cnm yaa, cok gecmis olsun;
Allah tekrarini yasatmasin
ben duymamisim hic depremi..
canım benden de kültür alındı ama ne çıktı henüz bilmiyorum..kızlar benim vajina kültüründe bakteri çıkmıştı ya antibiyotik kullanıyordum ya şimdi netten bakıyorum da ne kadar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş Allah korusun. benim gibi yaşayan var mı?
canım büyük geçmiş olsun..dediğin gi,bi ilaçlarını içiyorsun Allah ın izni ile bişeycik olmayacak meleklerimize..zor dönem yaşıyoruz yine de çok şükür halimize..Kızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
kizlar yaa,
porananoyak oldum ben iyice,
yarim saattir kasilmam var mi diye elim karnimda..
ufff
canım benden de kültür alındı ama ne çıktı henüz bilmiyorum..
doktor antibiyotik ve iki kez kullanmalık fitil verdi..bi de toz içtim suya karıştırıp 1 akşam..
canım çok sılımıştı ağlaya ağlaya çıkmıştım hastaneden..salı günü randevum var inşallah iyidir meleğim..insan çok endişe ediyor..çokk..sağlıkla bir gelseler
canım büyük geçmiş olsun..dediğin gi,bi ilaçlarını içiyorsun Allah ın izni ile bişeycik olmayacak meleklerimize..zor dönem yaşıyoruz yine de çok şükür halimize..
canım bu kasılmalar nasıl oluyor..bebek ara sıra bende de toplanıyo ama kasılma durumunu çözemedim..
nasıl bir ağrı ya da durum bu ?
canım benden de kültür alındı ama ne çıktı henüz bilmiyorum..
doktor antibiyotik ve iki kez kullanmalık fitil verdi..bi de toz içtim suya karıştırıp 1 akşam..
canım çok sılımıştı ağlaya ağlaya çıkmıştım hastaneden..salı günü randevum var inşallah iyidir meleğim..insan çok endişe ediyor..çokk..sağlıkla bir gelseler
canım büyük geçmiş olsun..dediğin gi,bi ilaçlarını içiyorsun Allah ın izni ile bişeycik olmayacak meleklerimize..zor dönem yaşıyoruz yine de çok şükür halimize..
canım bu kasılmalar nasıl oluyor..bebek ara sıra bende de toplanıyo ama kasılma durumunu çözemedim..
nasıl bir ağrı ya da durum bu ?
boyle karninin bir tarafi top gibi oluyorsa; ve de sert, ayni zamanda icerden disari bir baski hissediyorsan (sanki bebek elleri ya d aayaklarini dayamis ittiriyormus gibi ), 30sn-1 dk icinde gevseyip rahatliyorsa ; bu kasilma cnm,
disardan bile gozle goruluyor cnm kasilma oldugunda. tam anlayamiyorsan hemen karnini ac bak, bir tarafta toplanmis bi sertlik var mi
bir de gunde bikac kez se endiselenecek bisye yok zaten cnm, o kadari normal
Hani arada arkadasim hamile falan diye bahsediyroum ya, o benim oldugum haftalarda iken bebegi öyle bir tekmeler atiyordu ki ben elimle dokundugumda tekmeyi hissedersem korkuyordum diyebilirim. YAni cok kuvvetli tekmeler atiyordu. Benim bebegim icimde donuyor, arada sikistirirsam , egilirsem pit pit vuruyor ama kuvvetli tekme atmiyor. Bu sorun olabilir mi sizce?
canım sorun olmaz benimkisi hafta sonu çok durgun diye üzülürken şimdi sarsıntı yapıyor sanki
ne kadar siklikla olmasi tehlikeli peki? Bende de oluyor bu kasilmalar...
Hani arada arkadasim hamile falan diye bahsediyroum ya, o benim oldugum haftalarda iken bebegi öyle bir tekmeler atiyordu ki ben elimle dokundugumda tekmeyi hissedersem korkuyordum diyebilirim. YAni cok kuvvetli tekmeler atiyordu. Benim bebegim icimde donuyor, arada sikistirirsam , egilirsem pit pit vuruyor ama kuvvetli tekme atmiyor. Bu sorun olabilir mi sizce?
boyle karninin bir tarafi top gibi oluyorsa; ve de sert, ayni zamanda icerden disari bir baski hissediyorsan (sanki bebek elleri ya d aayaklarini dayamis ittiriyormus gibi ), 30sn-1 dk icinde gevseyip rahatliyorsa ; bu kasilma cnm,
disardan bile gozle goruluyor cnm kasilma oldugunda. tam anlayamiyorsan hemen karnini ac bak, bir tarafta toplanmis bi sertlik var mi
bir de gunde bikac kez se endiselenecek bisye yok zaten cnm, o kadari normal
Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
kizlar bebegim icin bu 3 fonksiyonlu mama sandalyesini begendim;
sizce nasil?
fıstık çok güzel de erken değil mi almak için. arkadaşım 6-7 aylıkken almıştı .. otutturup deneyip ööle aldı.. onun bebişi tombiş biraz bazı mama sandelyelerinin alt kısmı bebişin bacaklarını acıtmış.
saol canım benim..
ara sıra oluyor toplanıveriyo bi yere ben de şirinlik yapıyo sanıyordum
ama öyle sık sık olan bişi değil..
benim sıkıntım başka yönde..
sabah 5 de kaşıntıya uyandım göbişim kaşınıyor kalktım ıslatıp sildim krem sürdüm tabi o sarsıntıya uyandı fındığım..sağa dönüyorum sağdan vuruyor hadi yazık diyorum sola dönüyorum soldan tepiyor..
sırt üstü yatım dedim içerde takla attıuyutmadı beni ya:84:
canım çok geçmiş olsun, kaçıncı haftadasın? rabbim hepimizi korusun.....
fıstık çok güzel de erken değil mi almak için. arkadaşım 6-7 aylıkken almıştı .. otutturup deneyip ööle aldı.. onun bebişi tombiş biraz bazı mama sandelyelerinin alt kısmı bebişin bacaklarını acıtmış.
peki ne yapmak lazım ben bezelye,havuç yedim diye sağlıklı bi iş yaptım sanıyodum..siz ne yemek pişiriyosunuz..
arkadaşlar ben daha şeker yüklemesini yaptırmadım. 28.haftadayım pazartesiye randevu aldım. şeker yüklemesi için herhangi bir zaman var mı ? doktor 26. haftada gel demişti şehir dışında olduğum için gidemedim.yeni geldim geç mi kaldım acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?