Kızlar Bursa' dayım ve felaket sallandık. Ben uykudan sıçradım. Kendime gelemiyorum hala. Zaten izmit depreminden psikolojim bozuk. Off!!! Bu gece bana uyku yok. Çok uzun salladı yaa! Bizim evde dolaplar duvra çarptı.(( Allah tan şuan can kaybı yok
telefonlarda çalışmıyoki arıyamıyorum karşı komşuya geçtim ama eve geri döndüm kalamadım ordada şimdide pişman oldum eve geldim diye offff ya
Canım çekinecek utanacak birşey yok bence geri git komşuna. Yalnız kalma en azından birilerine ulaşana kadar.
inşallah bir şey olmaz canım yaaa, inşallah...
o kadar samimiyetimiz yokki gidip nasıl kalayım orda allah korusun bi daha olmasın ya
Cok gecmis olsun kizlar. Bende bugun esimle afyona tatile gelmistim. Kutahya yolu uzerinde bi oteldeyiz. Burada inanilmaz hissettik. Herkes panik haldeydi. Ben boluluyum ve 2 buyuk deprem yasadigim icin asiri tepki veriyorum . Ama hamile olmak cok daha korkuttu beni hemen bebegim aklima geldi. Birde 12 kasim depreminde ayaklarim ciplak cikmistik disari cok usumustum. Deprem olmaya baslayinca bilincalti galiba hemen corap aramaya basladim. Esim soruyo napiosin die. Corap ariyorum dedim. Simdi aklima geldikce
Guluyorum. Allah daha buyuk felaketlerden korusun. Herkese gecmis olsun.
İnşallah olmaz canım. Bu arada venüse de aklım takıldı ben de onu kütahyada diye hatırlıyorum çünkü siyanür havuzundan korktuğunu falan yazıyordu.
Kızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
Kızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
Malesef herkes aynı anlayışa ve vicdana sahip değil. Ben de işten ayrıldım ama bir iki dava takip ediyorum, eşim beni çata'ya götürdü işi gücü bırakıp,dışarda bekliyor. Ben ayakta uzun süre duruşma bekledim ve müvekkil benim durumumu bildiği halde o gün beni fazlaca yordu, duruşmadan sonra toplantı yaptık, gereksiz uzatmalar ve üzerine bir hafta sonra bir daha toplantı neyse ki yakın yerde toplandık. Bende o gün çok sinirlenmiştim. Senin ki çok daha sinirlenilecek bir durum.Neyse az kaldı tatil yakındır.Allah kolaylık versin.
canım kimse kimsenin derdinden anlamıyor ama ne utanmaz vicdansızlar var ben de çok sinir oluyorum rabbim korusun kimseye muhtaç etmesin. umarım iyisindir canım keşke sevk alıp gitmeseydin bile.
benzer durumu ben de yaşadım bu hafta..
bir iş vardı...ayakta fazla duramıyorum dedim..bu iş için sürekli ayakta durmak zorunda değilsin dediler. ara sıra oturabilirsin dediler....vicdanına bırakıyorum insanların..anlamsız çok anlamsız..
iş yaptırcam derken günaha giriyorlar..,Allah a havale..
sıkma canını arkadaşım..böyle şeylere hep hazır olmamız gerekiyor. sık dişini 1 ay kaldı ayrılmamıza...
Canım gözün aydın. Hiç ayrılmazsınız inşallah bir daha :)))
Canım sinirlenmeke çok haklısın. Ben okurken bile sinirlendim ama Allah' a havale et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?