Günaydın kızlar
nasılsınızzz
günaydın canım nasılsınn biz kahvaltı yaptık birazdan oy vermeye gidicez ama psikolojik baskı var üzerimde eşimle babamın partisine ver baskısı geçen başkasına verirsen hakkımı helal etmem diye yolladı beni şimdi kendi iraddemle vericemmbu tırnağa sürülen şey zararlı olmaz dimi
ya inanmıyorumm
aynısını benim eşimde yaptı geçen seçimlerde hakkımı helal etmem dedi
erkekler hep böyle galibaa
tırmaga o şey sürülmüyor artıkkk
bende semizotunu salata şeklinde sarımsaklı yoğurtlu seviyorum yemeğide güzel oluyo dediğin gibi tamda zamanı ıspanak çok yiyorum haftada 2 3 kere ama yıkanmış alıyorum dondurulmuş inşşlh zararı olmaz.
buarada dün barıştık dondurma getirdi yalakalık üst sınırdaydı yok bişey istiyosan gidip alıyım falan biraz naz yaptıktan sonra hadi uzatmıyım dedim şimdi karşımda malak gibin uyuyoo
boşver sende çok uzatma konuşmayınca insanın evde canı sılılıyo
biz oyumuzu verdik bizim burda bi avm var biraz gezip dondurma yedik ben eve eşimde dükkana gitti parmak boyamak yokmuş gerçekten çok sevindim.şimdi yemek yapıyorum daha doğrusu yaptım pişiyolarbelki birazdan gidip semizotu alırım zor gelmezse dışarı çıkmak tabii
Canım dondurulmuşlar hakkında bişey söyleyemem
ama taze taze almak daha iyidir heralde
ben barışmadım barışmayada niyetim yokk
insan biraz düşünceli olur dimi
enazından hamileyim diyeee
tuhaf bişey ama küs olunca hayatta hiçbişeyin tadı yokk.
ama olsunnnn
busefer çok inat ettim ögrensin nasıl davranacagınııı
hayırlı ugurlu olsun ozaman oyun
üşenme git al semizotunuuu bebişin içinn
hem yürümüş olursun
evet haklısın tabi onlar bu hamileliğin nasıl bişey olduğunu anlamıyolar benimki söz verdi şaka yapmıycak ona göre herzaman yaptığı şakalarmış ama ben anlamıyomuşum belki gerçekden öyledir ama söz verdi acaip şakalar yok.gerçekden küs olunca tadı tuzu kalmıyo hayatın ben zaten kimseyle küs kalamam karnım ağrır en büyük tepki tepkisizlik derler ya sende üzme kendini dün gece bebişime babanla küstük barıştık dedikce nası zıplayıp hopladı anlatamam
ay evet pişsin bu yemekler çıkıyım. markette evin 50mt uzağı çok yürümüş olcamay bide yıkanmışı olsa semizotunun ne güzel olurdu.
kızlar bende semizotunu soğuk salata gibi yapıp yiyorum yoğurtlu az sarımsaklı
yemekte yaptım bi kaç kez ama yemekte 2dk fazla pişse vitamini ölür diye salatasını yapıp yiyorum 3 4 gün...
ama semizotu yiyonuz diye balığıda unutmayın
bebişler buzamanda zaten duyarmış ince sesleri yani seni duymuştur emin ol
tepkisi ondan olsa gerek
bugün 1hafta oldu konuşmadık
düşün
bende sevmmem küs kalmayı ama hayatta kimseylede küsmemişimdir
eşim dışında yaaaa
ama ben üzüldükçe bebişim ısrarlla hareketli
ee kız bebek şimdiden desteğini veriyo annesine
sizinki baya uzamış ya sinir olma bana ama boşver sen uzat bu sefer elini bende sinirliyken asla derdim ama napcan ben hep kavgalardan sonra uzatmıycam bidahakine diyorum .yapamıyorum ama kendimizi üzmekten başka bişey olmuyo.
kızımmm sen iyi alıştın haaa hazıraa
işte yapmıyosun zatennn
dogum sonu ne yapcannn
hıı evet çok yürümüşş oluyomuşunn yazık sanaaa
canım yok bubaşka yani sebebini anlatsam zaten bana azbile yapıyosun dersin emin ol
kendimide üzmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyor
off balık yağı hapı içiyorum ama yetmez farkındayımkızlar bende semizotunu soğuk salata gibi yapıp yiyorum yoğurtlu az sarımsaklı
yemekte yaptım bi kaç kez ama yemekte 2dk fazla pişse vitamini ölür diye salatasını yapıp yiyorum 3 4 gün...
ama semizotu yiyonuz diye balığıda unutmayın
off balık yağı hapı içiyorum ama yetmez farkındayım
bende semizotunu yoğurtlu sarımsaklı seviyorum cacık gibi yapıyorum bazen
he heeee hee biraz zor o kaplan olma işiiiay hiç sorma alıştım miskin kediliğe inşallah doğurunca kaplana dönerimm..ablamlar diyokii sen doğurunca çağırısın bizi bağıra çağıra sonrada yatar uyursun şimdilik hayır diyorum ama bakalım neolucak halim:81:
oda en kısa zamanda anlar inşallah hatasını ben seni anlıyorum normal zamanda yapsa belki bukadar takılmıycaz ama hamileyken helede böyle zorluklarla oluncada beni nası bukadar üzer deyip daha bi kızıyoruz allah içine iyilik versin ben böyle dua ediyorum hep.
cnm bak o balık hapı yağını bende dr umdan istemiştim bi faydası yok ama yazayım dedi yazdı aldım kulandım
sonra ağıustos anneleri topiğinde beslenme uzmanı bi arkadaş var ona sordum oda bana efda adında bi balık hapı önerdi kendide bunu kullanıyo
eczaneler sipariş üzerine getirtiyosun
ben aldım bunu kullanıyorum ama haftada 2 kere falan alıyorum sık kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?