2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

oy kurban olurum ben bunlara ya ne güzel ciciler böyle..allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım,annenın ellerine sağlık ayrıca çok güzel örmüş

hepsi birbirinden güzel canım,

cnm yanlış olmasın yelek el örgüsü değil hazır...
ama ananemizde ördü tabi yelekler onları çekemedim derindeler şuan ama elbet onlarıda çeker koyarım...beğenmene sevindim cnm...

marifetli bir anneannesi vayyy ne güsel:)
ellerine emeklerine sağlık...bizim annemiz de örüyormuş bişiler...henüz süpriz aşamasındayıs ihihhi:)
bayıldım hepsine...kırmızı ve beyaz favori renklerimdendir zaten,Allah sağlıklı günlerde giymesini nasip etsin bebişinin canım

herzaman_seninle canım bebegının cicişleri çok güzel allahım giydiği günleride görmeyi nasip etsin inş

ya sizler ne güzel biseyler almaya basladiniz bile yavas yavas.. bana kimse bisey aldirmiyor daha erken diye.. ( bir corap bile aldirtmadilar ...... dogmadik cocuga don bicilmez diyorlar da ben bicicem bananeyyy :))

herzaman_seninle canım bebegının cicişleri çok güzel allahım giydiği günleride görmeyi nasip etsin inş
amin cnm çok teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 164118 Eki Görüntüle 164120 Eki Görüntüle 164122

bunlar da benim bebisime aldigim ciciler beyaz aldim cünkü henüz cinsiyetini bilmiyoruz
beyazda çok güzel cnm her iki cinste kullanabilir güle güle giysin bebişin inş..
Eki Görüntüle 164178

Kızlar buaraya da ekleyeyim dedim.
hehe ayy bu ne hoş bişi güzel günlerde giymek nasip olsun inş..
ya sizler ne güzel biseyler almaya basladiniz bile yavas yavas.. bana kimse bisey aldirmiyor daha erken diye.. ( bir corap bile aldirtmadilar ...... dogmadik cocuga don bicilmez diyorlar da ben bicicem bananeyyy :))

olsun cnm sende alırsın zamanla bendede bitek hastane çıkısı 2 patik bide yelekler var....geç olsun güç olmasın...

bu da oğluşumla babasının takım eşofmanları babalı oğullu giysinler diye gerçi 2 yaş ama babaannemiz görünce hemen almış

bu da oğluşumla babasının takım eşofmanları babalı oğullu giysinler diye gerçi 2 yaş ama babaannemiz görünce hemen almışEki Görüntüle 164254

ayy ne güzel şeyler bunlar böyle maşallah deyeyimde nazar deymesin
özellikle baba oğul takımına bayıldım iyi günlerde giysinler inş..

cok sevdım bu topiği kızlar,aldıklarınıza dda bayıldım saglıklı huzurlı gunlerde gıydırmek nasip olur insallah.bende daha öyle bişey almaddım sayılır ilk öğrendiğimde komsum don ve atlet almıstı donansın dıye ılk defa duymustum bilmiyodum.ama sadece gecen burada bı market kapanıyomus bezler yarı fıyatınaydı prima yeni doğan 3-6 kg 66 lı paketler den aldık 3 paket 10 tlye.şimdide duramıyorum tabi kızımın odası için küçük küçük elbiseler örmeye başladım perdesine felan takacam insallah.bitsinler de resimlerini eklerim.kumbarama para atıyorum sürekli biriksin kızım için son aylarda alırım artık yavas yavas dayanabilirsem tabi.ama napıyım almak istiyorum da sonra allah korusun bişey olursa bakıp bakıp üzülmemek için tutuyorum kendımı.

Eki Görüntüle 164118 Eki Görüntüle 164120 Eki Görüntüle 164122

bunlar da benim bebisime aldigim ciciler beyaz aldim cünkü henüz cinsiyetini bilmiyoruz

bu da oğluşumla babasının takım eşofmanları babalı oğullu giysinler diye gerçi 2 yaş ama babaannemiz görünce hemen almışEki Görüntüle 164254

Butun bebislerimizin cicileri birbirinden guzeller insallah saglikla mutlu mutlu giyerler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…