2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gözdemcim ay nası sevindim buğra senin çalıştığını bile analmıycak..müdür ve velilerinde ne iyiyimiş maşallah inan çok sevindimm..
ay çok komiksin kadın seni ya çok yorgun ya da hafif saf sanmıştır boşver öyle sansın allah nazarlardan korusun bebeklerimizi..bende istemiyorum kilo alsın zaten yürümeye falan başlayınca zaten alamıycaklar aslında bende çok merak ettim şimdi kaç kio oldu bizimki..tabi ya kilo sağlık değildirki zaten.
bizde benim kocamda yiyo söyledim onunkini yemiycek yoksa 1 gecede biter valla

hipp hop biter çok iyı:))))))))))kaçta yatıyosun..
gözdem sende salıncak vardı bizimki çok sevdi inmiyo biz indirdik biyeri ağrır diye habire sallanmak istiyo sizde durum ne

Bittim....Yatmaya bile üşeniyorum inan( Bizim salıncak ana kucağı gibi...Orda uyuyo bizim ki gündüzleri:)) Bişey olmaz heralde...Sallansın kuzu:)) İi geceler yyattımm

Mrb Hatunlar gecmisi okuyamadık daha sonra okucammmm suanda yaptıgım deliliği yazıyim dedim kalktım bu soğukta ve yağmurda Çağanı alıp tramvaylaaaa çemberlitişa koçişin yanına geldik son 4 durak kala Çağanın ağlamasi eşliğinde rezalet ay donduk kocam olucak beyefendi çok ısrar etti kırmayayım dedim ama kuzu hasta olursa yandi benim elimden iste böle şimdi bizi yemeğe götürüyor öpüyorum sizi

allah seni ecrin..sen benden cesaretlisinn:))olsun varmışsınız sağsalim ..iyice sarmışsındır sen çağanı hiçbişey olmaz ..seni hayal ettim şimdi tramvayda çığlıklar başka tiplerin bakışları yardım etmeye çalışanlar:))geneldede bu saatlerde hep erkekler olur (
çok kullandım o hattı ben babamda sultanahmette beraber çalışıyoduk biara çok kullanmışımdır:))

sana afiyet olsunn daha doğrusu sizee:))benim iiçin tnt yi gez diycem ama çağanla çok zor olur:)

kızlar çok güldüm arkadaşm aradı facede özdemir asafın bi sözünü paylaşmıştım dedi okudum alttada kk dan nurcan yazıştık oda yazmış gece emiyo diye kzızım siz sapıkmısınız:))diye aradı:))şimdi bende baktımda cidden bi komik geldii.

burcuuuu
özdemir asaf yazısının altında bu tarz yorumları görbilseydi eminimki oturur ağlardı hahhaaaaa
sen gece vermiyomusun mama yani gece uyku arasında acıkmıyomu

burcuuuu
özdemir asaf yazısının altında bu tarz yorumları görbilseydi eminimki oturur ağlardı hahhaaaaa
sen gece vermiyomusun mama yani gece uyku arasında acıkmıyomu

allah senii:))doğru diyosun vallaa

yok canım gece acıkmıyo şükür bearber yatıp beraber kalkıyoruz sizde nasıl durum.

ıspanak çorbası yapıcam yarın bol yoğurtla terbiyeleyip içine patates havuç koyup başka ne yakışırki.

Mutfaktan anca çıkabildim....Ya siz bu ince temizlikleri ne ara yapıyosunuz..Yetiştiremiyorum ben..Bende mi var bi tuhaflık..Buzdolabının raflarını söküp yıkadım..Fenalık geldi valla...

Kalkıp mutfak toplıcam,oyalanıyom hala...Ecrin gelmedi mii??? Burcu ,salıncağınıza bayıldım bu arada.....Sende fıstık gibisin..Nerde fazla kiloların??
gözdemm bu iltifat karşısında napıyımm:))ahh 14 kg fazlası olarak geçen seneden sinirlerim çok laçka bi türlüde başlayamıyoum off ki ne off..ay zeynoda bayıldı şimdi içinde uyuyo:))ee ecrin geldii ama geç oldu ki girmedi .
Mutfaktan anca çıkabildim....Ya siz bu ince temizlikleri ne ara yapıyosunuz..Yetiştiremiyorum ben..Bende mi var bi tuhaflık..Buzdolabının raflarını söküp yıkadım..Fenalık geldi valla...

canım sen çalışıyosun erkenden kalkıyosunuz normal bitmiyo bu temizlik yemek derdi hiç..oh tertemiz olmuştur benimkininde ihtiyacı var nefret ederim mutfak temizlemekten ben(

ecrin çağan bebişim çok tatlı olmuş büyümüş maşallah..:))

gözdemm buğrada öyle ama daha yeni fotolar bekliyoruz.

ceyda hanım yeni zaten..

biz hayvanlorus olaraktan saat 12 de kalktık bugün zeynonun tüm düzeni altüst olucak gibi..gece 11 de yıkadık kuzuyu kalkmadı sabah bu sebepten sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…