(kızlar buraya yazmaya unutmuşum d,iğer topiğe yazdım dün gece onu kopyalıyorum kusura bakmayın)
...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..
(kızlar buraya yazmaya unutmuşum d,iğer topiğe yazdım dün gece onu kopyalıyorum kusura bakmayın)
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
ayallahımm negüzell birtelaşşş
dedigin çok dogru bende hesaplıyorumda nekadar masraf çıkıyor diyorum hep birşey eksikk
onu alsak bunu alsak deyince bidünya şey oluyor ve okadar maliyet
neysee saglık olsun onlar için degr tabii
ama dediigin gibi bizlerde görmedikk öylee
büyümüşüm tahta beşiktee....
allah kavuştursun şimdidennn
eşin hayırlısıyla gitsin gelsin
başka ayrılıklarınız olmasın
agız mendiline gelince bende penye aldımm
boş vaktinde ugramaya çalışş
odanızın son halini görmek isterizzz
burcuuuu
baktım nevresim takımınaaa
begenmedim ben
alırsan eger güle güle kullan sakınnnn
ha buarada kızlar
od takımı alırsanız bian önce kurdurun..diger topiklerde okudumda
yeni eşya kokusu oluyormuş ve 2aayı buluyo gitmesi diyolar
aklınızda olsunn
zambakcım sagol canım inşallah odamızı yerleştirince resmini detaylı olarak çekip ekliyecegim bütün giysilerini mobilyasını odasını heryerini ama inan suanda hersey üst üste ve posetleriyle falan bir yıgıntı şeklinde duruyo o yüzden bırak resmini cekmeyi odaya giresim bile yok ben biraz takıntılıyımdırda laf aramızda :) dağınıklıktan nefret ederim. Ama söz odamız gelsin yerleştirelim ekliyecegim her ayrıntıyı.Bide pembe saten kaplamalı minik askılar aldım cok sevimli geldiler bana :)
yani böyle cicişler....
gunaydınlar......dunden berı kımseler ugramamıs burayaa...nerelerdesınız?
bızım bebek odamız salı aksamı geldı..ama acayıp mobılya kokusu var...vanılya koydum ama alacakmı kokusunu..oyle hemen cıkacagada benzemıyor koku..
İYİYİM CANIM ÇOK SAGOLLgünaydın canım nasılsın..ben yıldız pike takımını istedim leylekden vazgeçtim.
2 gündür baya bi gezdiğim için sanırım dün eve geldim saat 7,30 dan 12 ye kadar bebişim hiç hareket etmedi herşeyi denemdim yedim sola yattım falan neyse gece burdaki hastanee gittik uyuyomuş çok şükür ama çok korktum zaten odaya girdik doktor ultrason aletini karnıma koydu hareketleri başladıenazından bebeğimi gördüm büyümüş 850 gr olmuş maşallah
ben bebek odası yapmıyorum pişman olmam inşallah ilerde yaparım diyorum..
ANIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMM FOTOLARIIIzambakcım sagol canım inşallah odamızı yerleştirince resmini detaylı olarak çekip ekliyecegim bütün giysilerini mobilyasını odasını heryerini ama inan suanda hersey üst üste ve posetleriyle falan bir yıgıntı şeklinde duruyo o yüzden bırak resmini cekmeyi odaya giresim bile yok ben biraz takıntılıyımdırda laf aramızda :) dağınıklıktan nefret ederim. Ama söz odamız gelsin yerleştirelim ekliyecegim her ayrıntıyı.Bide pembe saten kaplamalı minik askılar aldım cok sevimli geldiler bana :)
AYYYY MAŞALLAHHH KIZINAAAA(kızlar buraya yazmaya unutmuşum d,iğer topiğe yazdım dün gece onu kopyalıyorum kusura bakmayın)
yani böyle cicişler....
gunaydınlar......dunden berı kımseler ugramamıs burayaa...nerelerdesınız?
bızım bebek odamız salı aksamı geldı..ama acayıp mobılya kokusu var...vanılya koydum ama alacakmı kokusunu..oyle hemen cıkacagada benzemıyor koku..
ay çok sevindim neyse yüzünü göstermişmaşallah kilosuda iyi sen 5 günden bahsediyosun doktorlar 2 hafta önde arkadayı normal kabul ediyolar zaten.....
bende dün lcw gittim kot bakıyım diye beden yok dediğin gibi ..
benim yeğenim 2800 doğdu hastaneden çıkarken 2400 düşmüştü minicikdi şimdi maşallahı var.
ya gerçekten haklısın ben burdan okadar uyguna alıyorumki kotları ben lcw 38 beden giyiyorum ama bedenler geniş heralde çöünkü 11 kilo aldım.hep 42 44 kalmış ..tulumlar çok güzel eşim çok istıyo giymemi ama bana yakışmaz gibi geliyoburcuu yeterki saglıkla dogsun bebişler elbet bişekilde büyüyor işte
ama ilk dogdugunda acemi oldugumuz için birazcık ele gelsin istiyor insan
bende lcw den aldım kotları sonuçta başka yerdende alsam aynı kot ama fiyatları çok uçuk negerek var
başka yerden 1tane alıcagıma lcw den 3tane alıyorum
sonuçta bedava vermiyoo
kaç beden arıyosun canım bulamadın
birde bahçıvan pantalonlar var bence çok güzeller ama kilolu olmayıp zayıf başlasaydımm
hemen alırdımmm
selam
nasipse ben aralık annesi olacağım ama size bakasım geldi
maaşallah hepinize bu günlere gelmişsiniz
ben bu haftaya kadar tedirgindim hala tedirginim ya bi nebze iyiym işte
bi endişe ne zaman bitiyor size sormak istedim:))yada bitmiyor mu?
ınş bende sağlıcakla sizin haftanıza gelirim
çok krokuyorum her an bişey olcak diye
canım seni hep takip ettim ve çok dua ettim senin için çok şükürbizde senin gibiydik biranönce haftalar geçsin diye merak etme 25 haftaya gelince 30 hafta diyceksin yani doğurana kadar sürücek bu
bu tedirginlikler bitmiyo ama rahat ol sakın korkma allah korusun kuzucuklarımızı...inşallah 1 sene sonra bebeklerimizle ilgili sorular sorarız birbirimizee..
maşallahhh sanaaa 38 bedennnsinn haaaya gerçekten haklısın ben burdan okadar uyguna alıyorumki kotları ben lcw 38 beden giyiyorum ama bedenler geniş heralde çöünkü 11 kilo aldım.hep 42 44 kalmış ..tulumlar çok güzel eşim çok istıyo giymemi ama bana yakışmaz gibi geliyo(sen kaç beden aldın kuzum benim zaten yapımda basenler küçük üst bedenim geniş şimdi kollarım tombişlendii
canım hoşgeldinn nasılsın bakalımmselam
nasipse ben aralık annesi olacağım ama size bakasım geldi
maaşallah hepinize bu günlere gelmişsiniz
ben bu haftaya kadar tedirgindim hala tedirginim ya bi nebze iyiym işte
bi endişe ne zaman bitiyor size sormak istedim:))yada bitmiyor mu?
ınş bende sağlıcakla sizin haftanıza gelirim
çok krokuyorum her an bişey olcak diye
kuzummm okadar küçük bir ilçede oturuyorumki sabah çıkıp akşama eve dönmelik biyer degil.ya hiç sorma yordum galiba eşimede gezdim demedim zaten ben hep oturdum onlar gezdi ddedimama ben artık çabuk yoruluyorum ayaklarım taşımıyo gibi geliyo bana sende öyle oluyomusun eskiden akşama kadar dışarda kalsam banamısın demezdim
günaydın canım
bu mobilya kokularını galiba hiçbişey geçirmiyo hemen neyseki bebişlerin gelmesine daha var onlar gelene kadar inşllh gitmiş olur zaten ..vanilyayı duymamıştım ama işe yarayabilir
İYİYİM CANIM ÇOK SAGOLL
SENDE İYİSİN DİMİİ BEBİŞİNİDE GÖRMÜŞSÜN NE GÜZELLL
MAŞALLAHH AYRICA KİLOSUNADA
KIZIMM ÇOCUGU YORDUN DEMEKKİ ÇOK GEZMEKTENN
ODA BİGÜZELL UYKU ÇEKMEYE DALMIŞ DESENE
KORKUTMUŞ ANNESİNİİ
ANIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMM FOTOLARIII
AYYYY MAŞALLAHHH KIZINAAAA
NAZARIMIZ DEGMESİNNN GÖSTERMİŞŞ KENDİNİİİ
BUSEFER MUTLU ETMEK İSTEDİ SİZİ DEMKKİİİİ
MAAŞŞALLAH AYRICAA 3200DOGARSA BENCE GAYET GÜZELLL
CANIM BUARADA TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDIN
CANIMDEVAMLI HAVALANDIR
VANLYADA KOKUSUNU ALIR İNŞALAH
BEBİŞİN GELENE KADAR GEÇERRRR
10 kilo kadarcıkın
30. hafta içindesin canım gayet iyi bence 10 kilo
biz şimdiden aldık 10kilo
maşallahhh sanaaa 38 bedennnsinn haaa
ben 42giyyiyorum hatta 44te aldımda son zamanlarda giyerim diye
benimde alt genişş
heleki kalça basen göbekle yarış ediyor
normaldede basenli kalçalıyımdır ama üst tarafım zayıftır..
şimdi ise her yerimm aynııı
dedigin gibi geniş bedenlerr
ya bence bi dene yakışır bencee...bedenin çok büyük degill
eşimde istemişti almamı ama bana yakışmadıı heryerim pörtledii
canım hoşgeldinn nasılsın bakalımm
geçen gün yazdıklarını okudum bende takipteyim senii
evişi yapmışsın telaş etmişsin ama dr.na gittiginde sor ona göre yap ayrıca yorma kendini
dinlen yap
ama telaş etme allhın izniyle bebişini kucagına alcaksınn hayırlısıylaa
hepimizde aynı telaşlar oldu
ama şimdi biraz daha rahatızz
kuzummm okadar küçük bir ilçede oturuyorumki sabah çıkıp akşama eve dönmelik biyer degil.
onun için hareketim çok yok
ama bazen kalçama tektaraflı kramp giriyor
yürüdügüm zmanda şimdilik sıkını yokk taşıyabiliyor bacaklarım bu kocaman bedenii
ama son zamanlarımı düşünemiyorummm
ne hale gelirimm kimbilirrr
yürümek gibi bir şansın varsa kısa kısa yürüyüşlere başla hem çabuk yorulmazsın hemde 2gün sonra nefes nefese kalmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?