2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

canim o dedigin pandali takimlari bende H&M de görmüstüm ben sadece patiklerini almistim daha pek bisey almak istemiyorum diye aynen H&M girince bende kendimi kaybediyorum zor tutuyorum hepsini almamak icin burda H&M bebek esyalari nerde var diye merak edenler olmustu demek ki Torium da varmis umarim merak edenler bunu görürler :)

allah üzerinde görmeyide nasip etsin canım...hepsi birbirinden güzel,çok şanlı bebişin tabi sende..erkekler için bu kadar alternatif yok malesef

......

canım tabii ki öncelikle hayırlısıyla gelsin sağlıklı olsun alınır ama nasıl dayanıyorsun ben ölüyorum almamak için. sende benim gibi tenha bi yerde yaşıyorsun sanırım... allahtan tayinciyizde 7 aylıkken çıkıyorum burdan sonra dökülsün cicilerrrr

cnm bodyleri pijamalari kac numara aldin?

ben 62 no aldim da bi tk. cok mu kucuk acaba

canım yazmışsın geç farkettim keşke özelden de atsaydın..
soryy!
inan çok az kücük almaya calıştım o kadar cici duruyorlar ki mini mini takımlar ama bebeğin çabuk büyüyeceğini de göz önünde bulundurdum biliyorsun yaz bebeğpi olacak ama en fazla 1.5 ay yazlık giydirebileceğimiz için mümkün mertebe biraz daha büyük almaya çalıştım ki kışa girices ve kat kat giydiririz die e bidaha ki seneye de olmayacağı için en uygun olanı 0-3 aylık takımlar değilde 3-6 ve 6-9 aylıklar.
şunuda unutma al 0-3 aylık ama fazla alma giydirebileceğin kadar al. hani kırlıleri yıkayana kadar elinde temizler kalabilecek sayıda almaya çalış.
e bide yakın arkadaşların ve ailene yada eşinin ailesine yakınsan onlardan da giysi getiren olur diyorsan ona göre al. benim öyle bi şansım yok
ben alıcam yavruma

yaaa ne kadar cok sey almissin öyle, ne zaman ögrendin erkek olacagini da bu kadar seyi aldin? :)) hepsi de cok güzel.. Allah giydirmeyi de nasip etsin :))
bende alacaktim bugün ama vazgectim yoksa her gün bakar bakar hayal ederim :)) ama hic belli olmaz yarin bir gün bakarsiniz bende doldurmusum hehe

oooo teyzesi sende çok tembelmişsin
haksızlık etme bak yeğenime
al bişeyler ben şu mahrumiyet bölgesinde bunları aldıysam sen nerdesin bilmiyorum ama hayli alırsın
cinsiyetine gelince 15 gün önce kesinleşti. geçen hafta 2. kez başka bi hastanedeki dr da onayladı.
darısı sana canım.
ben daha bilmiyorken cinsiyetini ilk girdiğim bebek mağazasında ortak renklerde bişeyleer almıştım kesinleşince de diğer eksiklerini aldım ama tabi 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var o zaman kim tutar beniiiiiiiiiiiii

hmm mantikli cnm soylediklerin.
ben bu h.sonu Allah nasip eder de cinsiyetini ogrenirsek biraz bisyeler bakacagim yine
dedigin gibi 3-6 aydan baslarim almaya.
0-3 ay icin bikac sey alirim sadece; zaten bodylerini almistim; 2 tulum, 2 tk pijama 2 de hastane cikis seti yeter sanirim.

aranızda benim gibi bebişine daha bir iğne almamış olan var mı? ben niye bilmiyorum ama 7 aylık filan olduktan sonra bişiler almaya başlarım die düşünüyorum.gıcık mıyım neyim ben yaa :)))

ayy çok güsel hepsi de....sağlıkla,mutlu günlerde giymesini nasip etsin Allah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…