Süpersin. Günlerdir sorduğum dr. hemşire kimse böyle net anlatamamıştı. Saoö canım ya o zaman benim kilerin bazıları gerilme. Kasılma da günde 1 veya 2 defa oluyor demektir. :)) rahatladım sayende
Saol canım ama bence iyi ki de duymamışsın gerçekten çok korktum
Aaa! bu benim aldığımın aynısı benim ki de mavili üzerinde evler falan var. 0+ olarak ana kucağı yerinede kullanıyorsun. Birde kullnan arkadalarımın dediğine göre üzerindeki inekli oyuncağı bebekler çok seviyormuş. Basınca mööölüyor
iyi cnm, faydam olduguna sevindim.
(only_smile cigim yukaridaki msjlarimi gormussundur, kasilmalarimi tarif etmistim cnm )
cnm benim de sayisi azaldi, gun de 4-5ten ; 3-4e indi.
Magnezyum hapi azaltiyormus kasilmalari sanirim; bana da iyi geldi.
Aaa, zevklerimiz ayni seninle desene,
ben de pembesi olsun isterdim ama yok,
sari ve kirmizi var, kirmizi daha guzel sanirim
sen nerden almistin cnm,
jokerde329
ben ordan alicam sanirim, h.sonu bakicaz
cnm birde kraftın dondy beşik&mama sandalyesi var onada baktınmı e-bebek sitesindende inceleyebilirsin yanlız senin baktığına göre daha pahalı 450 tl ama tekerlekli istediğin yere taşıyabiliyosun sağa sola değilde ileri geri sallanabiliyo.. Arkadaşım aldı bunu çok memnun hatta bebek hep onda yatıyo yatağına yatıramıyolarBende düşünüyorum bunu para durumunu ayarlayabilirsek tabi Senin baktığında çok güzel ama tekerleği yok sanırım taşırken zorlanabilirsin diye bunu söyleyeyim dedim
Eki Görüntüle 197180
kızlar duvar kağımız böyle eklenmiştir umarım...
desenler simli ve parlıyo fotoda az parlamış flaştan...
bebişimin odasında kullanacağım köşe koltukta çıkmış azcık...
nasıl?
bilerek cicili bicili desen seçmedimki uzun yıllar kullanılsın diye...
yorumlar?
Eki Görüntüle 197180
nasıl?
yorumlar?
cnm bu kağıdı görmüştüm ben de ... çok güzel simli :) güzel günler geçirsin bebişin inşallah odasındaa... bizimki de dün bitti kurumasını beklioduk kurudu sanırım artık :) ben de ekliim resimlerini en kısa zamanda :)
iyi cnm, faydam olduguna sevindim.
(only_smile cigim yukaridaki msjlarimi gormussundur, kasilmalarimi tarif etmistim cnm )
cnm benim de sayisi azaldi, gun de 4-5ten ; 3-4e indi.
magnezyum hapi azaltiyormus kasilmalari sanirim; bana da iyi geldi.
aaa, zevklerimiz ayni seninle desene,
ben de pembesi olsun isterdim ama yok,
sari ve kirmizi var, kirmizi daha guzel sanirim
sen nerden almistin cnm,
jokerde329
ben ordan alicam sanirim, h.sonu bakicaz
Eki Görüntüle 197180
nasıl?
yorumlar?
kızlar yarın bizde havuzlu hana macerasına katılıyoruz hehehehe
oğlumu kızkardeşime bırakıcam onla gitmek çok zor olur herhalde annem ve kayınvalidemle gidicez
mevlüt şekerlerini sepetini falan almak istiyorum gecelik mi pijamamı hala karar vermedim
Canım ben chicco nun kendi mağazasından aldım ama ben para vermedim. Benim aldığım araba setinin yanında hediye olarak verdiler. Ama ayrı olarak o zamanda 329 a satılıyordu. Keşke geçen hafta alsaydın. Joker mağazasında chicco üzünlerinde 100 TL ye 25TL hediye çeki kampanyası vardı. Yada bekle Temmuzda sanırım e- bebekte 250TL ye 50 TL kampanyası olabilir.
Canım çok şirinmiş duvar kağıdınız dediğin gibi simleri görünmüyor.
En alt katında bebe sarayından bağımsız iyice köşede kalmış bir dükkan var gecelik satam orada çok hoş gecelikler var bence orayada bak, hem fiyatları da çok aşırı değil. Chez Elle' in ürünlerini satıyor.
Canım ben chicco nun kendi mağazasından aldım ama ben para vermedim. Benim aldığım araba setinin yanında hediye olarak verdiler. Ama ayrı olarak o zamanda 329 a satılıyordu. Keşke geçen hafta alsaydın. Joker mağazasında chicco üzünlerinde 100 TL ye 25TL hediye çeki kampanyası vardı. Yada bekle Temmuzda sanırım e- bebekte 250TL ye 50 TL kampanyası olabilir.
Canım çok şirinmiş duvar kağıdınız dediğin gibi simleri görünmüyor.
En alt katında bebe sarayından bağımsız iyice köşede kalmış bir dükkan var gecelik satam orada çok hoş gecelikler var bence orayada bak, hem fiyatları da çok aşırı değil. Chez Elle' in ürünlerini satıyor.
cnm ona ben de kafayi taktim birara;
ama bazi bebek cok severken bazi bebekler yatmamis onda,
mama sandalyesi olarak da biraz alcak ve hantal kaliyor,
onceleri cok istemistim, simdi vazgectim gibi
ama sen yeniden aklima soktun sanki
napsam:44:
fotoyu büyütünce bi iki yerindeki belli oluyo sadece cnm..
beğenmene sevindim...
jokerin kampanyasi 22 sine kadar devam ediyor cnm, bitmedi daha.
ondan yararlanicaz.
sen bebek arabasi ne almistin cnm,
daha once sorduysam kusura bakma, su bebek arabasi konusunda kafam allak bullak hala
ona da bakicaz da bu h.sonu
Evet büyütünce gördüm. Çok şirin gerçekten de :)) Güzel günleriniz geçsin o güzel odada
Aaa! Çok sevindim devam etmesine o zaman hiç kaçırma al!
Biz chicco black label travel system set aldık. Chicco Black Label Ben ama 3 aylıkken falan aldım. O zaman kampanya vardı chicco da set normalde 2200 TL ama 1800 e indirip bir de yanına bu mama sandalyesini veriyorlardı o yüzden erkende olsa aldım. Çok hafif bir araba değil ama travel systemlerin hiç biri hafif değil. Ben de travel istediğim için razı oldum :)) Bir tek bebeconfort nispeten daha hafif. Ben de zaten bebeconfort mila ve bu model arasında kaldım. ama bebeconfortu daha önce duymamıştım bu black label serisini kullnana arkadaşlarımda çok memnun olunca bunu tercih ettim.Şimdi çevreme baktığımda bir sürü bbeconfort kullanan görüyorum ( memenunlar mı bilemem)
Kafanı karıştırdım desene Yanlız şöyle bilgi vereyim onun boyu istediğin kadar yükseltilip alçaltılıyo hbrin olsun 16 melodisi var zaman ayarlı sallanabiliniyo falan bende kraftın satış temsilcisi gibi oldum Düşün cnm en doğru kararı sen verirsin ötekide güzel ama o işine gelcekse onu al
Aaa! Çok sevindim devam etmesine o zaman hiç kaçırma al!
Biz chicco black label travel system set aldık. Chicco Black Label Ben ama 3 aylıkken falan aldım. O zaman kampanya vardı chicco da set normalde 2200 TL ama 1800 e indirip bir de yanına bu mama sandalyesini veriyorlardı o yüzden erkende olsa aldım. Çok hafif bir araba değil ama travel systemlerin hiç biri hafif değil. Ben de travel istediğim için razı oldum :)) Bir tek bebeconfort nispeten daha hafif. Ben de zaten bebeconfort mila ve bu model arasında kaldım. ama bebeconfortu daha önce duymamıştım bu black label serisini kullnana arkadaşlarımda çok memnun olunca bunu tercih ettim.Şimdi çevreme baktığımda bir sürü bbeconfort kullanan görüyorum ( memenunlar mı bilemem)
bende bebeconfort mila da karar kildim. Aslinda maxi-cosi mila, maxi-cosi urettigi icin iyidir heralde dedim, araba koltugu da ayni marka aldim zaten(maxi-cosinin sitesinde ve avrupada maxi-cosi mila olarak satiliyor ama nedense tr de bebeconfort mila olarak satiliyor). Bebek arabasini da tr den almak istiyorum.
Ben aldigin modele hic bakmamistim ama 1800 verdiysen bugaboo falan tam setler almak daha iyi olmaz miydi chicco yerine. Gerci fiyati o kadarsa eminim cok guzel bir seydir. Benim favorim bugaboo bee artik he heama o kadar para vermeyi gereksiz göruyorum hafif bir puset ve araba koltugu monte edilebilen bir model yeterli diyorum.
Birde cok mama sandalyesi, ana kucagi, alt degistirme seti falan filan evi doldurmak istemiyorum. Bakalim bebek gelince nasil degisecek fikirlerim. Minumum esya maximum mutluluk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?