2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim vajina kültüründe bakteri çıkmıştı ya antibiyotik kullanıyordum ya şimdi netten bakıyorum da ne kadar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş Allah korusun. benim gibi yaşayan var mı?
canım benden de kültür alındı ama ne çıktı henüz bilmiyorum..
doktor antibiyotik ve iki kez kullanmalık fitil verdi..bi de toz içtim suya karıştırıp 1 akşam..
canım çok sılımıştı ağlaya ağlaya çıkmıştım hastaneden..salı günü randevum var inşallah iyidir meleğim..insan çok endişe ediyor..çokk..sağlıkla bir gelseler

canım büyük geçmiş olsun..dediğin gi,bi ilaçlarını içiyorsun Allah ın izni ile bişeycik olmayacak meleklerimize..zor dönem yaşıyoruz yine de çok şükür halimize..
kizlar yaa,

porananoyak oldum ben iyice,
yarim saattir kasilmam var mi diye elim karnimda..

ufff

canım bu kasılmalar nasıl oluyor..bebek ara sıra bende de toplanıyo ama kasılma durumunu çözemedim..
nasıl bir ağrı ya da durum bu ?

Bende çözemedim bir türlü bu kasılmalar nasıl oluyor,bende de karnımda bi sertleşme oluyor özellikle yorulunca ve yürürken taş kesiliyor resmen bazen sağda bazende solda toplanma oluyor elimle hissedebiliyorum ne kadar sert olduğunu ama anlamlandıramıyorum

boyle karninin bir tarafi top gibi oluyorsa; ve de sert, ayni zamanda icerden disari bir baski hissediyorsan (sanki bebek elleri ya d aayaklarini dayamis ittiriyormus gibi ), 30sn-1 dk icinde gevseyip rahatliyorsa ; bu kasilma cnm,
disardan bile gozle goruluyor cnm kasilma oldugunda. tam anlayamiyorsan hemen karnini ac bak, bir tarafta toplanmis bi sertlik var mi

bir de gunde bikac kez se endiselenecek bisye yok zaten cnm, o kadari normal

ne kadar siklikla olmasi tehlikeli peki? Bende de oluyor bu kasilmalar...

Hani arada arkadasim hamile falan diye bahsediyroum ya, o benim oldugum haftalarda iken bebegi öyle bir tekmeler atiyordu ki ben elimle dokundugumda tekmeyi hissedersem korkuyordum diyebilirim. YAni cok kuvvetli tekmeler atiyordu. Benim bebegim icimde donuyor, arada sikistirirsam , egilirsem pit pit vuruyor ama kuvvetli tekme atmiyor. Bu sorun olabilir mi sizce?

canım sorun olmaz benimkisi hafta sonu çok durgun diye üzülürken şimdi sarsıntı yapıyor sanki

ne kadar siklikla olmasi tehlikeli peki? Bende de oluyor bu kasilmalar...

1 saatte 4 ke zolursa doktoru aramak gerekiyor cnm.

cnm benim bebegim de ayni cok narin dokunuslari.
her bebegin mizaci farkli imis;
baskalarinin bebekleri ile karsilastirmamak lazimmiS; endise etme cnm, onemli olan hareket etmesi.

saol canım benim..
ara sıra oluyor toplanıveriyo bi yere ben de şirinlik yapıyo sanıyordum
ama öyle sık sık olan bişi değil..
benim sıkıntım başka yönde..
sabah 5 de kaşıntıya uyandım göbişim kaşınıyor kalktım ıslatıp sildim krem sürdüm tabi o sarsıntıya uyandı fındığım..sağa dönüyorum sağdan vuruyor hadi yazık diyorum sola dönüyorum soldan tepiyor..
sırt üstü yatım dedim içerde takla attı uyutmadı beni ya:84:

cnm bu 0+ ay

ilk aylar yatirilip ana kucagi oluyor; oyuncak bari var hatta

ayri ayri hem anakucagi hem mama sandalyesi almamis olurum diye dusundum,

ev tipi anakucagi cok gerekli oluyormus

ben de bebek saniyordum nceleri,
doktor anlatinca ogrendikk

masallah bebisine,

benimki de bazen saga yatsam sagdan, sola yatsam soldan vuruyor pit pit;
kiyamiyorum rahat edemiyor herhalde diye, donup duruyorum, uyuyamiyorum ))

canım çok geçmiş olsun, kaçıncı haftadasın? rabbim hepimizi korusun.....

Amin. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim bebeğim henüz 26 haftalık. Duaları ile bana destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun. Rabbbim hepimizin bebeğini korusun.Hiç birinizi tanımıyorum ama dualarım seninle diyen arkadaşın mesajını okuduğumdan beri gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Teşekkür ederim.

arkadaşlar ben daha şeker yüklemesini yaptırmadım. 28.haftadayım pazartesiye randevu aldım. şeker yüklemesi için herhangi bir zaman var mı ? doktor 26. haftada gel demişti şehir dışında olduğum için gidemedim.yeni geldim geç mi kaldım acaba??

tamamen yatanlar var bebek doğduğunda da kullanılabiliyor mutfakta iş yaparken vs. bu da öyle modeldir belki o zaman erken almakta fayda var

peki ne yapmak lazım ben bezelye,havuç yedim diye sağlıklı bi iş yaptım sanıyodum..siz ne yemek pişiriyosunuz..

sebze yemeklerının ıcınde havuc pirinç olmadan
kabak semız otu ıspanak patlıcan falan fılan ole iste
neysekkı sebzeyıo cok severım onun ıcın sorun olömuyo

24+28 arası........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…