- Konu Sahibi sementa1983
-
kizlar selam,
hippy, sabahcan aldiginiz ciciler cok sekerler. Guzel Allah'im insallah bebeklerimizi bunlarin icinde gormeyi nasip etsin..
ama marka+fiyat bilgisi vermeyi unutuyoruz hep..
h.sonu ben de biseyler aldim bebegime kizlar.
torium'a gittik, kendimi kaybettim, ozellikle H&M de harika bebek esyalari var.
ordan pandali bi takim, pandali coraplar + sapka aldik
mothercareden de 7 tane citcitli body aldim, 0-3 ay-6,5 kg aldim.
simdi bir 7li pakette 3-6 ay almayi dusunuyorum.
fotolarini eklerim h.sonu
evet canım waikiki den aldım, 10 tl hemde.
canım hayırlı uğurlu ve herşeyden önce bebeğin sağlıklı olsun
anlıyorum hislerini bende bilmiyordun 2.5 aylıkken gittim 6-7 takım aldım dayanammayıp...
çok güzel bi duygu. şimdi artık biliyorum cinsiyetini. bugünde çok güzel şeyler aldım oğluma.
en kısa zamanda ekleyeceğim..
kızlar oğluma aldığım ciciler!
teyzeleri beğenir umarım
sağol canım
bebişinin cinsiyetini öğrenebildin mi?
cnm bodyleri pijamalari kac numara aldin?
ben 62 no aldim da bi tk. cok mu kucuk acaba
canım yazmışsın geç farkettim keşke özelden de atsaydın..
soryy!
inan çok az kücük almaya calıştım o kadar cici duruyorlar ki mini mini takımlar ama bebeğin çabuk büyüyeceğini de göz önünde bulundurdum biliyorsun yaz bebeğpi olacak ama en fazla 1.5 ay yazlık giydirebileceğimiz için mümkün mertebe biraz daha büyük almaya çalıştım ki kışa girices ve kat kat giydiririz die e bidaha ki seneye de olmayacağı için en uygun olanı 0-3 aylık takımlar değilde 3-6 ve 6-9 aylıklar.
şunuda unutma al 0-3 aylık ama fazla alma giydirebileceğin kadar al. hani kırlıleri yıkayana kadar elinde temizler kalabilecek sayıda almaya çalış.
e bide yakın arkadaşların ve ailene yada eşinin ailesine yakınsan onlardan da giysi getiren olur diyorsan ona göre al. benim öyle bi şansım yok
ben alıcam yavruma
yaaa ne kadar cok sey almissin öyle, ne zaman ögrendin erkek olacagini da bu kadar seyi aldin? :)) hepsi de cok güzel.. Allah giydirmeyi de nasip etsin :))
bende alacaktim bugün ama vazgectim yoksa her gün bakar bakar hayal ederim :)) ama hic belli olmaz yarin bir gün bakarsiniz bende doldurmusumhehe
canım yazmışsın geç farkettim keşke özelden de atsaydın..
soryy!
inan çok az kücük almaya calıştım o kadar cici duruyorlar ki mini mini takımlar ama bebeğin çabuk büyüyeceğini de göz önünde bulundurdum biliyorsun yaz bebeğpi olacak ama en fazla 1.5 ay yazlık giydirebileceğimiz için mümkün mertebe biraz daha büyük almaya çalıştım ki kışa girices ve kat kat giydiririz die e bidaha ki seneye de olmayacağı için en uygun olanı 0-3 aylık takımlar değilde 3-6 ve 6-9 aylıklar.
şunuda unutma al 0-3 aylık ama fazla alma giydirebileceğin kadar al. hani kırlıleri yıkayana kadar elinde temizler kalabilecek sayıda almaya çalış.
e bide yakın arkadaşların ve ailene yada eşinin ailesine yakınsan onlardan da giysi getiren olur diyorsan ona göre al. benim öyle bi şansım yok
ben alıcam yavruma
ayy çok güsel hepsi de....sağlıkla,mutlu günlerde giymesini nasip etsin Allah
aminnnn
hepimize inşallahhh..
ne kadara aldın alt değiştirme yatağını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?