- Konu Sahibi sementa1983
-
oy kurban olurum ben bunlara ya ne güzel ciciler böyle..allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım,annenın ellerine sağlık ayrıca çok güzel örmüş
hepsi birbirinden güzel canım,
cnm yanlış olmasın yelek el örgüsü değil hazır...
ama ananemizde ördü tabi yelekler onları çekemedim derindeler şuan ama elbet onlarıda çeker koyarım...beğenmene sevindim cnm...
caım beyazda ne yakışır bebişine, allah üstünde görmeyide nasip etsinEki Görüntüle 164118 Eki Görüntüle 164120 Eki Görüntüle 164122
bunlar da benim bebisime aldigim ciciler beyaz aldim cünkü henüz cinsiyetini bilmiyoruz
amin cnm çok teşekkür ederim...herzaman_seninle canım bebegının cicişleri çok güzel allahım giydiği günleride görmeyi nasip etsin inş
beyazda çok güzel cnm her iki cinste kullanabilir güle güle giysin bebişin inş..Eki Görüntüle 164118 Eki Görüntüle 164120 Eki Görüntüle 164122
bunlar da benim bebisime aldigim ciciler beyaz aldim cünkü henüz cinsiyetini bilmiyoruz
hehe ayy bu ne hoş bişi güzel günlerde giymek nasip olsun inş..
ya sizler ne güzel biseyler almaya basladiniz bile yavas yavas.. bana kimse bisey aldirmiyor daha erken diye..( bir corap bile aldirtmadilar ...... dogmadik cocuga don bicilmez diyorlar da ben bicicem bananeyyy :))
Eki Görüntüle 164248 Eki Görüntüle 164249 Eki Görüntüle 164250 Eki Görüntüle 164251 kızlar oğluşumuza aldığımız cicişler
bu da oğluşumla babasının takım eşofmanları babalı oğullu giysinler diye gerçi 2 yaş ama babaannemiz görünce hemen almışEki Görüntüle 164254
Eki Görüntüle 164118 Eki Görüntüle 164120 Eki Görüntüle 164122
Eki Görüntüle 164248 Eki Görüntüle 164249 Eki Görüntüle 164250 Eki Görüntüle 164251 kızlar oğluşumuza aldığımız cicişler
bu da oğluşumla babasının takım eşofmanları babalı oğullu giysinler diye gerçi 2 yaş ama babaannemiz görünce hemen almışEki Görüntüle 164254
hepsi de çok şeker canım...Allah sağlıkla doğup,güzel günlerde giymesini nasip etsin bebişinin
Butun bebislerimizin cicileri birbirinden guzeller insallah saglikla mutlu mutlu giyerler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?