2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

sagolun kizlar insallah aldiklarimizin hepsini giydirmek nasip olur bu arada resim ekleyen arkadaslarim aldiklariniz birbirinden güzel onlari giyince ne de tatli olurlar kim bilir :) markalarini yazmaya gelince de ben almanyadayim ama bunlari aldigim magaza istanbuldada acildi bu sene H&M cok güzel bebek esyalari var. gerci ben nasip olur gelirsem 1 aya kadar türkiyeden donaticam bebegimi :)

maşallah canım benim. bende mavi alıyorum kızım olacağı halde çünkü ben çok yakıştırıorum kızada mavi rengi. ama geçende aklıma bi kitapta okuduklarım geldi. bi ara araştırıcam internetten. bebeklerde cinsiyet sonradan öğrenilen bir kavram o yüzden kızlara pembe erkeklere mavi alıyoruz diyordu. bi bakıyım bende kızımın herşeyi mavi:))

onu ben de duydum cnm,
aslinda cok cok eskilerde pembe erkek, mavi kiz rengiymis.

ben de maviyi cok severim cnm,
genc kizken oda takimim maviydi ;-)) kendin oyle secip almistim ..

Maaşallah. Hepsi çok cici. Allah kucağına almayı, sağlıklı günlerde cicilerini giymeyi nasip etsin.

canım hayırlı uğurlu ve herşeyden önce bebeğin sağlıklı olsun
anlıyorum hislerini bende bilmiyordun 2.5 aylıkken gittim 6-7 takım aldım dayanammayıp...
çok güzel bi duygu. şimdi artık biliyorum cinsiyetini. bugünde çok güzel şeyler aldım oğluma.
en kısa zamanda ekleyeceğim..

kıslar babamız bizim hasta bjk li doğma büyüme oralı zaten...
eee naaptık ne ettik ...ne aldık yafrumuza bakın ihihihih

oyyyy ne güzel seyler almissiniz öyle bende istiyorummm yavru kartal yapmak bebegimi ama bizim babamiz galatasarayli ben fanatik bjk liyim bi türlü anlasamiyoruz bu konuda :))

hehe bizde de ben GSlıyım ama BJK sempatim her zaman olmuştur...babasının hatırına aldık ihihhi

kıslar babamız bizim hasta bjk li doğma büyüme oralı zaten...
eee naaptık ne ettik ...ne aldık yafrumuza bakın ihihihih
Eki Görüntüle 167850

benim erkek karşemin 2 yıl önce oğlu oldu ki kardeşim babam hep gsliyiz otomatik olarak yeğenimde gsli olacak tabii gel gör ki kardeşimin en yakın arkadaşı ibo amcası bjk li tabiii gitmiş seninki gibi bir takım almış eee hediye de ayıp olmasın diye giydirilir dimi tabi bizim minik gsli (daha 2-3- aylıkken uyanık )
afedersiniz şöyle kokulunsundan bişeyleri bi güzel kıyafate bulaştımış bezden taşırmış :)))
tabii kardeşim otomatik olarak benim oğlum napıcanı bilir hesabı :))) ehuehue o günü aklıma geldi senin minik prenseste güzel günlerde kirletmeden giyer umarım zira babanız alınır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…