Kızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
Canım bugün nasılsın? İşe başladın sanırım. Kendini fazla yormamaya çalış, uzat ayaklarını taburene öyle iş yap :)
kızlar ben size bi derdimi anlatmak istiyorum dün gece 3 kere ağlayarak uyandım her defasında rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm benim eşimde çok mülayim biridir gittiği geldiği saat belli arada iş telinden arayıp kontrolde ediyorum çalıştığı yerde bayanda yok ilgi alaka zaten var bana ilgisiz hiç değil yani nolcak benim bu halim ya paranoyak oldum zaten çok kıskanç bi insandım bu aralar iyice fazlalaştı napıcam ben ya
Kızlar Bursa' dayım ve felaket sallandık. Ben uykudan sıçradım. Kendime gelemiyorum hala. Zaten izmit depreminden psikolojim bozuk. Off!!! Bu gece bana uyku yok. Çok uzun salladı yaa! Bizim evde dolaplar duvra çarptı.(( Allah tan şuan can kaybı yok
Cok gecmis olsun kizlar. Bende bugun esimle afyona tatile gelmistim. Kutahya yolu uzerinde bi oteldeyiz. Burada inanilmaz hissettik. Herkes panik haldeydi. Ben boluluyum ve 2 buyuk deprem yasadigim icin asiri tepki veriyorum . Ama hamile olmak cok daha korkuttu beni hemen bebegim aklima geldi. Birde 12 kasim depreminde ayaklarim ciplak cikmistik disari cok usumustum. Deprem olmaya baslayinca bilincalti galiba hemen corap aramaya basladim. Esim soruyo napiosin die. Corap ariyorum dedim. Simdi aklima geldikce
Guluyorum. Allah daha buyuk felaketlerden korusun. Herkese gecmis olsun.
Kızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
gunaydin cnm,
cok sagol, bugun daha iyiyim; dun tavuk suyu corba yaptim, tum gun onu ictim; bayag iyi geldi (aklinizda olsun, yahudi antibiyotigi deniyormus tavuk suyu corbaya, cok iyiymis gripte )
yalniz burnum acilmadi, o da gecer sanirim yavas yavas..
ignedaz cnm gecmis olsun cok;
ilaclarini ignelerini aliyorsun, insallah bisey olmadan gununde saglikla dogurursun bebegini canm.
venusten haber var mi kizlar?
benim de bu sabah 8.30 da bir kasilmam oldu, tekrarlamaz umarim.
kizlar yaa,
porananoyak oldum ben iyice,
yarim saattir kasilmam var mi diye elim karnimda..
ufff
çok geçmiş olsun benim ailem de bursa da onlarda ev çatırdadı resmen diyorlar!!ben çanakkaledeyim biz de bayağı hissettik hemen dışarı çıktık Allah korusun bir daha yaşatmasın....
deprem olmuş buralarda ben hiç bişi hissetmedim, iyi ki hissemedim. dün bütün gün oğluma alışlveriş yaptık. resimlerini diğer forumda paylaştım. bebek arabası aldık, bebek odası aldık. hepsi çok içime sindi
igdenaz çok geçmiş olsun canım rabbim zamanında nasip etsin bebişini eline almayı bu arada kızlar venüs aydında oturuyor profilinde öyle yazıyor
cnm aynen cirft yastikla yatiyorum, devamli okyanus suyu ile yikiyorum burnumu,Canım, burun tıkanıklığı bu haftadan itibaren çok normal. Hastalıkla bir alakası yokmuş. Bende de oluyor ama ben çift yastık ile yatıyorum. Omuzumun altından kendimi yükseltiyorum. Bir de akşam yatmadan ve sabah kalkınca mutlaka tuzlu su ile burnumu temizliyorum bunlar iyi geliyor. Dene bence.
Canım anlayabiliyor musun bari kaslma mı değil mi? Ya ben hiç anlayamıyorum, karnım bazen kaskatı kesiliyor ama kasılmamıdır nedişr bilemiyorum. Genelde ayaktayken oluyor, oturunca biraz sonra geçiyor ve gaz oluşuyor. Hanigaz sancısını mı karıştırıyprum yoksa gerçekten kasılıyor muyum bilemiyorum bu da beni geriyor.
.
Profilinde aydın yazıyor ama kütahyada oturuyor diye biliyorum. Neyse umarım dün gece sorun yaşamamışsındır. ulaşabildin mi bir yakınına falan?
canım bakteri zarar veriyormuş Allah korusun. benim vajina kültürümde s. aureus diye bir bakteri çıktıcanım bana bu pazartesi idrar tahlili yapıldı.iltihap çıktı..antibiyotik vrdi..aynı gün kültürede bakıldı onun sonucu yarın beeli olcak..sıkıntılara sebep olan bakterimi antibiyotik mi?
hem de fena hissettik hiç iyi değildim biraz arabaya indik sonra geldik eve Allah korusunarkadaşlar depremi hissetinizmi? kütahyada olmuş yaaaaa
canım çok çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınKızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
kizlar yaa,
porananoyak oldum ben iyice,
yarim saattir kasilmam var mi diye elim karnimda..
ufff
Canım hepimize çok geçmiş olsun... Ben o can havliyle kendimi nasıl masanın altına attıysam eşim baya bir sakinleştiremedi beni. Gecede uyku uyuyamadım . Bir daha olmaz inşallah ama internetten baktım, zaten ayın 13 ünden beri kütahyada öncü depremler oluyormuş. Beklenen bir depremmiş ama kimse uyarmadı. ,Nasıl bir devlet bu bilemiyorum. Kadınlar öldürülür sokak ortasında koruyamaz, geliyorum diyen depreme uyarmaz offf!! Bu gün acaip karamsarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?