Amma kaynatmışsınız..Alıntı yapıyım dedim,işin içinden çıkamadım.....Okuldan havadislerle işe başlıyım...Sabahçı oldummmm:)))))) Kendi sınıfımla beraber:)))) 1. sınıftan beri ben okutuyoyodum,bırakamdım..Müdüre rica ettim kırmadı sağolsun..Bugün velilerime de söyledim..Sorun yok şükür:))))) Daha da güzeli bütün son dersleriiimmm boooşşşşş...Yani 3 gün 10.30 da, 2 gün 11 de çıkıcam:)))))) Zaten bebişim 5 te kalkıyo...Bi daha uyuması 7 yi buluyo..O uyur ben çıkarım..Tekrar 9 da kalkıyo..Bi biberon süt bıraksam..Tamam bi de kahvaltısını ederse ben gelirim zaten.......
Deniz cim pompayı vee die alıyosun..Markası vee..Biberonları falan da var sanırım..Ben çok memnunum..Bak ecrin de beğenmiş..Bebişim anlayana kadar hallediyorum..Sorun olmuyu dimi ECRİN?
Burcu cum cici bebe tarifi intenette var..Ama benim ki yemedii..Bende hipee devam...Zaten günde 3 tane yiyo bizim ki..Zeynoşum kaç tane yiyo ki??
Priz, ilikli kemiği kasaptan alıp 2 saat suda bekletiyosun..İyice kanı çıkıyo..Sonra haşlıyorum...Suyundan kaşıkla alıp buz kalıbına koyuyorum....Yağını falan süzmüyorum...Jöle gibi oluyo zaten...
Burcu,bu arada soğana ilk başladığımızda kendisini içine atıp çıkartıyoruz..Sonra verebiliriz..Ama ben 7. ay dedi gibi hatırlıyorum..Tam eminde değilim...
Geçen gün alışveriş merkezinde bi kadın gördüm...Kanguru takmış..Bi de bebişi var ki çok tatlı..Minnacık...Bana bebişiniz kaç aylık dedi..Bende 6 aylık dedim..Kadın bi iç çekti...Ay ne güzel büyümüş falan..Sizin ki dedim , 7 aylık dedi...Ben hemen çevirdim bizim 11 aylık die..Kadın bana kesin salak demiştir:))) Eve gelene kadar bildiğim bütün duaları okudm....)) Burcucum artık kadar kilo alamazlar bu arada..Almasınlarda zaten..Düşünsene böyle giderse 2 yaşında 24 kilo olurlar...) Artık 500 grama kadar almaları normalmiş..Benim geçen ay 330 g almıştı..Bu ay nasıl olur bilmiyorum...Fazla kilo ii bişey değil bence..Biraz büyüsünler ellerinden alıcaz..Boşuna midelerini genişletmenin bi anlamı yok..
Biz kendimiz için cici bebe alıyoruz:)))Yoksa hippp,hop die bitiverir...
hipp hop biter çok iyı:))))))))))kaçta yatıyosun..
gözdem sende salıncak vardı bizimki çok sevdi inmiyo biz indirdik biyeri ağrır diye habire sallanmak istiyo sizde durum ne
Bittim....Yatmaya bile üşeniyorum inan( Bizim salıncak ana kucağı gibi...Orda uyuyo bizim ki gündüzleri:)) Bişey olmaz heralde...Sallansın kuzu:)) İi geceler yyattımm
Mrb Hatunlar gecmisi okuyamadık daha sonra okucammmm suanda yaptıgım deliliği yazıyim dedim kalktım bu soğukta ve yağmurda Çağanı alıp tramvaylaaaa çemberlitişa koçişin yanına geldik son 4 durak kala Çağanın ağlamasi eşliğinde rezaletay donduk kocam olucak beyefendi çok ısrar etti kırmayayım dedim ama kuzu hasta olursa yandi benim elimden iste böle şimdi bizi yemeğe götürüyor öpüyorum sizi
burcuuuu
özdemir asaf yazısının altında bu tarz yorumları görbilseydi eminimki oturur ağlardı hahhaaaaa
sen gece vermiyomusun mama yani gece uyku arasında acıkmıyomu
gggözdem naber canım napıyosun
gözdemm bu iltifat karşısında napıyımm:))ahh 14 kg fazlası olarak geçen seneden sinirlerim çok laçka bi türlüde başlayamıyoum off ki ne off..ay zeynoda bayıldı şimdi içinde uyuyo:))ee ecrin geldii ama geç oldu ki girmedi .Kalkıp mutfak toplıcam,oyalanıyom hala...Ecrin gelmedi mii??? Burcu ,salıncağınıza bayıldım bu arada.....Sende fıstık gibisin..Nerde fazla kiloların??
Mutfaktan anca çıkabildim....Ya siz bu ince temizlikleri ne ara yapıyosunuz..Yetiştiremiyorum ben..Bende mi var bi tuhaflık..Buzdolabının raflarını söküp yıkadım..Fenalık geldi valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?