltı hiçbirşeyi unutmuyor!!ben 99 depremini yalovaya 18 km uzaklıkta,elazığ depremini 30 km uzaklıkta yaşayan biri olarak o birkaç saniyede neler düşünüyorum anlatamam titremelerimi zor durduk dün gece...neyse ki kütahya buraya uzak artçıları hissetmedik Allah felaketlerinden korusun hepimizi...

çok geçmiş olsun dikkat et dinlen Allah bebeğini korusun...

günaydın canlar...stresli bir deprem gecesinden sonra uyuyabildim hayret,gece boyunca uyandım tabi...bi de bi hararet bastı sormayın...gece 2 büyük koca bardak suyu fondipledim eheuehe ....
kahvaltı moduna geçmeden önce sizleri göriyim istedim...öperim...see ya

deprem olmuş buralarda ben hiç bişi hissetmedim, iyi ki hissemedim. dün bütün gün oğluma alışlveriş yaptık. resimlerini diğer forumda paylaştım. bebek arabası aldık, bebek odası aldık. hepsi çok içime sindi

Canım, burun tıkanıklığı bu haftadan itibaren çok normal. Hastalıkla bir alakası yokmuş. Bende de oluyor ama ben çift yastık ile yatıyorum. Omuzumun altından kendimi yükseltiyorum. Bir de akşam yatmadan ve sabah kalkınca mutlaka tuzlu su ile burnumu temizliyorum bunlar iyi geliyor. Dene bence.

kizlar yaa,

porananoyak oldum ben iyice,
yarim saattir kasilmam var mi diye elim karnimda..

ufff

Canım anlayabiliyor musun bari kaslma mı değil mi? Ya ben hiç anlayamıyorum, karnım bazen kaskatı kesiliyor ama kasılmamıdır nedişr bilemiyorum. Genelde ayaktayken oluyor, oturunca biraz sonra geçiyor ve gaz oluşuyor. Hanigaz sancısını mı karıştırıyprum yoksa gerçekten kasılıyor muyum bilemiyorum bu da beni geriyor.

çok geçmiş olsun benim ailem de bursa da onlarda ev çatırdadı resmen diyorlar!!ben çanakkaledeyim biz de bayağı hissettik hemen dışarı çıktık Allah korusun bir daha yaşatmasın....

Canım hepimize çok geçmiş olsun... Ben o can havliyle kendimi nasıl masanın altına attıysam eşim baya bir sakinleştiremedi beni. Gecede uyku uyuyamadım . Bir daha olmaz inşallah ama internetten baktım, zaten ayın 13 ünden beri kütahyada öncü depremler oluyormuş. Beklenen bir depremmiş ama kimse uyarmadı. ,Nasıl bir devlet bu bilemiyorum. Kadınlar öldürülür sokak ortasında koruyamaz, geliyorum diyen depreme uyarmaz offf!! Bu gün acaip karamsarım.

çok geçmiş olsun canım.allah şifalar versin.umarım bebişini zamanında sğlıklı bir şekildekucağına alırsın.

Hissetmemen bir yandan iyi olmuş canım. Bu arada Oğluşuna aldığın oda takımı da bebek arabası da çok şeker. Güzel günlerde kullanırsın inşallah...

igdenaz çok geçmiş olsun canım rabbim zamanında nasip etsin bebişini eline almayı bu arada kızlar venüs aydında oturuyor profilinde öyle yazıyor

igdenaz çok geçmiş olsun canım rabbim zamanında nasip etsin bebişini eline almayı bu arada kızlar venüs aydında oturuyor profilinde öyle yazıyor

Profilinde aydın yazıyor ama kütahyada oturuyor diye biliyorum. Neyse umarım dün gece sorun yaşamamışsındır. ulaşabildin mi bir yakınına falan?

cnm aynen cirft yastikla yatiyorum, devamli okyanus suyu ile yikiyorum burnumu,
ama cok tikali, sinuzit oldum diye korkuyorum;
sonunda antibiyotik isticem sanirim doktordan :-((

kasilmayi artik cok rahat ayirdediyorum ben cnm,
zaten distan da belli oluyor; esim bile anliyor artik;
karnimi aciyorum kasilinca; bi taraf top gibi oluyor, kaskati;
esim elini koyuyor; rahatlayinca bak simdi rahatladi diy mi diyor; evet diyorum ben de.

boyle bi taraf top gibi oluyorsa; ve de sert, ayni zamanda icerden disari bir baski hissediyorsan (sanki bebek elleri ya d aayaklarini dayamis ittiriyormus gibi ) bu kasilma cnm,
onun disinda idrara sikisinca ya da yorulunca vs. olan gerilmeler de var; o gerilmelerde gerginlik daha uzun suruyor; oyle 30 sn-1 dk.da gecmiyor; ve de icten disa baski olmuyor cnm

Profilinde aydın yazıyor ama kütahyada oturuyor diye biliyorum. Neyse umarım dün gece sorun yaşamamışsındır. ulaşabildin mi bir yakınına falan?

yok ulaşamadım msn yi açtım kız kardeşim ıspartada okuyo onunla ben uyuyana kadar net açık kaldı ben uyuyunca o kapatmış çok zor bi geceydi ya inşallah bi daha olmaz

canım bana bu pazartesi idrar tahlili yapıldı.iltihap çıktı..antibiyotik vrdi..aynı gün kültürede bakıldı onun sonucu yarın beeli olcak..sıkıntılara sebep olan bakterimi antibiyotik mi?
canım bakteri zarar veriyormuş Allah korusun. benim vajina kültürümde s. aureus diye bir bakteri çıktı

arkadaşlar depremi hissetinizmi? kütahyada olmuş yaaaaa
hem de fena hissettik hiç iyi değildim biraz arabaya indik sonra geldik eve Allah korusun

canım çok çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın
kizlar yaa,

porananoyak oldum ben iyice,
yarim saattir kasilmam var mi diye elim karnimda..

ufff

bende öyle biraz karnım sertleşsin manyak gibi oluyorum. dün depremden önce bebeğim öyle şiddetli vurdu ki deprem gibi dedim eşim içine mi doğdu diyor.

venüsten haber yok galiba.
bu arada kızlar ben hep bacak ağrım oluyor sızlıyor uyuyamıyorum diyordum ya 3 gündür o konuda rahattım ama dün sol kolum zaten sırttta kulunç vardı ordan başlıyarak sanki kolum oyuluyorcasına sızladı ağlayarak sabah ettim sıcak su torbası buz duş ama yok yani. şu anda tek elle yazıyorum. galiba bu sıkıntıları tek yaşayan benim neden oluyor acaba sinir sıkışması gibi magnezyum da içiyorum

Son düzenleme:

cnm yaa, cok gecmis olsun;
Allah tekrarini yasatmasin

ben duymamisim hic depremi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…