2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gördümm canım ordaaa
yazdım zaten

sorma benii
ön arka aldı başını gidiyorrr
ikisi yarış halindeee

ayy maşallahhh boyuna posunaaa
tüü tüü nazarım degmesinn
bakalım bizimki nekadar olduu
canım hafta olarak öndesin galiba benim sezaryan olursa senden 1hafta falan sonra olur galiba
ayyy yakın olsammm bende gelirdimmfıstıgını sevmeyeee
neyse fotoları koyarızzz

güzel annecikler
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
sonrasındada 1 haftalığına aranızdan ayrılıyorum...
anneme gidicem orada ablamlarda olucak ve güzel 1 hafta geçireceğimi umuyorum
doğumdan önceki son kaçamağımı yapıcam yani...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı eylesin...
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
ben yokken bi yaramazlık yapmayın haaaa
maşallahhh canımm yaaa
33haftaya geldinnnn
bence sen normal yapıcaksın bakalım dr.un yarın ne diyecekkk

aaa içinemi doğdu kız normal yapacağım?

olsun be yavrum zayıflarız ben bugün itibariyle 78 kg ablamdayım yeni tartıldım.
maşallah bizimkilere eminim seninkide kocaman kız olmuştur:)evet allah izin versin resimlerine bakıp öperiz birbirimizinkileri ..
hem bellimi olur belki bigün görüşürüzde..
evet canım senin benden sonra olucak allah kısmet etsin o günler,i muhakkak haber veririm..

ayy demek gidiyosun güle güle git dinlen valla hem annenlerle ablanlarla hasret giderirsin ay eğer dr izin veriyosa denize gir benim yerimede..ben havuza gidiyodum doktorum istersen devam et dedi ama eşimin baskısından dolayı gidemiyorum((
inşallah herşey planladığın gibi ilerler ..bende bebişin kıyafetlerini kendim ütülüycem ama doğuma 1 hafta kala büyük temizlik yaptırıcam ..
bilgisiyarını götür be yanında arada girersin hem meraklanmayız bizde..
ama özliycez seniii

dr izin vermesine verirde benim gözm almıyo cnm yaa bazı korkularım var mesela sanki girersem bişi olurmuş gibi
kocişte 2 3 gündür kafamın etini yiyo gel beraber tatile gidelim diye tatil köyüne gibi ama benim gözüm onuda lamıyo sanki uzun yola gidersem yine bişi olacakmış gibi doğuyo içime
bakalım belki alırım pc mi.

sen yinede havalarda sıcak çok uzun yola gitme allah izin versin seneye bebeklerimizi alır gideriz benim kuzenim jolly tur da genel müdür indirimli gidiyoruz tatile ama bende bu sene gitmem ben gitsem kocam gitmez diyoruz seneye allah nasip etsin eylül gibi havalarda güzel olur inşallah..
eğer girmekten çekiniyosan boşver kumlara yayıll sende.
ben burda belediyenin havuzuna gidiyodum çok eğlenceli bisürüde arkadaşım olmuştu ama eşim diyo şimd,i bişey kaparsın düşersin diye bende açıkçası tırsıyorum gitmeye aslında nası faydalı bize .
al al bilgisayarını arada girer bakarsınn
yarın doktordan sonra gir yaz ama doktorun dediklerini tarihde iste bakalım ne diycek merak ediyorumm

ayenen bende öyle diyorum seneye bebişle istediğin yere gideriz diye kocişe oda o an tamam diyo sonra aklına yine vuruyo gidelim diye tutturuyo sonra haklısın yaa durduk durduk son dk negatif gol atmayalım diyo
ben korkuyorum ya hamiş hamiş girmye ne bilim...
yarın size yazarım cnm sonuçları..

bakalım ne diycek bana 5 ağustos der gibi geliyo:)))))))9

Slm kızlarr nasılsınız bakalımmm

herzaman seninle canımcım dr. kontrolünden geldinmiii
ne oldu dogumm şeklinn meraklandımm
dedigim gibi aacba normalmi yapacaksınnkii

canımm annenin yanına gidiyomuşsun ne güzelll
denize girmek için de korkma bence
çünkü en güzel spor hamileler için yürüyüş ve yüzmeymiş

ama yinede tedirginsen girmee
güneşin tadını çıkarr
yürü bol boll
herşey planladıgın gibi gitsin
bende büyük temizligi son zamana bırakmak istiyorumm
allahtan hayırlısı artık....

sana iyi tatiller
pc ni yanına alll arada bakarsan sevinirizzz

kızlar nerdesin ya herkes tatile çıktı sanırım zambak seninle bekçilik yapalım biz..:))))))))))
ooffff bugünde sıcak batı hafiften bakalım bu yazı nası geçircez

zambakcım nasılsın ..
ay bugün temmuzüt girdik ya nası mutluyum geri sayım başladı bizler içinde..
İyiyimm canımcımm
sen nasılsın bakalımmmmm

evet ya yeni bir ayy
ve azalan günler
hayırlısıyla inşallahh
ama çogu kişi engüzell günleriniz bugünler diyolarr

kızlar nerdesin ya herkes tatile çıktı sanırım zambak seninle bekçilik yapalım biz..:))))))))))
ooffff bugünde sıcak batı hafiften bakalım bu yazı nası geçircez

kuzummm kimsecikler yok evettt
burası sıcak degill
hala uzun kollularla dolaşıyoruzzz

burcuuu kuzumm benim karnım çatlamaya başladııı
sen ne yaptınn
krem falan almadım kullanmıyorum baştan alıyım falan dedim ama
çatlayacaksa yine çatlar dediler

burcuuu kuzumm benim karnım çatlamaya başladııı
sen ne yaptınn
krem falan almadım kullanmıyorum baştan alıyım falan dedim ama
çatlayacaksa yine çatlar dediler
canım daha başlamadı ama minicik minicik 2 mor damar çıkmış yeni farkettim ben sadece badem yağı kullanıyorum eczacı tanıdığımda dedi badem yağı en iyisi diye ..dediğin gibi eğer çatlıycaksa kremlerin hiç faydası yokmuş ve genetikmiş annende varsa sendede olurmuş..ama benim annem 3 tane doğurmuş öyle çok çatlağı yok karnında valla bakalım ..
aman boşver napalım çatlarsak çatlayalım bence badem yağı al göğüslerine kollarınada sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…