2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

hahaha...benim de gözümün önünde öyle bir sahne belirdi bi anda
şşşşşşşşşşhhh babamız duymasın

:)) kızlar bende bjkliyim. zaten doğma büyüme bjkliyim:::)) beşiktaş lisesinden mezunum ve bjk de hentbol oynadım takım kaptanıydım:)) yunanistanda fanatik panathinakosluyum ama ve babamız olympiakoslu. bende karnıma bi ara yazıcam im panathinakos. sorry dady:)))) öle foto çektirip koyjam face e hehe

çok güzeller canım güle güle güysin inş...ben henüz bişi alamıyorum korkudan.. (şu test sonucum gelsinde ben alıcam inş oğluşuma...

teşekkür ederiz teyzesi,
hiç korkma canım, bişey çıkmayacak prensinizde :) gayet sağlıklı bi oğluşunuz olacak inşallah, iyi düşün iyi olsun.

bende geçen hafta bi sarsılsım ama, düşünmemeye çalışıyorum, yapcak bişe yok, moralimizin iyi olması gerekiyor bebişlerimiz için :)

güle güle giysin canım bebişin.bizde bjklyiz,eşimde alıcam diyor bakalım

fenerliyim ama yinede bayıldım çok şekerler nede yakışır yirim yaaaa maşallah
teşekkür ederiz teyzeleri

hepsi de çok şekeyy canım...allah sağlıklı günlerde giymesini nasip etsin bebişinin

ayyy çok güzelmiş hepsi güle güle giysin inş...
ayakkabılara özellikle bayıldım waikiki mi onlar bende alayım kızıma çok hoşuma gitti

Canım çok güzelmiş hepsi. Güzel günlerde kullanın.

kıslar babamız bizim hasta bjk li doğma büyüme oralı zaten...
eee naaptık ne ettik ...ne aldık yafrumuza bakın ihihihih
Eki Görüntüle 167850

Hahah çok güzelmiş bu set. Kartal Yuvasından mı aldınız? Ben de oğluma kartallı almak istiyorum.

ay çok şekerler güle güle giysin canım bebişin

hepsi de çok şekeyy canım...allah sağlıklı günlerde giymesini nasip etsin bebişinin

cnm Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah... hepsi çok güzel çok tatlıı :))

ayyy çok güzelmiş hepsi güle güle giysin inş...

hepsi birbirinden güzel cnm güzel günlerde giysin insallahhh

bebişinin cicişleri cok guzel canım allah ıyı gunlerde gıymedını nasıp etsın masallah

Yaaa hepsine bayıldım ben Cook güzeller :))) saglikla güzel günlerde giyer inşallah

Canım çok güzelmiş hepsi. Güzel günlerde kullanın.

teşekkür ederiz teyzoşları daha iyileri sizlerin olsun, sizlerde iyi günlerde kullanın aldıklarınızı işallahhh :)

kizlar selam,

hippy, sabahcan aldiginiz ciciler cok sekerler. Guzel Allah'im insallah bebeklerimizi bunlarin icinde gormeyi nasip etsin..

ama marka+fiyat bilgisi vermeyi unutuyoruz hep..

h.sonu ben de biseyler aldim bebegime kizlar.
torium'a gittik, kendimi kaybettim, ozellikle H&M de harika bebek esyalari var.
ordan pandali bi takim, pandali coraplar + sapka aldik
mothercareden de 7 tane citcitli body aldim, 0-3 ay-6,5 kg aldim.
simdi bir 7li pakette 3-6 ay almayi dusunuyorum.

fotolarini eklerim h.sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…