canım baktım göremedim..eğer sen görürsen bana bilgi verebilirmisin? alfoxil 500mg..
arkadaşlar depremi hissetinizmi? kütahyada olmuş yaaaaa
evet canım ben manisadayım. burda baya hissettik ve çoookk korktum
ben evde yalnızım ve çok korktum ve korkuyorumda üstelik ağladım bile
Canım özel mesaj gönderdim, sanırım B sınıfı.
idrar yolu iltihabın varsa bol bol su ve mümkünse kızılcık suyu içebilirsin. bol bol su içmeyi ihmal etme. tam tedavi olmazsan tekrarlayabilir idrar yolu iltihabı... bu aylarda idrar yolu iltihabına yakalanma ihtimalimiz çok yüksek zatensağol canım yani ne iyi ne kötü....
cnm ben silivrideyim... tam yatmaya hazırlanıodukki çok fena hissettik... aynen giyindik açtık tv yi tv8 de şener üşümezsoy u izlioruz... eşim yatalım dio ama ben tırstım biras tekrar olurmu die ama üşümezsoy tekrar olmaz dedi, rahatladık biras... yayın devam edio izleyin isterseniz...
umarım merkez üssünde hiçbir can kaybı yoktur... Allah yardımcımız olsun...
hem de nası hissetikkkkk off Kadıköy-kızıltoprak
ben mutfaktaydım..başım döndü sandım...eşim de TVkarşısındaydı...valla bitene kadar birbirimize sarıldık kaldık öylece...yarım saat dışarda kaldık...şimdi geldik eve...hepimize geçmiş olsun...Venus43 kütahyada değildi dimi???aklımda öyle kalmış ???
ailem kütahyada görüştüm....tv dende izlediğime göre can kaybı yok ama yıkılan evler varmış simavda....
idrar yolu iltihabın varsa bol bol su ve mümkünse kızılcık suyu içebilirsin. bol bol su içmeyi ihmal etme. tam tedavi olmazsan tekrarlayabilir idrar yolu iltihabı... bu aylarda idrar yolu iltihabına yakalanma ihtimalimiz çok yüksek zaten
aydınmış baktım profiline...dedim bi de o stres olmasın arkideşimize
umarım iyidir yaa..hadi artık bize güzel haberler getirrrrrrrr
ailem kütahyada görüştüm....tv dende izlediğime göre can kaybı yok ama yıkılan evler varmış simavda....
ayy geçmiş olsun kızlar yaaa inşallah artçı gibi bir şeydir
korkuyorum ben ya
canım yanına gelebilecek kimse yok mu yada gidebileceğin bir komşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?