yememezlik olurmuymuş hiç bebek nerden beslenecek depon boşaldığında...ay valla ben 11 dim en son bakalım 21 haziranda ne olmuş olucak...benim yüzüm ve kollarım aldı sanki .:)))anammm bebişler iyi olsun ..benim bu ara iştahım kapandı akşam zorla yemek yiyorum acaba yemesm bişey olur mu..
30. hafta içindesin canım gayet iyi bence 10 kilo
biz şimdiden aldık 10kilo
kızlar mrb ben 1 haftadır giremiyorum internete evde kalamadığım için ama geçmişi okudum maaşallahh herkez gayet iyii bebişler büyüyüyor alışverişler yapılıyorrr oh oh ne güzell
ama oğlumla benii merak eden 1 kişi bile yokkaşk olsun yaniii
şaka şaka canlarım bizim ev boya badana oluyor oğluşumun odasııı hazırlanıyorr oyüzden evi terkettim 1 haftadır adım atıcak yer yok yani kızlar siz şimdiden mobilyaları kurmuşsunuz maaşallah ama ben 1 ay önce getirtmeyi düşünüyorum yeterli omazmı ki sizce? 10 gün sonrada ankaraya düğüne giidcemm dr. sorun olmaz dedii bide çoğunuz sezeryan düşünüyosunuz sanırım ama benim dr.la karaarım normal doğum tabiki korkuyorum ama yinede normal istiyorumm. bide odayı kuranlar lütfen fotolarıı istiyoruzz fikir olsun söz kurunca bende çekip yolllucam..
MERHABA KIZLAR dün doktora gittik bebeğim yüzünü pek göstermedi ama maaşallah büyümüştü 1425 gram olmuş. koca kız yani artık2 hafta sonra çalışabilir raporu alacağım ama zaten yaz tatili geliyor oleyyyyyyyy ve zaman geçtikçe heyecanlanıyorum bebeğim bana daha da yaklaşıyor diye. hepinize koccaman selamlarrrrrrrrrrrrrrr
maşallahhh kızınaaaaMERHABA KIZLAR dün doktora gittik bebeğim yüzünü pek göstermedi ama maaşallah büyümüştü 1425 gram olmuş. koca kız yani artık2 hafta sonra çalışabilir raporu alacağım ama zaten yaz tatili geliyor oleyyyyyyyy ve zaman geçtikçe heyecanlanıyorum bebeğim bana daha da yaklaşıyor diye. hepinize koccaman selamlarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar mrb ben 1 haftadır giremiyorum internete evde kalamadığım için ama geçmişi okudum maaşallahh herkez gayet iyii bebişler büyüyüyor alışverişler yapılıyorrr oh oh ne güzell
ama oğlumla benii merak eden 1 kişi bile yokkaşk olsun yaniii
şaka şaka canlarım bizim ev boya badana oluyor oğluşumun odasııı hazırlanıyorr oyüzden evi terkettim 1 haftadır adım atıcak yer yok yani kızlar siz şimdiden mobilyaları kurmuşsunuz maaşallah ama ben 1 ay önce getirtmeyi düşünüyorum yeterli omazmı ki sizce? 10 gün sonrada ankaraya düğüne giidcemm dr. sorun olmaz dedii bide çoğunuz sezeryan düşünüyosunuz sanırım ama benim dr.la karaarım normal doğum tabiki korkuyorum ama yinede normal istiyorumm. bide odayı kuranlar lütfen fotolarıı istiyoruzz fikir olsun söz kurunca bende çekip yolllucam..
ufak yerlerin tadıda bi başka annemin yanına gidiyorum ben yazları uzunköprü küçük bi kasaba çarşıyı 1 saatte geziyorum çok zevkli oluyo aslında.tabi çok uzun zaman kalsam neolur bilmem istanbula alışmışız kalabalık sıkışık:)))))yürüyorum aslında ama alışverişde duruyoruz ya sürekli o yoruyo.
ay valla ben 11 dim en son bakalım 21 haziranda ne olmuş olucak...benim yüzüm ve kollarım aldı sanki .:)))anammm bebişler iyi olsun ..benim bu ara iştahım kapandı akşam zorla yemek yiyorum acaba yemesm bişey olur mu..
off canım ya valla küçük yerler daha sıkıcı
galiba hep burda oldugum için böyle
her şeyin her alanın kısıtlııı
tadını çıkarın oralarınnn
canım illa yemek yemek zorunda degilsin (yeme demiyorum)
işkence etme kendine
ama kesinlikle yememezlikte etme....
sıcaklar dahada arttıkça yemek yeme istegide gidecek
ama meyve sebzeni eksik etme akşamları yogurt ye süt iç.
sorma canım nezamandır bende tekmelerini farkediyorum pıt diye vurunca dışardan belli oluyorrbide iki gündür dışardan nasıl belli hareketleri inanamıyoruz resmen dalgalanıyorumm
off sanki sağlıksız besleniyomuşum gibi geliyo ..bugünde canım nedense sıkkın nası sigara istiyo anlatamam..tabiki içmiycemde anlamadım neden istiyoo
sorma canım nezamandır bende tekmelerini farkediyorum pıt diye vurunca dışardan belli oluyorr
şimdi yazarken bile rahat durmuyorrr cimcimeee
yok canım neden saglıksız beslenesinkiii,
hem sigarayı unutttt
şimdi agzına alsan bile ilk çekmedeki igrenç tadı alacaksın
bunun neresini istiyoki canınn
hem bak buzamana kadar içmemeişsinn
bitanıdıgım vardı hamileyken bile sigarasından vazgeçmedii...
ayy yerim o cimcimeyi bennn:9
ya ne bililyim elektrikler yok bi acaip sıkıcı geldi canım istedii...yok okadar mücadeleden sonra kuzuma duman yollamam zatenn.
birazdan kociş gelir 8 kattayız bakalım nası çıkıcakk ona kızgınım aslında ama yinede kıyamadımm
ya balık yemek gelmiyo içimden etide sadece köfte olunca yiyorum sanki bunları az yiyince eksik kalıyo gibi.sen nası besleniyosun
elektrikler yokken nasıl baglandın nete
ayyy yazıkk kocana 8katmı çıkacakkk
bende küsüm kocamaaaahçte barışmaya niyetim yokk
canım ya ben balıgı ve tavugu agzıma sürmek istemiyorum
tavugu ancak ızgarada yiyebiliyorumm
et yada köfte özellikle yapıyımda bebiş için deyip yemiyorum
yani anlayacagın tavuk ve köfteyi ıagara yapıyoruz öyle yiyorum
sebze yemek çok iyi
ama inan özellikle ögünlerime dikkat etmiyorum
tek düzenli yedigim şey yogurt
canın ne isterse onu ye
zaten şu zamanın geçici 1--2güne kalmaz dikkat edersinnn
benim internetim ttnetin modemi elektrik olmasada kullanıyorum çünkü ev tel yok bağlatmıyoruz vardı ilk evlendiğimizde ben abartınca kapattık ceplerle idare ediyoruz
morel verdin bana valla tavuk gene nerdeyse hiç yemedim desem yeri var..yoğurdu sütü peyniri yiyorum inşşlh dediğin gibi geçer..
sendemi küssün bende küsüm dün kovaladım onu zaten salonda yattıı..ya biz çok duygusalız ya da onlar hafiften hödükk
seninkini bilmem ama benimki hödügünn önde gidenii kesinnnnnn:84::84:
şuan çok kızgın oldugum içinnn nevarsa sayabilirimmmmm...
canım ya tavugu yada balıgı azda olsa yeee
haftada 1 ıyyyykk gelir belki ama 15günde 1olsun yee azcık ucundannn
tamammııı
akıllı olsunlarda küsmeyelim dimiibu ne yaa kocalara küsen küsene
ne luyo kızlar
hamilelik psikolojinizimi bozdu
düzelirsiniz yakında merak etmeyin
balık yemeyenler ceviz ve semizotuna özen gösterin...
bizim evin büyük başı geldi şansına elektriklerde gelmişti konuşmuyoruz şuann..bende sayarımda sayarım
bende bişeyler yiyim barii birazdan gelirim burdaysan gelişmeleri anlatırımm
akıllı olsunlarda küsmeyelim dimii
heleki ben inat ettim kaç gündür konuşmuyorummm,
adamda bi degişiklik yok o inat ben inat bakalım daha kaç gün sürecekkk
semizotunun tam zamanı
salata olarakta yemek olarakta çok güzell olurrr
ye sakınn sendeee
burdayımm canımm bennnn
bakk semiz otu ve cevizz ye balık yerine
bu ne yaa kocalara küsen küsene
ne luyo kızlar
hamilelik psikolojinizimi bozdu
düzelirsiniz yakında merak etmeyin
balık yemeyenler ceviz ve semizotuna özen gösterin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?