2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ne gusel ıyı haberlerle gelmıssın...prenses annesıne kıyamadı daha fazla kendını gosterdı demek..
bıızmde pazartesı kontrolumuz var...bakalım nasıllar..

Gözünüz aydın canım sonunda göstermis kendini :) benimde bikac günlük bi kacamaga ihtiyacım var ama izin almak istemiyorum sırf dogum sonrası kullanıyım diye, herkes tatil planı yaparken ben gidemiyecegim diye üzülüyorum neyse saglık olsun tek istegimiz bebek saglıkla dünyaya gelsin o zaman tatile gitmis gibi oluruz heralde.

zambakcım sagol canım inşallah odamızı yerleştirince resmini detaylı olarak çekip ekliyecegim bütün giysilerini mobilyasını odasını heryerini ama inan suanda hersey üst üste ve posetleriyle falan bir yıgıntı şeklinde duruyo o yüzden bırak resmini cekmeyi odaya giresim bile yok ben biraz takıntılıyımdırda laf aramızda :) dağınıklıktan nefret ederim. Ama söz odamız gelsin yerleştirelim ekliyecegim her ayrıntıyı.Bide pembe saten kaplamalı minik askılar aldım cok sevimli geldiler bana :)

günaydın canım nasılsın..ben yıldız pike takımını istedim leylekden vazgeçtim.
2 gündür baya bi gezdiğim için sanırım dün eve geldim saat 7,30 dan 12 ye kadar bebişim hiç hareket etmedi herşeyi denemdim yedim sola yattım falan neyse gece burdaki hastanee gittik uyuyomuş çok şükür ama çok korktum zaten odaya girdik doktor ultrason aletini karnıma koydu hareketleri başladı enazından bebeğimi gördüm büyümüş 850 gr olmuş maşallah
ben bebek odası yapmıyorum pişman olmam inşallah ilerde yaparım diyorum..

canım güle güle kullanın bebiş odanızı..resimleri bekliyoruz..kimbilir nasıl güzel olur bende çok kararsız kalmıştım park yatakla bizim yanımızda olucak bi süre sonra alıcam ...
bende dağınıklıkdan hoşlanmıyorum ama bebek doğunca eşyaları falan mecbur eski düzenin olmıycak diyolar bakalım :79:

ay çok sevindim neyse yüzünü göstermişmaşallah kilosuda iyi sen 5 günden bahsediyosun doktorlar 2 hafta önde arkadayı normal kabul ediyolar zaten.....
bende dün lcw gittim kot bakıyım diye beden yok dediğin gibi ..
benim yeğenim 2800 doğdu hastaneden çıkarken 2400 düşmüştü minicikdi şimdi maşallahı var.

günaydın canım
bu mobilya kokularını galiba hiçbişey geçirmiyo hemen neyseki bebişlerin gelmesine daha var onlar gelene kadar inşllh gitmiş olur zaten ..vanilyayı duymamıştım ama işe yarayabilir

İYİYİM CANIM ÇOK SAGOLL
SENDE İYİSİN DİMİİ BEBİŞİNİDE GÖRMÜŞSÜN NE GÜZELLL
MAŞALLAHH AYRICA KİLOSUNADA
KIZIMM ÇOCUGU YORDUN DEMEKKİ ÇOK GEZMEKTENN
ODA BİGÜZELL UYKU ÇEKMEYE DALMIŞ DESENE
KORKUTMUŞ ANNESİNİİ

ANIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMM FOTOLARIII
AYYYY MAŞALLAHHH KIZINAAAA
NAZARIMIZ DEGMESİNNN GÖSTERMİŞŞ KENDİNİİİ
BUSEFER MUTLU ETMEK İSTEDİ SİZİ DEMKKİİİİ
MAAŞŞALLAH AYRICAA 3200DOGARSA BENCE GAYET GÜZELLL

CANIM BUARADA TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDIN

CANIMDEVAMLI HAVALANDIR
VANLYADA KOKUSUNU ALIR İNŞALAH
BEBİŞİN GELENE KADAR GEÇERRRR

burcuu yeterki saglıkla dogsun bebişler elbet bişekilde büyüyor işte
ama ilk dogdugunda acemi oldugumuz için birazcık ele gelsin istiyor insan

bende lcw den aldım kotları sonuçta başka yerdende alsam aynı kot ama fiyatları çok uçuk negerek var
başka yerden 1tane alıcagıma lcw den 3tane alıyorum
sonuçta bedava vermiyoo

kaç beden arıyosun canım bulamadın
birde bahçıvan pantalonlar var bence çok güzeller ama kilolu olmayıp zayıf başlasaydımm
hemen alırdımmm

ya hiç sorma yordum galiba eşimede gezdim demedim zaten ben hep oturdum onlar gezdi ddedimama ben artık çabuk yoruluyorum ayaklarım taşımıyo gibi geliyo bana sende öyle oluyomusun eskiden akşama kadar dışarda kalsam banamısın demezdim

selam
nasipse ben aralık annesi olacağım ama size bakasım geldi
maaşallah hepinize bu günlere gelmişsiniz
ben bu haftaya kadar tedirgindim hala tedirginim ya bi nebze iyiym işte
bi endişe ne zaman bitiyor size sormak istedim:))yada bitmiyor mu?
ınş bende sağlıcakla sizin haftanıza gelirim
çok krokuyorum her an bişey olcak diye

ya gerçekten haklısın ben burdan okadar uyguna alıyorumki kotları ben lcw 38 beden giyiyorum ama bedenler geniş heralde çöünkü 11 kilo aldım.hep 42 44 kalmış ..tulumlar çok güzel eşim çok istıyo giymemi ama bana yakışmaz gibi geliyo(sen kaç beden aldın kuzum benim zaten yapımda basenler küçük üst bedenim geniş şimdi kollarım tombişlendii

canım seni hep takip ettim ve çok dua ettim senin için çok şükür bizde senin gibiydik biranönce haftalar geçsin diye merak etme 25 haftaya gelince 30 hafta diyceksin yani doğurana kadar sürücek bu
bu tedirginlikler bitmiyo ama rahat ol sakın korkma allah korusun kuzucuklarımızı...inşallah 1 sene sonra bebeklerimizle ilgili sorular sorarız birbirimizee..

çook teşekkür ederim canımm güzel duaların için
sitede beni tanımayan kalmadı zaten
her bi sorunumda ortalığı velveleye verdim
geç buldum kaybetme korkusu çok var
ama yavaş yavaş geçiyor korkum
bebeğimi her gördüğümde daha bi mutlu oluyorum
ınş dediğin gibi 1 sene sonra bebişleri konuşuyor oluruz

maşallahhh sanaaa 38 bedennnsinn haaa
ben 42giyyiyorum hatta 44te aldımda son zamanlarda giyerim diye
benimde alt genişş
heleki kalça basen göbekle yarış ediyor
normaldede basenli kalçalıyımdır ama üst tarafım zayıftır..
şimdi ise her yerimm aynııı

dedigin gibi geniş bedenlerr
ya bence bi dene yakışır bencee...bedenin çok büyük degill
eşimde istemişti almamı ama bana yakışmadıı heryerim pörtledii
canım hoşgeldinn nasılsın bakalımm
geçen gün yazdıklarını okudum bende takipteyim senii
evişi yapmışsın telaş etmişsin ama dr.na gittiginde sor ona göre yap ayrıca yorma kendini
dinlen yap
ama telaş etme allhın izniyle bebişini kucagına alcaksınn hayırlısıylaa

hepimizde aynı telaşlar oldu
ama şimdi biraz daha rahatızz
kuzummm okadar küçük bir ilçede oturuyorumki sabah çıkıp akşama eve dönmelik biyer degil.
onun için hareketim çok yok
ama bazen kalçama tektaraflı kramp giriyor
yürüdügüm zmanda şimdilik sıkını yokk taşıyabiliyor bacaklarım bu kocaman bedenii
ama son zamanlarımı düşünemiyorummm
ne hale gelirimm kimbilirrr
yürümek gibi bir şansın varsa kısa kısa yürüyüşlere başla hem çabuk yorulmazsın hemde 2gün sonra nefes nefese kalmazsın

günaydın canım
bu mobilya kokularını galiba hiçbişey geçirmiyo hemen neyseki bebişlerin gelmesine daha var onlar gelene kadar inşllh gitmiş olur zaten ..vanilyayı duymamıştım ama işe yarayabilir

vanılyayıda burda duydum denedım..bakalım ıns faydasını gorurum..

CANIMDEVAMLI HAVALANDIR
VANLYADA KOKUSUNU ALIR İNŞALAH
BEBİŞİN GELENE KADAR GEÇERRRR[/QUOTE]

ınsalahhh...camı kapamıyorum gece gunduz acık..

10 kilo kadarcıkın

ufak yerlerin tadıda bi başka annemin yanına gidiyorum ben yazları uzunköprü küçük bi kasaba çarşıyı 1 saatte geziyorum çok zevkli oluyo aslında.tabi çok uzun zaman kalsam neolur bilmem istanbula alışmışız kalabalık sıkışık:)))))yürüyorum aslında ama alışverişde duruyoruz ya sürekli o yoruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…