2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar depremi hissetinizmi? kütahyada olmuş yaaaaa

cnm ben silivrideyim... tam yatmaya hazırlanıodukki çok fena hissettik... aynen giyindik açtık tv yi tv8 de şener üşümezsoy u izlioruz... eşim yatalım dio ama ben tırstım biras tekrar olurmu die ama üşümezsoy tekrar olmaz dedi, rahatladık biras... yayın devam edio izleyin isterseniz...

umarım merkez üssünde hiçbir can kaybı yoktur... Allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar depremi hissetinizmi? kütahyada olmuş yaaaaa

hem de nası hissetikkkkk off Kadıköy-kızıltoprak
ben mutfaktaydım..başım döndü sandım...eşim de TVkarşısındaydı...valla bitene kadar birbirimize sarıldık kaldık öylece...yarım saat dışarda kaldık...şimdi geldik eve...hepimize geçmiş olsun...Venus43 kütahyada değildi dimi???aklımda öyle kalmış ???

sağol canım yani ne iyi ne kötü....
idrar yolu iltihabın varsa bol bol su ve mümkünse kızılcık suyu içebilirsin. bol bol su içmeyi ihmal etme. tam tedavi olmazsan tekrarlayabilir idrar yolu iltihabı... bu aylarda idrar yolu iltihabına yakalanma ihtimalimiz çok yüksek zaten

aydınmış baktım profiline...dedim bi de o stres olmasın arkideşimize
umarım iyidir yaa..hadi artık bize güzel haberler getirrrrrrrr

ailem kütahyada görüştüm....tv dende izlediğime göre can kaybı yok ama yıkılan evler varmış simavda....

ayy geçmiş olsun kızlar yaaa inşallah artçı gibi bir şeydir

sağol canım evet dr.da dedi bol bol su iç diye.kızılcık suyuda bulursam işçerim canım

ailem kütahyada görüştüm....tv dende izlediğime göre can kaybı yok ama yıkılan evler varmış simavda....

ailene çok geçmiş olsun... ben bi yandan twitter danda takip ediorum kütahya köylerinde göçükler varmış diolar... Allah yardımcımız olsun tekrar tekrar dua ediorum can kaybı yoktur umarım...

ayy geçmiş olsun kızlar yaaa inşallah artçı gibi bir şeydir

cnm deprem öncüymüş, az önce de artçısı olmuş 4,6 şiddetinde... umarım devamı gelmez...

Kızlar Bursa' dayım ve felaket sallandık. Ben uykudan sıçradım. Kendime gelemiyorum hala. Zaten izmit depreminden psikolojim bozuk. Off!!! Bu gece bana uyku yok. Çok uzun salladı yaa! Bizim evde dolaplar duvra çarptı. (( Allah tan şuan can kaybı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…